Thursday, June 2, 2011

Kesätukka by Rapunzel of Sweden

Tilasin joku aika sitten Rapunzenilta  teippipidennykset uuteen lookkiin.
En meinannut osata aluksi valita oikeita sävyjä, mutta Rapunzelin asiakaspalvelu on todella nopeaa ja kehuttavaa, joten he auttoivat sävyn valitsemisessa varmaan 20 minuutin kuluttua, kun laitoin sinne mailia.

Paketissa oli mukana hiustenpidennyksille sopivat shampoo, hoitoaine ja tehohoito.

Tilasin kahta eri sävyä, vaikkakin ovat sekoitettuna todella saman värisiä, mutta halusin pientä vivahdetta sinne. :)
Ja lähtökohta oli sitten taas tämä musta, joka mulla on aina vuoooodesta toiseen...
Ja sitten mulla oli muodonmuutokseen hiusvärejä valmiina.
Eli vanhat pidennykset vekka. Oma tukkani vaalennettiin värinpoistolla pari astetta vaaleammaksi, jonka jälkeen se värjättiin vielä lämpimän ruskeaksi.
Pidennyksiäkin sävytettiin vähän tummemmiksi.
Eli "tyvestä" vain. Koska hain sellaista pientä liukuväriefektiä, joka mulla oli itse asiassa tasan vuosi sitten, mutta paaaljon vaaleampana.
Ja kun omat hiukset ja pidennykset oli värjätty, niin teipeillä kiinni omaan tukkaan!
Lopputulos oli tämä joku kuukausi sitten. En ollut siihen aluksi tyytyväinen.
Oma tukkani oli mielestäni edelleen liian tumma, joten olen värjännyt sitä tässä pikkuhiljaa vähän vaaleammaksi. Jopa hieman punertavan ruskeellakin. Yhdessä vaiheessa olin jo niin vetämässä koko pään punaruskeaksi, mutta koko idea olisi mennyt sitten pieleen.

Ja tässä uusimmat kuvat, jotka otin 15 minuuttia sitten.

Ja pakko todeta että oon tosi tyytyväinen! Mä olin taas kertaalleen niin kyllästynyt mustaan hiusväriin, ja sain sen yllättävän kivuttomasti vähän vaaleammaksi. Luonnossa tämä mun tukka on vaaleampi kuin kuvissa.
Oon jostain syystä aina tykännyt laittaa hiuksiani kotona, vaikka kyseessä olisikin ollut suurikin muodonmuutos. Tiedän, mitä haluan, ja useimmmiten sen toteuttaminenkin on aika helppoa, kunhan riittää kärsivällisyyttä.

Oon varmaan kaksi vuotta käyttänyt Rapunzelin nettikauppaa mitä tulee hiustenpidennyksien tilaamiseen. Tällä hetkellä päässä oleva hius on hieman luonnonkiharaa (omanikaan ei ole siis pikkusuora), eikä mene sitten millään takkuun. Eli todella tyytyväinen olen ollut jo kuukauden päivät.

69 comments:

  1. vaalee hius rapunzelillä on kyllä aivan kamalaa kuraa, menee heti takkuun vaikka on oikeat tuotteet ja kaikki..nonoo, ite tilaan mielummin dreamhairista, jos vaalee tukka on kyseessä:D

    ReplyDelete
  2. ^^ Aika jännä, mullakin on ollut vaaleaa rapunzenilta, siis ihan vaaleaa, eikä mennyt takkuun ollenkaan. Tosin ostin Hairiumista (Urho Kekkosen kadulta) ihan mustaa pidennystä, ja se meni yhtenään takkuun. En tiedä sitten, että oisko joskus vaan huonompi eriä, tai mistä moinen johtuu :D

    Mutta dreamhairin tilauksiin olen yleensä ollut myös tyytyväinen :)

    ReplyDelete
  3. Oot niin kaunis <3

    ReplyDelete
  4. aivan ihana <3 sopii sulle mahdottoman hyvin :)

