Friday, January 29, 2010

Tiedotus

Hiljaista on ollut reilun viikon ajan. Blogitauko on tuntunut erittäin hyvältä, ja siksi olenkin päättänyt, että blogi meneekin nyt tauolle. Voi olla, että lopetan kokonaan, mutta nyt ainakin toistaiseksi pidän tästä puuhasta vain taukoa. Saatan kuitenkin tulla kertomaan ensi viikolla koiranpentukuulumisia tänne, nimittäin me saadaan maailman ihanin shelttivauveliini, ja olen siitä niin onnellinen, ettette voikaan kuvitella.

 
  
 

Pusuja teille kaikille ihanille lukijoille, jotka olette tsempanneet mua alusta alkeaen.
Blogia en kuitenkaan sulje, joten kaikkia vanhempia postauksia voi edelleen käydä lukemassa.
Jatkan kirjoittelua normaaliin tapaan livejournalin puolella, mutten lisäile sinne oikeastaan enää uusia lukijoita. Mulla on siellä nimittäin ihan paras lukija/kaverikunta, että se riittää mulle vallan mainiosti.Mutten nyt mitenkään poissulje sitä, ettenkö enää koskaan/ollenkaan/milloinkaan postaile tänne.

<3 Koittakaahan kaikki jaksaa kylmiä pakkassäitä, kyllä se kevät sieltä vielä tulee!
Haleja!

170 comments:

  1. P.S. Kommenttien julkaisemisessa on ongelmia, en pääse ollenkaan kommenttien valvontaosioon. Nyt saunaan ->

    ReplyDelete
  2. VVVVOOOOIIIII, saatte koiravauvan. Mäki haluun :D

    ReplyDelete
  3. Todella harmi että harkitset lopettamista, vaikka toisaalta sen ymmärrän. Koita muista aina että täälläkin puolella on niitä ihania ja reiluja lukijoita :) postausten toivossa täällä ainakin ollaan.

    ReplyDelete
  4. kai julkaset jotain asukuvia esim lookbookissa??? ikävä tulee :(

    ReplyDelete
  5. ketkä me? sä ja taavetti?

    ReplyDelete
  6. Hmf, olet mun lemppari. Mutta kaikki hyvä loppuu aikanaan.

    Toivottavasti kuitenkin vielä joskus tulevaisuudessa tulet postailemaan. :-)

    ReplyDelete
  7. ymmärrän hyvin tauon/lopettamisen. toivon vain kovasti, että jatkat kirjoittamista, ainakin välillä. haleja takaisin! =)
    ty.

    ReplyDelete
  8. Höääh, tää blogi ja sinä ootte niin parhaita. Toivottavasti tuut pian takaisin, Blogistan on ihan tylsä paikka ilman sua <3

    ReplyDelete
  9. Laura, ymmärrän hyvin, bloggaaminen vie voimia ja sitä jaksaakseen tarvitsee paljon motivaatiota ja aikaa. Shelttivauva tulee viemään sun ajan jatkossa ja on kiva että laitat asiat tärkeysjärjestykseen :) Jos vain haluat, niin mut voisi lisätä sinne livejournaliin, mutta ymmärrän hyvin jos et halua enää sinne lisää porukkaa. FB:stä tavoitat mut :) Onnea perheenlisäyksestä ja ihanaa kevään odotusta :) Palaillaan!

    ReplyDelete
  10. hei laura, hyvää postaustaukoa. toiv. jatkat :( oon muuten nähny susta pariin otteeseen unta. ekalla ajeltiin sun kanssa jossain kaupungissa ja juteltiin, sä olit muuttanu mun kotikaupunkiin ja käytiin sun uudessa kämpässä :D toisella kerralla olit mun luona blogivierailulla ja yökylässä. :D olin voittanu sen vierailun blogis kautta.

    ReplyDelete
  11. oi ihanaa, sheltit on tosi sulosia!:D

    ReplyDelete
  12. oikeastaan olen tyytyväinen, että lopetat. tän blogin taso on laskenut viimeisen puolen vuoden aikana niin paljon.

    ja sinä olet kyllä ehkä viimeinen ihminen, jolle antaisin hoidettavaksi elävän eläimen.

    sori.

