Wednesday, August 11, 2010

Jaetaan vitutusta


Menin "viime yönä" nukkumaan 05.15, tai luultavasti nukahdin niihin aikoihin.
Aamulla herään 06.30 töihin. Mikä siinä unirytmissä oikein on? Ja miksi se nukkuminen on välillä niin vaikeaa... Bussissa vituttaa kaikki ne ihmiset, jotka laittavat laukkunsa viereiselle penkille, ja vielä ruuhka-aikaan. Millä oikeudella viedään kaksi paikkaa? Ovatko suomalaiset niin läheisyyskammoisia, vai mistä tällainen käytös johtuu? Tekisi kyllä mieli sanoa, että laita vittuun se laukku siitä, mutta tyydyn istumaan sille viimeiselle vapaalle paikalle. Kovat ovat puheet, mutta siinä sitä sitten hiljaa vaan nyhjötetään. En ole yhtään sen parempi. No työpäivänä koin taas sen tutun tunteen - aika ei mene eteenpäin vaan se menee taaksepäin. Olin ajatellut tehdä päiväni-postauksen, mutta kamerassa ei ole muistikorttia..

Töiden jälkeen kello 16.00 en suinkaan pääse kotiin, vaan lähden Ikeaan - taas...
Ja koska ruuhka-aikaan olen taas liikenteesä, niin pissahätä onnistuu yllättämään kesken matkan.
Jossain Koskelassa pitää sitten pysähtyä, kun ei muukaan auta. Pusikkohetki ja nokkosenpistos pepussa...
Matka jatkuu Ikeaan, ja Ikeassa on ihmisiä taas vähintään yhtä paljon kuin aina.
Ja eihän sieltä pääse pois puolessa tunnissa, koko mesta on mietitty psykologisen tarkasti.
Ja viime metreillä, vähän ennen kassoja pitää tehdä niitä tärkeitä löytöjä - jääpalamuotteja ja valkoisia henkareita kun ei taida vielä olla..
Hahhhaaa ja hohhoo.

Kotona katkeaa juuri huolletuista kynsistä yksi, ja suhteellisen uusi iPod ei toimi, ei sitten millään.
Tässä vaiheessa, eli kello 19.30 aikaan luovutan ja menen nukkumaan.
21.00 olin asentanut herätyksen, ettei tule nukuttua liikaa ja yölläkin jaksaa nukkua.
Löydän katkenneen palan rakennekynnestä ja liimaan sen väliaikaisesti takaisin.
Alan asentaa uutta suihkuverhoa paikalleen, kunnes totean, ettei suihkuverhossa ole klipsuille reikäpaikkoja. Alan leikata reikiä uuteen suihkuverhoon, kunnes huomaan, että olihan siinä sittenkin reikäpaikat. Tein siis turhaan reikiä uuteen suihkuverhoon.

Yritän saada iPodia toimimaan, mutta turhaan. Teen reklamaation kyseiselle nettikaupalle, josta sen tilasin. Tuntia myöhemmin päätän googlettaa: "ipod ei mene päälle", löydän Suomi24keskustelupalstalta "Pod nao meni täysin jumiin - iPod ja iTunes - Musiikki - Suomi24.fi"-keskustelun, jossa jason-blue neuvoo pitämään menua ja keskinäppäintä pohjassa, kunnes ruudulle tulee omena-logo. JA SITTEN IPODINI ALKAA TOIMIA!
ILTANI PELASTUI!
Tulen todella iloiseksi.

Seuraavaksi alan katsoa Iron mania, mutten kuitenkaan jaksa keskittyä siihen.
Yritän mennä nukkumaan, uni ei kuitenkaan tule, koska nälättää.
Eikä jääkaapissa ole ruokaa, paitsi siskonmakkaraa, keittämätöntä.
Laitoin siskonmakkaraa kattilaan, siskonmakkarat paloivat pohjaan. Viimeiset ruokani paloivat pohjaan. Miten tämä on mahdollista?