    ReplyDelete
  5. Kaunis kesätukka :) Minulla on ollut myös tummasta vaaleampaan projekti menossa ja väri alkaa olla jo aika lailla sitä mitä hainkin. Välivaiheena kokeilin juurikin liukuvärjätyn näköistä tukkaa. Välillä olen kaipaillut sen perään, mutta pysyn nyt suunnitelmassani! Olen pysynyt vuosia mustanruskeassa ja nyt kun projektiin olen lähtenyt tuntuu, että innostun siitä koko ajan vain lisää :)

    todellajossain.blogspot.com

    ReplyDelete
  6. Nuo voisi olla hippasen lyhemmät, tai sitten vaan yhenväriset,koska nytten ne on vähän hassun näköset. :) näyttää että niissä on hirmusesti ylimäärästä. Jos ne "ohenisi" latvoja kohti enemmän eikä olisi nuin"tasapaksut" näyttäisivät varmasti paremmilta;)

    ReplyDelete
  7. Ihanat hiukset! Luulin etten tykkää liukuvärjätyistä hiuksista mutta taidampa sittenkin tykätä......

    ReplyDelete
  8. tää biisi on uskomaton

    ReplyDelete
  9. onko toi loréalin värinpoisto mistään kotoisin? oon kuullut, että se tappaa tukan - siksipä olen jämähtänyt omien vaalennusprojektieni kanssa garnierin vastaavaan (ja hyväksi havaittuun...). välillä vaan tekisi mieli kokeilla muitakin, mutta vielä en ole uskaltanut. muuten suosin väreissä aina lortsua, joten kiinnostaisi toimiiko toi vaalennus...?

    kauniin kesätukan olet saanut :)

    ReplyDelete
  10. ihan täydelliset! mulla on kanssa ollut mustat hiukset tässä hetken ja haluaisin myös jotain pientä muutosta.. muistatko mitä sävyä noi uudet pidennykset oli? ja laitoitko omiin hiuksiin ton 4-värin vai 4.54? kiitos paaljon jo etukäteen larukka <3

    ReplyDelete
  11. täällä kans kirjoittelee yks kesätukka-operaatiota suunnitteleva! :) itselläkin ollut pidennykset (teipit) jo tosi tosi monta vuotta. oma hius on musta ja tosi hento,kuiva ja ohut.. oon kuitenkin päättänyt alkaa sitä vaihevaiheelta vaalentamaan ja värjäilemään punaiseksi. Punaiset hiukset olis mun haave <3 toivottavasti haaveeni toteutuu, ennen kuin koko tukka tippuu päästä liiasta rääkistä ;D mutta aivan ihanasti onnistunut sulla jälleen tuo muutos :) sietääkin olla tyytyväinen ;>

    terkuin, pohjoisentyvär Laura

    ReplyDelete
  12. tosi hyvännäköinen tuo tukka! :) ja eikös se ole niin että tuo liukuvärjäys on in tänä vuonna? :)

    ReplyDelete
  13. http://elamaavaatteidenkeskella.blogspot.com/

    ReplyDelete
  14. Todella kivalta näyttää! (--:

    ReplyDelete
  15. tosi kivat!:) oispa mullakin varaa laittaa hiuksiin nuin paljon rahaa...

    ReplyDelete
  16. Todella ihana tukka! Itse haaveilen myös liukuvärjätystä, oma tukkani on keski/tummanruskea ja saman pituinen kuin sinulla pidennysten kanssa, mutten vaan uskalla riskeerata ja vaalentaa latvoja. Kokemuksesta tiedän ettei oma tukka pysyisi hyväkuntoisena.
    Joten tyydyn ihailemaan muiden liukuvärjäyksiä :)

    ReplyDelete
  17. Laitatko sä ite noi pidennykset päähäs vai kampaajalla? :) Ja miten noi saa sitten halutessaan pois?

