Tuesday, April 6, 2010

Ostoksia osa 1.

Kokonaiskuvaa kenkäkokoelmasta.
Joo tulihan noita popoja vähän ostettua.. :D Toi näky alkaa itseasiassa vaan naurattaa mua, vaikka onhan tää jo aika sairasta...

Laukkuja.

Ja muita asusteita.

Seuraavassa postauksessa vaikka sitten vaatteet sun muut.

172 comments:

  1. Minkälainen hintataso siellä oli Suomeen verrattuna? :O

    ReplyDelete
  2. niimpä, tita hintatasoo mietin kans?:-) ihan superihania, varsinkin noi kengät!!

    ReplyDelete
  3. kuinka sait noi kaikki popot roudattua suomeen? :DDD

    ReplyDelete
  4. Miten pirussa sä sait noi kaikki mahtumaan sun matkalaukkuun? :D

    ReplyDelete
  5. miten vitussa oot viitiny ostaa noin paljon kenkiä? :D oot kreisi.

    ReplyDelete
  6. Ihania kenkuleita. Hyvähän sun on kiinasta, pienijalkaisten maasta, ostella koko vuoden kengät, koska suomesta ei löydy varmaan hienoja pienikokosia kenkiä :)

    ReplyDelete
  7. samaa kyselen kuin muutkin, paljon esim. kengät maksaa siel? Ajattelin, et oot tehny kenkäpostauksen ennen kuin tajusin, et noi on kaikki sielt reissusta :DD

    ReplyDelete
  8. herraisä:D ostitko noi kaikki oikeesti sieltä, tossa on varmaan enemmän kenkiä kun mulla on yhteensä:D

    ReplyDelete
  9. onkohan tossa mitään saatanan järkee =)

    ReplyDelete
  10. "Kokonaiskuvaa kenkäkokoelmasta", hahaa, mä luulin, että tossa on siis kaikki sun omistamat kengät. :D Ei tainut olla ei...

    ReplyDelete
  11. En tajua miten sulle ei tuu huonoa omatuntoa siitä että oot ostanu noin paljon shittii! Varmaan löytäisit omasta kenkä- ja laukkukokoelmastast vastineet noille kaikille jos et olisi niin viehtynyt uuteen. Oisit voinut noitten monien ei-niin-laadukkaiden avokasparien sijaan ostaa vain yhdet, todella laadukkaat ja täydelliset.
    Ei yksi ihminen pysty konkreettisesti omilla kulutusvalinnoillaan muuttamaan maailman tilaa, mutta ainakaan minä en pystyisi olemaan asemassasi - olet nykyisen kulutusmanian ruumiillistuma. Surullisen monia teitä kyllä on.

    ReplyDelete
  12. Ota kuva joskus sun KAIKISTA kengistä? :D

    Ps. Ootko esitelly vielä niitä meksikonkaan ostoksii..?

    ReplyDelete
  13. wtf, ostiks nyt tuolta kiinasta noi kaikki kengät :o :DD

    ReplyDelete
  14. häh !? oks siel tosi halpaa ? vai ooks noi helvetin rikas ?:)

    ReplyDelete
  15. aah, ihan unelmia noi kenkulit ! mimmonen hintataso kiinassa on + löytääkö sieltä 39-jalkaiselle kokoja? tuli viimeistään tän postauksen myötä pakottava tarve päästä shoppaa pekingiin :-D

    ReplyDelete
  16. ei helvetti... mitä järkeä?:DDDDD mäki aattelin et tos on sun kaikki kengät. ei vittu lol

    ReplyDelete
  17. En kestä kattoo :D! Aivan liian ihania juttuja! http://1.bp.blogspot.com/_LjzY6geckPQ/S7s6zs6NDxI/AAAAAAAAFkk/RfJuLBVfF5s/s1600/IMG_0431.jpg Noi kaikki ottaisin ihan ensimmäiseks jos saisin, varo vaan joku aamu ku heräät ni noi ihanaiset on kadonnu :D Sul on ihana tyyli ja oot niiin kaunis et sanat ei riitä kuvailee! Sun blogi on ehottomasti mun lemppari :)

    ReplyDelete
  18. Jos tuossa on yhden reissun aikaansaannos niin saanen kysyä kuinka monta paria kenkiä sulla on yhteensä??

    ReplyDelete
  19. mitä vittua? mäki luulin et toi kokoelma on sun kaikki kengät. miten joku voi ostaa noin helvetisti tavaraa?
    mihin sä tarvit tota kaikkee? ostitko omilla rahoilla vai äitis?

    ReplyDelete
  20. jokainen toki saa käyttää rahansa mihin haluaa, mut itteeni suoraan sanottuna hävettäis esittellä noin monet kengät YHDEN matkan ostoksina. tossa on varmasti saman verran kenkiä kun monilla on yhteensä. toki jos ite oot tienannu rahas, mut siihen en kyllä täysin usko........:)))) no oma on elämäs, eipä mua kummemmin kiinnosta mut ihmettelen vaan

    ReplyDelete
  21. Anonyymi (En tajua miten sulle ei tuu huonoa omatuntoa siitä BLAA BLAA),
    niinkuin joku aikasemmin jo sanoikin niin voisin myös kuvitella että lauran on helppo ostaa kenkiä kiinasta ku siellä on ihmisillä pienempiä jalkoja. helppohan se on muiden kulutusta alkaa arvostelemaan ruudun toiselta puolelta anonyyminä :D

    ReplyDelete
  22. Hhhaahhaa, mä ostin viime espanjan reissulta 24 paria kenkiä! Ymmärrän sua täydellisesti! aivan mahtavia laukkuja olit löytänyt! :)

    ReplyDelete
  23. Mä vaan repesin niin pahast kun näin ton kenkäkuvan :D Go Laura! Mut oikeesti ihan fiksuu ostaa ulkomailta kun sieltä varmaan löytyy noit pienempii kenkii helpommin kun täältä. Erittäin kattavan saaliin sait kerättyä, niiden vaatteiden esittelyä odotellessa :)

    ReplyDelete
  24. Mun on varman pakko näyttää tää poikaystävälle joka väittää että mulla on paljon kenkiä. Ja mulla ei varmana oo ees yhteensä noin paljoa kun sä oot nyt ostanut D:D:D:

    Mitä ihmiset valittaa, etkä sä just sielä Valtterissakin myyny isonkasan pois-

    ReplyDelete
  25. Meneepä tää sun ostelu jo aika säälittäväksi. Jotain rajaa sitä ihmisen pitäisi osata itselleen laittaa.

    ReplyDelete
  26. ihania kenkiä, voisin ottaa noist itelle aika monet ! :--) niinku joku tos mainitsiki, ni kiinasta varmaa löytyy paremmin sun kokosia kenkiä. itelläki 35-36 ja ärsyttää ku kauppoihin tulee aina vaan muutama pari oman kokosia, ja alennuksista ei juuri ikin saa ku ne on menny ekana :( laukutkin oli tosi kivoja :-)

    jos oot taas menossa kirpparille myymään ni ois kiva jos viittisit laittaa kivoimpia juttuja vaik huuto.nettiin, ite ainaki varmaa löytäisin jotain ostettavaa ja muutki muualla ku helsingissä asuvat varmaan haluis mahollisuuden ostaa sun vanhoja juttuja :-)

    ReplyDelete
  27. Jeejee! Hei hintoja näissä matkapostauksissa aina kehiin! Ois kiva nähä ja tietää hiukan et millä hinalla just Pekingistäkin lumppuja saa, kun siellä ei oo ite tullu käytyä. Mut ilmeisesti suht-edukkaasti kuitenkin?! Mitä maksoit siellä noista mustista Dr:n maihareista?
    Hintoja kehiin näihin postauksiin pliis! Mahtavaa :-))) Toivottavasti oli kiva reissu!!

