Wednesday, June 22, 2011

Reggaerekka

Oltiin tänään Johannan kanssa kaupungilla, haettiin sushia ja mentiin puistoon syömään ja istuskelemaan.

 

Ostin eilen Indiskasta tollaisen korutelineen, jota olen itse asiassa halunnut jo pidempään.
H&M:n alesta löytyi kivoja koruja, ja kympillä vielä tollainen maksimekko.

Huomenna olisi lähtö mökille juhannuksen viettoon. Käytiin eilen Prismasta hakemassa hyttyssuojat kaikenmaailman mömmöt ja myrkytteet. En voi sille mitään, mutta vihaan hyttysiä ihan hirveästi.
Mun iho on sellainen, että se reagoi heti pieneenkin pistokseen niin pahasti, että kutisee varmaan seuraavat puoli vuotta. Onko kellään vinkkejä hyttystentorjuntaan? Kuulemma valkosipuli auttaa. Pitääköhän sitä syödä vai tehdä joku valkosipulikaulakoru? Tai sitten joku vaan sekoitti hyttyset ja vampyyrit keskenään... :))

54 comments:

  1. OOtko ottanu pidennykset pois? :O

    ReplyDelete
  2. Voi ei kun on ihana koruteline! Ehkä pakko käydä nappaamassa itsellekin :)

    Btw, oon usein miettiny että millä saat nuo osan kuvista "haaleiksi"? Muokkaatko niitä jälkeenpäin vai onko kamerassa joku asetus... :D *vähän vielä opettelee järkkärin käyttöä*

    Life | Or something like it

    ReplyDelete
  3. Onko sulla uusi tatuointi käsivarressa..?

    ReplyDelete
  4. Mä oon kuullu että sitä valkosipulii pitää joko syödä ihan vitusti tai sit hieroa sitä ihoon :D en kyllä oo testaillu, mutta näin luin jostain mökkilehdestä joskus :)

    ReplyDelete
  5. Anonyymi:
    Oon

    Heli:
    Muokkaan ne photarilla :)
    adjustments - exposure ja sieltä sitten!

    Martina:
    Eeei, kun se on toi ikivanha sateenkaari:)

    Anonyymi:
    Voi olla kanssamökkeilijöille aika jees, jos alan läträä valkosipulilla :D

    ReplyDelete
  6. Haha lapissa asuvana ja sääskien parhaimpana ystävänä en ole koskaan kuullutkaan valkosipulin auttavasta mystisestä vaikutuksesta:D pitkähihasta vaan päälle ja sääskiöljyä litrakaupalla niskaan ni jotain apua saattaa olla :D

    ReplyDelete
  7. On olemassa sellasia hyttysenkarkoti-laitteita! Niistä lähtee ääntä ja/tai hajua, josta hyttyset ei tykkää! Kuulemma toimii :D

    ReplyDelete
  8. Tsekkaa iltalehden sivu, siellä oli just otsikoissa: "Kuinka karkoittaa hyttyset iphonella". :D Ilmeisesti applella on olemassa sovellus sitäkin varten.

    ReplyDelete
  9. hihii --> "Tai sitten joku vaan sekoitti hyttyset ja vampyyrit keskenään... :))" toi saat mut hymyilemään! oot niin cute niinkun aina ! hauskaa jussia!

    ReplyDelete
  10. Oon kuullu että kookosvoiteet/voit auttaa pitämään hyttyset kaukana. Eivät varmaan sit tykkää niin makeesta tuoksusta :P

    ReplyDelete
  11. Jos pidät vaateita joissa on kylmiä sävyjä esim . sininen niin itikoita ei tule kiinni niin helposti kuin on esim päällä lämpimiä sävyjä kuten punaista. Joten vältä punaista

    ReplyDelete
  12. Minkä hintainen tuo teline on? Ihastuttavan kaunis =)

    ReplyDelete
  13. Noora Shingler kirjotteli hyttystenkarkottelusta justiin blogiinsa. Käyhän katsastamassa!

    http://www.uusimusta.fi/kemikaalicocktail/2011/6/20/hankintalistalla-luonnollisempi-hyttysmyrkky.html

    ReplyDelete
  14. mistä tuo nahkatakki on? =)

    ReplyDelete
  15. Itse en edes yritä enää käyttää myrkkyjä ennaltaehkäistäkseni hyttysten hyökkäyksiä vaikka suhteellisen allerginen niille olenkin. Myrkyt eivät minua auta, itseasiassa vain pahentavat tilannetta aiheuttamalla allergista hengenahdista.

    Lääkitsen vain järkyttäviä paukamiani jälkikäteen apteekista saatavalla Etono-nimisellä aineella. Se auttaa välittömästi kutinaan ja turvotukseen niin kuin lupaakin! Olen ollut oikeasti tyytyväinen.

    ReplyDelete
  16. Kaupassa myydää sellasia hyttyskarkottimia, mitkä laitetaan pistorasiaan. Sit niihin on sellasia "liuskoja" mikä työnnetään sen masiinan sisälle. Siitä sit vapautuu jotain "höyryjä" mitkä karkottaa hyttyset :D Ne laitteet on muovisia, pyöreitä, vähän palovarottimen kokosii :) Olipa selkeesti selitetty!!

