Tuesday, March 30, 2010

Teippipidennykset

Laitettiin tänään Annan kanssa ihan kahdestaan mulle teippipidennykset, tai no Anna taisi tehdä kaiken työn. Tilasin siis jokunen aika sitten 65 sentin pidennykset dreamhairilta, mutta ne menivät Pacifiquessa pilalle. Lähetin asiasta sähköpostia dreamhairille, ja sainkin heiltä uudet pidennykset, tällä kertaa otin 50 senttiset.
Olin myös aiemmin tilannut täältä pari viikkoa sitten toiset 50 sentin pidennykset.
Dreamhairilla on kuitenkin paljon parempi värikartta, ja hiukset ovat juuri sen väriset kuin kuvassakin.
Tilaus toimitetaan kahdessa päivässä, ja hiukset tulevat suoraan postiluukusta alas.

Vasemmalla olevat ruskeat ovat Dreamhairin pidennykset ja oikealla Rapunzelin. Molemmat pidennykset ovat Remy-aitohiusta. Mielestäni onnistuin hankkimaan aika oikean sävyiset pidennykset. Tummempi on saman väristä kuin omani tyvestä ja alta, ja taas vaaleampi on samaa kuin raitani.
Ja tosiaan, jos ei ole varma väristä, eikä värikartta auta asiaa, niin Rapunzelille sekä Dreamhairille voi lähettää kuvan omista hiuksista, ja he auttavat oikean värin hankkimisessa.
Omat hiukseni ennen pidennyksiä. Ja lähtökohta oli siis ihan pikimusta. Hiuksia alettiin raidoittaa raita-aineella ja välillä värinpoistolla. Käytettiin huppua ja välillä pelkkää sutia ja kampaa. Mä olen sellainen melkein/justiinsa/ihan hyvä se on-ihminen. Eli fiiliksen mukaan silloin tällöin aina astetta pari vaaleammaksi. Luonnollisestihan kun mustasta vaalentaa, niin lopputulos on punertava, joten sitä me sitten taitettiin tuhkanvaalealla hiusvärillä. Se taittaa kivasti punaista/oranssia väriä.
Ja kuten näkyy: tällainen käsittely ohentaa/lyhentää ja kuivattaa omaa hiusta paljon.
Siksi tärkeää onkin antaa hiusten lepäillä viikon pari ennen uutta ruljanssia.
Tyven halusin jättää ihan tarkoituksella tummaksi, koska en halunnut missään vaiheessa mitään blondia lopputulosta. Nimittäin viimeksi kolme vuotta sitten, kun blondasin koko pään, oli lopputulos mielestäni hirveä. Nyt tavoitteena oli siis tulos, joka olisi paljolti oma hiusvärini.
Ja tuleehan tämä vielä muuttumaan hiukan, aurinko vaalentaa kivasti hiuksia kesällä, ja raitoja saattaa tulla lisää.

Tältä se näyttää ennen saksimista.
Sitten hiusnauhasta leikataan eri kokoisia osioita, noin 2-10 sentin levysiä.
Laitettiin muutamat pidennykset niin, että vaaleaa ja tummaa oli vastakkain, jolloin väristä ja lopputuloksesta tuli luonnollisempi.
Eli hiukset kiinnitetään omaan hiukseen näin:

Leikkaa hiusnauhasta 3-10 sentin osioita. Kiinnitä kaksipuoleinen teippi leikattuihin osioihin.
Teippi tulee aina kiinnittää vastakkain (SANDWICH MENETELMÄLLÄ).
Eli omaa hiusta väliin ja teipit vastakkain - helppoa kuin tikkarin varastaminen lapselta.
Laita osa hiuksista kiinni, tee suora jakaus ja aloita.
Sitten taas uusi jakaus jne... 
Kiinnitä teippi melkein tyveen, mutta kannattaa jättää joku viisi milliä tilaa. Ja kannattaa aloittaa alhaalta ylöspäin. Älä kiinnitä teippejä ihan niskavilloihin, eikä liian reunaan - silloin ne ei näy, vaikka nostaisit hiukset ylös.

