Thursday, December 30, 2010

Viimeinen ilta Phuketissa


Huomenna lennetään aikaisin aamulla Bangkokkiin, ja ollaan siellä sitten uusi vuosi, eli kolme yötä.
Maanantaina palataan takaisin Suomeen. Onpas tää aika mennyt muuten nopeasti - ällistyttävää.
Oon yrittänyt metsästästää vähän tuliaisia, mutten kovinkaan suurella menestyksellä. Ehkäpä sitten Bankkarissa. :P

Hyvät yöt! Ja koittakaahan rauhoittua siellä vaimonhakkaaja-kamelinperseanonyymit.

34 comments:

  1. Laura, tuossa edellisessä postauksessa joku ano kirjotitti että pitää sua ehkä suomen parhaampana bloggaajana, niin minä pidän. Oot kaikkea sitä mitä hyvältä bloggaajalta odotetaan; hienot kuvat, postauksia usein, (JOPA TOISELTA PUOLELTA MAAPALLOA, sitä on arvostettava!!)erilaisia postauksia ja juttuja, ja mikä tärkeintä oot äärettömän mielenkiintoinen kirjottaja! Mitä sitten jos Taavi näyttää 40v tai itkeneeltä tai sun tyyli vaihtuu rokkilaurasta suloiseenlauraan ja siitä "pornolauraan"? NOVOIEI, ei vois ainakaan sanoa että "taas samat jutut" mitä aika monelle muille bloggaajille sanotaan? ISOISOISO kiitos sulle, että jaksat kaikista anoista yms huolimatta kirjottaa ja hymyillä meille lukijoille, jotka malttamattomina odottaa uusi postauksia, arvostan oikeasti! Ei voi ainakaan sanoa että sun vanhemmat häpeää sinua, niinkun joku taas sano, vaan ylpeitä susta ollaan! Hauskaa loppulomaa sulle ja taaville! <3

    ReplyDelete
  2. Moi Laura ja kiitos ihanasta blogista ! Aloitin tämän lukemisen joskus kesällä ja on kyllä ollut ilo lukea tätä, niin mahtava ja kiinnostava blogi! Hienoa että oot jaksanut postata siellä lomallakin! Älä välitä järjettömistä anoista jotka haukkuu esim taavia hullun näköiseksi tai sitä yhtä lomakuvaasi, he ovat vain kateellisia.. Mutta ei kai mulla muuta, hauskaa loppu lomaa ja kiitos ihanasta blogista ! ps, seurusteletko Taavin kanssa? =D

    ReplyDelete
  3. yhdyn kyllä täysin tuohon ensimmäiseen kommenttiin. siis aivan mahtava blogi! jatka samaan rataan ensi vuosi ;> <3

    ReplyDelete
  4. "Ja koittakaahan rauhoittua siellä vaimonhakkaaja-kamelinperseanonyymit. "

    Hahha, huippu :D Hyvä että suhtaudut huumorilla!

    ReplyDelete
  5. sun blogis on yks parhaista!

    ReplyDelete
  6. Yhdyn täysin ensimmäiseen kommenttiin, jatka samaan malliin!

    ReplyDelete
  7. laura oot ihana ♥

    ReplyDelete
  8. Samasama! En muista kuinka pitkään olen blogiasi lueskellut, en kovin kauan kuitenkaan vielä. Mutta sun hieno elämänasenne ja mainio tyylisi on kyllä tullut jo esiin! Ihan taatusti luen jatkossakin ja toivon samalla että nuo vaimonhakkaajat kamelinperseineen poistuu täältä blogisi kommentiboksista.

    Niin ja tosiaan näitä Thaikku-postauksia on ollut tosi kiva seurailla ja vielä näin usein - melkeinpä tuntuu kuin itsekin olisi matkassa mukana ;)

    Jatka samaan malliin! Mukavaa UV:ta ja loman jatkoa :)

    ReplyDelete
  9. Onpas huvittavaa katsoa, kuinka monessa blogissa negatiivisten kommenttien määrä kasvaa räjähdysmäisesti, kun bloggaaja on lomalla jossain lämpimässä komean miehen kanssa ja näyttää vielä hyvältä bikineissä! :)) Eli ne jotka kommentoivat negatiivisesti ja väittävät ettei ole kateellisia, ovat maailman suurimpia valehtelijoita :DD
    Oikein hyvää loppulomaa!

