Tuesday, May 29, 2012

Barcelona by Pixlr-o-matic

Pikapäivitys meidän iPhoneilla otetuista kuvista.
Meillä on niin paljon kuvia tänne blogiin, että pitää varmaan ihan karsia joitakin tai sitten tehdä useampi postaus, ettei yhteen postaukseen tulisi liikaa kuvia.

Meillä on ollut tänään ihan superpäivä. Tultiin just ostoksilta, ja huhhuh mitä kauppoja täällä on! Käytiin neljässä liikkeessä, ja ostettiin jokaisesta kaupasta jotain. 
Onneksi kaupat meni kiinni, koska oltais varmaan tuotu parikyt kassillista vaatteita enemmän tänne huoneeseen.
Ajattelin, että tekisin niistä ostoksista sitten ihan oman postauksen tänne. Empun ostoksista myös ;)

Käytiin myös eläinkaupassa, ajattelin käydä katsomassa Pupelle ja Pablolle pantoja, mutta mitäs sieltä löytyikään? Maailman suloisimpia KOIRANPENTUJA!!!!! KOIRIA!
Mulle tuli niin paha mieli niistä hauveleista siellä lasin takana. Olisin halunnut ostaa kaikki koirat itselleni ja ottaa ne mukaan Suomeen.
Emppu ehdotti, että salakuljetettaisiin sellainen mäyräkoiranpentu lentokoneessa kotisuomeen.
:(

Nojoo, nyt katsotaan taas salkkareita (kiitos facebookissa jakson linkittäneelle), ja Emppu sovittelee ostamiaan vaatteita. Huomenna vois mennä rannalle, koska siellä ei olla vielä käyty.
Onko kellään vinkkiä hyvästä rantapaikasta täällä Barcesssa? :)


Bye bye! <3

39 comments:

  1. Vitsi mikä pylly sulla Laura! Täydellinen... arvaa alkoko tekee mieli treenaamaan..

    ReplyDelete
  2. hei onks tossa pidennyshiuksessa mitä sävyä/sävyjä? oon aatellu tommosta samanlaista tukkaa, ihan älyttömän kiva!:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tässä tosi tummaa tyvessä (nelosta) ja sitten latvassa 30 (ID hairissa sillä numerolla) ja aika vaaleeta, oisko ollu 8? No kuitenkin kolmea sävyä :)

      Delete
  3. Ihania kuvia! Tekis mieli lähtee tonne, oon jo kerran ollu mut tiiän et lähen uudestaan. Niin ihana koko paikka :)

    ReplyDelete
  4. Noist rannoist senverra et tietty luottoranta on Barceloneta, mut siel o kaikki turistit koska se on se "pääranta". Ne rannan ravintolat on myös tosi kalliita verrattuna muun kaupungin hintoihi. Muuten Barceloneta on tosi kiva ja siel on hyvin tilaa, ei tarvi olla tuntemattomien kyljes ahtaal rannal :-D Toinen mist ite tykkään on siin Barcelonetan viekus Nova Icaria, eli siin on välissä semmone purjevenesatama ja jotai ravintoloit ja casino ja tällasta, Nova Icaria on sitte siel veneiden puolella :-) Siel on paljon vähemmän turistei eikä mut se on myös pienempi. Kumpaanki pääsee kaikkei kätsyimmin metron keltasel linjal jos jää Ciutadella-Vila Olimpica pysäkil (Barceloneta pysäkil ei todellakaa kannata jäädä, paljon pidempi matka, been there, done that) :-)
    Oon kade ku oot tuol, tahon ite takasin :-(

    -Elina

    ReplyDelete
  5. Kiitos paljon vinkeistä! Iso hyöty oikeesti tästä :)
    Sinne siis suunnataan huomenna tai viimeistään ylihuomenna!