Nyt menen tyhjällä vatsalla nukkumaan, ja herään viiden tunnin kuluttua.
Huomenna, eli tänään on varmaankin parempi päivä. :D



52 comments:

  1. hahhahahahaaaaaaaaaaaaaaaa nauroin

    ReplyDelete
  2. Hahaha voi että ! No toivottavasti on parempi pv tänään :)

    -Laura

    ReplyDelete
  3. Voi kultapieni :D Koskaan en näin sano ihmisestä jota en oikeasti tunne, mutta kyllä tässä kirjoituksessa elää myötä. Ihan välttämättä en tajua, miks noita päiviä pitää ylipäätään olla, mut jos yhtään lohduttaa niin kaikille meille niitä tulee vastaan. Ja jossain vaiheessa sen huomisen vaan on oltava parempi päivä :D

    ReplyDelete
  4. Meinasin tulla sanomaan tosta "paina menua ja keskinäppäintä" mutta olitki jo näköjään löytänyt tän neuvon itse! :D Hauska postaus, ja muutenki kiva kun postailet taas.

    ReplyDelete
  5. Mua alko ihan naurattaa :D
    Ei ollut kyllä hyvä päivä.

    ReplyDelete
  6. Apua, sä kirjotat kun mun elämästä :D Unirytmi on niin päin persettä, että nytkin heräsin puoliltaöin hirveään nälkään ja väsäsin aamuyön munakkaat. Aamulla töihin herätys kuudelta. Jes.

    Ja totta, vitutus on välillä kovaa julkisilla paikoilla liikkuessa mutta koitetaan elää ja antaa toistenkin elää :)

    Hyvää parempaa päivää!

    ReplyDelete
  7. hahaa mulle kävi ihan sama juttu mun ipodin kanssa ja soitin applen-apulinjalle josta kerto saman jutun oli aika tyhmä fiilis sen jälkeen... ja tsemppii itsellänikin on ollu vähän huonompi päivä tänään

    T:iina

    ReplyDelete
  8. mä voin tulla sun kanssa jakamaan vitutusta. niinku muumissa muumipeikko ja pikkumyykö se oli kertoo juttujansa yhtäaikaa.
    niin katottais kumpi pystyy pälättämään pisimpään yhtäsoittoa.
    <3

    ReplyDelete
  9. Mites muuten laajasalo? Pääsitkö?

    ReplyDelete
  10. mullekkin on ipodin kanssa käyny tollein, ja google autto kanssa!

    ReplyDelete
  11. Mullakin vituttaa se että ihmiset vievät kaksi paikkaa!!! Niillä ei ole mitään oikeutta siihen!!

    ReplyDelete
  12. Auuuts, aika paska mäihä sulla, voi raasua :D

    ReplyDelete
  13. Voi raukkaa :/
    Tampereella on muuten tapana, että jos joku pitää laukkuaan viimeisellä vapaalla paikalla, sen laukun päälle istutaan :D Joku mummo istui kerran mun matkalaukun päälle vaikka tilaa olisi ollut muualla.....

    ReplyDelete
  14. voi kauhee ku voiki olla noin pahasti kaiki pielessä :/ ihan elin mukana ! Kyllä niitä hyviä päiviä tulee sitten joskus ihan saman verran kuin huonojakin (:

    ReplyDelete
  15. no vittu huhhuh aina ei kyl mee ihan kohtuudella noi päivät :D thank god for tomorrow!

    ReplyDelete
  16. oon kyllä niin samaa mieltä ton bussissa istumisen kanssa. vielä parempi on kun itse istutaan siihen käytäväpaikalle ja laukku heitetään ikkunapaikalle. kiva siinä sitten seistä puoli bussimatkaa, varsinkin kun jotkut kuskeista ei arkaile sen kaasun kanssa. tai varsinkaan äkkijarrutusten kanssa.