    ReplyDelete
  18. Kiva väri=) uskon kyllä että sulle sopis hyvin ihan sun omien hiustenkin mittanen tukka, ilman noita pidennyksiä. :D

    ReplyDelete
  19. Hei ootkos miettinyt jos alkaisit tekee niitä tatuointipostauksia, että esittelisit esim lukijoiden/julkkisten/randomeiden hienoja tatuointeja ja tarinoita niiden takana:) ?

    ReplyDelete
  20. muuten kivat mu latvoista näyttää toosi huono kuntosilta ainaki mun silmään:D mut johtuu ehkä siitä luonnonkiharasta sit..

    ReplyDelete
  21. ja unohtu vielä kysyä että tilasitko kaksi pakettia vai yhden? :)

    ReplyDelete
  22. mitä ihmettä, mulla on rapunzelilta klipsi pidennykset (siis melko vaaleana värinä) ja ne on koko ajan takussa ! niitä pitäisi kammata jatkuvasti ja niimpä hiukset harvenevat hurjaa vauhtia. kaverillani on sama ongelma vaikka hänen tilatut hiuksensa ovatkin tummat. nyt oli pakko vähä aikaa sitten leikata hiuksista n. 10cm pois niiden latvojen ohkaisuuden vuoksi.

    ReplyDelete
  23. Sait hiukset tosi kivan väriseksi :)

    ReplyDelete
  24. heei pakko kysyä että, mitä oot tehny kulmakarvoille? kun ennen huomas että piirrät, mutta nyt ne on aina superkivasti eikä näytä piirretyiltä. kiitoksia jos jaksat vastata

    ReplyDelete
  25. TOSI kiva tukka ! Oon ite kans miettiny tuota liukuväri juttua, koska mulla oli ennestään jo semmonen yks "tehoste" hiuksissa minkä lorealin kampaajat mulle teki yhellä hiusmalli keikalla.. Niin siitä ois hyvin saanu muokattua kokonaan liukuväriksi..
    Mutta aivan tosi kiva ! Pitääpä itekkin joskus miettiä tuota :)

    pari kuvaa niistä hiuksista:
    http://mmiaublog.blogspot.com/2011/04/wappu.html

    ReplyDelete
  26. Näyttää hyvältä! Itte ajattelin jossain vaiheessa myös noita luonnonkiharoita, mutta en sitte uskaltanu, vielä. :)

    ReplyDelete
  27. mullakin vuodesta toiseen sama väri, tosin tummanruskea, ei ihan musta. oon niin kyllästynyt! joo, tää sopii mulle kaikista parhaiten (kuten musta sulle) mutta silti! pari päivää sitten näin niiin ihanat keskiruskeat hiukset ihan vaaleilla raidoilla että tänään sitten raidoitin, jeejee tuli ihan kivat, tosin näitä raitoja täytyy jatkaa ties kuinka monta kertaa....

    mutta noi hiukset on ihanat! :o

    ReplyDelete
  28. Aivan tosi ihana tuo sinun tukka! Itse en ole niin liukuvärjätystä tukasta pitänyt, mutta muutit mieleni totaalisesti!! Upean näköinen pää sinulla ja tosi luonnollisen näköinen lopputulos ja tuo liukuvärjäys on onnistunut kyllä huippuhyvin :) Voisit tulla värjään munkin tukan? :D


    diamondgirl-janika.blogspot.com

    ReplyDelete
  29. Paljonko pistät yleensä rahaa hiustesi operoimiseen, kun teet tällaisen isomman muutoksen ja kuinka kauan pidennykset pysyvät sinulla?

    :))

    ReplyDelete
  30. Te jotka valittelette rapunzelin pidennyksien takkuuntumista, niin mitä tuotteita käytätte niiden hoitamiseen? Ensimmäisiin pidennyksiin käytin vain kaupan shampoota ja hoitoainetta, mutta nyt tilasin uudet pidennykset ja nuo kolme rapunzelin hoitotuotetta, eikä pidennykset enää mene samalla lailla takkuun.