    ReplyDelete
  6. Ootte varmaan kuullu tän jo about miljoona kertaa, mutta sitä ei voi kyllä painottaa liikaa barcassa... Pitäkää niistä laukuistanne kiinni, varsinkin siellä rannalla ja metrossa! Älkää päästäkö niitä hetkekskään näköpiiristä, se käy niin pirun nopeesti kun sieltä hävii jotain tärkeetä, ellei sit samantien koko laukku. T. Barcassa asunut ja laukkuvarkaista traumatisoitunut :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Barcelonan futisjoukkue lyhennetaan Barca-nimityksella, kun puhutaan kaupungista, sanotaan Barna. Ja Barceloneta on kauhea, en suosittele. Kannattaa ottaa lahijuna BLANES-suunnalla ja jaada pois matkan varrella.. Juna menee siis rantaa pitkin, eli tosiaan jaada pois junasta kun parhaimman nakoinen ranta loytyy! Premia d' Mar on tuttu kuumista surffipojista, joten suosittelen! Tai iso bilekaupunki/ranta on paikassa nimeltaan Sitges, joka on noin 30min BCN keskustasta. Barcelona es una ciutat màgica = Maaginen kaupunki. Enjoy!

      Delete
    2. Sori!!! Kauhee virhe... Mut pakko mun on myös sit sulle huomauttaa että kaupunki on espanjaks ciudad, ciutat on katalaania :) puhutaan jompaa kumpaa, ei niitä keskenään kannata sekotella

      Delete
    3. Ja ootkohan nyt ihan varma tosta barnasta, ei löydy googlettamallakaan ja paikallisetkin puhuu kaupungista barçana :D

      Delete
    4. Itse Barcelonassa asuneena osaan kertoa että Barcelonasta puhutaan nimella Barna. Barca tarkoittaa sitä jalkapallojoukkuetta! No mutta aika epäoleellinen tieto, hienoja kuvia tytsyt!
      Ninnu

      Delete
  7. hei missä te säilytätte läppäriä hotellissa? :) laitatteko jonneki sen piiloon vai miten, mietityttää vaan kun ite lähden lauantaina Espanjaan että kone ei sit häviä kenenkään matkaan..

    ReplyDelete
  8. Voi ei, hirvee barcelonahinku!!! Missä hotellissa te majoitutte? Rantapaikoista ite oon testannut vaan Barcelonetan, mutta se oli kyllä ihan kelpo perusranta :) vähän kallis turistirysä joo, mut jos ottaa omat eväät ja tavotteena vaan löhötä niin sopii kyl mainiosti :D

    ReplyDelete
  9. oivoi, nyt tänä kesänä ei olla menossa espanjaan ja aattelin että oon jo kyllästyny siihen paikkaa mut kun kattelin sun kuvia ni tekeekö mieli... ihan helvetisti, nyt ku joku äkkilähtö ois nii ajaj lähtisin vaikka yksin! Mistä muuten varasitte matkan ku meni vähän ohi? :)

    ReplyDelete
  10. ihanat pyllyt teillä tytsyt! pitäkää hauskaa siellä:)

    ReplyDelete
  11. miks pyllykuvia?

    ReplyDelete
    Replies
    1. itekki ottaisit jos näyttäisit tolta..lol mikä valittaja

      Delete
    2. näytän tolta jollen paremmaltakin ja en silti laita nettiin kuvia omasta hanurista. se jääköön minun, alushousujeni ja poikaystäväni asiaksi. ja kesällä rannalla olevien ihmisten ihmeteltäväksi.. ehkä oon vaan liian siveeellinen hottispyllyni kanssa. grau!
      t. eri anonyymi ku toi kommentin postaaja. jEEE
      P.s. mut siis mikäs siinä jos haluaa omaa anustaan esitellä hahha :D

      Delete
    3. Eikai tässä nyt kukaan anustaan esittele :D

      Delete
    4. bhaahahhahaa 'jollen paremmaltaki' nii varmaan joo, kukaan ei oo paremman näkönen ku laura, se on vaan fakta :)

      ja kyllä minäkin ottaisin kuvia, jos oisin yhtä hyvännäköinen!

      Delete
    5. huhhuh eiköhän kaikki ole nähnyt naista bikineissä?
      sitä en noissa seuraavissa kommenteissa tajua että ''ohhoh kurveja'' ja että ''ei tarvitse olla laiha'', sanonpa vaan että laura on kyllä todella laiha vieläkin :-D (mutta siis myös kurveja, unelmakroppa toisinsanoen ;)) keep going laura!