    ReplyDelete
  28. Oih rakastuin noihi kenkiin! Myös minua kiinnostaa hinnat, ois kiva jos laittaisit hintoja edes joihinki vaatteisiin ja kenkiin, kaikkiaha nyt ei tietenkää tarvi kertoa :)

    ReplyDelete
  29. Muakin kiinostaa minkä hintasia sä olet ostellut?:) Minkä hintainen oli halvin pari kengistä ja entä kallein?:) Entä laukut?:)

    ReplyDelete
  30. Nainen sä oot hullu!!! Ja mä oon niin perkeleen kateellinen sulle :DD Aivan upeita löytöjä... mikä hintataso siel Kiinassa oikeen on?
    Lähtisin mielelläni käymään Kiinassa ellen vihais kiinalaista ruokaa ja kuolis nälkään siellä :(

    ReplyDelete
  31. Huoh antaisivat noitten tuhoatmaapallonostoksillasi-valitusten olla!Ihania kenkiä,en malta oottaa vaatteita:)

    ReplyDelete
  32. Ihania nuo kaikki kengät!! (: Paljonko sait kulutettua rahaa siellä ?

    ReplyDelete
  33. mun kyl pitää myöntää et oon sairaan kateellinen sulle ku sul on varaa ostella noin paljon ja useesti. Hyvä ko itelle töistä jää rahaa vuokran/laskujen jälkeen ihan perus elämiseen eli ruokaan.
    Kivat sulle, nauti..

    ReplyDelete
  34. Sä voisit tehdä pitkästä aikaan kysymyspostauksen?:) Musta on nimittäi kiva lukea myös sun vaustauksia.:D

    ReplyDelete
  35. mitä helvettiä :D

    -N

    ReplyDelete
  36. ihania kenkiä ! :) mäki kyllä ihmettelen miten oot saanu noi kaikki roudattua suomeen asti :D paljonko sulla meni noihin kenkiin rahaa ? :)

    ReplyDelete
  37. oot ihana hullu :-D

    jos olis tsäänssejä, shoppaisin vähintäänkin tasan yhtä paljon ku sää!

    kengät<33
    vaatteet<3

    ReplyDelete
  38. Oho mikä määrä :D Vaan kivoja ovat kyllä!

    ReplyDelete
  39. KAIKKI tosi täydellisiä! Voiettä ko oisin halunnu olla sun sijaa tolla matkalla, oon käyny ittekki pari kuukautta sitten Pekingissä ja lähti kyl paljon tavaraa ja halvalla ! mutta ehkä voiton viet noitten kenkien määrällä hheehe =D tosi kivaa ko sul on aikaa ja varaa käydä monesti ulkomailla, olispa ittelläkin =( mut koulu vie ja opískelijan rahabudejetti.... :D

    ReplyDelete
  40. siis herranjumala mikä määrä! ei mutta kyllä mäkin varmasti oisin päätynyt ostaan saman verran, jos noi oli suht halpoja? :-) mutta tosi ihania noi kaikki ostokset!

    ReplyDelete
  41. mä luulin et tos oli sun kaikki kengät! :O ei pahalla, mut eiks sulle koskaan tuu huonoa omatuntoa esim. luonnon suhteen meinaan noiden tuottamiseen kuluu aika paljon luonnonvaroja.

    ReplyDelete
  42. En tajua miten joku voi olla noin materialisti h***a.

    ReplyDelete
  43. voi huhhuh. en oo koko elämäni aikana omistanu noin paljo kenkiä ku sä ostat muutamassa päivässä -.-

    ReplyDelete
  44. Mua naurattaa kyllä toi kenkäkokoelma :D Olis unelma ko sais ostaa iteki noin paljo kerralla <3

    Ja tolle yhelle anonyymille tiedoksi: ite ostan halpaa ja paskaa, koska kyllästyn helposti -> ei sitte harmita ku ei enään käytä niitä 100 euron kenkiä, vaikka hyvät ovat!

    ReplyDelete
  45. Ps. Loppu sun blogin lukeminen. Ällöttävää toi sun järjetön shoppailu, jatkuvasti olet ostamassa jotain. Tos ei ole mitään järkeä, joskus voisi ajatella muitakin kuin vaan itseään ja minä minä minä haluan jotain uutta ja kiiltävää.

    ReplyDelete
  46. paljonko noi kaikki kengät makso yhteensä? ;-)

    ReplyDelete
  47. lol mäki luulin että noi on sun kaikki kengät ja ajattelin että no ei sulla nyt niin kauheesti niitä kenkiä oo, kunnes tajusin.......................hei laura skarppaa toi on oikeesti jo ihan sairas määrä :::: D

    ReplyDelete
  48. Siis ihania kenkiä! mulla on parit samantyyliset saappaat ollu tänä talvena mutta ihan Suomen kamaralta ostetut.. :)

    ReplyDelete
  49. Ihania kenkiä, paljonko uppos rahaa noihin? :-D

    ReplyDelete
  50. En ole aikaisemmin kommentoinut blogiisi, mutta nyt on kyllä pakko. Jonkin aikaa oon tässä jo seuraillut ja mielestäni tuo on jo todella huolestuttavaa. Nää siis on sitten ihan vain mun mielipiteitä, mutta mun mielestä sun tyylissä ei ole mitään ideaa. Ostat koko ajan valtavia määriä halpoja ryysyjä ja kasaat niistä todella sekavia asukokonaisuuksia. Eikö olisi järkevämpää ostaa harvoin, laatua ja sellaista mistä todella pidät?

    ReplyDelete
  51. paljon paino matkatavarat pois tullessa? :DDD muutama ylipainokilo?

    ReplyDelete
  52. Ooo, vähä hienoja kenkiä ja laukkuja ostit!! Sulla on tosi hyvä maku :)

    ReplyDelete
  53. jos sun kengänkoko oikeesti on 34,5 nii kiinasta kenkien roudaaminenhan on ihan helvetin fiksua :DDD OIKEIN kyl toi määrä hahaha :D

    ReplyDelete
  54. NYT OLE KATEELLINEN ! Jumalauta ku ois tollasia kenkiä.. Ois kyllä aika parhautta, ja katetutta herättävää, esitellä kaikki kenkäs. Iha vaa niinku kuva jossa näkyy kaikki ei välttämättä ykstelle jokasta minkä kuvailuu vois pari viikkoo kulua.. Ittellä sellaset viis paria kenkiä ja niistäki yhet varvasläpsyt :--------)

    ReplyDelete
  55. Omg, mä en ees omista noin montaa paria kenkiä :D!

    ReplyDelete
  56. Mäkin tartteisin tollaisen kokoelman uusia ballerinoja kesäksi ja töihin :D:)

    Ootko muuten pienentänyt sun Tiffany & Co:n rannekoruja missään? Mulla kun nimittäin ne lähtee ranteesta ihan avaamatta vetämällä pois, joten aina hieman pelottaa, jos ne valahtaa jossain kaupungilla alas ja katoaa :D Sullakin on varmasti aika kapeat ranteet, kun oot noin pikkunen!

    ReplyDelete
  57. Oi herrajestat tyttö sun kanssas :D Oliko sulla muutama tyhjä matkalaukku mukana noille ostoksille ?
    Vaikutat hirveen pieneltä nii minkä pitunen ja painonen oot ? :-) Ja ootko ihan täys suomalainen ku et ainakaa näytä ;)

    ReplyDelete
  58. mäki kelasin eka et onks tossa siis sun kaikki kengät? :D ei herra isä sentään tulihan niitä osteltua juu ...

    ReplyDelete
  59. Miten ihmiset jaksaa inistä ja valittaa ja analysoidan jonkun tuntemattoman kenkäostoksia? Sitä ymmärrän vielä vähemmän kun tuota hullua kenkien määrää :D

    ReplyDelete
  60. laura tossa ei ole mitään järkeä :D mut ihan kivaa varmaan jos äippä maksaa ostokset vielä parikymppisenäkin.

    ReplyDelete
  61. eikö sua yhtää hävetä tollanen tavaran ahnehtiminen? mitä vittua sä teet tollasella kasalla kenkiä kun taitaa jo valmiikski olla se sata paria kenkiä lojumassa pikku kämppäs nurkkia?
    ei helvetti mahu päähän tollanen... sä oot vakavasti sairas ja riippuvainen uuden halvan paskan perään, johon pistätki kaikki rahas. onneks olkoon.

    ReplyDelete
  62. ja mä luulin et mä oon hullu ku ostin yks päivä 3 parii.......

    ReplyDelete
  63. Ihmiset jaksaa valittaa, kun muotiblogin pitäjä on ostanut vaatteita. Sama kun sanoisi kalablogin pitäjälle, että mitäs vittua meet kalastamaan noin paljon. Ha-loo!

