Tuesday, December 28, 2010

Patong

Tänään käväistiin Patongin turistirysäbiitsillä, ja liian kuumahan siellä oli. Muutenkin ihan hemmetin kuuma päivä, ettei ole paljoa jaksanut ulkona tallailla. Vietin ihanan hetken terassin poreammeessa, ja sitten menin päikkäreille, ja kohta ajattelin mennä nukkumaan - lol.

 Palailaan huomenna "paremmissa" merkeissä :)

37 comments:

  1. joo oispa täälläki kuuma :((!

    ReplyDelete
  2. Sulla on kyllä aivan ihana kroppa ! Olispa mullakin.. -.-

    ReplyDelete
  3. toi taavi on joteki hassu..pönöttää vaa joka kuvas tollee eikä hymyile yhtää :D

    ReplyDelete
  4. kuinka paljon oikeen omistat bikineitä? aina erilaisia! kivaa vaihtelua, itellä on yhet bikinit ja kyllä kesän aikana kyllästyy kun samoja aina käyttää! vois ens kesäks ostaa paaaljon enemmän ;)

    ps. ihania nämä lomakuvat! kaikki bikinikuvat ja rantakuvat, ahhh kesä <3

    ReplyDelete
  5. Oon kateellinen Taavin rusketuksesta :'D

    ReplyDelete
  6. Ihanan näköistä , mullekin kelpais :)

    ReplyDelete
  7. Missä sun lantio on?

    ReplyDelete
  8. Varmasti jo miljoona kertaa kysytty juttu, mutta mistä noi sun hiustenpidennykses oikeen on? :)

    ReplyDelete
  9. tätä kysymystä on kyselty sulta varmaan satoja kertoja, mut mistä kennelistä tein puppe ja pablo on? meille on kans tulossa sheltti, niin ihan mielenkiinnosta kyselen :') ihania lomakuvia!

    ReplyDelete
  10. ootte te kans kaks keljuimman näköstä tyyppii..

    ReplyDelete
  11. mua häiritsee joka postauksessa se et teitä ei millään yhdistäisi pariksi mut silti onnistutte olemaan noin söpöjä yhdessä :D

    ReplyDelete
  12. ihanaa että postaat näin usein :)

    ReplyDelete
  13. reppanalla vähä isot skandaalit jalassa ;D pikkune :)

    ReplyDelete
  14. aina toi sama keltanen vaimonhakkaaja. juntti?

    ReplyDelete
  15. aina toi sama keltanen vaimonhakkaaja. juntti?

    ReplyDelete
  16. Moi Laura,
    On aivan pakko kommentoida, enkä sitä yleensä tee....olen lukenut blogiasi aina silloin tällöin, ja nyt tämä Thaimaa postaus on ollut mielestäni oikein onnistunut. Mutta siis, en ymmärrä näitä ihmisiä, jotka täällä haukkuvat ja yrittävät väkisin löytää jotain pahaa sanottavaa. Te haukkujat teette itsestänne ihan naurettavia! Siis olette ainoastaan kateellisia!! Mukavia lomapäiviä sinne Thaimaaseen. Ja en tosiaan ymmärrä miten Laura välillä jaksat noita ilkeitä kommentteja! Se nyt on 100-varma, että vain kateelliset jaksaa paukuttaa paskaa!!!! Nauti sitten senkin edestä oikein kunnolla!:D Onnea uudelle vuodelle.

    ReplyDelete
  17. Lauran kropassahan nyt ei mitään vikaa ole. Jos hakemalla haetaan, ni ehkä salilla vois kuluttaa aikaa enemmän, jotta sais vähän lihaksia, mutta lantion pitääkin olla pieni.

    Mutta tosta kundin keltasesta vaimonhakkaaja-paidasta olen täysin samaa mieltä. Jos mun mies pukeutuisi tuollaiseen, tulisi ero välittömästi. :)

    ReplyDelete
  18. ooiii, mulla on kyl ikävä tota kaupunkia ja rantaa <3 ja sait muuten uuden lukijan :)

    ReplyDelete
  19. "lantion pitääkin olla pieni"

    ...härregyyd.

    ReplyDelete
  20. Anonyymi sanoi...

    "lantion pitääkin olla pieni"

    ...härregyyd.

    Jep, härregyyd nimenomaan. Mistä kolosta noita säkkejä oikein ryömii esiin? Lantiohan on jokaisella sellainen ku se on.

    ReplyDelete
  21. mistä noi sun kivat bikinit on?

    ReplyDelete
  22. miten pystyt olemaan paljain jaloin hiekalla? itse kun olin thaimaassa, piti olla croksit jalassa hiekallakin kun se oli niin polttavan kuumaa :D

    ReplyDelete
  23. Seittemän leivän uunit peräsimenö on niin old schoolia. Kyllä pepun pitää olla kiinteä ja tiukka.

    ReplyDelete
  24. "Mutta tosta kundin keltasesta vaimonhakkaaja-paidasta olen täysin samaa mieltä. Jos mun mies pukeutuisi tuollaiseen, tulisi ero välittömästi. :)"

    Kiva ku on arvot kohillaan :) mitä vikaa on miesten hihattomissa? varsinkaan helteillä? :)

    ReplyDelete
  25. mikä ihmeen vaimonhakkaaja-paita?:D mikä tosta paidasta tekee vaimonhakkaaja-paidan?:DD

    ReplyDelete
  26. siis kuinka paljon sä oikein oot noita biksuja siä ostellu? :DD

    No jokatapauksessa aivan ihania<3

    ReplyDelete
  27. perkele kylla tolla kropalla saakin kayttaa tollasia hihattomia!