    ReplyDelete
  17. Kyllä bussissa voi kysyä, että "pääseekö tähän istumaan?" tai "onko tämä varattu?"(joka on mielestäni muutenkin kohteliasta). Ihan nätisti ne yleensä siirtävät laukkuaan sitten :>

    ReplyDelete
  18. Arg ku mua alko taas ärsyttämään noi "laukku viereiselle penkille"-ihmiset. Itseasiassa mua ärsyttää ne lähes joka päivä ku oon menossa töihin. Kerran yks tyttö ihan täydessä bussissa piti laukkuaan viereisellä paikalla ja jalkoja (!) vastapäisellä penkillä. Onneks se sai sen verran pahoja katseita et pisti jalat pois ja laukun syliin. Mut oikeesti, tää asia aiheuttaa mulle suunnatonta ärtymystä ja stressiä ja äiti sanoo et mulla on ongelmia. Mut mä en vaan kestä niitä :D ja oon kans nössö enkä sano mtn (vielä.. joku päivä napsahdan)

    ReplyDelete
  19. mä oon just sellanen urpo joka laittaa laukun siihen viereiselle penkille ;) mut jos on ruuhkaa niin nostan sen tietty syliin et viereen mahtuu istuun.. ja tosiaan, voi sitä kysyä et "voiko tähän tulla istuun, heitätkö sen laukkus vittuun siitä" :D
    toivottavasti sulla on tänään parempi päivä!! <3

    ReplyDelete
  20. Onneksi tuollaisia päiviä ei ole yleensä kovin monta putkeen.

    Btw, Applen sivuilla on kaikennäköistä ohjetta jumittuneiden laitteiden pelastamiseen. Niillä selviää suht pitkälle (mutta jos Macisi hiiri löytää oman tahdon, niin sitten kone saattaa vaatia ammattiapua).

    Tsempiä. :)

    ReplyDelete
  21. Toi biisi on mahtava!!! Koskaan ei "tanssibiiseistä" oo ennen tullu kylmiä väreitä, mut tästä tulee joka kerta!

    Fiipi

    ReplyDelete
  22. Hei, pakko kysyä, että onko/oliko sulla sellainen kaveri ku Viivi? Se oli sellanen ruskeehiuksinen, laatikkonaamanen ja ruma ku petolinnun p..., no sellanen ja kuvitteli olevansa kovinki kaunis. Sen irc-gallerian päiväkirjaa tuli lueskeltua pöyristyneenä ku sil oli kaikkea rahoillaan leuhkimisjuttua ja se julisti kuinka "kaikilla pitäis olla poikaystävät" ku ite oli saanu "sen lukion halutuimman MIEHEN" (lue: POJAN), joka oli ihan tuikitavallinen fruittarihomonaama. Hankki sellasen chihuahuankin imagoonsa sopivaks. Kuvitteli, et kaikki kadehtii sitä ja sit se katos "julkisuudesta" ku sil meni hyvinki nopeesti suhde poikki sen pojan kanssa. Sit ilmesty irc-galleriaan teksti "olen pettynyt miehiin" HAHAHA! :D No, mutta asiaan... mietin nimittäin silloin, että onkohan sulla (mikäli nyt oot se henkilö) menny pää sen lehmän kanssa ku ei ainakaan näyttäny siltä, et kaveeraisit enää sen kanssa. Onkohan sillä jotain blogia? Ois hauska nauraa sen todellisuuden tajun menetykselle, ellei sit joku oo jo palauttanu sitä maan pinnalle. :D

    ReplyDelete
  23. hehehh oot kyllä huippu ja kirjottajan lahjoja löytyy! :---)

    ReplyDelete
  24. oisin tappanu itteni tossa suihkuverho kohassa.viimeistään.
    :DDDD

    ReplyDelete
  25. kuulostaa ihan mun normipäivältä... :D

    ReplyDelete
  26. OOooaa oot ihana!! oon koko päivän tapittanut Voicea joka soittaa KOKOAJAN vain samoja biisejä ja odottanut että tämä Glow - Madcon soisi jotta saisin tietää biisin nimen ja nyt se oli täällä! kiitos paljon :D <3

    ReplyDelete
  27. JEP noi idiootit bussipenkkienvaltaajat on raivostuttavia... samoin vihaan niitä, jotka rupee laittamaan täydessä/kuumassa bussissa hajuvettä tms! ei voi ajatella toisia ihmisiä... sain kivan päänsäryn juuri eilen yhen lissukan takia joka ajatteli tuprutella kokonaisen hajuvesipullon itseensä.

    Vihaan myös ihmisiä jotka tulee esim. kaupan kassajonossa ihan perseeseen kiinni. Nykyään teenkin silleen et jos takana oleva on liian lähellä niin käännyn ja "ihan vahingossa" kyynärpää osuu johonkin.