    Mut siis ite vihaan kans hyttysii ja oltiin viime kesänä lapissa, ja siellä meil oli tollasia ja ne toimi ihan loistavasti! Kivaa juhannusta :)

    - Sabina

    ReplyDelete
  17. esim sänkyy kandee laittaa jotain voimakkait yrttei nii ne ei tuu pistää yöl (en muista mikä yrtti) nimimerkil 200 uutta pistosta joka yö :D

    ReplyDelete
  18. En hyttysten karkoittamisesta tiedä mitään. Opin kuitenkin juuri, että niihin kutiseviin pistoksiin, kun laittaa käsidesiä niin ei kutisen enää! Toimii loistavasti, ainakin mulla :)

    ReplyDelete
  19. Ei mua hyttyset syöny viimekesänä kertaakaan kun alotin pari kk ennen kesää sellaisen valkosipulia sisältävän immuniteettia kohottavan kuurin. Ihan luontaistuote eikä haise mitenkään hengityksessä, viel vain hyttyset pois :)

    ReplyDelete
  20. iphoneen saa hyttysten karkoitus sovelluksen

    ReplyDelete
  21. ihana asu sulla! ja ihana toi kukkamekkooooo=)

    ReplyDelete
  22. Suosittelen ostamaan apteekista Tuulix lääkettä. Ostin ite tota,kun menin viikoks mökille ja autto tosi paljon! Lääkkeen kesto on 24h eli ei tarvii ottaa,kun yksi päivässä.Mua ei kutittanu yhtään pistokset ja loppu vaiheessa en koko hyttysiä edes huomannut. Toinen huippu on OFF:in Roll on hyttysmyrkky!!

    Hyvää juhannusta! :)

    ReplyDelete
  23. Mä olen kanssa tosi herkkä ötököiden pistoille, yksi hyttynen kun puree niin näppylästä tulee iso ja välillä jää jopa arpi. Syön B-vitamiinia, mikä auttaa! Kuulemma siitä lähtee vereen haju, josta hyttyset eivät tykkää ja eivät pure:) Hyvää juhannusta!

    ReplyDelete
  24. valkosipulikaulakoru:) miks toi kuulostaa nii hauskalta?!:D
    Paljon makso toi (ihana!) koruteline? ;D

    ReplyDelete
  25. Lataa sun iphoneen anti mosquito-sovellus :D
    Kaverini nauravat kun uskon siihen.... mutta ainakaan yksikään hyttynen ei ole mua syönyt. (veikkaan sen toimivan ainoastaan, jos siihen uskoo :D )

    -Liisa

    ReplyDelete
  26. vooiii Laura mun kaimani oot niin ihana <3 (: ja oot sä kyl ihan kauniski :)

    ReplyDelete
  27. Saako kysyä miks ette oo enään Sharonin kanssa väleissä? :(

    ReplyDelete
  28. Puoli pakettia hiivaa sisäisesti nautittuna pitää hytykät loitolla. Kuka tota vinkkiä viittii sit kokeilla ni... :D

    ReplyDelete
  29. oon ite "allerginen" alkukesästä hyttysen puremille ja otan kestine nimistä allergia lääkettä ja se auttaa tosi hyvin. kaikki allergialääkkeet jotka sisältää histamiinia ni niitten pitäis auttaa. Apteekista saa. :)

    ReplyDelete
  30. Hyttys-ässä! Apteekista löytyy tuolla nimellä oikeasti toimivaa, ja jopa ihan miellyttävän hajuista, roll-on myrkkyä. Ei aiheuta käyttäjässään allergisia iho-oireita eikä jää haisemaan vaatteisiin.
    Toki kannattaa myös suosia valkoista tai vaaleaa vaatetusta, inisijät kun eivät jostain syystä silloin hahmota, että siinä joku potentiaalinen pistokohde on. Testattu Kaakkois-Aasian moskiittoja vastaan, ja kotimaassa vertailtu kokovalkoista- ja kokomustaa-asukokonaisuutta. Sanomattakin selvää, että white power rules ok!

    ReplyDelete
  31. Joo hyttyset ja esim punkit ovat ihan perseestä koska aiheuttavat mm. tauteja ja ovat muutenkin vammasia.
    Punkeista lähtevä tauti varsinkin on perseestä.

    Eihän hyttysistä ole muuta hyötyä kuin eläinten ruokana mutta muuten ovat inhottavan turhia. Itsellänikin hyttysenpistot ovat yhtä helvettiä. Kutiavat ainakin viikon ja vaikka en raapisi jää hirveät jäljet.

