Monday, October 25, 2010

Farkkuja

Kaivelin tossa vaatehuoneen kätköistä lähes kaikki farkkuni.
Nykyään oon niin farkkuihminen, kun taas vuosi sitten käytin ainoastaan legginssejä.
Koska oon niin pieni ja lyhyt, niin farkkujen löytäminen saattaa olla joskus haasteellista.
Ostan ihan oikeasti lastenosastoilta farkkuja, aika useinkin.. :D
Ginan farkuissa tuumakoko 23-24 on sopiva, mutta noita kokoja harvoin löytyy..

Tässä melkein kaikki farkkuni, perusmustia ja revittyjä mustia en jaksanut kuvauttaa.
Yhdet punaiset farkut mulla taitaa vielä olla, niin ja sitten Eiffelit, joita en ole vuosiin käyttänyt.

Housujen ostopaikkaa on turha mainita, koska noi on sen verran vanhoja kaikki, ettei niitä varmaan kaupoissa enää ole, tosin ihan samanlaisia saattaa löytyä. :)


Mä ostin Pupelle Anttilasta tänään pienen jalkapallon, ja tää yks on ihan sekaisin siitä, joten nyt taas leikkimään! -->

77 comments:

  1. käy kurkkaa: http://www.huuto.net/kohteet/guess-ihanat-charm-farkut-koko-23-taysin-kayttamattomat/154331217

    ReplyDelete
  2. Ihania farkkuja! Varsinki noi vaaleet revityt on ihanat!

    ReplyDelete
  3. ihania ! mulla ei itellä oo ku parit normi mustat + pinkit ;ss

    ReplyDelete
  4. 3 ja 8 farkut on kuolettavan ihanat ^____^<3

    ReplyDelete
  5. Noi mustat istuu tosi hyvin sun päällä.. aivan ihanat!

    ReplyDelete
  6. Vieläkö Ginassa muuten myydään koon 23 farkkuja? Löysin sellaset kerran alesta, mutta mulla ei mennyt _kantapää ja nilkka_ lahkeesta läpi... :-DDD Hahah, piti tyytyä kaksnelosiin.

    ReplyDelete
  7. Sulla on tosi paljon kivoja farkkuja! Mäkin käytin joskus vuosi sitten oikeestaan pelkästään legginssejä, nykyään enimmäkseen farkkuja ja muita housuja.

    ReplyDelete
  8. I didn`t know that you`ve got a new blog....was so sad that you didn`t post anymore....
    Love every jeans/jeggings of you...you have an amazing body!

    ReplyDelete
  9. tervetuloo JC:hen, löytyy farkkui toosi pieniin kokoihin asti :)

    ReplyDelete
  10. Milloinkohan oon viimeks kuolannut näin paljon FARKKUJA?! : D

    ReplyDelete
  11. Syö pari perunaa päivässä sen roskaruoan sijaan niin alat löytää ittelles oikeen kokosii vaatteita ja ihan jostai muualta kun lasten osastolta.

    ReplyDelete
  12. nui kaikki on ihania ja mäkin pyörin samojen ongelmien kanssa farkkujen suhteen. Oon itekin tosi pieni (156cm, paitsi mulle ei kyllä iha taida lasten koot mahtua :D Cheap Mondaylta on kyllä löytynyt tosi hyvin sopivan kokoisia !

    ReplyDelete
  13. ui, kamalasti farkkui! lempparit on varmaan noi 5. kun sulle istuu tommoset korkevyötäröiset, toisin ku monille muille :)

    ReplyDelete
  14. pirunsarvet vikas kuvas :DD <3

    ReplyDelete
  15. Oih, noi mustat farkut pukee sua tosi hyvin :) ! Ja ihanaa asennetta tos viimeses kuvas ! (;

    ReplyDelete
  16. viimenen kuva tuo hymyn huulille :DD

    ReplyDelete
  17. Mistä tuo toppi on? :)