    ReplyDelete
  31. tosi kauniit ja luonnollisen näköiset :)

    ReplyDelete
  32. mä tilasin rapunzel of swedenistä klipsipidennykset ja oon ollu tyytyväinen :) paitti pitäis varmaan ostaa jotain hoitotuotteita...menee aika helposti takkuun..

    www.henssi-myblog.blogspot.com

    ReplyDelete
  33. Noi näyttää musta vähän siltä että olis palanu auringossa... en tiä, siis aina tulee sellane fiilis näistä tyvivärjäyksistä. Muttaaa.. oon kyl itekin ajatellu vaalentaa latvat kunhan nää nyt olkapäille olevat hiukset kasvaa vähän (onneks mulla kasvaa nopeesti) ni saan sit leikattua pois jos näyttää hirveeltä! :D

    ReplyDelete
  34. Noi uudet hiukset on tosi kivat ! :)



    http://loveineverysoul.blogspot.com/

    ReplyDelete
  35. Nätit on hiukset ja nätti on omistajaki! :)

    ReplyDelete
  36. Ihan älyttömän kivat hiukset! Alkoi hieman houkuttelemaan pidennykset..

    ReplyDelete
  37. Ei mutta noihan on oikeestaan aika kivat jos totta puhutahan! Luulin etten tykkä tuollaisista, muttan ainakin sulla näyttää kivalta :-)

    ReplyDelete
  38. Ei millään pahalla mutta näytät vähän transseksuaalilta.. Tai naamasi on hyvin spanielimainen/miesmäinen mitä näkee usein Aasian maissa näillä ladyboyilla

    ReplyDelete
  39. Miks jengi ei vielkään ymmärrä, että noita pidennyksiä täytyy vähän siistiä latvoista??

    ReplyDelete
  40. oi ihanat hiukset :) ja ihana olet sinäkin :--)
    -Riikka

    ReplyDelete
  41. '' Ei millään pahalla mutta näytät vähän transseksuaalilta.. Tai naamasi on hyvin spanielimainen/miesmäinen mitä näkee usein Aasian maissa näillä ladyboyilla''

    HAHAHAHHAHAHA X----------D miiitä?

    ReplyDelete
  42. ootko ollu tyytyväine myös siihe rapunzelin liimaan? nimittäi ku mul oli noi nii en millää saanu niit irti sil poistoaineella enkä muillakaa tärpäteillä kunnolla ja lopuks lähti melkee puolet hiuksista ;/ haluisin kovasti uuestaa mut en viitti enää tilaa ku ois tarkotus kasvattaa omaa tukkaa eli onks sulla siis se rapunzelin oranssi liima ja miten toimit sen kaa?

    ReplyDelete
  43. Ootko koittanu muun tyyppisiä pidennyksiä kun noita? Mulla itellä on joskus ollu clip-onit ja nyt on sinetit.. Sitä vaan että jos oot, ni onko noi susta helpommat/paremmat?
    Ja kuinka kauan ne sulla pysyy suurinpiirtein, ja onko helppo hoitaa? :D

    ReplyDelete
  44. Toi liukuvärihomma on tosi ruma sori :(

    ReplyDelete
  45. kaikilla on ton väriset hiukset tai sitten punaiset/oranssit. onks tää joku muotivillitys?:D:D:D

    ReplyDelete
  46. Noi on kivan näköset! Sopii sulle hyvin! :)

    ReplyDelete
  47. Onko nuo 50 vai 60 senttiset? :))

    ReplyDelete
  48. Hei, kiva jos viitsit vastailla, mutta saitko ihan yksinäsi pistettyä ne teipit päähän vai oliko joku kaveri tms. apuna? Haluttaisi tilata, mutten luota kenenkään perheenjäsenen tai kaverin kampaajataitoihin joten itse pitäisi pistää.. Onko niitä helppo nostaa sitten parin kuukauden päästä?

