Wednesday, December 15, 2010

Aika ei riitä

Ei tässä pysty yhtään keskittymään mihinkään saatika hengähtämään, kun siihen ei yksinkertaisesti ole aikaa. Eli toivoisin ennakkojoululahjaksi pari lisätuntia vuorokauteen. Ja sitten kaiken raskaan arjen lisäksi Taavi nipottaa matkalaukusta, tai itse asiassa siitä, että sinne ei sitten oteta mitään! Se itse ottaa varmaan Siwan muovipussin, ja pakkaa sen puolitäyteen. Ja mä ehdotin aikamoista kompromissia: ottaisin pienen matkustamoon menevän laukun. Ja vastaus kuuluu: MINÄHÄN EN VITTU SITTEN KANNA SUN ISOA MATKALAUKKUAS!!!!!!  (ISOA??) Ja tiedoksi vaan Taaville, että yleensä niitä laukkuja vedetään, siksi niissä on pyörät.

 

Kohta töihin, sitä ennen pitäisi käydä koirien kanssa kunnon lenkillä, pankissa, etsimässä ja ostamassa joululahjoja ja mitähän muuta?
Heissulivei!

40 comments:

  1. Miten selviit pikkumatkalaukulla kolme viikkoa thaimaassa????

    mää otan laivalle kahdeks päiväks yleensä sellasen laukun ;DD

    ReplyDelete
  2. Voin kertoa, ettei Thaimaaseen kannata ottaa paljoa tavaraa mukaan... Se tavaramäärä, minkä sieltä tulee hankkineeksi reissun aikana, on suorastaan aivan järkyttävää... :)

    Ihanaa reissua teille! Nauttikaa lomasta!

    ReplyDelete
  3. Opetelkaa kirjottaa se ThaimaaSEEEEEN oikein

    ReplyDelete
  4. ^ I'm sorry jos se ärsyttää sua niin kovasti :) Pienistä asioista se vitutus syntyy.

    ReplyDelete
  5. Siwan puolitäysi muovipussi :D ihanasti sanottu..

    Yritä jaksaa! Joulun alla on aina kiirettä ja hirveästi hommaa.

    ReplyDelete
  6. terkkuja taaville; oot mies, eli et tajua, eli ei kannata päteä >:((

    ReplyDelete
  7. Se on kyl totta, miehet ei tajuu!

    ReplyDelete
  8. Siwan kassi on ihan hyvä vaihtoehto.

    Noin kuukausi sitten lentokentällä tapasin miehen, joka oli menossa talveksi Intiaan. Hänellä oli kädessään Siwan muovikassi, jossa oli kaikki mitä hän tarvitsi koko lomalle :) Minunkin olisi pitänyt tehdä niin ja jäädä myös talveksi Goalle. Tsemppiä pakkailuun :)

    ReplyDelete
  9. Ai te seurustelette taas?

    ReplyDelete
  10. Aa NYT mä tajuun miks teil on tollane on-off-suhde :D

    ReplyDelete
  11. Onks sulla kaks koiraa? :D Sulosia. Ite oon aatellu että jos ottasin koiran ni se ois just sheltti :)

    ReplyDelete
  12. mä lähen viikon päästä ja otan mukaan ainaki nii hemmetin ison laukun mukaan et kukaan ei jaksa mua mun matkaseurueesta. toisaalta ku se on nii iso nii mun matkaan tulevat vaatteet näytti nii säälittävän vähäsiltä että jouduin eilen tekeen painiikkitilauksen nellylle. kehhehe. THAITHAITHAI oujees. aurinkoista ja ilosta matkaa teille ;) thaimaaHAN :))) repikää tästäki ressiiiii jou!

    ReplyDelete
  13. Härreguut mullakin ois ainakin 2 laukkua mukana kolmen viikon reissulle. Tai ainakin 1 täys ja 1 jossa tulee sieltä ostetut kamat takas:D

    ReplyDelete
  14. Onko Taavilla väärät lääkkeet? Ne voi aina vaihtaa jos pää ei kestä.