    ReplyDelete
  18. olet ihana :) ja sait aikaan järkyttävän farkkuhimon. ihanan erilaisia noi kaikki! ite en oo pitkään aikaan ostanu farkkuja koska tuntuu kaikki olevan samanlaisia ja ne erikoisemmat ei just ikinä istu vaikka oon aika perusmittanen :/ että ihmeen hyvin oot löytäny pikkukropalles :D

    ReplyDelete
  19. Hei Lape miten koulussa menee? Mäki oon kiinnostunu siit alasta mitä opiskelet ni olis kiva jos kertoisit jotain sun opinnoista!! :)

    ReplyDelete
  20. Eiks Jesse ja Emppu oo enää yhes? :(

    ReplyDelete
  21. mitä ihmettä, kuinka pitkä ja paljonko painat että tuon kokosia farkkuja joudut käyttää ? :D

    ReplyDelete
  22. Oi vitsi! Näyttäisinpä yhtä hyvältä farkuissa! Tommonen kroppa olisi aika jees. :D

    T: Ryhävalas

    ReplyDelete
  23. ihania farkkuja!! olisitpa kuvannut eiffelit... muistan galleriassa joskus nänneeni sulla ne jossain kuvassa ja ne oli niiiin mageet!! :)))

    ReplyDelete
  24. miten lyhyt sitten oot?
    ihana toi vimppa kuva!

    ReplyDelete
  25. JC:stä löytyy 23 tuumasesta asti. Ja niitä voi ihan sanoo oikeiks farkuiksi (ei mitään noloja farkkuleggingsejä)

    ReplyDelete
  26. sika kivoi kaikki! ja oot kuuuuma!

    ReplyDelete
  27. näytät helvetin hyvältä farkuissa, onneks et oo heittänyt noita joskus menemään (legginsi aikanasi)....niinku mä tein ja nytten tykkäisin niin maan pirusti pitää farkkuja ja multa löytyy ehkä parit hassut vammset farkut!!!murr

    ReplyDelete
  28. Oi noi vikat on ihanat! Tekee mieli lähtee frakkuostoksille :D Tai no ei oikeestaan, farkkujen ettiminen on täyttä tuskaa...

    ReplyDelete
  29. vau, näytät tosi hyvältä farkuissa. sulla on niin täydellisen muotonen vartalo, etkä edes näytä lyhyeltä kun oot niin siro :) mun lempparit oli ehdottomasti 3, 7 ja 11.

    ReplyDelete
  30. oho ai sä oot niiiin pieni:-D 23/24 ei oo mahollista:D mulla 27/34...mutta hienoja farkkuja omistat=)

    ReplyDelete
  31. Miten hyvält näytät farkuissa! Munkin pitäis hankkia jostain kunnon farkut itselleni, itse oon taipunu leggingsipuolelle, mut tarvisin ainakin parit kunnolliset farkut.
    Ja onpa sulla hyvä kroppa, korkkarit, farkut ja napapaita vaan korostaa sitä jokainen.

    ReplyDelete
  32. itellä tuumakoko kans 23, ainaki gtn farkuissa ja löytyy melkeinpä aina oikea koko. Mut kannattaa kattoo seppäläst, yllätyin ite ku löysin just sopivan kokoset itelleni ja hienot! :>

    ReplyDelete
  33. "Anonyymi kirjoitti...
    Syö pari perunaa päivässä sen roskaruoan sijaan niin alat löytää ittelles oikeen kokosii vaatteita ja ihan jostai muualta kun lasten osastolta."

    haha nii ihminenhä ei voi luonnostaa olla pienikokonen :)!

    ReplyDelete
  34. voi vitsi että noi kaikki sopii sulle niin hyvin!!

    3 IHANAT!

    ReplyDelete
  35. miten pitkä oot? :D

    ReplyDelete
  36. seittemännet farkut alhaalta päin on ihanat!:) miks et muuten vastaile lukioiden kommentteihin, jos jotain kysytään...?