Muistuttaisin tässä vaiheessa, että en todellakaan ole kampaaja, en sinnepäinkään. Tietämykseni perustuvat kokemuksiini. Olen monta vuotta taaksepäin käynyt ammattilaisilla laitattamassa teipit päähäni, mutta hoksasin että homma on helppo toteuttaa kotoota käsin. Siinä säästää rahaa, jos ei muuta.  
Pidennykset pysyvät päässä hyvinä noin 1-2 kuukautta, jonka jälkeen ne voi kiinnittää uudelleen. Kunhan muistat poistaa "osioista" vanhat teipit ennen uusien kiinnittämistä.
Hiukset pysyvät hyvinä hoidosta riippua noin 6 kk - 1,5 vuotta.
Olen kokeillut myös sinettipidennyksiä aikoinaan, mutta tykkään ehdottomasti teipeistä enemmän. Kysyä saa, jos jotain mieleen juolahtaa. 
P.S. Tämä ei ole sitten mikään maksettu mainos, vaan tein postauksen ihan niitä varten, joita asia mahdollisesti kiinnostaa. :)

Ja tässä sitten lopputulos vielä uudemman kerran:
 
Hyvää yötä ja huomiseen!

80 comments:

  1. Nätit hiukset! Sulle kyllä sopii mikä tahansa!

    Oi ja toi viimenen kuva on tosi kaunis. Ihanan ohuet reidet sulla <3__<3

    ReplyDelete
  2. tosi hienot hiukset, sopii tosi hyvin sulle! haluasin kans koti värjätä kun parturilla käynti on niin kallista...mulla on kans tummat hiukset ja haluaisin vaaleiksi. pelkään vaan kovasti et ne muuttuu jonku muun väriseks vahingossa :S

    ReplyDelete
  3. Heippa!

    Kuinka paljon tollaset teippipidennykset tilattuna maksaa? Kuinka saat ne itse poistettua ja pysyykö teipit hyvin?
    Itsellä on sinettipidennykset mutta kun luin tän sun postauksen kiinnostuin teipeistä..ja plussaahan on jos todella tulee halvemmaks:)

    ReplyDelete
  4. ihanat hiukset. laura kultaseni olet riutunut mielestäni vähän liikaa :(

    ReplyDelete
  5. Anonyymi:
    Kiitos <3

    Anonyymi:
    Hmm, kannattaa aina mennäk kampaajalle jos ei ole ihan varma omista taidoista. Mutta tuskin näillä mun neuvoilla ihan metsään menet:)

    Anonyymi:
    Hmmm..tiedän on tullut tässä vähän laihduttua..ja kiitos :)

    Anonyymi:
    Dreamhairin sivuilla noi 50 senttiset maksoivat n. 115 euroa.
    Teippi maksaa 20 euroa. Sivuilla myydään teipinpoistoon tarkoitettua ainetta, joka siis heikentää liiman/teipin pitoa. Itse en ole sitä tarvinnut. Teipit liukuvat/lähtevät lopulta itsestään, tai sitten niitä voi ottaa kaverin avulla tai ihan itse.
    :)

    ReplyDelete
  6. Nätti ja erittäin uniikki lopputulos! :)
    Suositteletko teippien laittamista ohuisiin hiuksiin?
    Entä olisiko vielä jotain ylläpito-ohjeita esim. hiusten pesusta ja harjauksesta?
    Tosi ihanaa kun viitsit tehdä postauksen näistä :)

    ReplyDelete
  7. Ihana väri hiuksissa!

    ReplyDelete
  8. Kata:
    Eipä mitään, kiva jos on hyötyä.:)
    Mulla itselläni on nyt tosi ohuet hiukset kaikkien noiden käsittelyiden jälkeen, ja kyllä suosittelen teippejä ohuisiin hiuksiin.
    Teipit eivät vahingoita omaa hiusta niin paljoa kuin sinetit tai esim. ompelu. Oikein hoidettuna siis todella vähän.
    Hoidosta sen verran, että hiuksiin suihkutettava hoitsikka kannattaa hankkia. En nyt muista merkkiä, mutta se on sellainen sininen suihkepullo ja hairstoressa maksoi noin 12-15 euroa, ja se on todella riittoisa!
    Hiukset pestään ihan normaaliin tapaan, mutta teippeihin ei kannata kauheesti läträtä hoitoainetta.
    Hiuksia kannattaa harjata luonnonharjalla, itse ainakin käytän sellaista. Se ei vahingoita hiusta, mutta selvittää hiukset kuitenkin hyvin:)
    Hiuksia voi suoristaa ja kihartaa ihan niin kuin omiakin. Mutta esim. joku lämpösuoja olisi hyvä olla, tosin itse en käytä... :D