    ReplyDelete
  28. AAARRGGHH vihaan kans noita päiviä kun tuntuu että IHAN KAIKKI menee niin päin vittuja kun vaan voi mennä :---------(( onneks niitä ei oo joka päivä!

    ReplyDelete
  29. hahahahahahha. toi suihkuverhojuttu oli paras.

    ReplyDelete
  30. Ostettiin kaverin kanssa samanlaiset (eriväriset) suihkuverhot Ikeasta ja mun kaveri soittaa mulle: "ihan paska tää verho, kun ei tässä ole niitä reikiä, että sen saisi kiinni" ja mä selitän, että on siinä sellaiset pienet viillot, mistä se laitetaan. "No ei ole, ihan paska.. Eiku joo, oho, olihan tässä" :D

    Että ei niitä muutkaan huomaa :D

    ReplyDelete
  31. nyt on pakko sanoo että mä en voinu muuta kuin nauraa :D
    onneksi tollasia päviä on muillakin! :--D

    ReplyDelete
  32. Näitä päiviä on jokasella. Kun mikään ei mene mitenkään!

    -Cecilia

    ReplyDelete
  33. Jahha. Täällä ollut samanmoinen päivä. Kaiken pienen lisäksi päätti pakettiautoa ajava poika peruuttaa mun etupuskuriin liikennevaloissa. Koko päivän kruunaa pmssät.

    ReplyDelete
  34. hahahah XD sai kyllä kivat naurut tosiaankiiin, voin kuvitella kun oot jollekkin selittäny tätä samaa ihan tohkeissas:D

    ReplyDelete
  35. apua:DD ei o todelist! :D

    ReplyDelete
  36. Voi ei mikä päivä, raukkimus:D
    Mutta, no hätä, meille muillekin niitä päiviä tulee.. :DD

    ReplyDelete
  37. No jo sulle sattuu ja tapahtuu. Ei voi vain uskoa :D Teksti oli kuitenkin hauskaa luettavaa. :)

    ReplyDelete
  38. Miten se sun karvojenpoisto se laserjuttu vai mikä se oli se kone ni miten se on toiminu?

    ReplyDelete
  39. "Anonyymi sanoi...
    Hei, pakko kysyä, että onko/oliko sulla sellainen kaveri ku Viivi? Se oli sellanen ruskeehiuksinen, laatikkonaamanen ja ruma ku petolinnun p..., no sellanen ja kuvitteli olevansa kovinki kaunis. Sen irc-gallerian päiväkirjaa tuli lueskeltua pöyristyneenä ku sil oli kaikkea rahoillaan leuhkimisjuttua ja se julisti kuinka "kaikilla pitäis olla poikaystävät" ku ite oli saanu "sen lukion halutuimman MIEHEN" (lue: POJAN), joka oli ihan tuikitavallinen fruittarihomonaama. Hankki sellasen chihuahuankin imagoonsa sopivaks. Kuvitteli, et kaikki kadehtii sitä ja sit se katos "julkisuudesta" ku sil meni hyvinki nopeesti suhde poikki sen pojan kanssa. Sit ilmesty irc-galleriaan teksti "olen pettynyt miehiin" HAHAHA! :D No, mutta asiaan... mietin nimittäin silloin, että onkohan sulla (mikäli nyt oot se henkilö) menny pää sen lehmän kanssa ku ei ainakaan näyttäny siltä, et kaveeraisit enää sen kanssa. Onkohan sillä jotain blogia? Ois hauska nauraa sen todellisuuden tajun menetykselle, ellei sit joku oo jo palauttanu sitä maan pinnalle. :D"

    On sillä Viivillä blogi tai on ainakin ollut, mutta se oli näkyvä vain sen kavereille.