    ReplyDelete
  37. Olet kyllä onnekas kun mahdut 23-24 tuumaisiin- ja latenosaston pöksyihin! Mullekin ne ois varmaan pituudeltaan sopivat, mutta muuten en kyllä mahtuisi ikinä sisälle. Helppohan housuja on toki aina lyhentää, ei siinä mitään, mutta ei ne vaan näytä enää niin kivalta sen jälkeen. Varsinkaan jos on jotain tollasta koristesaumaa yms. xP

    ReplyDelete
  38. Tosi ihania farkkuja! Haluisin noi ihan ekat. Harmi ettet muista mistä ne on!

    ReplyDelete
  39. "Syö pari perunaa päivässä sen roskaruoan sijaan niin alat löytää ittelles oikeen kokosii vaatteita ja ihan jostai muualta kun lasten osastolta."

    Joo mä oon kyllä kans samaa mieltä.. en tajua mikä joitain nuoria vaivaa, kun ei osata syödä oikeeta ruokaa monipuolisesti ja terveellisesti vaan vedetään batterya(?!?!) ja roskaruokaa silloin joskus kun satutaan syömään (okei kuulostan nyt ehkä vanhalta tätiltä vaikka olen sun kanssa samanikäinen). Mut silti - vaikka olisit hoikka, ei se tarkoita että olisit hyvässä kunnossa, eli hyvät veriarvot, hyvä keuhkojen hapenottokyky, hyvä lihaskunto jne. Mä en ymmärrä teitä "syömishäiriöisiä" tyttöjä, jotka ette ikinä ole tyytyväisiä omaan vartaloon vaan huonoa itsetuntoa pitää peittää tekotukalla ja tekokynsillä ja tekorusketuksella ja tekoripsillä ja tuollainen tatuoiminenkin menee jo överiksi. Eihän kaikki ole luonnonkauniita, se on karu fakta, mutta eikö silti mentäis sillä mitä on annettu? Tai edes kohtuudella. Omaa vartaloa pitää arvostaa ja rakastaa ja hoitaa sitä hyvin, ei niin että vetää jotain paskaa naamaan ja ei oo ikinä salia nähnykään. Sä et varmaan julkaise tätä postausta, eikä se mitään, sehän todistaa vain että olen sinunki kohdalla oikeassa.

    ReplyDelete
  40. HALUUN TOSI PALJON ET VASTAAT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! onko nyt tulossa simmone taste of chaos tapahtuma? ootko menossa?

    ReplyDelete
  41. Hmm, no et kai sinä olisi niin "pieni", jos et olisi niin kovin laiha, mikä kieltämättä on helpompi ns. antaa anteeksi kun olet itseni tavoin lyhyt. En vain pysty samaistumaan ongelmaasi kun olen sen verran enemmän naisellisissa mitoissa pit.. lyhyydestäni (155) huolimatta, että pienikokoiset naisten farkut menevät. Lantion puolesta ei kuitenkaan farkuissa XS ja hyvä niin. Lasten vaatteissahan ei ole muotoakaan, koska ei ole luonnollisesti lapsissakaan, mutta ei ole kyllä laihoissakaan kun ei ole kropassa antaa mitään naisellisiin muotoihin. Viihdyt varmasti parhaiten laihana, mutta minun silmään ei olisi lainkaan pahitteeksi lisäkilot! Kyllä ne miehet on aivan yhtä hulluina naisellisiin, pieniin naisiin, ei suinkaan vain lapsenmuotoisiin! Itseasiassa omaa laihtumis-lihomis-historiaa tarkkaillen enemmän ovat olleet halukkaina kun olen ollut terveemmissä mitoissa kuin sen hälyttävät 44-45kg. Se antaakin motivaatiota pysyä naisellisemmissa mitoissa.