    ReplyDelete
  9. Oletko laihtunut tarkoituksella? :)

    ReplyDelete
  10. Anonyymi:
    En tarkoituksella, en ole harrastanut ollenkaan liikuntaa saatika yrittänyt laihduttaa. Mulla on aina talvisin erilaiset ruokailutottumukset.:D

    ReplyDelete
  11. Aika jännä että laihdut talvella! mulla on just toistepäi ku talvella angstaan himassa ja syön kokoajan...mut mun mielestä et oo liian laiha, oot joka koossa hyvän näkönen. Ja en nyt kannusta mihinkään anoreksiaan kuitenkaan :)

    ReplyDelete
  12. Miksii tykkäät teipeistä enemmän? itse mietin tässä pidennyksien ottamista, ja olis kiva kuulla mielipide=)

    ReplyDelete
  13. Voi että ihteeki houkuttelis pidennysten laitto, mut a) ei oo rahaa b) mulla on huonoja kokemuksia pidennyksistä :D Monta vuotta sitte kaveri pisti sineteillä mulle pidennykset ja sen jälkeen tää tukka on ollu tällanen ku on... Ohut ja mitään sanomaton 8/

    ReplyDelete
  14. Teippipidennykset on kyllä kätevät. :D Ne saa helpomminkin pois kuin sinetillä olevat ja teipit on helpompi laittaa~

    ReplyDelete
  15. Viimeinen kuva on ihana, oot niin kovin kaunis :-)

    ReplyDelete
  16. Pidennysten laittaminen itse, tai kaverin kanssa on ihan älyttömän helppoa! mä en tiedä, että mistä ihmisille on iskostunut sellainen mielikuva , että se ois vaikeaa ja lopputulos on sen näköinen että olis itse ne laittanut. Mulla on ollu teippipidennykset about 2 vuotta ja ensimmäisen kerran mulle laittoi ammattilainen, 125 kertaa olen sitten itse ne laittanut :)

    ReplyDelete
  17. "ku talvella angstaan himassa ja syön kokoajan..."
    :D repesin. Hauskasti sanottu!

    Nätti olet ja kivat hiukset tuli. Mun mielestä olisit nätimpi pari kiloa painavampana, mutta ei tämäkään paha ole.
    Oon niin onnellinen, että postaat taas. Sun ja Annan blogit on parhaita :)

    ReplyDelete
  18. Onko hiusväriä mahdollisesti inspiroinut Fashiontoast?

    ReplyDelete
  19. Tosin hyvän näköisiksi sait ihan kotikonstein! Täytyykö teipit kuumentaa kiinni vai pysyykö ne suoraan laitettuna omissa hiuksissa? Ajatuksissa olis laittaa kesäksi pitkät hiukset:)

    ReplyDelete
  20. Toi tukka näyttää tosi aidolta! Ihana lopputulos, värit ja kaikki. Kiitos tästä merkinnästä~

    ReplyDelete
  21. ymmärsinkö nyt oikein, että 1-2kk päästä ne teipit rupeaa irtoilemaan, mutta niihin pidennyksiin saa uudet teipit laitettua? Miten se uusien teippien laittaminen onnistuu?

    ReplyDelete
  22. Tosi hienot tuli! Menikö sulla kokonaan noi molemmat paketit,tai siis oisko yhden paketin tarkoitus riittää koko päähän vai miten?

    Ja sanoit että pidennykset meni Serenassa pilalle, eli noilla ei ilmeisesti voi uida? Entäs saunassa käynti?

    Kiitos vastauksista :-------)

    ReplyDelete
  23. Tätä ei tartte julkaista, mutta ajattelin vinkata, että kun seuraavan kerran teet omaan hiukseen raitoja niin käytä foliota hiuksen mittainen pätkä jonka väliin laitat sen "hiussuikaleen" värimassan kera mihin raitaa haluat siis älä missään nimessä käytä pitkään hiukseen myssyä! Ja tosiaan värinpoisto ja raita-aine ovat käytännössä samaa ainetta eli hapetetta ja vaalennuspulveria. Mikään muu ei voi poistaa=vaalentaa jo värjättyä hiusta.