    ReplyDelete
  64. mikä on nyt ihmisten ongelma!! se on varmaan vitusti liikaa lauran vika jos on kamalasti pääästöjä ymsymsyms. herätys kaikki

    ReplyDelete
  65. Kateellista porukkaa liikkeellä täällä. Antakaa Lauran ostella tavaraa ihan niin paljon kuin hän itse haluaa :)

    ReplyDelete
  66. Eivvv :DDDD Mitennää ihmiset jaksaa valittaa jonku toisen ostoksista? Onko se,anonyymi,sun elämä joka menee pilalle Lauran shoppailusta? Miten se ylipäänsä vaikuttaa suhun mitenkään? Ja Lauraa varmaan kiinnostaa aivan vitusti mitä te vitun anonyymit ootte mieltä :DDDDD HHAHA. Hirviät tilet vetää ny jos joku on ostanut kenkiä. OMG.

    -Jepjep

    ReplyDelete
  67. Mitä ihmettä kaikki anot inisee täällä? :-D Hei kultsit, hereille nyt!

    /Emma

    ReplyDelete
  68. Ei helvetti tota kenkämäärää, mä oon niin kateellinen, ja ihan sika mageita vaatteita, no olipas hyvä mennä sitte sinne shoppailemaan ku tollasen saaliin sieltä toit mukanas =) paljo meni rahaa vaatteisiiin?

    ReplyDelete
  69. Kiva kun oot taas alkanut postaamaan useemmin :) ja on muuten erittäin outoa lukea muotiblogia ja valittaa sitten jos bloggari ostaa vaatteita/kenkiä/laukkuja ym. Ois vähän tylsää jos bloggaajalla olis joka päivä vaikka musta jätesäkki päällä (paitsi sit se ei ois yhtää ekologinen!!1! eli parempi vaan olla alasti) Itekkin kyllä aattelin että tossa on siis sun kaikki kengät ennenku luki "tuli vähän ostettua". :D

    ReplyDelete
  70. Ei helvetti näitä kommentteja :DDDDDDDDDDDDD

    ReplyDelete
  71. toki mä ymmärrän, että pienijalkaisille on hyvä ostaa Kiinasta, mutta kun rupeet miettimään niin kuulostaako 16 paria kenkiä parissa päivässä aivan täysjärkiseltä :DD

    ReplyDelete
  72. En tajuu teitä "antakaa lauran ostaa niimnpaljo ku se haluu!!!111one" :D:D:D Jos joka_vitun_ihminen sais ostella niin paljo ku haluu isin ja äitin lompakolla, nii tarvittais varmaa muutamakymmentä maapalloa lisää. Ei vittu oikeesti, jotain rajaa kiitos.

    ReplyDelete
  73. Aika läjän löysit kenkiä lyhyessä ajassa :)

    Kiinnostaisi minuakin millainen hintataso siellä on? Ja miten sait kaikki ostokset mahtumaan matkalaukkuihin!!? lisähintaa?

    Tyhmää kaikkien valittaa toisten shoppailuista. Onhan se vähän hullua noin paljon ostaa,mutta mikäs siinä jos on mahdollisuus,kyllä kelpais minullekin! :)

    ReplyDelete
  74. Miks et ikin vastaa kommentteihin :o

    ReplyDelete
  75. hahahaha ei vittu en oo koskaa aikasemmin jaksanu rupee kommentoimaa noitten anonyymien kommentteja,mut nyt on ihan pakko sanoo et mä kuolen nauruun täällä joihinki noihin kommentteihin:-D ei hitto mä uskon et jokainen joka tosta jaksaa valittaa on puhtaasti vaan kateellinen. haha go laura jatka vaan samaa malliin, oot ihan paras bloggari ikinä<3

    ReplyDelete
  76. No jaa, ei tossa muuten mitään, mutta tulee blogin pitäjästä pikkasen itsekeskeinen kuva. Tai siis, tommoset määrät tavaran ostamista kuluttaa jo luontoa. Mulla on yhteensä puolet näiden kuvien kengistä :--D. Mutta mikäs siinä, ehkä me sitten kompensoidaan.

    ReplyDelete
  77. Ën mäkään kyl tajua et mihin tarviit noin monta kenkäparia? Itelläni on 2 paria kenkiä: Toiset on kesäkengät ja toiset on talvikengät ja ne riittää mulle. Ostan sitten uudet kun vanhat menee rikki. Eihän noin monia kenkiä kerkiä kaikkia edes käyttää.

    ReplyDelete
  78. hahaha oot kreisi, mut mä tykkään:D

    ReplyDelete
  79. Heh muut lähtee Viroo hamstraa viinaa, sä lähet Kiinaa hamstraa kenkii, way to go !

    ReplyDelete
  80. Kerrankin täällä kommentoidaan aiheesta. Ei tuollaista kuluttamista kyllä ymmärrä. Kukaan ei tarvitse noin paljon kenkiä! Vaikka olisikin rahaa mitä tuhlata niin kannattaisi joskus ajatella tarvitseeko kaikkea sitä tavaraa ihan oikeasti. Mitään ostettua ei osaa enää arvostaa kunnolla kun ensi viikolla löytyy taas kymmenen muuta ihanaa juttua mitkä on pakko saada.

    ReplyDelete
  81. En jaksa ruveta moralisoimaan. Olisi silti ihan kiva kuulla vastaus yhteen kysymykseen.

    Miksi?

    Vaikutat kuitenkin sen verran fiksulta, että varmasti _tiedostat_ edes jotain kulutusyhteiskuntamme toiminnasta? Ja varmasti tiedät, ettei kaikki toi kama vaan tuo sulle sitä oikeeta mielihyvää saati onnellisuutta. On se aika kurjaa, jos onni pitää vedellä siitä, että kirpparille on kiva mennä myymään silloin tällöin tai siitä, että muut katsoo sua ylöspäin ja saat tuntea itsesi "paremmaksi" ihan vain materiasi, ulkonäkösi ja varallisuutesi kautta.

    Ja en nyt kohdista tätä kritiikkiä Lauraan henkilönä. Lähinnä vain tämä koko ilmiö huolestuttaa, Lauran kaltaisia ihmisiä on oikeesti paljon. Ei vaan voi käsittää.

    ReplyDelete
  82. hahhaaa, muija on vähän shoppaillut :D Ei hitto oon kateellinen, mäkin haluan Kiinaan shoppailee! En kyllä varmaan löytäisi kenkiä yhtä hyvin kun mulla on vähän isompi jalka. Anyways, noi alimman kenkäkuvan molemmat ruskeat on mun suosikkeja!

    Naurattaa muuten aina nä "mulla on kaksi paria kenkiä" kommentit.. Siis onhan se ymmärrettävää että jos lähet Kiinaan shoppailee niin sitten myös shoppailet. Sitä en kyllä tajua miten noi kaikki mahtui sun matkalaukkuun? :D

    ReplyDelete
  83. Ei perkele hei, ihan sama mitä postaat, ni täällä on jo viides maailmansota käynnissä.. lol

    Oot ihana Laura.

    ReplyDelete
  84. Vaikka kyseessä olisikin muotiblogi, niin onko sen ylläpitämisen edellytyksenä että kirjoittaja ostaa viikottain kasan rättejä, kenkiä, laukkuja yms.
    Ja mitä ihmeellistä te ihmiset edes näette nuissa kengissä, samanlaisia saa jo kympillä henkkamaukalta.
    Ei kai siinä mitään jos tykkää rahansa kuluttaa rytkyihin, jotka yhden käyttökerran jälkeen päätyvät kaapin pohjalle, mutta joku raja sentään. Ja tässä jos jossain on raja todellakin ylittynyt. Myötähäpeä, toivottavasti kukaan ei ota mallia tästä järjettömästä touhusta tai ihaile tällaista.

    ReplyDelete
  85. Oottepa te kaksinaismoralisteja, käytte näinkin pinnallisessa mestassa, kuin muotiblogi, mutta sitten kun bloggaaja investoi kenkiin, niin vedetään herneet nenään.
    Mitä se teille kuuluu, vaikka Laura ostaisi kaikilla rahoillaan vessapaperia..