    ReplyDelete
  15. Kuulostaa tutulta. Hyvää matkaa teille, kyl se siitä :D

    ReplyDelete
  16. Siis vaikka luen tätä blogia joka ikisen julkaisun niin silti oon aina ihan pihalla mitä on tapahtunut ja mitä teet. Siis oot menossa Thaimaahan? Mitä, miksi ja milloin. Ja seurusteletko sen Taavin kanssa ja onko hänestä kuvia? Mutta näistä kommenteista selvis että meet sinne kolmeks viikoks ja mää en ainakaan ikinä pärjäis kolmee viikkoo missään pelkällä käsimatkatavaroiden pikkulaukulla :o Miehet on kyllä just semmosia että ne ei tajua että sitä tavaraa voi ottaa muutenkin kun että yhet vaihtovaatteet...

    ReplyDelete
  17. :DD Hajosin tolle: tiedoksi vaan Taaville, että yleensä niitä laukkuja vedetään, siksi niissä on pyörät. :DDDDDDDDDDDDDD

    ReplyDelete
  18. missä oot töissä?

    ReplyDelete
  19. Taavi täsmentää.

    Tarkoitan ettei sinne kannata ottaa esim. neljää toppia mukaan, koska naiset, sinne päästyänne päänne sekoaa kuin Ikeassa ja ostatte viisi uutta hienompaa toppia ensimmäisenä päivänä. Ette tule käyttämään reissussa niitä neljää vanhaa toppia jotka olette kotoa vaivoin roudanneet. Tämä pätee kenkiin, paitoihin, shortseihin, bikineihin, pikkuhousuihin, sukkiin ja kaikkeen muuhun sälään.

    Reissun päätteeksi pääsee lähtöpäivänä itku että "miksi otinkaan nämä vaatteet ja laukut suomesta mukaani? Nyt nämä uudet ostamani vaatteet eivät mahdukkaan enää ruumaan".

    Ja niin se vaan on että sieltä kannattaa ostaa niin paljon kun vaan mahdollista koska se on halpaa, ei tarvitse myöhemmin ostaa samoja tuotteita suomesta kalliimmalla ja ei tarvitse raahata laukkuja kuin yhteen suuntaan.

    Ja rakkaani... laukussasi olevilla pyörillä ei tee mitään Phi Phin hankalassa maastossa jossa ei ole teitä. Sinne kun esimerkiksi saavutaan veneellä niin siitä hypätään potskista suoraan rantaveteen. Lentokenttälaukku ei ole mikään paras vaihtoehto matkallemme. Kiitos että ymmärrät! :D Pus!

    ReplyDelete
  20. Hieno tuo uusi banneri :)

    ReplyDelete
  21. Mä oon sitä mieltä että tota Taavia kannattaa kuunnella matkalaukun suhteen! Rinkka/isompi reppu on ihan hyvä ja sinne mukaan vähän vaihtovaatteita, alusvaatteet, biksut jne. Semmosta on sitäpaitsi helpompi kantaakkin, ja jossain Phi Phillä ei todellakaan huvita raahata mitään vedettävää matkalaukkua mukana kun tiet on mitä on ja lisäks on helvetin kuumakin vielä! :D

    Uusia vaatteita kuitenkin ostaa sieltä reissusta, turha niitä on täältä raahata! Jos sit tuntuu siltä ettei kamat mahdu mukaan palatessa niin ostaa paikan päältä jonkun uuden pakaasin johon ne tyrkkää. :-)

    ReplyDelete
  22. :D:D:DD Taavin kommentti kruunas mun aamupäivän kaikessa paikkansapitävyydessään!

    ReplyDelete
  23. Onpa teillä draamaa.

    :D

    Tuo on kyllä totta, että PhiPhillä ei tee lentokenttälaukuilla yhtään mitään, kantaa niitä saa.

    ReplyDelete
  24. Hahhahaaa hyvä taavi! Samaa mieltä, vaikka olenkin naispuolinen ;)

    ReplyDelete
  25. Ei kai sen miehen muutenkaan tarvi sun laukkuas kantaa? On sulla itselläkin kädet.

    Ja Taaville: Ei se halpuus tarkoita sitä, että kaikkea pitää ostaa. Rikkimenevää paskaa suurin osa varmasti.