    ReplyDelete
  24. hei laura, meneekö sulla toi tukka takkuun kuinka helposti? mulla on clip on pidennykset ja tuntuu että ne takkuuntuu tosi helposti. Voin vaan kuvitella että jos ne olis mun päässä koko ajan, missä kunnossa ne sitten ois.. olen siis tilannut myös tuolta rapunzelilta.. eli pitäs olla ihan samaa kamaa. Innostuin ehkä vähäsen tästä teippijutusta, vois kokeilla niitä clip onien sijasa jos ne on kerta helpot. Ja voi waude sun omakin tukka on jo tosi pitkä!! kun eiks sulla ollu yhessä vaiheessa lyhyt polkka? ihana ihana tukka <3

    ReplyDelete
  25. Demi, miksei pitkään tukkaan voisi käyttää myssyä?

    Itse olen laittanut monenmonta kertaa..

    ReplyDelete
  26. Oho, pakko todeta parturikampaajan koulutuksen saaneena että tosi nätti lopputulos!! Tekee heti mieli alkaa vaalentaa mustasta.. :p

    ReplyDelete
  27. ciao laura!

    ite olen harkinnut ja harkinnut juuri teippipidennyksiä ja haluaisin tietää että kuinka hyvin ne päässä kestää? jotenkin tuntuu niin mahdottomalta et jotku teipit kestäis esim uimista jne? että kuinka paljon pitää tehdä tuhoja että ne alkaa irtoilee? ja voiko ne vanhat teipit sitten irrottaa ja laittaa uudet tilalle,mutta samaan hiukseen siis?

    ja nyt aasinsilta ihan muualle: onko sulla kamera vaihtunut kun jotenkin nykyään nää kuvat tuntuu olevan ei-nyt-huonompi-laatuisia, mut ns sumeempia tai epätarkempia?

    sinäänsä eihä sillä välii, oot edellee mun lempi <3

    ReplyDelete
  28. mä en tajuu kuinka ne voi pysyä , kun ne on jollain teipillä kiinni :D

    ReplyDelete
  29. ciao laura!

    ite olen harkinnut ja harkinnut juuri teippipidennyksiä ja haluaisin tietää että kuinka hyvin ne päässä kestää? jotenkin tuntuu niin mahdottomalta et jotku teipit kestäis esim uimista jne? että kuinka paljon pitää tehdä tuhoja että ne alkaa irtoilee? ja voiko ne vanhat teipit sitten irrottaa ja laittaa uudet tilalle,mutta samaan hiukseen siis?

    ja nyt aasinsilta ihan muualle: onko sulla kamera vaihtunut kun jotenkin nykyään nää kuvat tuntuu olevan ei-nyt-huonompi-laatuisia, mut ns sumeempia tai epätarkempia?

    sinäänsä eihä sillä välii, oot edellee mun lempi <3

    Vastaus:
    Siis voi mennä uimaan todellakin, eikä teipit lähde minnekään.
    Teipit saattavat kuulostaa vähän hassulta kinnitysmenetelmältä, mutta itse monta kertaa etelässä ollut näillä ja on tullut sukellettua sun muuta, eikä mitään ole tapahtunut. Saunaan voi myös mennä. Kuten sanoin 1-3 kuukautta nää pysyy tiukasti päässä kiinni.
    Aika paljon pitää saada tuhoa aikaan, että irtoavat. Esim. suihkussa/kylvyssä ja sata litraa hoitoainetta, niin alkavat luisua pois. Vanhat pidennykset voi irrottaa pois esim. teipinpoistoaineella, tai sitten kun ne lähtevät vaan itsestään pois. Samaan pidennysosioon kiinnitetään taas samaa teippiä, ensin poistetaan vaan vanhat. Pidennykset voi kiinnittää taas samoihin kohtiin kuin aiemminkin.
    Ei kuluta omaa hiusta, ainakaan itse en ole sellaista huomannut.

    Ja joo kamera on vaihtunut pokkariksi, ja se ottaa paskoja kuvia. Saan uuden kameran parin viikon sisään, eli koittakaa jaksaa siihen asti.:)

    Vastailen muihin kysymyksiin myöhemmin, nyt pitää mennä!

    ReplyDelete
  30. äää kauhee vaalennushimo iski :( ihanat hiukset<3

    ReplyDelete
  31. paljon työtä mutta hyvältä näyttää

    ReplyDelete
  32. Kuinka paljon pidemmät noi pidennykset sulla on kuin oma tukka? Ja riittääkö yksi paketti teippihiusta koko päähän? (itselläni vähän paksummat hiukset kuin sinulla)

    Sitten ihmetyttää myös hiusten pesu. Voiko hiuksia pestessä hieroa päänahkaa kun laittaa shampoota,kun eikös ne teipit oo ihan siinä tyvessä?