    ReplyDelete
  86. Täällä pikkusen viherpiipertäjät näköjään suutahtanu. Voi hellanlettas :)

    ReplyDelete
  87. eiks sul oo jo aika vitun monet tollaiset mustat ja valkoset ballerinatki?

    ReplyDelete
  88. Hei ihan OIKEESTI toi on jo sairasta, tos ei oo mitään hauskaa. Tajuatko et jotkut tässä maailmassa ei omista kenkiä ollenkaan ? :) ihan uskomatonta...

    ReplyDelete
  89. mahtava värimaailma!



    http://michaelbradleyblog.blogspot.com/

    ReplyDelete
  90. ahahaa ollappa sitte muotibloggaajana suomessa ku ostoksien näyttämise jälkee tulee noi sata kommenttia joista ainaki puolet kritisoi sitä kui shoppailu on sallittuu vaa tietttyy pisteesee asti. Eiköhä meistä jokaine tiedosta oma rahatilanteesa ja käytä sitä mihi millonki, vaikka sitte kenkii ja laukkuihi jos näi haluaa.

    ReplyDelete
  91. No huhu xD En oo piktään aikaan lukennukkaa suomalaisten blogeja (vielä harvemmin ees kommentoinnu), kun tuo naapurimaa on vetänyt blogimaailmoineen puoleensa. Mä kun luulin et ruotsalaiset on PINNALLISIA ihmisiä kun niiden blogeissa taas vikistää ja vingutaan bloggaajalle siitä, kun tää tuhlaa rahojaan silikonitisseihin ja botoxiin pumpatakseen huulet. Sen mä viel ymmärränki et jengi jaksaa ulista sellaselle ihmiselle joka nyt ei 'parempaa käyttöä rahalleen keksi'. Mutta se että jengi alkaa tappelee jostain saatanan kengistä ni kertoo aika paljon pinnallisuudesta etten sanois.. Ei pahalla mut tahallaa.

    Pisti silmää kans jonkun kommentti siitä että kauheeta tuhlausta ostella noin paljon kenkiä (ei siis henkilönä vaan maailmaa ajatellen), se miten ihmiset tavaroitaan (esim kenkiään) ostaan on AIKA PIENI HUOLI siihen verrattuna mitä muita ongelmia tää maailma velloo.

    ReplyDelete
  92. ''Anonyymi sanoi...
    mä luulin et tos oli sun kaikki kengät! :O ei pahalla, mut eiks sulle koskaan tuu huonoa omatuntoa esim. luonnon suhteen meinaan noiden tuottamiseen kuluu aika paljon luonnonvaroja.''

    eiköhän niitä luonnonvaroja mee ihan yhtä paljo, osti laura ne tai ei koska jos laura ei niitä osta niin luultavasti joku muu ostas ne:D

    ja ps jollekki toiselle anonyymille, kyllä mä oon sitä mieltä ainakin että shoppailu tekee onnelliseks! materialismionnellisuutta

    ReplyDelete
  93. Kyllä mä ainakin ostaisin noin paljon kenkiä jos vaan olis mahdollisuus ja varat siihen! :D

    Älkää jaksako nillittää anonyymit, hankkikaa OMA elämä :)

    ReplyDelete
  94. Miten moraaliton ajatustenkulku pitää olla, että voi hyvällä omallatunnolla matkustaa muutamaks päiväks Kiinaan ykkösluokassa, ostaa pikkulasten tekemiä rättejä ja rojuja kilokaupalla ja sen jälkeen muka puolustella itseään sillä, että vanhat voi myydä kirpparilla. Naurettavaa vedota tohon kirpparimyyntiin jotenkin "luontoystävällisenä" ratkaisuna omalle säälittävälle ostomanialle. Jos kaikki toimis niinku sinä, ni tästä maapallosta ei olis monessakaan vuodessa enää mitään jäljellä. Kaikki jotka puolustelee tämmöstä käytöstä yksilönvapautena, miettikääpä hetki; mitkään tavarat ei tule tyhjästä, vaan ne on aina pohjana luonnonvarojen riistolle ja energian kulutukselle. Yksi t-paita kuluttaa 4000 litraa vettä valmistusprosessinsa aikana, kun saman verran vettä kuluu normaalitoimintoihin (vessa, suihku, ruuanlaitto, tiskit) kuukaudessa! Jos maapallon tulevaisuus kiinnostaa yhtään, olis syytä miettiä omia kulutustottumuksiaan edes vähän. Vai voitko Laura todella väittää, ettei asia kiinnosta sinua tippakaan? Ei myöskään tunnu pahalta, että kaikki rojus on tehty lapsityövoimalla säälittävissä työolosuhteissa?

    Tän blogin perusolemus on ilmeisesti hehkuttaa materialistista elämäntapaa oikein urakalla. Onneks susta ei oo tullu mitään kovin suosittua ja joka lehdessä näkyvää bloggaria, sen verran moraalitonta sontaa tää sisältö on =)

    ReplyDelete
  95. Mitä vittua te valitatte ja mietitte toisen ihmisen valintoja. Ihania kenkiä <3 ei ehkä tule mieleen, tuolla saattaa olla vitun halpaa ja laura ehkä osaa myydä vanhoja pois jos haluaa? ja jos mä oisin laura, en ainakaan myis!!

    laura sun blogi on ihana, se on parantuu päivä päivältä :)

    ReplyDelete
  96. mäki kävin kiinassa viime syksynä, mut kävin myös shanghaissa pekingin lisäks. feikkimarkkinat oli ehdottomasti paremmat kyl pekingis. toisaalta tyylikkäämmät ihmiset oli shanghaissa. sinne kantsii myös matkustaa kenkien ja laukkujen peräs! mä ostelin kyllä kans, mutten noin paljoo, mut ymmärrän kyllä! ihana KIINA <3

    ReplyDelete
  97. oo oispa mulki noin paljon kenkiä :'D onks sun kengänkoko oikeesti 34,5? löydätkö suomesta ollenkaan kenkiä? :)

    ReplyDelete
  98. siiz miten voit loukkaa mua henk.koht. näin julkeella tavalla!1111 siiz mä omistan niinq vaan 2 paria kenkiä, ja jotkut ei omista ollenkaan kenkiä, ja sä KEHTAAT ostaa niinq monta kenkää kerralla!?+ teit tä ihan vaan loukatakses mua ja mun ainoita kaksia kenkäpareja. oon kyl shalee ONNEKS ainaki 503 kertaa parempi ihminen ku sä koska OMISTAN VAIN 4KPL KENKIÄ111 enkä koskaan loukkaa luontoa rrrr

    ReplyDelete
  99. ahh, mäkin voisin kotiuttaa tollasen läjän kenkiä ihan millon vaan :D ihania <3

    ReplyDelete
  100. voi moro.... tässähän saa jo kuvitella että kävisit joka toinen viikonloppu kiinas ja toisit sieltä 30 paria kenkiä joka kerta ja 6 matkalaukullista vaatteita jaja.. on kai se ymmärrettävää että ostaa kenkiä sieltä vähän enemmän mistä löytää kokojakin hyvin? (kun ei siellä kiinassa nyt kai ihan niin usein kuitenkaa käydä?) ja ilmeisesti nämä kaikki luonnon puolesta ja kaiken muunkin puolesta puhuvat/ajattelevat, tietävät mistä vaatteista Laura tykkäät kun neuvovat ostamaan vaatteita jotka on kalliita, laadukkaita ja JOISTA PIDÄT. kuka ostaa vaatteita joista EI pidä ja sitten esittelee niitä muille?? kivaa kun inisijöitä aina riittää.

    olet ihana, jatka samaan malliin ♥

    ReplyDelete
  101. "Anonyymi kirjoitti...

    Ihmiset jaksaa valittaa, kun muotiblogin pitäjä on ostanut vaatteita. Sama kun sanoisi kalablogin pitäjälle, että mitäs vittua meet kalastamaan noin paljon. Ha-loo!"

    Vertaus lievästi ontuu mut Hei kamoon, jotkut on vaa kateellisia että jotkut pystyy ostelee tolleen!
    Iteki oon kateellinen, mutten ala kateuspäissäni haukkuu siitä : D Upeeta et joku pystyy tekemään tollasia hankintoja, ja kyllä mäkin hankkisin jos joku maksais. ;)

    Noi ruskeet saappaat on kyl makeimmat.