    ReplyDelete
  49. ^^

    Aika mahdoton laittaa itse, koska pidennysten laittaminen vaatii erityisesti silmiä. :D
    Eli koitahan saada joku kaveri/äiti/kampaaja, joka laittaa noi teipit.
    Netistä löytyy hyviä videoita, joissa näytetään kuinka noi laitetaan päähän. :)

    ReplyDelete
  50. Sulle sopii kyl sit kaikenväriset hiukset, nätit on! :)

    ReplyDelete
  51. You've a gorgeous hair :)

    Follow me, if you still aren't ;)
    http://ladyfashionoui.blogspot.com/
    Have a fashionable day! <3
    XOXO
    IT *

    ReplyDelete
  52. minkä pituiset sun omat hiukset on?:)

    ReplyDelete
  53. noi mustat on 10 kertaa kivemmat

    ReplyDelete
  54. Ihan pakko kysyä, että mistä toi sun paita on? se on älyttömän ihana!! ja hiuksetki on tosi hienot!

    ReplyDelete
  55. "pikkusuora"? vai piikkisuora? :D anyway, kauniit hiukset tuli

    ReplyDelete
  56. Miten teipit kiinnitettiin ohimoiden kohdilla? Mietin vain kun olet hyvin saanut hiukset ponnarille ilman että teipit töröttävät esille =)

    ReplyDelete
  57. Heips, onko sulla pysyny hyvänä tuo rapunzelin hius värjäyksestä huolimatta? :) Kiinnostaa tuo projekti koska hyvin lähelle sama juttu itsellä tulossa eli mustat värjätyt hiukset pitäisi vaalentaa muutamalla asteella ja sitten lätkäistä rapunzelin teippihiusta sävy 6 päähän :D Paljonko sulla meni senteissä (leveys) hiusnauhaa tuohon sun tukkaan? Kiitos jos viitsit vastailla! :)

    ReplyDelete
  58. Menikö noi sun hiukset pahaan kuntoon ton värinpoiston jälkeen? Ootko kauan värjänny mustaks? :) Mulla ois sama prosessi edessä, ja pelottaa että hiukset lähtee päästä! :D

    ReplyDelete
  59. Mooikka ! Mullakin ois kysyttävää vähän noista ku oon pitkän aikaa harkinnu mun lyhkäsiin vaaleisiin hiuksiin noita pidennyksiä.. Elikkä kauan sulla ton kyseisen sivun pidennykset on pysyny päässä (että tietää kuinka usein noita pitää "uusia") Ja tiiätkö yhtään, et ku ottaa just vaaleita, ni näkyykö noi teipit tai mitkään tämmöset sieltä ilkeesti? Ja just kun itse harrastan paljon urheilua ja sellassia, että kun pitää ponihäntää/nutturaa ni ei kai ilkeesti sieltä pilkistä mitään? :) Hei kiitti paljon ajastas !

    ReplyDelete
  60. Halusin kysyä sitä ku rakastan noita sun hiuksia missä oot liukuvärjänny noi sun pidennykset ja jossain kohtaa sanoit et sul on ollu sama vähä vaaleempana ni oisko sulla siitä kuvaa jossain ? =) oon ite vaaleehiuksine ja oon ollu tumma kyl ja en oo ihan varma uskallanko vetää taas tummaks ku tukkaa lähti viime kerrasta ihan tarpeeksi :( sul on muutenki sairaan magee tyyli !!

    ReplyDelete
  61. Heippa, muistatko yhtään mitä sävyä nuo ruskeat (kahta eri ruskeaa) pidennyksesi olivat? Itsellänikin työn alla pidennysten tilaaminen ja Rapunzenilta myöskin tilaamassa, joten kiinnostaisi tietää mitä sävyä ovat :)

    ReplyDelete
  62. kuin kauan annoit vaikuttaa ton värin noihin pidennyksiin?

    ReplyDelete
  63. kuin kauan annoit vaikuttaa ton värin noihin pidennyksiin?

    ReplyDelete