    Ja yks kysymys vielä: Näkyykö noi teippikohdat helposti? Itselläni clipsit satunnaisesti,ja mielestäni ne ainakin saattavat helposti näkyä ilman tupeerausta ja hiusten asettelua..

    kiitos vinkeistä!

    ReplyDelete
  33. ah, ihana lopputulos! tekee oikeen mieli itekki laittaa pidennykset päähän. toisaalta ajatus jonkun muiden hiuksista omassa päässä jotenki... etoo :D

    ReplyDelete
  34. mulla on nyt hirveee kriisi hiusten suhteen ko kampaaja laitto teipit päähän, mut nyt nää irtoilee mite sattuu ja uus aika on vast huomiselle... :-(

    mut noi sun näyttää tosi hienoilta ♥_♥

    ReplyDelete
  35. Hienosti oot Laura saanu noi teipit ite!
    En oo koskaan uskaltanu lähtee noiden teippien matkaan, itellä tälläkin hetkellä päässä hyväksi todetut pidennykset keratiinisinettikiinnityksellä...

    Satu

    http://satusatusatu.livejournal.com

    ReplyDelete
  36. ei kukaan laihdu "ruokailu" tottumuksista. kauheeta paskanjauhantaa. haluaisit syödä enemmän mutta haluat olla lauta, tai ihailet laihuutta. se on totuus.

    ReplyDelete
  37. Yritin lukea mahdollisimman tarkkaan, mutta mun silmä ei huomannu mistään että ois kysytty tai mainittu paljon on postit jos tilaa tuolta Rapunzelnilta?
    Enkä ole löytänyt sitä sieltä sivuilta, vaikkapa olen yrittänyt ihan toden teolla katsella. Viitsisitkö valaista mua? (:

    ReplyDelete
  38. Nyt alkoi harmittamaan nimittäin kulutin ennen joulua omaisuuden sinettipidennyksiin ja on aika huonosti kestänyt ja lisäksi rahaa kuluu kauheasti joka kerta kun ne tulee laittaa uudestaan ja irrottaa.. Haluaisin myös värjätä hiukseni mutta en taida uskaltaa pidennyksiä alkaa värjäämään kaupan väreillä eli siinäkin kuluu kampaajalle mennessä älyttömästi rahaa. Olisko sulla jotain superälykkäitä vinkkejä tai ehdotuksia? love u <3 ps: anonyymi joka väität että ruokailuotottumuksilla ei voi laihtua, onko kaikki päässäsi kunnossa?

    ReplyDelete
  39. oliko muuten sattumaa että laitoitte sharonin kanssa pidennykset samaan aikaan? :-----) no hyvältä näytätte molemmat.

    ReplyDelete
  40. Moikka! Haluisin tietää että kummat on tuntunut parempi laatuisilta dreamhairin vai noi rapunzel of swedenin?

    ReplyDelete
  41. Anonyymi sanoi...

    Anonyymi sanoi...
    ei kukaan laihdu "ruokailu" tottumuksista. kauheeta paskanjauhantaa. haluaisit syödä enemmän mutta haluat olla lauta, tai ihailet laihuutta. se on totuus.

    V: Ja sinäkö tiedät paremmin anatomiastani? Olen sattumoisin kamppaillut koko elämäni syömisen kanssa. Lapsena oli aina alipainoinen ja luokan pienin. En jaksaisi nyt yhtään alkaa vääntää sunkaltaisten kanssa...

    Anonymi:
    Moikka! Haluisin tietää että kummat on tuntunut parempi laatuisilta dreamhairin vai noi rapunzel of swedenin?

    V: Tähän mennessä en voi vielä vastata, kun kummatkin ovat olleet yhtä hyviä. Uskon, että laaduissa ei ole kovinkaan eroja, eli tilaa kummalta sivulta vaan:)

    ReplyDelete
  42. Hansu sanoi...

    Kuinka paljon pidemmät noi pidennykset sulla on kuin oma tukka? Ja riittääkö yksi paketti teippihiusta koko päähän? (itselläni vähän paksummat hiukset kuin sinulla)

    Sitten ihmetyttää myös hiusten pesu. Voiko hiuksia pestessä hieroa päänahkaa kun laittaa shampoota,kun eikös ne teipit oo ihan siinä tyvessä?