    ReplyDelete
  42. repesin anolle :D:D.D (23.01)

    kaikkienhan pitäisi olla pyöreitä että olisit tyytyväinen.
    mitäs meidän "syömishäiriöisten"(=normaalipainoisten! ja tietääkseni laura ei ole syömishäiriöinen) elämä sua liikuttaa, kateellisten jauhantaa..

    onneksi olen hyvässä kunnossa enkä ole salia nähnytkään ja olen täysin terve ja syön sillointällöin roskaruokaa ja juon joskus energiajuomia omg

    ReplyDelete
  43. Arvelinkin, että siellä joku teini ei ollenkaan tajunnut pointtiani. "Syömishäiriöisellä" tarkoitin nimenomaan sitä, että ei osata syödä oikein ja monipuolisesti, enkä sitä että olisi anoreksia tai bulimia, jotka ovat vakavia asioita. Olen itsekin kamppaillut tällaisten asioiden kanssa teini-iässä (ja luultavasti kamppailen lopun elämääni), mutta halusin vain tuoda esiin sen, että omaa kroppaa tulee arvostaa ja hoitaa sitä hyvin. Silloin tällöin roskaruoan syöminen tai batteryn juominen ei TIETENKÄÄN ole vaaraksi (idioottimaista sinulta edes vääntää tekstiäni kuin olisin sellaista väittänyt), mutta kun useimmille herkkujen syöminen on ainoaa ravintoa mitä syö. Ja korostin tosiaankin teksissä sitä ihmettelyä useita nuoria naisia kohtaan, kun mikään omassa ulkonäössä ei kelpaa sellaisenaan vaan pitää olla hiuslisäkkeet, rakennekynnet, ripsienpidennytkset jne.. En ole kateellinen enkä sano että Laura hei, nyt sun pitää muuttua, kunhan nostin asian esille jo odotin kenties FIKSUA keskustelua, mitä ei ainakaan tämän erään anonyymin suunnalta tullut.

    ReplyDelete
  44. Ihania farkkuja, haluan noi kaikki! :D

    ReplyDelete
  45. Mistä olet ostanut farkut jotka ovat 4. viimeisessä kuvassa? Siis nuo joissa on resorit punteissa? Tosi kivan näköset! Mistä löydät noin lyhyille tehtyjä farkkuja? Vai oletko lyhentänyt? Itse joudun aina lyhentämään. Ja muutenkin tosi vaikea löytää mallia joka kävisi näin lyhyelle. Malli on aina tehty pitkille jaloille vaikka kuinka punteista lyhentäisi...

    ReplyDelete
  46. ano: "ja tuollainen tatuoiminenkin menee jo överiksi." :::DDD:D:D:D: AHHAHAHHAHA. Kuolin.

    Kiitos nauruista. Kaipaan perusteluja. Miksi tatuoinnit menevät mielestäsi överiksi? Mitä ne blogin kirjoittajasta sinun mielestäni kertovat? Ovatko ne kenties huonon itsetunnon jatke vai pelkkää huomionhakuisuutta? Oletko kenties ikinä tutustunut erinäisiin alakulttuureihin, esim. musiikkityyleihin joissa tatuoinnit ovat suuressa osassa? Tai itsevarmoihin ihmisiin jotka tatuoivat kehoaan ihan vain omaksi ilokseen? Kerro toki, sinulla kun tuntuu olevan niin paljon sanottavaa :)

    ReplyDelete
  47. voisitko tehdä kysymyspostauksen taas joskus? ne on kivoja:>

    ReplyDelete
  48. joo mä oon kans muutaman kans samaa mieltä, et joskus ulkonäköön liittyvät jutut voi mennä tällain överiksi.. ja ehkä tolla "överitatuoimisella" (what??:D) on tarkoitettu sitä että noh..jostain näkökulmasta noita tatuointeja todellakin ON paljon. mutta ei siinä mitään tietenkään, ne sopii laura sulle todella upeasti. eikä käsittääkseni siinä tekstissä ollutkaan kyse (?). no, pointti ei aina mee kaikille perille, no can do.