    ReplyDelete
  102. hahaaa repeilen täällä noille kommenteille, eiköhän ole jokaisen oma valinta että kuinka paljon mitäkin ostaa. Ja eikös tuo juuri ollutkin shoppailu loma, joten ihan ymmärrettävää että silloin myös ostaa enemmän.

    ReplyDelete
  103. Kivoja kenkiä! Miten löydät ees suomesta kenkiä? Mulla on kengänkoko vajaa 36 ja sekin tuottaa ongelmia :/

    ReplyDelete
  104. Ihan vaan näille maailmanpelastajille tänne tiedoksi, että miettikääpä miten paljon esimerkiksi vaateteollisuus (tässä tapauksessa kenkäteollisuus) työllistää kehitysmaissa. Eipä olisi ilman länsimaisten pinnallisuutta ja turhamaisuutta monella ruokaa tai minkäännäköistä elintasoa. Yhtä surullista on tosin lapsityövoimakin, mitä eittämättä Laurakin on näillä ostoksillaan tukenut. Onneksi kuitenkin osaat käyttää hyväkseen kirppareita mikä melkosesti kompensoi sunkin ympäristöystävällisyyttäs.

    Henkilökohtasesti kuitenkin ajattelen että tollanen ylenpalttinen tuhlaaminen kertoo aika paljon ajatusmaailmasta, en kuitenkaan lähde moralisoimaan. Tiedostan itsekkin että olen melko pinnallinen, pyrin kuitenkin pitämään kulutustottumukset kohtuuden rajoissa.

    PS. Ihmeen hyvin sä seksivälinekaupassa tienaat...

    ReplyDelete
  105. Ihan vaan näille maailmanpelastajille tänne tiedoksi, että miettikääpä miten paljon esimerkiksi vaateteollisuus (tässä tapauksessa kenkäteollisuus) työllistää kehitysmaissa. Eipä olisi ilman länsimaisten pinnallisuutta ja turhamaisuutta monella ruokaa tai minkäännäköistä elintasoa. Yhtä surullista on tosin lapsityövoimakin, mitä eittämättä Laurakin on näillä ostoksillaan tukenut. Onneksi kuitenkin osaat käyttää hyväkseen kirppareita mikä melkosesti kompensoi sunkin ympäristöystävällisyyttäs.

    Henkilökohtasesti kuitenkin ajattelen että tollanen ylenpalttinen tuhlaaminen kertoo aika paljon ajatusmaailmasta, en kuitenkaan lähde moralisoimaan. Tiedostan itsekkin että olen melko pinnallinen, pyrin kuitenkin pitämään kulutustottumukset kohtuuden rajoissa.

    PS. Ihmeen hyvin sä seksivälinekaupassa tienaat...

    ReplyDelete
  106. ahahaha repeen näillä kommenteille täällä!! Ja en älyy mitä noi kaikki valittaa, koska se miten paljon sä oot ostanu kenkiä pekigist ei tod. oo pois niitten lompakost! :D:D
    Ja nii Rosa ^^ sano just ihan oikein, et shoppailulomallahan just kuuluu shopata ja miettii vast sit lentokentällä, et mitä tekis, ku paino näyttää tuhatta lol :D
    Oot ihana <3

    ReplyDelete
  107. Hehe, ja joskus näkee sit just sitä, että blogin pitäjälle valitetaan siitä, ettei tämä osta tarpeeksi paljon tavaraa esiteltäväkseen. :DD

    Ja tässäkin taas hienosti huomataan, miten kaikesta valitetaan. Jos ei osta, siitä valitetaan. Jos ostaa omilla rahoilla, on se tuomittava tapa kuluttaa rahansa. Jos ei osta omilla rahoilla, sekin on tuomittavaa! Jos ei osta ollenkaan, on tylsä eikä ansaitse pitää muotiblogia. Jos ostaa, on kauhea himokuluttaja eikä ansaitse pitää muotiblogia. Ja kaikesta ostoksistakin voi kyllä valittaa, nahka on hirveen epäeettinen käyttää, muovit taas syö öljyä ja maatuu ikuisuuden. Oikein ei voi ihminen enää tehdä muutoin kuin päättämällä vapaaehtoisesti päivänsä. Tosin siitäkin yleensä valitetaan.

    Voisivat kaikki nämä paremmat ihmiset ja muotiblogien asiantuntijat perustaa niitä ikiomia huippublogejaan esimerkillisiksi roolimalleiksi Suomen Nuorisolle yhden ihmisen lyttyynhaukkumisen sijaan. Mut kai jälkimmäinen on vaan paljon helpompaa ja kivempaa.

    ReplyDelete
  108. en asetu kenenkään puolelle tässä sodassa mut:


    Anonyymi sanoi...

    eiköhän niitä luonnonvaroja mee ihan yhtä paljo, osti laura ne tai ei koska jos laura ei niitä osta niin luultavasti joku muu ostas ne:D


    ...DAIJU.

    ReplyDelete
  109. Menkää anonyymit himaanne itkemään, mitä te tuutte tätä blogia lukemaan jos noin ärsyttää? :D Jos Lauran jalan koko on 34.5 niin Suomesta voi melko hankalaa olla senkokoisia kenkiä löytää, joten siksi luultavasti myös Pekingistä jossa ihmiset on pienempikokoisia on helppo ostaa enemmän kenkiä. Huhhuh. Ja te jotka moraalisaarnaatte miten ilmastonmuutos on Lauran ostoksien syytä, kuljetteko itse alasti? Ja ei mun mielestä Laura oo mitenkään puolustellu itseään kirpparimyynnillä, sehän on vaan parempi että se niitä vie sinne kun jättää kaapinpohjalle homehtumaan. Ja tuskinpa Laura äidin rahoilla "lentää ykkösluokassa Pekingiin shoppailemaan kilokaupalla lumppuja", jos ette ole huomanneet niin hän on ihan töissäkäyvä ihminen ja töissä käymisestä saa yleensä palkkaa. Huoh, hankkikaa elämä.

    JA sitten asiaan, ihania laukkuja! Mäkin haluisin tietää mikä on Pekingin hintataso, voisin itekkin lähteä sinne shoppailemaan. :D Ja ihanaa että jatkat blogin kirjoittamista, tää on mun lemppari.

    ReplyDelete
  110. HAH HAH HAH HAH JA HAH nyt naurattaa:DDDDDDDDDD "tarvittais pari maapalloo lisää" hahahaaa. voi vittu oikeesti ihmiset :D:D:D

    ReplyDelete
  111. En jaksa lukea kaikkia kommentteja mut mikä vittu ihmisiä vaivaa?????

    Kyl mäki ostasin sikana kaikkee jos ois rahaa!

    Helposti lähti joskus 50parii kenkii mukaan lomamatkoilta.

    Hohhoijaa

    ReplyDelete
  112. Oot tehny aivan ihania ostoksia! Ymmärrän kyllä niin täysin ton määrän, ennemmin ostaa useat edulliset kengät ulkomailta ku samanlaiset KALLIIT täältä suomesta. Ihmisillä vaikuttaa olevan niiiin suuri kateus ku pitää kritisoida. Ei tossa oo mitään hävettävää, eihän sinne kiinaankaan kuitenka joka pvä pääse! ;) Sulla on ihana tyyli, ihana blogi ja aina mahtavia päivän piristyksiä!
    Ja niinhän se on, matkalle lähtään laukut tyhjinä, takasin tullaan ne täynnä ;) !
    Jatka samaan malliin <3

    ReplyDelete
  113. Ei herranjumala täällä on tyhmää porukkaa.

    "eiköhän niitä luonnonvaroja mee ihan yhtä paljo, osti laura ne tai ei koska jos laura ei niitä osta niin luultavasti joku muu ostas ne:D"

    Nauratti muakin, logiikka näemmä pelaa!

    Hemmetin individualismi, huomaa kyllä, että eipä ihmisiä kauheesti jaksa kiinnostaa muu kuin se että saa lisää ja lisää. Bye bye planeetta. Ja joo, ihminen saa käyttää rahansa mihin haluaa - harmi, että se niin usein käytännössä tarkoittaa ainoastaan omaa itseä. Kuinka monet mustat halpisballerinat sitä tarvii?