    Ja yks kysymys vielä: Näkyykö noi teippikohdat helposti? Itselläni clipsit satunnaisesti,ja mielestäni ne ainakin saattavat helposti näkyä ilman tupeerausta ja hiusten asettelua..

    kiitos vinkeistä!

    V:
    Noi on noin 15-20 cm pidemmät kuin oma tukka. Mulla on noin puolet noista tilaamistani hiuksista nyt päässä. Eli sulla menis varmaan 1,5 punttia.:) Tosin Rapunzelin pidennyksissä tukkaa oli enemmän kuin Dreamhairin. Hiuksia voi pestä siis ihan normaalisti, ihan kuin omaakin tukkaa. Ja teipit ei näy. Ainakaan mulla. Riippuu toki kampauksesta, mutta hyvin huomaamattomat ovat :)

    ReplyDelete
  43. Vanessa sanoi...

    Yritin lukea mahdollisimman tarkkaan, mutta mun silmä ei huomannu mistään että ois kysytty tai mainittu paljon on postit jos tilaa tuolta Rapunzelnilta?
    Enkä ole löytänyt sitä sieltä sivuilta, vaikkapa olen yrittänyt ihan toden teolla katsella. Viitsisitkö valaista mua? (:

    V:
    Oishan noi toimituskulut olleet jotain 4-7 euron luokkaa. Kolmepäivää meni, kun tulivat postiin :)

    ReplyDelete
  44. satusatusatu:
    Kiitos tosi paljon.:)
    Ja jos koskaan tekee mieli vaihtaa tekniikkaa, niin kokeile ihmeessä:)

    ReplyDelete
  45. Anonyymi sanoi...

    mä en tajuu kuinka ne voi pysyä , kun ne on jollain teipillä kiinni :D

    V: Toi teippi on enemmänkin liimaa, eli kun ne kaksi teippiä menee yhteen, niin siitä tulee sellainen liimapinta. Ja pysyy kuule todella hyvin:)

    Anonyymi sanoi...

    oliko muuten sattumaa että laitoitte sharonin kanssa pidennykset samaan aikaan? :-----) no hyvältä näytätte molemmat.

    V: On muuten ihan sattumaa:D Heh:)

    ReplyDelete
  46. Miksi et tykännyt sinettipidennyksistä? Olen harkinnut näiden ottamista ja nyt alkoi mietityttää....

    ReplyDelete
  47. hei laura, meneekö sulla toi tukka takkuun kuinka helposti? mulla on clip on pidennykset ja tuntuu että ne takkuuntuu tosi helposti. Voin vaan kuvitella että jos ne olis mun päässä koko ajan, missä kunnossa ne sitten ois.. olen siis tilannut myös tuolta rapunzelilta.. eli pitäs olla ihan samaa kamaa. Innostuin ehkä vähäsen tästä teippijutusta, vois kokeilla niitä clip onien sijasa jos ne on kerta helpot. Ja voi waude sun omakin tukka on jo tosi pitkä!! kun eiks sulla ollu yhessä vaiheessa lyhyt polkka? ihana ihana tukka <3

    ReplyDelete
  48. Sulle sopii keskijakaus mielettömän hyvin:)

    ReplyDelete
  49. Että mitä häh?! Ryövääkkö nää tikkareita lapsilta?

    Mut joo, hiuksista tuli hienot ja sopii sulle.

    ReplyDelete
  50. Moikka!

    Kyselisin, että tiedätkö miten pidennykset kestävät juurikasvun värjäilyjä? Haluaisin kovasti vastaavat pidennykset, mutta joudun värjäämään vaaleaa juurikasvuani pari kertaa kuussa tummaksi. Oletettavasti teippejä pitää pystä varomaan värjätessä? Onko sulla kokemusta?

    ReplyDelete
  51. Tosi maakeet hiukset! Vähän niinku liukuvärjätyt vois sanoo :D Tostapa sainkin idean omia hiuksiani varten. Kuinka paljon jätit muuten väliä välille hiusraja-pidennys? Meinasin ite kans laittaa teipit ja just sen takia mietin ettei sit vaan näy esim. ohimoilta jos on hiukset jollain tapaa kiinni.