    ReplyDelete
  26. Viihdyttävää että siirrätte parisuhdeongelmat blogin puolelle! :D Taavin kommentti kruunas kaiken. Ei todellakaan kannata ottaa tavaraa mukaan, sieltä tulee kuitenkin ostettua niin paljon vaatteita yms. :)

    ReplyDelete
  27. heeei mie löysin tälläsen aloittelevan blogin kun http://ligtroll.blogspot.com/ onks toi susta lukemisen arvoinen ?

    ReplyDelete
  28. Hajosin tolle ligtrollille todella pahasti

    ReplyDelete
  29. Vinkki: Ota iso matkalaukku (tyhjänä) jonka sisään pieni ja pakkaat sen täyteen; tullessasi kotiin sulla on sitten kaksi laukkua täynnä tavaraa eikä taunonkaa tarvii sit sun laukkujas kannella!!!!

    ReplyDelete
  30. Parahin Laura. Aivan ensiksi, olet mielestäni äärimmäisen suloinen. Seuraavaksi annan myös taholtani matkustusvinkkejä kun niin moni muukin niitä täällä auvoisesti jakelee.

    Ota rinkka mukaan ehdottomasti. Itse olen reissannut paljon Aasiaa mm. Intiaa, Malesiaa, Kiinaa, ja oli matka sitten kuukausien tai viikkojen pituinen, on rinkka ehdoton. Mitään vedettävää kärryä, josta pyörät irtoilee ja jonka mekanismit hiekka tukkii ei kannata raahata. Se aiheuttaa yleensä vaan rankkaa kiroilua. Sen lisäksi, rinkkaan mahtuu ihan uskomaton määrä tavaraa! Suomen talvi myös vääristää, niin että kun lähtee pakkasen paukkeesta etelän lämpöön, ei muista ettei tarvitse kerrospukeutua. Siellä tulee olemaan KUUMA! Kevyitä toppeja, lyhyitä sortseja, kesämekkoja ja aurinkorasvaa mukaan. Vaikka on pilvinen päivä, polttaa aurinko aivan varmasti. Aloe vera on erikoisen hyvää jos meinaat paljon solaa ottaa, tulee kaunis ja hyvinvoivan näköinen ruskettunut iho.

    Oikein kokemusrikasta matkaa teille ja rauhallista joulua! Nautihan lämmöstä niin, että luissa tuntuu! Halaukset!

    ReplyDelete
  31. http://ligtroll.blogspot.com onks tää muti vai lifestyle blogi ? ;oooo

    ReplyDelete
  32. hei! pakko kysyä mistä toi sun vaaleenpunanen kuviotapetti on? oon ettiny samantapasta ja toi olis just täydellinen!
    tosi kiva blogi jatka samaan malliin :)

    ReplyDelete
  33. "tiedoksi vaan Taaville, että yleensä niitä laukkuja vedetään, siksi niissä on pyörät."

    ihana :DDDDD

    ReplyDelete
  34. ahhahaahahha naurattaa niin paljon kaikkien kommentit :D Ihanku Laura olis ensimmäistä kertaa lahteny ulkomaille ja ressais sitä mitä ottais mukaan? :D Ihan vaan ilmaisi että sai mahtumaan noinkin paljon tavaraa pieneen matkalaukkuun ni kaikki täällä aukomassa heti omia vinkkejään :DDD ahhaahahah.. Hienoa huomata että jokainen ihminen/lukia luulee olevansa toista FIKSUMPI :D Ja eiköhän se ole jokaisen oma päätös ostaako niitä "rättejä" vai ei ja kuinka paljon.. Taavi sattuu olemaan ihan oikeassa että naiset hullaantuu halvoista kledjuista :D ja vielä yks juttu,, onko se nyt sitte muka DRAAMAA jos taavi ja laura täällä hieman "flirttailee" ja pätee toisilleen kiusotellen.. öö.. ei :DD ja mitä vi**ua se teille kuuluu onko ne yhdessä ja miksi :DD c´moon lukiat, eläkää silti omaa elämää vaikka tä blogi oliski päivittäinen luettava! :D

    ReplyDelete
  35. Il semble que vous soyez un expert dans ce domaine, vos remarques sont tres interessantes, merci.

    - Daniel

    ReplyDelete