    Laura voisi tuoda toki omankin mielipiteensä esille, jos sellaisen omaa. Ihan asiallisia kommentteja kuitenkin suuri osa ollut.

    ReplyDelete
  114. Ahhahaha, saakelin hipit =D Eiköhän se maailma jokatapauksessa joku päivä kaadu niin annetaan olla eikä moralisoida muiden kulutustapoja. Maailmanloppu tulloo. Yay!

    -T

    ReplyDelete
  115. Nyt kyllä reppeilee ja hajjoilee niin pahasti näille maailmanpelastajille että eivvv. Menkää kotia ja syökää niitä rehujanne ja pitäkää suu tukosa.

    ReplyDelete
  116. onneks te ekomaailmanpelastajat kuljette vuodesta toiseen samoilla pohjasta kuluneilla ekotennareilla niin laura voi huoletta ostaa kenkiä teidän puolesta...herätkää herranjumala :DD

    ReplyDelete
  117. wow, niit on paljon =D mä kans aluks luulin et tos olis sun kaikki kengät, mut wow... kelpais mulle :DD

    ReplyDelete
  118. No voi jumalavita. Pitäiskö sun nyt seuraavaan postaukseen mennessä olla valaistunut, ja ymmärtäväinen siitä että maailma kuolee sun (sekä muiden, anonyymin sanoin, yhtä materialisti h****en) takia?
    Kurjaa mutta totta, kaikki ei valvo öitään miettien, mitä oma shoppailu mahdollisesti tekee pallolle ja kiinan lapsityövoimalle.

    Ja tiesittekö, että vaikka kuukausipalkka ei oliskaan 5000e/kk, niin jotkut osaa esimerkiksi hoitaa talonsa ja peruselon pienemmällä budjetilla? Miksi kuvittelette, että on turvauduttava vahempiinsa?
    Miks mä sorrun tälläseen anonyymeille kitinään? :D

    ReplyDelete
  119. nöörä: "ei hitto mä uskon et jokainen joka tosta jaksaa valittaa on puhtaasti vaan kateellinen." <---Tuskinpa. Melko kapea näkökenttä kirjoittajalla.

    Turha sitä on enää muitten valittaa; tehty mikä tehty. Ja ne on kuitenki Lauran omia ja itse tienaamia rahoja, joten mitä se muille kuuluu. Toinen juttu onki sitte, että onko tuossakaa enää mitää järkeä. Kaikkia ei kuitenkaa tuu käytettyä ja kaapeissa on varmasti samantyylisiä ja hyväkuntoisia kenkiä jo valmiiksi. Ittellä ei ikinä oo ollu mahdottomasti rahaa, joten on pitäny vähä miettiä, mitä kaikkea pystyy ostamaan. Rahattomuus tekis hyvää aina välillä itsekullekin.
    Kiitos<3

    ReplyDelete
  120. Voi herranjumala ihmiset!! Laura on työssäkäyvä ihminen ja on itse vastuussa rahoistaan ja ostokäyttäytymisestään! Ei ole kenkenkään ulkopuolisen asia tulla kritisoimaan kuinka aikuinen ihminen käyttäää rahansa! Jotkut laittavat saman rahan alkoholiin tai tupakkaa, eikö se olisi paheksuttavampaa? Mitä ihmettä te meuhkaatte!?

    ReplyDelete
  121. Mageita ostoksia, hienoja löytöjä!:)

    ReplyDelete
  122. mikä hemmetti kaikkia anoja vaivaa? ekse oo iha lauran oma asia, paljon se noita kenkiä rahaa mukanaan? :D C'MOON HEI

    - jessi

    ReplyDelete
  123. siis HAHHAH mua naurattaa että oot ostanu 16 paria kenkiä :'D siis onko ihanempaa ?! voisin tulla kierimään noissa ja kuolla siihen onnellisena <3

    myös nuo hanskat on ihania, kelpais.

    ReplyDelete
  124. Tekeekö tuo turhakkeiden määrä susta onnellisen?

    ReplyDelete
  125. tällaisten kommenttisotien takia mä jaksan elää ::)
    tosin tää koneen päällä pito taitaa kans tuhota meidän maapalloa hetki hetkeltä enemmän.
    aivot käteen

    ReplyDelete
  126. "Nyt kyllä reppeilee ja hajjoilee niin pahasti näille maailmanpelastajille että eivvv. Menkää kotia ja syökää niitä rehujanne ja pitäkää suu tukosa."

    Mä pidän itseäni huumorintajuisena hmisenä, mutta ilmastonmuutoksessa ja tässä aiheessa en näe kyllä liiemmin mitään huvittavaa. Typerien ihmisten puheita tollanen "hahahah, menkää viherpiipertäjät himaan!"
    Itse ainakin olen matkustellut ja nähnyt mitä elämä pahimmillaan voi olla ja mitä me ihmiset tehdään tälle maapallolle, eikä se visio naurata. Tutustu asiaan niin saatat yllättyä.

    Laura voisi kyllä munkin mielestä tuoda oman sanansa esille. Jos muuta sanottavaa kuin toi Hohhoijjakkaa löytyy.. Muutenkin ajksan vaan ihmetellä miksi jengi kyttää tätä sun blogia niin fanaattisesti. Vaikutat itsekkäältä, kylmältä ja epämiellyttävältä, etkä edes asiallisiin kysymyksiin jaksa vastailla.

    ReplyDelete
  127. "Tajuatko et jotkut tässä maailmassa ei omista kenkiä ollenkaan ?"

    No voi perkele pitää sit varmaan kävellä paljain jaloin jatkossa! ja mitenköhän se vaikuttaa niitten kenkätilanteeseen jos laura lopettaa kenkien ostamisen!

    "kaikkilla ei oo ruokaa"
    ÄLÄ laura nyt herranjumala käy siellä ruokakaupassa enää!!!!!

    antakaa nyt ihmisen ostaa mitä haluaa! ärsyttää yli kaiken tommoset jotka lukee ainoastaan että vois kommentoida jotai negatiivista!
    EI OO PAKKO LUKEE! ja tää on muotiblogi!

    argh!

    t. anonyymeistä anonyymein

    ReplyDelete
  128. Ihanat noi ruskeet gladiaattorit larppa :)
    Kengät on kyllä niin ihania, että niitä vois vaan ostaa ja ostaa. Myös oikeanpuoleiset laukut on hienoja! :)

    ReplyDelete
  129. Tätikin päätti ottaa nuorison keskusteluun osaa... Kaikki vois varmaan pitää huolen omista asioistaan, eikä vetää sitä hernettä niin syvälle sinne nenuun asiasta, joka ei oikeastaan kuulu muille. Laura voi ostaa niin monet kengät kuin haluaa, varsinkin kun se pienten kenkien löytäminen Suomesta on melkoisen haasteellista (ja minä tiedän siitä jotain koska oma jalkani on kokoa 35). Eikä teidän tarvitse varmaan Lauran rahan käytöstä olla huolissaan. Laura on työssäkäyvä aikuinen, joka voi käyttää rahansa miten haluaa. Niin ja onkos kenellekkään tullut sellainen mieleen, että siinä missä joku kerää postimerkkejä voi toinen kerätä esim kenkiä... ja kuten aikaisemmin täällä on jo todettu, tämä on käsittääkseni muoti/tyyliblogi, joten mistä täällä sitten pitäisi kirjoitella? Kissoistako??!!

    Nimimerkillä,
    Mun kaapissa makaa ainakin 50 paria kenkiä...

    ReplyDelete
  130. respect kyllä tost kenkäsaldosta :D

    ReplyDelete
  131. Repeilen täälä näille kommenteille :DDDdd

    ReplyDelete
  132. Ootko koskaan miettiny kenen pikkukätöset noi kengät ja vaatteet tekee? Nykypäivän orjatyöpalkalla tehtaissa työskentelevät lapset. Häpeäisit käytöstäsi!! Miettisit joskus mitä tapahtuis jos joka ikinen meistä lentäis Kiinaan hakee kilokaupalla lapsityövoimalla tuottetua tavaraa?