    ReplyDelete
  52. hei laura! :)
    mietin vaan että vahingoittako nuo teippipidennytkset hiuksia ? ite oon yrittäny kasvattaa hiuksia jo viime juhannuksesta mutta eihä ne kasva ja homma alkaa kyrpiä. kiva jos vastaat :)

    ReplyDelete
  53. mahtava tukka! :)luulin aina, että toi homma olis paljon vaikeempaa eli mahdotonta toteuttaa kotona. paljonhan toi lysti sitten ammatti-ihmisen tekemänä maksais? :o

    ReplyDelete
  54. moikka, olen itse laittanut aina kampaajalla noi teppipidennykset mutta nyt oon alknut miettii pitäskö itse laittaa:) onko noi sun hiukset taipunut tai mennyt kiharaan pesun jälkeen jos et suorista niitä?

    Kiitos vastauksesta!

    ReplyDelete
  55. Hei ihanat hiukset ! Ajattelin kans tilata pidennykset, mutta noi teipit ei oikeen houkuttele, ja haluisinkin sellaset clip-onit. Onko sulla mitään kokemuksia niistä ? Pus ja hyvää kevättä <3

    ReplyDelete
  56. kui paljo nuo makso ku tilasit?=)

    ReplyDelete
  57. yhä edelleen kysyn kaikilta hiustenpidentelijöiltä: eikö oo ällöttävää pitää jonkun muun tukkaa päässä?

    ReplyDelete
  58. ^ öö ei? Se on ihan kuin omaa hiusta. Sitäpaitsi hiustenpidennykset on aina käsiteltyjä, niin mitä ihmeen eroa siinä olis tai ällöä? Hius on hiusta, kuollutta kudosta. Ei siinä elä mitään toisten bakteereita tms.

    ReplyDelete
  59. Moikka!

    Sulla on ihan jees tyyli, mutta nyt pittää kyllä kysyä: Mikä vitun reuhka sulla on päälä tuosa viimisesä kuvasa? Ei nyt pyhä vittu.

    Älä pilaa (teko?)turkkiasi sateessa! :)))))

    -Alisa Oulusta

    ReplyDelete
  60. Pupen kans hyvin poseerattu viimesessä kuvassa!

    Ootte söpöi:-------------))

    ReplyDelete
  61. Mulla itellä on sinettipidennykset ja oon kyllä tykänny, ku oikealla tavalla laitettu, mikset tykänny ite sineteistä? =)) ja näytät tossa viimesessä kuvassa tosi kauniilta!

    ReplyDelete
  62. Moikka,
    minkä väristä tukkaa sulla on nytten päässä? Lähinnäkin ton tummemman värin numero kiinnostas? Koitin ettii mut en nyt ainakaan tähän hätään nähny et oisit kirjottanu sen...

    ReplyDelete
  63. Oi vähänkö kiva että tollasiakin on keksitty, en kyllä koskaan jaksaisi sellasia päähäni laittaa :-D

    ReplyDelete
  64. Hei! Mulla on eteenpäin pitenevä tukka ja ylettyy noin hartioille edestä, joten ei ole kauhean pitkä, sopisiko tuollaiset 30cm pidennykset? Kuinka monta pakettia tarvitaan päähän? :) Aivan upeat hiukset!!!

    ReplyDelete
  65. hei!
    pakko oli tänne kirjoittella kun itselläni oli viimevuonna tuota Rapunzelin tukaa sineteillä päässä, pidin pidennyksiä 3 vko kun hius takkuntui kokoajan, ei voinut pitää hiuksia ollenkaan auki. todella huonolaatuista. Nyt päässä toista kierrosta menossa simplyn teippi pidennykset, teipit ehdottomasti paaremmat kyllä kun sinetit. ei paina päätä, ei rastotu omat hiukset, ja huomaamattomammat. ja hiuksien laitto halvempaa, tosi ens kerralla ajattelin kyllä jos joku kaveri laittais nää mulle niin ei menis rahaa kampaajalle, vaikka nosto yleensä maksaa sen 5e teipin kanssa, että ei kamalan kallista...

    mutta sitä piti kysyä että onko toi Rapunzelin tukka oikeesti ollu hyvää? haluaisin tilanta pidempää teippihiusta ja siellä olisi edullisempaa, mutta pelkään että taas tulee huonoa hiusta ja joudun heti ottamaan ne pois... toivoisin että vastaat näihin mun tyhmiin kysymyksiin :)

    sun tukasta tuli kyllä tosi hienon näköinen, kiva toi kaks värinen hius! :)

    ReplyDelete
  66. Moi Laura!