    ReplyDelete
  13. Älä lopeta kokonaan, tee postauksia ihan vaan sillon kun siltä tuntuu :)

    ReplyDelete
  14. Höh voi että, tosi harmi jos lopetat vaikka tietenkin ymmärrettävää jos ei vaan huvita. Tulee vaan kyllä tyhjä kohta, tottunut niin joka päivä avamaan blogisi. Kirjoitat hyvin ja olet todella kaunis ja asuistasi saa paljon inspiraatiota.

    T: vähän vanhempi lukija, nainen 29 v

    ReplyDelete
  15. Voi ei, harmi kun lopetat. Viikon kävin joka päivä kattomassa että oisitko postannu ja nyt oli tullu uus postaus, vaikkakin aika surullinen sellanen :(

    Mutta eihän sille mitään vois jos ei innosta enään. Kaikkee hyvää kuitenki sulle ja kivaa kevään jatkoo :)

    ReplyDelete
  16. Laura sun blogi on ollut ainut josta oon jaksanut lukea jokaisen postauksen alusta loppuun ja yleensä moneenkin kertaan, oon käynyt monta kerta päivässä katsomassa onko tullut uutta postausta. Tosi harmi että lopetat, mutta ehkä tauko tekee hyvää niin että jaksat jatkaa vielä joskus =)

    ReplyDelete
  17. Voi Laura, sä et saa lopettaa! :-( Tai kyllä mä ymmärrän sua, jos tää homma ei tunnu enää ns. " oikeelta " kaikkeen joskus tylsyy, niin se vain on. Mutta olis justiinsa kiva, että aina sillon tällön kirjoittelisit, kun siltä tuntuu :--) haluan kuulla sun kuulumisia jne! Kaikkea hyvää sulle rakas laura<3

    ReplyDelete
  18. Onnea söpön shelttivauvelin johdosta :) !

    Harmi, että pidät taukoa. Blogiasi on ollut todella mukavaa lukea.

    ReplyDelete
  19. onnea shelttihauvasta =) ymmärrän ainakin hyvin miks lopettat tän tai pidät taukoa. mutta eipä muuta. blogisi oli hyvä. kevät odotteluita sullekkin =))

    ReplyDelete
  20. Olet oikeasti ainoa bloggari jonka postauksia jaksan tiivisti seurata. Muut tuntuu olevan niin pinnallista kuraa suhun verrattuna. Vaikutat hyvin rohkealta, omaperäiseltä ja itsevarmalta nuorelta naiselta. Älä anna muiden lannistaa itseäsi(vaikka tosin en kyllä päiväkään usko että niin antaisit tapahtua). Jollain hellyyttävällä ja sympaattisella tavalla samaistun suhun ihan todella paljon. Vaikutat oikein ihanalta ihmiseltä,tsemppiä sinulle ja kaikkea hyvää! :)

    -M

    ReplyDelete
  21. Pidät taukoa jos siltä tuntuu. Siltikin ikävää meidän lukijoiden kannalta, mutta siihen nyt on jumaliste tyydyttävä :) Hyvää jatkoa.

    ReplyDelete
  22. Eii Laura älä lopeta, sun blogis on niin ihana!

    ReplyDelete
  23. Eii Laura älä lopeta, sun blogis on niin ihana!

    ReplyDelete
  24. Kiitos näistä hetkistä ja inspiroivista kuvista! Jään todella kaipaamaan, joten olisi hauskaa, jos vielä palaat.
    PS. Eniten kiitos siitä, että otit tuon upeen tatskan. Sain virikkeen, miten omia kuviani tullaan jatkamaan:D

    -CC-

    ReplyDelete
  25. Voi Laura, tulee ikävä<3, olet ihana. Toivottavasti jatkaisit vielä, mutta on kyllä ihan ymmärrettävää haluta lopettaa, kun saa niin paljon kuraa niskaan. Oikeesti, ihailen sua niin paljon:D

    paljon haleja ja onnea koiranpennusta:)

    t. joku

    ReplyDelete
  26. hyvää jatkoa Laura <3

    on hienoo että sä laitat asiat tärkeysjärjestykseen. tottakai mä toivoisin et sä jatkat vielä joskus kirjottamista täällä, mutta onhan se nyt hitosti parempi et sä itekkin nauttisit tän kirjottamisesta. toivottavast sä saat sen fiiliksen joskus takasin. mä ainakin jaksan odottaa.

