Saturday, December 25, 2010

Finding Nemo

Ollaan oltu tänään snorklaamassa puolipäivää, ja mä oon ihan innoissani tästä puuhasta. Huomenna ihan taatusti uudestaan! Sitten mä olin thaihieronnassa, huom ilman mitään happy endingejä. Alkaako muuten jo kyllästyttää rantakuvat ja bikinit? No ei voi mitään, ollaan vielä ainakin viikko rantailemassa, ja uudeksi vuodeksi suunnataan Bangkokkiin.


Löysin janoisen kissan, ja pitihän sille antaa vettä :)
 Ja sitten törmäsin Nemoon ja sen kavereihin!
Kameran linssiin jäi vähän vettä - taidekuvia!!
 Keräsin oman simpukkakokoelman, ja laitoin ne kookospähkinään. Kookospähkinäsimpukkavene.

 adioooos!!!

29 comments:

  1. jepjoooo kiva paratiisi. hitto toi vesikamera on kätevä!

    ReplyDelete
  2. ääää, ihania kuvia! ♥ kateus vaan iskee :D

    ReplyDelete
  3. En tiiä mitkä teijän suunnitelmat Bangkokissa on, mutta jos vinkit esim shoppailupaikoista/baareista yms on tarpeen niin saa kysyä :)

    ReplyDelete
  4. aaaaaaaa! ihania kuvia! nyt tuli lomakuume :D

    ReplyDelete
  5. oiii ihania kuvia taas ja video, söpö kala!!! :D kiva ku pistät noin usein postauksia sieltä, kiva kattoo, oon niin kateellinen

    ReplyDelete
  6. KADE! Mäkin tahtoisin jonnekkin lämpimään sukelteleen :)

    ReplyDelete
  7. Ei kannattais varmaan olla noin lähellä varjoisia kivenkoloja.. Ovat nimittäin mureenoiden lempipaikkoja ja meitä ainakin varoiteltiin paljon niistä kun oltiin snorklaamassa thaimaassa :)

    ReplyDelete
  8. laura ihanaa nyt ainakin tiedän minne päin maailmaa haluan seuraavaksi lähteä :) kivaa että jaksat sieltäkin postailla :)

    ReplyDelete
  9. ihana toi video!!<3:D ja mun on viel pakko sanoo et oot iha n älyttömän nätti!! ja et voi että tekisin vaikka mitä et pääsisin tonne thaimaahan!!

    ReplyDelete
  10. vähän siisti toi video:) ja ei mua ainakaan kuvat kyllästytä!

    ReplyDelete
  11. Minäkin tahdon Thaimaahan ja snorklaamaan!

    ReplyDelete
  12. voiiii mä olen niin kade, mäkin haluun!
    aivan ihania nää sun matkapostaukset :)

    ReplyDelete
  13. Ihana toi kissa, näyttää ihan siltä Elsalta.. :) katoin eka että olit menny silitteleen jotain kulkukissoja, mikä ei oo kovin fiksua, mutta oli sillä joku kaulapanta.
    Todellakin jaksan vielä kattoo näitä rantakuvia. ei näihin talvisessa suomessa voi kyllästyä! Ja huippuja noi videot. Toi vesi on niin ihanan väristäkin, ahh :)

    ReplyDelete
  14. ei todellakaa kyllästytä nää kuvat, on justiin ihanaa nähä kuvia jostain muualta ku täältä harmaasta Suomesta! :D

    ReplyDelete
  15. Oot kyl ihanan omistautunu tälle blogille, kun jaksat näin hienoja postauksia tehä tiuhaan tahtiin vaikka oot lomalla! Ihana katella näitä rantakuvia ja kalavideoita, vaikka pieni kateushan tässä iskee, mut ihan sama!! :) Pientä vaihteluu tohon -20 ja lumisateesee..

    ReplyDelete
  16. millä sä kuvaat veden alla? joojoo kameralla mutta millasella=D? onko kuvaa/merkkiä? KUKA toi mies on, sun veli vai mies

    ReplyDelete
  17. Anonyymi sanoi...

    millä sä kuvaat veden alla? joojoo kameralla mutta millasella=D? onko kuvaa/merkkiä? KUKA toi mies on, sun veli vai mies


    Kuvaan tolla Olympuksen pinkillä vesitiiviilä kameralla, jonka sain joululahkaksi Taavilta. (Katso yksi postaus alemmas) Taavi ei ole todellakaan veljeni, vaan miesystävni.

    ReplyDelete
  18. miten voit olla melkee 22 veenä noin timmi, ei selluliittiä tai läskiä missään jos et treenaa ollenkaan!!!??

    ReplyDelete
  19. anonyymi klo 17.54, millainen kuva sulla sitten on 22-vuotiaista? itse oon muutamia vuosia lauraa vanhempi ja vähintään samassa kunnossa, eikä mua sais kirveelläkään kuntoilemaan?

    ReplyDelete
  20. voisitko ottaa enemmän videoita sieltä lomailemasta? jotain vaikka missä kerrot kuulumisia tai kuvaat tuota ihanaa paikkaa!

    ihanaa kun sieltäkin postailet :))

    ReplyDelete
  21. Ei vois enää paljo täydellisempi kroppa miehellä olla.
    huippuvideot!

    ReplyDelete
  22. Ihania biksuja! Ootko Thaikuista ostanu vai jo Suomesta?

    ReplyDelete
  23. hehee näiden muutaman postauksen perusteella ymmärrän miksei sulla oo koskaan kuvia itestäs takaapäin.. kaikissa meissä on "virheitä", sulla se vissiin on toi melkonen kameliperse :DDDDD noei, eihä se nyt nii paha oo.

    ReplyDelete
  24. eiks sua ollenkaa pelota sukellella tuolla:D? siis ihania kuvia ja tosi kaunista siellä on ! oon pikkusen katellinen

    ReplyDelete
  25. Hei Lauuura, mistä oot ostanu sen sun ihanan kaulaketjun missä on se sydän ja paksu renkulaketju?

    ReplyDelete
  26. mikä on kameliperse????

    ReplyDelete
  27. noissa kuvissa oli se kissa,niin se näytti ihan mun kisulilta:D
    nättei kuvii kyll:))

    ReplyDelete
  28. Ei helvetti te jotkut osaatte olla hyvää viihdettä! Jotkut kysyy mikä idea peppukuvassa on, jotkut haukkuu sitä, joidenkin mielestä se on yritystä olla ns. porno. Kävikö pienessä mielessänne, että mitä jos kuva on hyvän fiiliksen aikaansaaman huumorin tuotos? Eli yksinkertaisemmin sanottuna kuva ei ole millään tasolla vakava, eikä sille ole mitään suurempaa sisäistä symbolia, vaan se on otettu näin suomeksi sanottuna vain yksinkertaisesti läpällä? Ei mitään sen vakavempaa. Voi apua teidän joidenkin kanssa..

    Sitten vielä jotkut kameliperse-kommentit. Niistä on melkein turha sanoa mitään, kaikki selväjärkiset ja varmasti Laura itsekin tietää millainen itsestään epävarma mustanmaalaaja seisoo kommentin takana.

    Kiitos Laura, että olet jatkanut blogiasi näistä säälittävyyksistä huolimatta. Olet varmasti oppinut suodattamaan näiden idioottejen kommentit, kaikki eivät siihen pystyisi. Vielä kerran, kiitos vahvuudestasi.

    ReplyDelete