      Delete
  12. oij kun ihanat noi sun hapsubikinit! (:

    ReplyDelete
  13. La Barceloneta on tosiaan ihan jees ranta ja tosi lähellä keskustaa, sen lisäks oon käyny Tarragonan rannalla :) Se on siis pieni ja aika sellanen idyllinen, kaunis rantakaupunki about tunnin päässä Barcelonan keskustasta. En yhtään tiiä onko teidän suunnitelmana mennä tosi lähelle, mut jos on aikaa, nii seki on kiva :) Siellä on siis biitsi ja ravintoloita + kahviloita, ja myös jotain antiikin Rooman raunioita yms. Ja tää ei oo siis Barcelonan metrolinjan Tarragonan asema, vaan pitää mennä metrolla rautatieasemalle ja sieltä junalla Tarragonan asemalle :) Pitäkää hauskaa, Barcelona on ihana paikka ! Tulin sieltä vajaa viikko sitte ja tekis mieli takas :(

    ReplyDelete
  14. Beach Barceloneta nyt on se perus ja suosituin (en tiiä onko sama ku toi La Barceloneta) mut siellä sit riittää turisteja ja kaupustelijoita.. Sinne pääsee kai metrolla suoraan ja ku jää Beach Barcelonetalla pois. Mut sit on semmosii yksityisrantojakin jotka on siistimpiä ja rauhallisempia.

    ReplyDelete
  15. Tosi ihanan näkönen paikka! :0 Vitsi kun pääsis täältä kylmästä Suomesta jonnekkin. :|

    ReplyDelete
  16. Ai että miten ihania kuvia!! Oih, ootte nii kauniitaki ettää ♥

    ReplyDelete
  17. Hehheh olin just tulossa kommentoimaan että onpas naisilla hyvät pakarat, mut muut oliki ehtiny ensin.. Ottakaa kunnon brunat noille poskille! ;) Kateeks käy, millonkohan mun pepusta sais samanlaisen.. :D

    ReplyDelete
  18. Jestas sentään!Sullehan on tullut aikamoisesti kurveja! :O Ihanaa että oot siirtyny täyteläisten tyttösten-ryhmään, oot hyvä roolimalli siitä, ettei tarvii olla laiha!! :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. anteeks mut mua jäi häiritsemään toi ''ettei tarvii olla laiha!!'' miten nii ei laiha? Laurahan on täydellisen hoikka, eli musta vähän outo kommentti :)

      Delete
    2. Tää on klassinen trolli, älkää provosoituko tytöt!

      Delete
    3. tarvii olla laiha?????????????????? mikä sun mielest on sit laiha :Dd jos ei laura

      Delete
  19. Miten oot saanut näistä kuvista tällaisia? Vau! Joku muukin tietävä saa vastata :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. iPhonelle tehdyllä Pixlr-o-matic -sovelluksella :)

      Delete
  20. oi vitsi oot kaunis! ja ihanii kuvii:) tollast kroppaa kehtaa näytelläkki! täydellinen! :)

    ReplyDelete
  21. Barcelonan rannat on ihan kivoja, mut vesi on aika ällöö.. suosittelen et otatte junan vähän etelämmäs joko Garrafiin tai Sitgesiin! :) Sitges on muutenki ihan kivan näkönen ja näkemisen arvonen pikkugaykaupunki. :D

    ReplyDelete
  22. Vuokratkaa skootterit ja lähtekää vuorille!

    ReplyDelete
  23. Kannattaa käydä Barcelonetalla:) Se on mun mielestä paras ranta sieltä. Kokoajan jotain tapahtuu siinä ympärillä, se on ramblaa lähellä ja siellä on kaunista! Kannattaa myös käydä Font Magicalla. Se on ihan hirmuisen hieno suihkulähdevaloshow:D

    ReplyDelete
  24. Tykkään sun pyllystä :P

    T: Ihastunut poika :)

    ReplyDelete
  25. MILLÄ muokkaat kuvii?

    ReplyDelete