    ReplyDelete
  27. Pidä hyvää huolta koirasta, ei mitään _koiratappeluita_ sentään.
    ....

    ReplyDelete
  28. voi ne on nii ihania. Meil on lapinkoira ja shelttii =)

    ReplyDelete
  29. Nyt on pakko kommentoida, vaikka olenkin blogiasi lukenut jo varmaan ikuisuuden :)

    Onnea uudesta perheenjäsenestä ja unohtumattomia hetkiä koiravauvan kera. Sheltit ovat ihania, sellaisia karvaisia sydämenmurskaajia; meilläkin sellainen majailee nurkissa. Ja seuraavaa tekisi mieli.

    Jos joskus jaksat postata, laitahan kuva söpöläisestä ;) Mukavaa blogitaukoa ja kaikkea hyvää sinulle. Kiitos ihanista blogihetkistä.

    ReplyDelete
  30. hääh?? mitä horo kuvii!, aikas likasii :/ oisit voinu tehä tyyllikkäämmä lopetuksen?!

    ReplyDelete
  31. Harmi jos meinaat lopettaa. tää blogi on ollu sellanen, mikä on ihan pakko ollu käydä aina lukemassa. tykkään niin sun kirjotystyylistä ja just siitä mitä kirjotat. ja kuvatki on yleensä niin kivoja:) sun pukeutumistyyliki on loistava! jos vaan jaksat, niin kirjotteleppa edes sillon tällön..
    t.FANI;)

    ReplyDelete
  32. voi harmi:( toivottavasti palailet jossain vaiheessa/joskus takasin blogin pariin!:) tykkään ainaki tästä blogista tosi paljon. No koita pärjäillä
    <3saara t.

    ReplyDelete
  33. Kommentoin nyt ensimmäistä kertaa, vaikka olen lueskellut blogiasi alusta asti. Kiitos monista blogihetkistä ja päivän piristyksistä jota olet minulle tuonut!

    Ihmetyttää mikä ajaa joitain, luultavimminkin nuoria lukijoita, pistämään kommentteja tähän, kuten "ei kiinnosta". Selkeästi se jollain tasolla kiinnostaa, kun on lukenut blogia ja jopa vaivautuu kommentoimaan uutiseen. Hämmentävää ja jotenkin hupaisaakin.
    Myöskin vieraan ihmisen lemmikki-päätöksien noinkin liiotteleva kritisoiminen osoittaa todella mustavalkoista ja kapeakatseista, sekä ilkeämielistä maailmankatsomusta.

    Kiitos vielä ja hyvää jatkoa!
    nimim. Vähän vanhempi lukija myöskin, nainen-79

    ReplyDelete
  34. EEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEIIIIIIIIIIH

    ReplyDelete
  35. Eikää!
    Vasta kuukausi sitten löysin tän sun blogin ja ihastuin heti, kun ei monia hyvä blogeja ole. :(

    ReplyDelete
  36. hyvä että lopetit.. ehkä parempi näin onhan maailma täynnä idiedays blogeja sun muita parempia blogeja kuin sun blogis moikka ja hyvää jatkoa

    ReplyDelete
  37. oi, onnea hauvavauvasta<3 Mulla itsellä on ollut tässä jo jonkin aikaa niiin suuri koirakuume, että oksat pois. Ja musta tuntuu, että joka paikassa tulee vastaan hauvoja tai hauvauutisia.. ääh,minäkin haluan sen omani!!onneksi vanhemmillani on koira, mitä pääsee rapsuttelemaan,halimaan ja lenkittämään, mutta ei se silti auta.. nyt vaan tähän hätään ei vielä pysty omaa ottamaan mutta tulevaisuudessa ihan varmasti!! Ja oikein ihanaa blogitaukoa sinulle, toivottavasti jatkaisit, mutta ymmärrän oikein hyvin jos toisin käy. Blogisi on ollut ihan ensimmäisiä mitä olen lukenut ja siitä saakkaa tiivisti sitä seurannutkin ja kovasti siitä pitänyt:)

    ReplyDelete
  38. EIEIEIEIEIEIEIEI laura! sun blogis on paras, et saa lopettaa! tykkään sun kirjoitustyylistäs ja postauksistas ihan sikana. Sulla on aivan mahtava tyyli, mustat pitkät hiukset, ihania vaatteita, upeita tatuointeja.... Ainoa blogi jota olen jaksanut seurata aktiivisesti.


    ps. noi kuvat ovat aivan vitun upeita.ja pisteenä i:n päälle tuo huulipuna, avot oo t upea ilmestys.