    ReplyDelete
  133. voi lehmän perse... ne samat pikkukätöset on tehnyt useimpien meidän kommentoijien kengät vaikka ne ois ostettu suomesta.. oikea ratkasu siihen ei todellakaan ole tulla jauhamaan tänne jotain kettutyttöpaskaa...

    jatka ihkujen kenkien ostelua laura!

    ReplyDelete
  134. opiskelen neljättä vuotta yliopistossa matemaattis-luonnontieteellisessä tiedekunnassa, pääaine on kehitysmaantiede. olen työskennellyt paljon kehitysmaatutkimuksen parissa ja syventynyt esimerkiksi luonnonvarojen riittävyyteen, kaupungistumiseen, konflikteihin ym. JA VOIN KERTOA, että ne ketkä täällä väittävät että bloggaajan käytös vehentää luonnonvaroja tai aiheuttaa ilmaston lämpenemistä, eivät tiedä mitään koko asiasta. turha yrittää päteä asialla mistä ei tiedä mitään.

    ReplyDelete
  135. Ei mitään järkeä lentää bisnesluokassa Kiinaan ostamaan rumia kenkiä, joita saisi myös lähi-Prismasta.

    Surullista että maapallo kuolee sinunlaisten ihmisten takia.

    ReplyDelete
  136. Voi luoja ihmiset.


    Ihania kenkiä Laura. Ite oon ihastunut niiteillä koristeltuihin gladiaattoreihin, jotka näen silmissäni, mutta eipä oo vastaavia tullu eteen todellisuudesssa.: D oisko mitään ideoita mistä kannattas katella?

    ReplyDelete
  137. Yksi sana, mikä tätä blogia kuvaa: teini.

    ReplyDelete
  138. Anonyymi Saara sanoi...

    Ei mitään järkeä lentää bisnesluokassa Kiinaan ostamaan rumia kenkiä, joita saisi myös lähi-Prismasta.

    Surullista että maapallo kuolee sinunlaisten ihmisten takia.

    aijaa no sä Saara et varmaan käytä lämmitystä, etkä autoa, kuljet alasti ympäri vuoden, et syö mitään muuta kuin omasta kasvimaasta ja voisit samantien lopettaa ton netin käytön, koska se kuluttaa ihan vitusti.

    ReplyDelete
  139. kateellista porukkaa

    ReplyDelete
  140. "aijaa no sä Saara et varmaan käytä lämmitystä, etkä autoa, kuljet alasti ympäri vuoden, et syö mitään muuta kuin omasta kasvimaasta ja voisit samantien lopettaa ton netin käytön, koska se kuluttaa ihan vitusti."

    typerä kommentti, joka ei liity asiaan millään lailla.

    ReplyDelete
  141. Eiköhän tuonkin kenkämäärän osto ole pisara meressä luonnon tuhoamisessa.. Muutenkin ihme pätemistä täällä. Kyllä ne H@M:nkin retkut on varmasti joku lapsiraukka tehnyt ja muutenkin järki käteen. Minun mielestäni kenkien osto Kiinasta ei ole ollenkaan niin paha asia tässä maailmassa verrattuna esimerkiksi täysin asiattomiin anonyymeihin jotka voisivat mennä vaikka itseensä ja loepttaa muiden kiusaamisen ja kaiken pahan mielen aiheuttamisen.

    ReplyDelete
  142. Kuka oikeesti menee ostamaan Prismasta tollasia kenkiä ku maksaa vähintää 20e/pari jos kiinasta saa vaikka 5e/pari? Sitä paitsi, en usko että noita kiinasta tuotuja kenkiä näkee monien vastaantulijoiden jaloissa, toisin kuin prisman tusinatavaraa :D

    ReplyDelete
  143. HAAAHAHA taas taitaa se yks ja sama sekopää olla päässy vauhtiin kommenttiensa kanssa....... :DDDD get a life

    ReplyDelete
  144. sanon vain että: http://www.youtube.com/watch?v=cdrCalO5BDs

    ReplyDelete
  145. Siis mitä ihmettä! Tää ostomania kommentti sai kyllä niin haukkomaan henkeä. Mitä te ihmiset oikein ajattelette?! Matkan tarkoitushan oli shoppailu, Laura tekee töitä joten ne mamma maksaa kommentit voi varmaan jo heivata :) Jos pääsee kerran vuodessa paikkaan, jossa nämä ''ryysyt'' maksavat varmasti jokseenkin vähemmän kuin ne henkkamaukan tuotteet niin antaa mennä vaan! Ite en ainakaan ajattelisi ensimmäisenä olevani riippuvainen tai jotenkin huono ihminen ''tuhotessani maapalloa kun ostan 16 kenkäparit'' Kultapienet, jos teidänkin jalkanne olisivat kokoa 34,5 niin nämä Kiinan tuotteet saattaisi tuntua pelastukselta! Jos Laura ostaa, ei se tarkoita, ettei hän välitä. Niinkun joku jo sanoi, ympäristöä voi kunnioittaa muullakin tavalla kun kävellä samoilla kengillä ympäri vuoden :) Kunnioitan asiaanne, mutta tapanne ovat järisyttävän säälittäviä.

    - M.R

    ReplyDelete
  146. Jos nää kommentit muotoiltaisiin vähän eri tavalla, täällä voisi olla ihan hyvä keskustelu eikä "itu-piipertäjät vs. vittu LOL -teinit" -matsi käynnissä. Monella on ollut asiallisia viestejä ja pointteja, mutta vähintään yhtä moni pikkuteini on vetäissyt herneen sieraimeensa Lauran puolesta.

    Jos Laura ehdit jossain välissä kommentoida tätä hässäkkää, niin muakin kiinnostaisi kuulla, mitä mieltä olet.

    ReplyDelete
  147. ei hohhohoijaaaaaaaaa. ihmisillä ei taida olla elämää, jos niillä on näin paljon aikaa tulla arvostelemaan muita ja muiden tekemisiä. olisko OMAelämä mitään?

    ReplyDelete
  148. Onko ihmiset oikeasti kateellisia vai muuten vaan niin tyhmiä? Mun mielestäni on erittäin tyhmää tulla tänne pätemään minkä verran asusteita toinen on ostanut.

    Jos toisella on rahaa ostaa laatikollinen kenkiä päivässä ja lennellä ykkösluokan koneilla niin sitten on? Omat on rahat ja itse päättää mihin omat rahansa tuhlaa.

    Laura, aivan ihania nuo kengät (:

    ReplyDelete
  149. no hei koskaan ei voi olla liikaa kenkiä :DD

    ReplyDelete
  150. iloinen vittunaamariApril 8, 2010 at 3:50 PM

    Laura ihan tosi, nyt vaadin sulta vastausta tähän kommenttiin.

    Sua on ruvettu sanomaan kermaperseeks. Oot sä kyllä vähän, mut vitun ihana semmonen! Nam.

    Miten sä poistat sun karvat? Siis ihan sääristä ja käsistä.

    ReplyDelete
  151. Mun mielestä tossa ei ole niin helvetisti kenkiä että siitä pitää kirjottaa saarnaavia romaaneja MUOTIBLOGIIN.

    Ruvetaan kaikki ruinaa täällä, niin lauraa lopettaa bloggaamise kokonaan,

    sitten kansa on tyytyväinen vai mitenköhän se meni

    <3

    ReplyDelete
  152. Kenkiä ei koskaan ole liika ! Ja porukka on vaan kateellinen :D Lauralla on munaa enemmän kun teissä kaikissa yhteensä. Säälittävää laittaa noita kulutushysteria ja materialisti kommentteja. Toi kenkä määrä tuskin on ees paha. Miettikää sitä-
    Näin se vaan on.

    Ja hei sun blogi on ihana ja sä oot ihana !

    ReplyDelete
  153. no ompas joo nyt kauhhee ppaljo ostanu hui ui. ANTAKAA HERRAISÄ LAURAN OSTAA JOS HALUAA ?
    musta iha normi määärä ostaa ku kiinassa sentää o

    ReplyDelete
  154. Ilahduin suorastaan nähdessäni että sunlaisella tyyliniekalla on omassa "collectionissa" myös maiharit :) Maiharit kunniaan, pointsit niitten käyttämisestä ;D

    ReplyDelete
  155. heh heh en pysty lukeen kaikkia kommentteja ku kaikki on niin urpoja!!!