    Selailin iltani kuluksi vanhempia blogitekstejäsi ja tästä pidennysjutusta tuli mieleeni eräs hassu jutska, että missä pidennyksesi on nyt? Olen haaveillut teippipidennyksistä jo jonkin aikaa, koska olen kyllästynyt clip-oneihin. Tällä hetkellä kuitenkin itsellä ei ole varaa maksaa niin paljoa pidennyksistä kun mitä ne netissä uutena maksavat...Siispä mieleeni tuli että jos sinulla on pidennykset vielä tallessa, voisitko myydä ne minulle? Laita sähköpostia jos kiinnostuit:)


    mari_kovalainen@luukku.com

    ReplyDelete
  67. Ihanat<3
    Olen kuullut että rapunzelin hius on huonolaatuista mutta halpa hinta houkuttaa. Nyt mulla on ollut dreamhairin 30cm 4kk teipeillä ja hyvin on pysyny mitä nyt välillä kaverin kanssa ollaan nostettu niitä :)

    ReplyDelete
  68. Sika kivat hiukset kyllä tuli! =) Paljonko makso nuo teippipidennykset jotka laitoit ?

    ReplyDelete
  69. hei osaatko sanoa voiko oman hiuksen tyven värjätä vaikka on teippipdennykset päässä, vai kärsiikö teipit siitä pahasti? :)

    ReplyDelete
  70. Minulle on pariin otteeseen laitettu teipit kampaajalla mutta nyt olen harkinnut laittavani ne itse. Mihin kohtiin ne siis pitää laittaa? Pelkään laittavani ne aivan luonnottomiin kohtiin :D Olisiko siis mahdollisesti jotain ohjesivustoa yms. Entä pitääkö hiusten lisäksi hommata muuta kuin teippiä ja liimaa?

    ReplyDelete
  71. Heips Laura! Kannattaako hiuksiin, jotka ei ylety aivan harteille laittaa teippipidennyksii? Jae jos osa hiuksista on vaan 10cm? Osaisitko ollenkaan sanoa mihin asti 40cm pidennykset ulottuu?

    ReplyDelete
  72. Heippa! Uskallanko antaa kaverin, joka ei oo koskaan laittanu pidennyksia antaa laittaa ne? Tarkoitan teipipidennyksii.. ootko laittanu etareihin koskaan, jos oot nii onko ollu ihan jees?

    ReplyDelete
  73. tämän luettuani niin taidan itsekkin tilata toisen paketin pidennystä ja varata kampaajalle ajan laittoon:)

    ReplyDelete
  74. Hei oon lukenu sun blogii tässä jo parisen vuotta ja seurannu säännöllisesti ni tiesin et sul on tääl näit hiustenpidennys postauksii koska mua on alkanu nyt ne kiinnostaa :) ni mietin vaa kysästä että tiiätkö voiko noita pidennyksiä värjätä ?? leikkailla toki voi mut voiko niitä värjätä tyyliin kampaajalla tai kaupanväreillä? tai tapahtuuko laitto kampaajalla niin että itse tilaat ne ja menet kampaajalle vain laitattamaan ne vai saako kampaajiltakin hiustenpidennyksiä? kiitos vastauksesta jo etukäteen :) !

    ReplyDelete
  75. Riittääkö yks paketti teippipidennyksistä koko päähän?

    ReplyDelete
  76. Hei !

    Mitä sävyä nuo vaaleat hiukset ovat rapunzelilta ? Juuri tuollaisia olen etsinyt mutta heidän sivuiltaan ei aina välity hiusten todellinen sävy.

    ReplyDelete
  77. voiko teippipidennykset päässä käyä ihan normaalisti suihkussa ja pestä hiukset ihan tavallisella shamppoolla ? ja voiko ne päässä uida ? :))

    ReplyDelete
  78. voiko teippipidennykset päässä käyä ihan normaalisti suihkussa ja pestä hiukset ihan tavallisella shamppoolla ? ja voiko ne päässä uida ? :))

    ReplyDelete
  79. tää on vanha postaus, mut kysyn nyt kuitenkin! :D
    niin että voiko toi hiusnauha olla ihan normaalia, eli ettei siin oo mitään tuollasta hienoa silikonipintaa?ostin nimittäis hölmönä tavallista nauhaa:/

    ReplyDelete
  80. Ompelutekniikka EI vahingoita omia hiuksia, vaan on KAIKISTA hellävaraisin menetelmä hiuksillesi. Nimimerkillä : niillä menty jo 6 vuotta.

    ReplyDelete