    no, JOKA TAPAUKSESSA:D Tosi kivan näkösiä farkkuja sulla! itekin oon alkanu jotenki vaivihkaa siirtyyn leggareista oikeisiin farkkuihin..ehkä niiden aika oli jo ohi :)

    ReplyDelete
  49. Voi hitto, täällä taas joku luulee tietävänsä susta paremmin , ku sä! Ai et kaikkien kuuluis ol läskei vai?:D

    ReplyDelete
  50. voi että oot upee! ja ihania farkkuja ♥

    ReplyDelete
  51. Kommentti sille kaverille joka sano, että et muka vastaa kysymyksiin jos sulta niitä kysytään. Vastaat aina, kunhan ehdit.Näytän tälle henkilölle keskisormea samalla lailla kun sinä vikassa kuvassa. Ei mulla muuta! Hyvää viikonloppuja :D

    ReplyDelete
  52. Voi hyvä luoja...ei kai tässä nyt kukaan oo sanonu et kaikkien kuuluis olla läskejä??? Kyse oli niemenomaan juuri siitä, että tulee olla terve ja hoikka. Voi kyl olla yksinkertaista porukkaa :D

    Mut asiaan..:D voisikko laura tehdä postauksen siitä sun koulusta? tai siitä että millaista opiskelu siellä on, minkätyyppisiä juttuja teette jne.. uskon että monia kiinnostais :)

    ReplyDelete
  53. sinä vartalosaarnaaja ano.. sanoit että "omaa kehoa pitäisi arvostaa ja itseään sellaisenaan" Silti sanot lauralle että olet liian laiha, liho. Ehkäpä laura on vain geeneiltään tuollainen ja on hoikka. Ja EHKÄ se oman kehon ja itsensä arvostaminen VOI olla hieman vaikeaa, kun tuntemattomat huutelee, miltä sun kropan tulisi näyttää. ESitit asiasi kyllä ihan fiksusti mutta vailla oikeaa pointtia ja puhuit ristiin. Sorry.

    ReplyDelete
  54. hei totaa harrastatko jotain urheilua vai kuinka olet niin tikissä?

    ReplyDelete
  55. hei sähän ostit joskus ne klipsipidennykset? niin sitä vaan et oliks ne jotenki huonot vai kun hankkisit kuitenki noi pysyvämmät pidennykset? oon nimittäin ite miettiny et ostaisin klipsit, mutta aloin miettimään nyt kun sun päässäs ei niit oo paljon näkyny :D

    ReplyDelete
  56. Moi, Kiva blogi sulla!
    Miten muuten onnistut pitämään sisäisen balanssi kunnossa? Voisiko siitä tulla kenties postaus?

    ReplyDelete
  57. "Joo mä oon kyllä kans samaa mieltä.. en tajua mikä joitain nuoria vaivaa, kun ei osata syödä oikeeta ruokaa monipuolisesti ja terveellisesti vaan vedetään batterya(?!?!) ja roskaruokaa silloin joskus kun satutaan syömään (okei kuulostan nyt ehkä vanhalta tätiltä vaikka olen sun kanssa samanikäinen). Mut silti - vaikka olisit hoikka, ei se tarkoita että olisit hyvässä kunnossa, eli hyvät veriarvot, hyvä keuhkojen hapenottokyky, hyvä lihaskunto jne. Mä en ymmärrä teitä "syömishäiriöisiä" tyttöjä, jotka ette ikinä ole tyytyväisiä omaan vartaloon vaan huonoa itsetuntoa pitää peittää tekotukalla ja tekokynsillä ja tekorusketuksella ja tekoripsillä ja tuollainen tatuoiminenkin menee jo överiksi. Eihän kaikki ole luonnonkauniita, se on karu fakta, mutta eikö silti mentäis sillä mitä on annettu? Tai edes kohtuudella. Omaa vartaloa pitää arvostaa ja rakastaa ja hoitaa sitä hyvin, ei niin että vetää jotain paskaa naamaan ja ei oo ikinä salia nähnykään. Sä et varmaan julkaise tätä postausta, eikä se mitään, sehän todistaa vain että olen sinunki kohdalla oikeassa."