    ReplyDelete
  40. voi helkkari:D:D tää on tätä

    ReplyDelete
  41. mulle on käyny toi ihan sama ipod juttu! ja mulla on täysin samanlainen soitin kun sulla. ja samasta suomi24-keskustelusta löysin ton menu+keskipainike=toimii :D

    (joskus se soitin muuten jättää äänet ihan täysille, niitä ei saa hiljennettyä millään. vastaus on taas menu+keskipainike)

    heh

    ReplyDelete
  42. Ainakin viime yönä oli täysikuu, ehkä siks ainaki valvonut oot :(

    ReplyDelete
  43. voi parkaa. huomasin cityssä sun kuvan siellä sivulla jonne voi lähettää omia kuvia "kaupungin kuumimmat kasvot ja vartalo". Ajattelin sanoo, en tiiä ootko ite sen sinne laittanu vai et=)

    ReplyDelete
  44. hahaha aika raju päivä oli ilmeisesti :D voin veikata vaa että missä vitutuksen taso tällä hetkellä leijailee.. :D

    ReplyDelete
  45. Tavallaan helpottaa kuulla että muillakin on tälläsiä päiviä. I had a one today :D Ja onneks huonosti nukutun yön jälkeisenä iltana ainakin nukuttaa! (yleensä)

    ReplyDelete
  46. oli jotenkin surkuhupaisaa lukea sun päivästä kun kaikki menee pieleen.. välillä noit huonojaki päiviä tulee mut en oo kyl enne kuullu niin huonosta tuurista.. :D

    ReplyDelete
  47. Perjantai 13. päivä ennakkoon! :D

    ReplyDelete
  48. hahhah mäki oon välillä just sellane urpo joka heittää sen laukun siihe viereiselle penkille ku en haluu siihe vieree ketää haisevaa ukkoo tai köhivää papparaista! :D joo mut en kyllä aina tee noin mutta joskus muttamutta harvemmin! heipäheei joo olipas tää turha kommentti mut mä en nyt jaksa mitäääään oon iha liian väsyny!!!!! tsajajajjajajaa

    ReplyDelete
  49. HeDa kirjoitti...

    "Anonyymi sanoi...
    Hei, pakko kysyä, että onko/oliko sulla sellainen kaveri ku Viivi? Se oli sellanen ruskeehiuksinen, laatikkonaamanen ja ruma ku petolinnun p..., no sellanen ja kuvitteli olevansa kovinki kaunis. Sen irc-gallerian päiväkirjaa tuli lueskeltua pöyristyneenä ku sil oli kaikkea rahoillaan leuhkimisjuttua ja se julisti kuinka "kaikilla pitäis olla poikaystävät" ku ite oli saanu "sen lukion halutuimman MIEHEN" (lue: POJAN), joka oli ihan tuikitavallinen fruittarihomonaama. Hankki sellasen chihuahuankin imagoonsa sopivaks. Kuvitteli, et kaikki kadehtii sitä ja sit se katos "julkisuudesta" ku sil meni hyvinki nopeesti suhde poikki sen pojan kanssa. Sit ilmesty irc-galleriaan teksti "olen pettynyt miehiin" HAHAHA! :D No, mutta asiaan... mietin nimittäin silloin, että onkohan sulla (mikäli nyt oot se henkilö) menny pää sen lehmän kanssa ku ei ainakaan näyttäny siltä, et kaveeraisit enää sen kanssa. Onkohan sillä jotain blogia? Ois hauska nauraa sen todellisuuden tajun menetykselle, ellei sit joku oo jo palauttanu sitä maan pinnalle. :D"


    Huh, aika imartelevaa, että jollain on musta edelleen patoutumia neljän vuoden takaa! Lämpimästi tervetuloa seuraamaan leijumistani ja kauneuden hehkuttamistani myös jatkossa <3

    Rakkain terveisin,

    Vivve eli Viivi eli galtsun vichy, aika iso takavuosien starba itsekkin.

    http://vivven.blogspot.com

    <3 <3 <3

    ReplyDelete
  50. naurattaa toi Lauran blogin kommenttilaatikossa kehkeytynyt Vivve-Heda-jomman kumman ex-poikkis - kolmiodraama!! :D

    ReplyDelete
  51. ei naurattanut toi päivä kyl... mut toi bussi juttu on perseest kyll... stadin dösiin pitäis kiinnittää lappu ett tilaa muilleki(sekin on kakkaa ku ihmiset istuu sil käytävänpuoleisel paikal -.-"

    muutan japaniin siellä ollaan kuulemma tosi kohteliaita xD

    ReplyDelete