    Oon kuullut tollasesta patentoitusta laitteesta joka hiilidioksidilla houkuttelee hyttysiä ja tappaa ne 2 päivässä n. kilometrin säteeltä, eli isoltakin alueelta pitkäksi aikaa. En tiedä onko juuri tämä se sama mutta: http://www.mosquitomagnet.fi

    ReplyDelete
  32. Jos oot ottamassa koiras mukaan möksälle, niin luin just jostakin että koirankin saa kätevästi ja turvallisesti suojattua itikoilta, mäkäräisiltä ja punkeilta laittamalla ötökkämyrkkyä esimerkiks jenkkihuiviin ja sitomalla sen elukan kaulalle. Koira ei saa näin esimerkiks nuolemalla myrkkyä suuhunsa, kun sitä ei oo sen turkissa :)

    t. niksipirkka

    ReplyDelete
  33. heyyy, paljonkohan toi koruteline mahto maksaa, mäkin haluan itselleni oon kans pitkään etsiny kivaa korutelinettä! hyttyset sucks

    ReplyDelete
  34. Zyrtec helpottaa kutinaa! Syö sitä 1-2 päivää ennen lähtöä ja sit pari päivää viel siellä, ni kyl helpottaa!

    ReplyDelete
  35. mustaa kannattaa vaatteissa välttää, kuulemma houkuttelee hyttysiä. :)

    ReplyDelete
  36. life kaupoista saa ainaki tervavoidetta, pitäs estää itikoiden pistoilta, ja mevatevoide auttaa jos on kerenny pistää

    ReplyDelete
  37. Mun käsityksen mukaan pitää syödä valkosipulia, vähäinenkin auttaa kuulemma ja jos haluaa sen hajun pois suusta, niin kannattaa syödä kuulemma tilliä :DD
    Ihana mekko !

    ReplyDelete
  38. Ootko ladannu sun photoshopin netistä, vai onko se ostettu? Jos netistä, niin mistä? Upea mekko!

    ReplyDelete
  39. Meidän pikku neidille kun ei voi laittaa noita myrkkyjä vielä ni pihalle mentäesessä sivelen sille aina sitruunamehua iholle joka puolelle ja vaatteisiin kanssa vähäsen. Eipä ole meidän neitiä ainakaan pistelty vielä kertaakaan :)

    On myös olemassa semmosia tarroja joita voi liimailla ympäriinsä ja niissä on tosi vahva sitruunan tuoksu. Toimii myöskin.

    ReplyDelete
  40. Hei kun sullahan on nyt iPhone niin kokeilehan siihen sellaista sovellusta kuin ANTI MOSQUITO, pitäis päästää jotain ihmiskorvalle kuulumatonta ääntä ja karkottaa hyttysiä;)

    ReplyDelete
  41. onko se photoshop ilmanen jos sen lataan netistä?

    ReplyDelete
  42. Allergia lääkkeet helpottaa kutinaa, jos ei pistoilta onnistu vältymään. Ite napsin kesäsin niitä kun hyttyset saa ihon ihan tajuttoman kutisevaks ja isot paukamat pistokohtiin.

    ReplyDelete
  43. Lushin Each Peach hierontapala karkottaa hyttyset. Eikä ole myrkkyä iholle, päinvastoin!

    ReplyDelete
  44. moi!! ootko ollu kreikassa tai kyproksella? missä sielä ja mitä tykkäsit? :)

    ReplyDelete
  45. toi hame on ihan kauhea, sori :( farkut noitten tilalla, ois ollu just hot <3 ;) tulee ihan mieleen joku egyptin faarao, niilhän oli tollasii samanlaisii :D

    ReplyDelete
  46. B-vitamiinin syönti auttaa siihen ettei hyttyset syö :) ihosta tulee jotain hajua mistä ne ei tykkää. hellpo tapa välttää hyttysiä! lisäks se vielä vahvistaa hiuksia ja kynsiä :D

    ReplyDelete
  47. Mulla on auttanu tiikeribalsami hyttysenpuremiin. Ennaltaehkäisystä en tiedä perus Offia enempää. :D

    ReplyDelete
  48. me ostettiin semmosia hyttysenkarkotinlaitteita kaupasta,toimii tietääkseni kaasulla ja ku sen saa päälle ni ei hyttysistä tietoakaan. hydrocortisonia ku levittää puremiin ni itellä ainaki kutina ja paukamat lähtee samointein pois!

    ReplyDelete
  49. hyttysenpuremiin auttaa ko painat kynnellä raksin se pistoksen päälle. en tiiä oikein miksi se auttaa, mutta auttaa kuitenki! siihen kutinaan siis.

    ReplyDelete
  50. kortisoni voide auttaa mulla tai meidän koko perheellä noihin itikan puremiin :) kutina lähtee heti ja turvotuskin laskee melko nopsaa! kannattaa laittaa sitä aina sellanen vähän paksumpi kerros niihin paukamii ennen ku menee nukkumaa, nii se vaikuttaa hyvin yön yli:)

    ReplyDelete
  51. En tiiä onko jo sanottu, mutta etikka on auttanut ainakin mua, siis sillai jollai paperilla laittaa sitä ihoon :-)

    ReplyDelete
  52. Body Shopin mustikkavartalovoi karkottaa hyttyset. Se on miellyttävän tuoksuinen ja todella kosteuttava! Ja vielä oikeasti toimii!! :)

    ReplyDelete
  53. Mistä haitte sushia?

    ReplyDelete