    ReplyDelete
  10. Heippa Laura ! Kuules mistä olet hommannut sen vedenalaisen kameran ? Sellainen olisi kätevä helmikuista matkaani varten :) Kiitos jo etukäteen !!

    ReplyDelete
  11. ihan törkeeeen siistejä kuvia! ja sä oot kiistämättä tosi upee tyttö ja kateelliset kommentoijat ei tajua kuinka säälittävältä ne saa itsensä näyttämään. pidä hauskaa!

    ReplyDelete
  12. Haluan vaan kiittää inspiroivista kuvistas ja törkeen hyvästä asenteesta. Ennen en oo kommentoinut mutta nyt ajattelin kertoa että blogisi on päivän piristys!

    ReplyDelete
  13. Te ootte kyllä upea pari! Kiitos, kun oot jaksanut lähettää lomakuvia, ja mahtavaa Uutta Vuotta Bangkokissa :)

    ReplyDelete
  14. Saisinko selvennyksen mikä on vaimohakkaajapaita?

    ihan normaalipaitoja lauran mies käyttää mun mielestä, pitääkö sen siellä kuumudessa olla toppatakissa ja lasketteluhaalareissa!

    oot kyllä PARAS bloggaaja! jaksat postailla maailman toiselta puolelta ja sulla on hyvä elämän asenne!

    ReplyDelete
  15. Eipä oo häävi toi sun kameras kun jättää punaiset silmät. Ootte muuten aika kyrpiintyneen näköisiä verrattuna alkulomalla otettuihin kuviin.

    ReplyDelete
  16. Yhdyn niin kympillä ekaan kommenttiin. Siinä se tiivistyikin. :) Kiitti huippublogista! Ja pakko sanoa että sä sulaudut ihan sairaan hyvin noihin maisemiin :DD

    ReplyDelete
  17. toi eka kommentti on aivan oikiassa! sanoisinko että noilla kusipää anoilla on vissiin aika tylsää.... sulla on ihana ja oman tyylinen blogi just hyvällä tavalla! (y)

    ReplyDelete
  18. Millaiset asetukset täytyy kamerassa olla et tulee noita kivoja valoviivakuvia?:) ite ku yritän vähänkään pimeässä kuvailla, on tuloksena joko musta kuva tai salamalla valottunut...

    ReplyDelete
  19. HHAhahahah oikeesti en oo ikinä nauranu enempää ku äsken ku luin noita sun parin edellisen postauksen kommentteja. Eikö ihmisillä oo muuta tekemistä ku haukkua muita? Miettikää vähän et mitä puhutte muista:(


    Taavi on hot ja sä oot hot ja ihanaa loppumatkaa!:)

    ReplyDelete
  20. miten ihmiset täällä "lueskelee" sun blogias ku ei tässä ikinä mitään luettavaa oo:D itseäni kiinnostais tietää enemmään, mitä olet tykännyt thaimaasta, millainen on kulttuuri, millaisia ihmiset ovat, onko siellä jotenkin huomioitu tsunamipäivä, oletko viihtynyt jne jne. se on oikea matkapostaus, nuo bikinikuvat ja taavin kyllästynyt ilme on nähty jo (ei siinä, kiva niitäkin oli katsella..parin postauksen verran). mut nii, kaikista vaan ei oo kirjottajiksi, ehkä tän blogin juttu on sit ne kuvat, jotka on toki hyviä :)

    ReplyDelete
  21. Moikka!

    Oon lueskellut blogiasi jo pidemmän aikaa, mut täytyy myöntää etten oo koskaan jättänyt kommenttia! Mut parempi myöhään kuin ei milloinkaan vai miten se menee :)

    Blogisi on ihana, ja todella inspiroiva! Iso KIITOS että teet tätä <3

    Olet aito, iloinen, huumorintajuinen, sulla on loistava asenne, olet kiltti mutta samalla myös voimakas, ihana, todella kaunis, ja vaikka mitä muutakin vielä ...ainakin tällainen kuva blogista on välittynyt vaikken sua muuten tunnekaan! On mahtavaa että tuollaisia ihmisiä kuin sinä on olemassa, ja on myös erityisen mahtavaa että jaat osia elämästäsi ja itsestäsi täällä blogissa, tää innostaa niin paljon ja antaa voimaa uskoa unelmiin jollain tavalla! En osaa kovin hyvin pukea tätä sanoiksi, mut yritin, koska kyllä sä nyt vähintään ansaitset tietää miten paljon vaikutat positiivisesti muihin blogin kautta.