    ReplyDelete
  28. Helille: noi hihattomat paidat on vaan niin mauttomia ja ennenkaikkea homomaisia. Oli kuuma tai ei!

    Ja hölmömmille: "vaimonhakkaaja" on vaan sellanen vanha sanonta noista mauttomista paidoista. Ketään itseään kunnioittava mies ei pukeudu julkisella paikalla moiseen.

    ReplyDelete
  29. "Ja hölmömmille: "vaimonhakkaaja" on vaan sellanen vanha sanonta noista mauttomista paidoista. Ketään itseään kunnioittava mies ei pukeudu julkisella paikalla moiseen."

    ...niin tai sit se on vaan paita, joka soveltuu täydellisesti helteeseen. käytä bikineitä eläkä sukelluspukua. URPO!

    ReplyDelete
  30. ^ Mut kyl edes vähä pitäis kattoo miltä näyttää ja miten pukeutuu. En mäkään pukeudu bikineihin muslimimaissa, vaikka siellä hellettä onkin.

    ReplyDelete
  31. ^^

    Theravada-buddhalaisuus on Thaimaan virallinen uskonto, jota noin 95 % väestöstä tunnustaa. Muslimeja on 3,8 %, kristittyjä 0,5 % ja hinduja 0,1 % väestöstä.


    Lähde Wikipedia

    ReplyDelete
  32. blogi on aivan yhtä hyvä kun ennenkin, sun pukeutumistyyyli on vaan muuttunut ja kaikki tyylit sopii sulle erittäin hyvin. se että seurustelet 'pornokauppa Taavin' kanssa ei ole musta muuttanut sun pukeutumista yhtään! pitää väkisin repiä jotain vikaa, helteessähän sä olet niin pitäisikö joku kaapu päällä kulkea. jepjep.. se että sulla on aivan äärettömän kaunis vartalo saa vaan ihmiset kateelliseks ja mut vihaseks et joku edes kehtaa arvostella sun vartaloa! laittas itsestään kuvan tänne kaikkien nähtäville bikinit päällä- enpä usko .. ja se että Taavi käyttää hihattomia VOI LUOJA. hihattomassa on puolet viileämpi kun t-paidassa niinkuin naiset varmaan tietävät että kaulaa myöten kulkeva t-paita joka peittää olkapäätkin.. voi tukaluus. siksi monet käyttää toppeja, niinkuin miehet hihattomia! ja Taavillahan on komeet käsivarret joten lopettakaa se perkeleen valitus kun täällä on silmänruokaa tarjolla! ja voi yhyy Taavilla on varmaan surupuserossa ja heillä on paska loma kun Laura nukkuu HANKKIKAA ELÄMÄ pistää vihaks tällaset kommentit. HEIDÄN lomansa se on ja siellä saa nukkua ja tehdä aivan mitä haluaa. Ja te paskanaamat jotka ette ole varmaan koskaan etelässä käynyt, kuumuus rupeaa väsyttämään aivan saatanasti ja jos hotellihuoneessa on viileämpi, viihtyisin itsekkin siellä pienillä päikkäreillä. Laura postaa niin sairaan usein LOMAMATKALTANSA että ei voi muuta kun hattua nostaa että postailet sieltä noin pirtsakkana ja ihanana. oot maailman paras bloggaaja. loveyou Laura <3 anteeksi tilitys, mutta oli ihan pakko..

    ReplyDelete
  33. "kolmas kerta toden sanoo" ja "kaveria ei jätetä" ovat vanhoja sanontoja. "vaimonhakkaaja" ei ole!

    ReplyDelete
  34. Tuliskohan se vaimonhakkaaja vaikka siitä, että tuon mallinen paita on englanniksi "wife beater"? Eikä siitä, että se on "vanha sanonta", tai ehkä vaimonhakkaaja on ko. anonyymin perheessä vanha sanonta..?

    ReplyDelete
  35. Mitä hittoo? ei hihaton paita miehillä oo mikään vaimonhakkaaja paita! te ootte lapsellisia ja ette ymmärrä hienosti pukeutuvista miehistä mitään.

    ReplyDelete
  36. Hieno nähdä, että on loma maistunut Thaimaa Phuket Patong Beachillä! Ranta ei tosiaan oo rauhallisemmasta päästä.. Kamala Beach ei nimestä huolimatta ole kauhean kamala vaihtoehtona.

    Miks kiinnitätte huomiota aiheettomasti hihattomaan paitaan??

    ReplyDelete
  37. Kyllä sain päivän naurut näistä teidän kommenteistanne. Viaton mies hihattoman paitansa kanssa joutuu kamalan väijytyksen keskelle. Ounou toivottavasti hän ottaa nyt vinkistä vaarin eikä enään missään nimessä pukeudu näin kamalaan vaatekappaleeseen kuin vaimonhakkaajapaitaan! OMG!

    Muuten hieno blogi ja mielenkiintoinen bloggaaja. Pisteet tyylistäsi!!

    ReplyDelete