    ReplyDelete
  39. Voi, tosi harmi jos lopetat. Tää on ehdottomasti yksi mun lempiblogeista :)

    ReplyDelete
  40. Voi ei, tulee ikävä!:(

    ReplyDelete
  41. Yhtä nopeesti on alkanut blogit lopettelee, ku niit aikoinaan rupes tulee! Sääli, kolmas mun suosikkilistalla oleva blogi josta nämä samat sanat oon lukenut tänään. Ymmärtämisestä en voi sanoa mitään, koska en omaa blogia pidä :D joten ehkä siis kuitenkin ymmärrän... sulla oli kyllä hyvä blogi ja hyvä tyyli, eikä sulla ollut sitä ongelmaa minkä muut listas lopettamissyykseen, että on paljastanut liikaa elämäsrään tms. Mut adios!

    ReplyDelete
  42. Anonyymi:
    Tätä mäkin olen halunnut nyt jo kaksi vuotta, ja viimein se tapahtuu!

    Anonyymi:
    Kiitos kivasta kommentista.
    Ei tämä blogitauko liity nyt mitenkään viimeisimmän postauksen kommentteihin, niitä nyt on tullut aina ja tulee aina tulemaankin.
    Mulla on juuri nyt vaan sellainen elämäntilanne, että haluan keskittyä ihan eri asioihin, kuin blogiin.
    =)

    Anonyymi:
    Hmm, totta kai, siis jos vaan alan jossain vaiheessa taas pukeutua.
    Nimimerkillä: xxxxxl-kokoinen miesten toppatakki päälläänsä kulkeva kääpiö :D

    Anonyymi:
    No me, minä ja mun perhe.
    :)

    Maria:
    Voi kiitoksia <3
    Ei huolta, varmasti tulen bloggailemaan jatkossa, nyt on vaan tauko ainakin näillä näkymin edessä.:)

    Anonyymi:
    Kiitos ihana <3

    Anonyymi:
    Hehe, no koirakuulumiset ainakin ensi viikolla! :) Kiitos!

    Cava:
    Kiitos ihanasta kommentista, totta kai pääset LJ-kaverkseni, laita vaan lisäys tai pyyntö, niin osaan lisätä sut takaisin. Ja kiitos paljon tsempistä. Nyt on ihanasti aikaa tulevalle vauvahauvalle :)

    Anonyymi:
    Oiiiih ihana :))
    Voi kuule, mennään ihmeessä vaikka kahville, jos haluat mun kanssa juttusille:)

    Shine:
    Sheltit on ihanimpia <3
    Saattepahan sitten nähdä ihanuudesta paljon kuvia ja videota!!

    Anonyymi:
    Harmillista, että olet tuota mieltä eläinten suhteen, sillä olen hyvin eläinrakas ihminen ja koiraa olen harkinnut nyt jo toista vuotta, eli en todellakaan ole hankkimassa sitä hetken huuman takia. Ja jos sinusta on mukavaa, että lopetan blogini, niin miksi edes käyt täällä? :)

    jutta:
    Tämäkin vaihtoehto on hyvin mahdollinen. Mutta eletään nyt päivä kerrallaan. :)

    Anonyymi:
    Höh :(
    Voih kuule, lupaan antaa kuulua itsestäni jatkossa. Ja ihanaa kevään alkua sinne, toivotaan nyt vaan, että se sieltä joskus tulisi :D

    Jenni:
    Kiitos kovasti kivasta tsemppikommentista <3
    Katsotaan tilannetta jonkin ajan kuluttua:)

    Anonyymi:
    Okei

    Julia:
    Joo, tällä hetkellä yritän priorisoida elämääni, eikä tärkeyslistalla ole blogi, mutta sitten kun aikaa tulee taas, niin varmasti palailen ruudun ääreen. Ja tosiaan saattaa olla että silloin tällöin kirjoittelen tänne.
    Kiitos tosi paljon oikeasti<3

    Anonyymi:
    Kiitos tosi paljon! :)

    Anonyymi:
    Kiitos paljon, ja kevään odotusta sinnekin ! =)

    ReplyDelete
  43. Hyvä homma, riippuvuutesi roikkua täällä olikin jo sanoisko pikkasen liiallista: mulle ei tulis mieleenkään uhrata sekuntiakaan lomamatkastani johonkin blogilässytykseen.