    Saanko kysyä että mikä sua vaivaa? kateus kenties? :D haloo? eiköhän se ole jokaisen ihan oma valinta ottaako tatuointeja, juoko batterya tai käyttääkö vaikka tekokynsiä :) Ja tarkoittaako se mielestäsi ettei silloin voi rakastaa omaa vartaloaan tai että on huono itsetunto?
    Joo o siis tosi kypsää :D

    ReplyDelete
  58. noi sun tattoot on ihan mahtavia!

    ReplyDelete
  59. Moikka! Löysin blogisi sivuille tänään ensimmäistä kertaa ja voin jo nyt sanoa, että alan seurata sitä. En itse bloggaa ja seuraankin vain noin seitsemää blogia säännöllisesti. Täytyy sanoa, että olet aivan mielettömän kaunis! Blogillasi on myös asennenimi! :D Tästä tulee varmasti mielenkiintoista :D Terveisin uusi lukijasi Minna

    ReplyDelete
  60. Ah, oot niin kuumis, etten kestä! ;) Tiedän, ettet välitä noista anonyymeistä, mut sanon nyt vielä: kateellisten on helppo valittaa!

    ReplyDelete
  61. Huaah. Kyllä taas jaksetaan ulkonäöstä ja elämäntavoista kiistellä. Onneksi tää ei olekaan mikään ruoka- ja treeniblogi. Monta-kertaa-syöt/urheilet-kysyjät, teille suosittelen vaikka Veteraaniurheilijan mainiota blogia. Äijä on varmaan kovemmassa kunnossa kuin Laura! :D

    Farkut sopivat tyyliisi ja istuvat hyvin. Musta osoittaa lähinnä rohkeutta ostaa vaatteita lastenosastolta ja samaan aikaan ottaa näyttäviä tatuointeja.

    Mun silmissä Laura näytät hoikalta, nuorelta, terveeltä naiselta, jonka kropan mittasuhteet ovat vain pienemmässä muodossa kuin valtaosalla suomalaisista naisista. Onneksi kaikki ei olla kaikki samasta puusta veistettyjä, eikös?

    T. Lättäperseinen, haiseva läski

    ReplyDelete
  62. Tota musta tuntuu että Laura on ihan terve ja syö ihan normaalisti....

    Laura on vain pieni ja lyhyt niinkuin itse sanoi -_-

    Onko taas kateellisten ja katkerien muodokkaampien tilitystä joku "syömishäiriö"-kommentti?

    Itsekin olen aina ollut kaikkea muuta kuin läski mutta vain muutamia kertoja "hoikka"

    Tuosta farkkujen ostamisesta piti kommentoida et on vittumaista ku jos istuu muuten ihan hyvin nii sit reisistä jää liian löysät. Yleensä istuvia kivannäköisistä taas ei löydy kun kaikkein pienimmät koot lähtenyt pois tai sitten kahden koon väliltä puuttuu kokonaan se joka voisi olla oikeasti sopiva.

    Liian pitkät lahkeet kyllä kaikissa kun en ole koskaan löytänyt sopivan pituisiakaan.
    Sit ne jotka on reisistä sopivat onki lantiolta semitiukat! Ei ole helppoa kyllä löytää hyvin istuvia farkkuja.

    ReplyDelete
  63. Perunasta ei oo ihmiselle mitään hyötyä, enemmän saa lihaa luiden ympärille ja kasvaa paremmin mäkkisafkalla ku perunalla, joka ei anna yhtään mitään. Pelkkää jauhoa.