    "eiköhän niitä luonnonvaroja mee ihan yhtä paljo, osti laura ne tai ei koska jos laura ei niitä osta niin luultavasti joku muu ostas ne:D"

    HAHAHAH tähän oli pakko lopettaa, muuten olis tullu kuset housuun. kamooon, tavaroita varmaan tuotetaan ihan summanmutikassa eikä suinkaan sitä mukaan mitä ihmiset kuluttaa...

    aah superviihdettä

    ReplyDelete
  156. aaivan ihania kenkiä! ja mitä nää ihmiset on täällä jos teiän mielestä laura on kamala maailmantuhoaja kun ostaa kenkiä? kuulkaas on paljon ihmisiä jotka ostaa paaaaaljon tätäkin enemmän, älä välitä laura ! :)

    ReplyDelete
  157. Minkä takia nuo agre ekoisti anot seuraa sun blogia jos tekee pahaa kattooo tota materiaalian määrää? Hmmm mielenkiintosta! mut go Laura ihania oot löytäny!

    ReplyDelete
  158. hihi AHHH miten ihanii kenkii ja laukkuja AAAAAA oon kade :)

    ReplyDelete
  159. Omien Kiina-kokemusteni valossa vastaavaa peruskenkää sieltä voi kantaa kotiin (sama paskahtava laatu kuin esim. DinSkossa Suomen puolella) suunnillensa alta kympin/pari, joten tuskinpa tuo saalis kenenkään budjettia kaataa, ja varsinkaan aikuisen ihmisen tarvitse vanhemmiltaan näihin hankintoihin rahaa ruinata :) Äly hoi, muutkin anonyymit!

    ReplyDelete
  160. Suositeltava pikku animaatio itse kullekin: http://www.storyofstuff.com/

    "opiskelen neljättä vuotta yliopistossa matemaattis-luonnontieteellisessä tiedekunnassa, pääaine on kehitysmaantiede. olen työskennellyt paljon kehitysmaatutkimuksen parissa ja syventynyt esimerkiksi luonnonvarojen riittävyyteen, kaupungistumiseen, konflikteihin ym. JA VOIN KERTOA, että ne ketkä täällä väittävät että bloggaajan käytös vehentää luonnonvaroja tai aiheuttaa ilmaston lämpenemistä, eivät tiedä mitään koko asiasta. turha yrittää päteä asialla mistä ei tiedä mitään."

    Öö... Mistäköhän luulet että ne materiaalit noihin tavaroihin polkaistaan? Taivaan tuulesta, linnun laulusta ja sateenkaarten päissä lojuvista loppumattomista luonnonvarasaaveista? Mm-m, ja niitä valmistetaan ihan puhtaasti kaurapuuron tarjoamalla energialla. En tiedä missä muropakettiyliopistossa sä opiskelet, mutta sulta on tainneet mennä jotkut asiat vähän yli hilseen. Lämpimät terveiset ympäristöpolitiikan suunnalta.

    Olen samaa mieltä kaikkien "ituhippi-ekofasisti-stalinisti-öykkäri-ilkeilijöiden" kanssa siitä, että moinen kulutus on täysin vastuutonta ja sillä ON vaikutus ympäristön tilaan ja ilmastoon. Kummaksuttaa vain, että miksi niin harva on kritisoinut Lauran jatkuvaa lentämistä? Lentäminen on kuitenkin pahin yksittäinen teko metsäpalon aloittamisen ohella, jolla yksilö voi kiihdyttää ilmastonmuutosta. Toivottavasti kenkämoralisoijat tajuavat sen eivätkä itse myöskään lentele.

    ReplyDelete
  161. EI VITTU!!!! mitä vittua tuutte tänne vikisemään jonku toisen ostoksista?!!?!?!? luulis sen teille olevan yks paskan hailee jos joku vähä on shoppaillu :D sitäpaitsi kiinassa on halpaa, nii miks vitus jättäis ostamatta jos kerran löytää paljo kivaa?
    alko vituttaa iha saatanasti ku luki noit valituksia!!!! vittu se on jokaisen oma asia kuinka usein shoppailee ja mitä ostaa.
    painukaa vittuu senki valittajat ja vitun turkistarhaajapaskapäät

    ReplyDelete
  162. "Tajuatko et jotkut tässä maailmassa ei omista kenkiä ollenkaan ?"

    Ja toisilla ei ole vettä, ruokaa, vaatteita, nettiä, sähköä, telkkaria tai kotia.
    Pitäiskö noista kaikista luopua tuollaisen ajatusmaailman takia, ihan vain että voisi samaistua niihin vähäosaisempiin?
    Kyllä mäkin shoppailen ja kieltämättä toi kenkämäärä on hurja, mut jokainen käyttää rahansa miten haluaa..

    Ei se keltään ole pois, säästääkö rahansa eläkeikään asti vai törsääkö ne kenkiin.

    ReplyDelete
  163. hei jeesustelijat - jos teillä itellänne ois samat rahat ku lauralla nii veikkaisin et samalla lailla sitä tavaraa tulis;)

    plus eiköhän maailmassa oo kymmenenmiljoonaatuhatta pahempaaki juttua ku " NII JÄRJETÖN TUHLAAMINEN!!1"

    mut miinusta tolle jatkuvalle lentämiselle

    ReplyDelete
  164. Pitänee mennä ens viikolla ostamaan parit lapsityövoimalla teetetyt kengät - ihan vain tämän postauksen ja kommenttien kunniaksi.

    ReplyDelete
  165. jäätävää luettavaa anojen kommentit. eikai teitä nyt oikeasti kiinnosta mihin toinen laittaa rahansa ja eiköhän työssäkäyvällä ole rahaa ostella ettei sen tartte olla aina äiti, ja mitä vikaa siinä on vaikka se olisikin äiti? kateellisten puhetta. ja taidan olla ainoa ihminen jotai ei oikeasti hätkähdytä tuo kenkämäärä, jos kengänkoko on pieni, niin toihan on fiksua roudata kengäst kiinasta, vai kuinka useasti näkee niin pieniä kenkiä? enemmänkin mietityttää et miten oot saanu ne laukkuun ängettyä? :D

    ReplyDelete
  166. "EI VITTU!!!! mitä vittua tuutte tänne vikisemään jonku toisen ostoksista?!!?!?!? luulis sen teille olevan yks paskan hailee jos joku vähä on shoppaillu :D sitäpaitsi kiinassa on halpaa, nii miks vitus jättäis ostamatta jos kerran löytää paljo kivaa?
    alko vituttaa iha saatanasti ku luki noit valituksia!!!! vittu se on jokaisen oma asia kuinka usein shoppailee ja mitä ostaa.
    painukaa vittuu senki valittajat ja vitun turkistarhaajapaskapäät"

    Vitun vittu ku on nii vitun fiksua tekstä. Nii vittu.

    ReplyDelete
  167. huhhuh... joo myönnän että oon kateellinen kun osa noista kengistä on aikas hienoja, mutta mun mielestä toi on oikeesti jo aika sairasta. oli sitten sulla kuinka pieni jalka ja olit pekingissä ja bla bla bla, ei toi mun mielestä kyllä oo järkevää. siis ihan oikeesti toi vaikuttaa sairaalta :D en vaan tajua miten voit ostella yheltä matkalta noin paljon jotain varmaan huonolaatuisia kenkiä, kun omistan varmaan saman verran yhteensä kenkiä...

    ReplyDelete
  168. ja tää maailma pelastuu just sinunlaisten ihmisten ansiosta. =) ihminen tarvitsee varmasti noin paljon kenkiä. =) jeejee kulutushysteria...

    ReplyDelete
  169. Haloo ihmiset! Mitä se teidän maailmaa liikuttaa jos joku haluaa ostaa paljon kenkiä tai vastaavaa. Ei oo teidän rahanne ja kukaa ei teitä varmaan oo pakottanu lukemaan tätä blogia! Ei oo teidän ongelma, vaikka olis kuinka huonolaatusia, ei teidän tietääkseni tarvi niitä käyttää.. Jaksaa vaan tulla vikisemään jostain tollasesta, vois ihmiset pitää huolen omista asioistaan. Lauraa varmaan kiinnostaa ku kilo paskaa et mitä jotku kateelliset ajattelee siitä tai sen vaatteista!

    ReplyDelete