    En tiiä tuliko miten sekava kommentti, mutta menköön. Varmasti tää oli täynnä kliseitä koko teksti mut tarkoitan joka sanaa.
    Kaikkea hyvää sulle ja sun elämään, ja muista että ääliöistä anonyymeistä huolimatta on myös lukijoita jotka arvostaa sun näkemää vaivaa blogin eteen ihan tosissaan.

    Kiitos ja näkemiin. <3

    ReplyDelete
  22. Bangkokissa on järkyttävän iso kauppakeskus MBO sieltä löytää kaikkee ihan varmasti

    ReplyDelete
  23. 0ioi kiitos että jaksat tehä sieltäkin näitä postauksia! Tulin viime sunnuntaina Phuketista ja ikävä on ehkä kauhein takasin, rakastuin ja aion ihan 100 % varmasti mennä vielä takasin :) Ihana nähä tuttui paikkoi näis kuvissa! Mutta ihanaa loman loppua teille ja hyvää uuttavuotta 2011!

    ReplyDelete
  24. Hei Laura. Pakko kommentoida, että olet upea nainen! Kiitos, kun jaksat postailla lomallakin. Hyvää uutta vuotta!

    ReplyDelete
  25. Tervetuloa hulluun-ja-ihanaan!

    ReplyDelete
  26. oi, tulee ikävä kesää kun katselee näitä sun ulkomaan postauksia!

    ReplyDelete
  27. http://riinamaaria.blogspot.com/

    ReplyDelete
  28. JUNGCEYLON!!!! Oliskin ollut hauska tuolla törmätä, aivan varmasti olisin tullut moikkaamaan jos olisin sua nähnyt, tulin just eilen kotiin ja tuollahan mä joka ilta pyörin, kai kävitte nightclub famousissa? ruskea oot tosin et ruskeampi kuin mä:)

    ReplyDelete
  29. Kauppakeskus Bangkokissa on MBK, ei MBO!

    Ja ai sitä miehillekin on jotain muuta päällepantavaa kuin "vaimonhakkaaja" tai toppatakki. Ehkä jotain siltä väliltä. Toi hihaton on vaan niiiiiin mauton! :)

    ReplyDelete
  30. Eipä niitä shoppailuja paljon kande muualla siellä tehäkkään kun Bangkokissa. Nyt on Chatuchak myös auki kun on viikonloppu, eiköhän sielt 11 000 (vai montakohan niitä oli..) joukosta jotain irtoo. Plus kaikki muut markkinat ja kauppakeskukset ja ja..No, hyviä shoppailuhetkiä :)!

    ReplyDelete
  31. Ihana blogi <3 Ihana Thaimaa <3 Ihana oot :D

    ReplyDelete
  32. Tuntuu et bloggaaminen on ehkä yks vittumaisimmista hommista, varsinkin jos sattuu saamaan yhtään suosiota blogillaan. Teet sitten mitä hyvänsä, teet sen sadan ihmisen mielestä väärin, ja toisen sadan mielestä oikein. Jonkun mielestä oot maailman paskin ja feikein mielistelijä, teennäinen ja "nykyisin tylsä" ja toisten mielestä oot ihan liian ihanin ja parhain idoli, "jatka samaan malliin!"-tyyppi.

    Ihan vaan niille typerien kommenttien kommentoijille näpäytykseks vaan, että kantsii vähän ajatella mitä kirjottelee. Blogin kirjottavat ovat kanssa ihan tavallisia ihmisiä joihin voi kadulla törmätä, niinkun lukijatkin siellä ruudun takana.

    ReplyDelete
  33. Hyvää uutta vuotta! :)
    Oon yksi sun lukijoista toisessa blogissasi (ex nouillerrna, nykyinen harakirilove).
    Pystyisitkö mitenkään ottamaan tarkempaa kuvaa tatuoinnistasi tai tatuoinnestasi käsissäsi?
    Nimittäin ihan mielettömän hienoja näyttää olevan.
    Ja tietty oot aina yhtä kaunis :)

    -Kati/Kata

    ReplyDelete