    ReplyDelete
  64. Hei, onko sulla pienten jalkojen lisäksi pienet kädet? Itse oon sua reilusti pidempi ja muutenkin kookkaampi, mut mulla on jalka hädin tuskin kokoo 36 ja lapaset tulee ostettua lasten osastolta :D

    ReplyDelete
  65. Esiinnytsää tossa Jimi Constantine - Dirty Cinderella videolla? :) En tiiä ootko sanonu siitä mitää vai katoinko ihan väärin :D Ainakin näyttää sulta toi yks tyttö tossa esim. 0.13 ja tatuointiki mätsäis

    ReplyDelete
  66. jos saisin ottaa ihan kenen tahansa kropan ni ottaisin kyllä sun! näytät ihan tyrmäävältä vaatteissa kuin vaatteissa, farkuissa erityisesti. (:

    ReplyDelete
  67. öh, missä ihmeen maailmassa roskaruuan syöminen muka pitää laihana? :D

    ReplyDelete
  68. Esiinnytsää tossa Jimi Constantine - Dirty Cinderella videolla? :) En tiiä ootko sanonu siitä mitää vai katoinko ihan väärin :D Ainakin näyttää sulta toi yks tyttö tossa esim. 0.13 ja tatuointiki mätsäis


    *****

    nii ootkii muute :)

    ReplyDelete
  69. Esiinnytsää tossa Jimi Constantine - Dirty Cinderella videolla? :) En tiiä ootko sanonu siitä mitää vai katoinko ihan väärin :D Ainakin näyttää sulta toi yks tyttö tossa esim. 0.13 ja tatuointiki mätsäis


    *****

    nii ootkii muute :)

    ReplyDelete
  70. Miks omaa kehoa pitää arvostaa vaan silloin, jos on vähintään normaalipainoinen/lihava? Luonnostaan laihat ei ikinä sais olla tyytyväisiä itsestään. Ylipainoisia ei koskaan saa haukkua eikä ole missään nimessä hyväksyttävää kommentoida jonkun blogimerkintään "vítun läski, vaihtaisit ne kebabit porkkanoihin nii voisit löytää vaatteita muualtakin ku I'VE GOT A BIG FAT ASS-puolelta". Laihoille ja luonnostaan siroille ja hoikille saa kyllä tulla valittamaan ja "neuvomaan", kuinka omaa kehoa pitää rakastaa ja laihuus vaan niinq pilaa kaiken !!1 Ei miehetkään tykkää ku ei oo tissejä !!1 Sehän vasta oiskin itsensä arvostamista, jos lihottais sen takia että miehet tykkäis. Jos itse on omasta halustaan laiha olematta syömishäiriöinen, miksei silloin voi hyväksyä itseään? Miksi silloin pitäisi olla tyytymätön itseensä ja tehdä kaikkensa ollakseen taas NORMAALI? Kuka edes on se normaali, johon kaikkia muita verrataan?

    Teidän on ihan turha paasata jollekin teille täysin tuntemattomalle blogi-ihmiselle hänen "syömishäiriöstään": ei me voida tietää, mitä Laura tai kuka tahansa tuntematon oikeasti ajattelee tai tuntee. Ei kaikki alle 60-kiloiset tai BMI:n mukaan alipainoiset ole syömishäiriöisiä. Ihmisten ruumiinrakenteet on niin hirveän erilaisia, ettei mitään helvetin painoindeksitaulukoita voi pitää kuin hädin tuskin suuntaa-antavina. Hankkikaa jotain oikeita ongelmia ja tulkaa sitten valittamaan siitä, että jonkun farkkujen tuumakoko on 23.

    ReplyDelete
  71. Oon 175cm pitkä (siro rakenteellinen) ja mun farkkujen tuumakoko on 25, joten en nää siinä mitään ihmeellistä, että Lauran (joka on noin 155cm pitkä) tuumakoko on 23-24.

    Antakaa jo olla niitten "sul on syömishäiriöä" vs. "oot vaan kateellinen" -kommenttejen kanssa.

    ReplyDelete
  72. Kandee tsekkaa GT:n lisäksi JC:n ja Halosen Zip-merkin farkut, niiltä löytyy pienii kokoja. Tiedän tän koko-ongelman, koska oon samankokoinen kuin sinä. :)

    ReplyDelete