    ReplyDelete
  44. voi harmi!=// toivottavasti palaat kumminkin vielä joskus, sun blogi oli yks parhaimmista ja sulla on ihana tyyli =) ootko muute enää nrj:n muotibloggaaja?

    ReplyDelete
  45. Onnee koira vauvvasta :) Mul on nyt yks chihu ja saattaa tulla seuraks kohta toinenkin :) <3

    ReplyDelete
  46. Iso harmi että pidät taukoo! Mut toivottavasti saat jossain vaiheessa fiiliksen taas alkaa kirjoittaa, eihän sitä väkisin kannata!

    Vaikutat ihan mahtavalta, oon seuraillu sua galleriassa siitä asti ku oot ollu kommenttivaras ja sun tyylin kehittymistä on ollu niin siisti seurata! Pidä ittes tollasena kun oot, äläkä anna minkään ikinä muuttaa sinua! Voimia!

    -Minja

    ReplyDelete
  47. EIEIEIEIEIEIEEIEIEIEIEIEIEIEIEIEIEIEIEIEIEIEIEIEEIEIEIEIEIE EIE EIEIEIEIEIEIEI EI EI EI EI EI ET VARMANA LOPETA TÄ ON VITTU KAIKKEIN PARAS BLOGI MAAILMASSA SUS ON MUIJA ASENNETTA, SAANTANA KATTOKKI ETTET LOPETA TÄTÄ BLOGIA !

    ReplyDelete
  48. Möööö :(
    Tykkäsin sun jutuista :)

    a.m

    ReplyDelete
  49. oon lukenu sun blogia pitkään, ja esim. kaikki kesän postaukset useampaankin kertaan..ja innolla odotellut aina uusia juttuja! ymmärrettävää että menet tauolle blogimaailmasta, mutta tulethan joskus takaisin? Kaikkea hyvää sulle ja sun vauvalle<3

    ReplyDelete
  50. kiitos laura näistä yhteisistä hetkistä. toivottavasti vielä kuulemme sinusta, tavalla tai toisella. ISO KIITOS ajastasi ja vaivannäöstäsi! <3 sua tulee ihan ikävä. :)

    ReplyDelete
  51. harmi laura, että lopetat/pidät taukoa mutta kuten ylläolevissakin kommenteissa niin asian ymmärtää aivan täysin :) täytyy myöntää et oon saanut sulta todella paljon ideoita yms mm. tyyliini ja mun sisustukseen kun nyt oon muuttamassa yksin asumaan, joten en voi kuin kiittää! :) ja jotenkin sulta myös oon omaksunut tän, ettei muiden kommentteja kannata kuunnella ja analysoida vaan elää omaa elämää kuten sen tahtoo.. :)) toivottavasti kuulemme kuitenkin susta vielä tulevaisuudessa ja IHANAA kevään odotusta sulle! ♥ :))

    ReplyDelete
  52. "lupaan antaa kuulua itsestäni jatkossa" MIST VETOO.. Laura nähdään salee ens bb:ssä :D mut joo moi

    ReplyDelete
  53. Hei eiks toi uusimman trendilehden kristoffer oo joku sun poikaystävä tai exä?

    ReplyDelete
  54. Harmi, olit virkistävä tuulahdus muotiblogien pinnallisuuden keskellä.

    ReplyDelete
  55. tää tuntuu ihan siltä ku joku hyvä sarja loppuu :D

    ReplyDelete
  56. NOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOU I'M GOING TO TO MISS JYYYY !!!!!!!!

    ReplyDelete
  57. Moi Laura,
    tosi harmi ettei blogin pito oo jaksanut enää innostaa samaan malliin kun ehkä joskus aikasemmin, mutta kiitos silti tästä mahtavasta blogista mitä oot kaikkien tyhmien anonyymien ja muiden tärkeämpien asioiden lomassa jaksanut pitää! :) Täytyy sanoa että täältä löysin tieni alunperinkin muihinkin blogeihin enkä edes kunnolla tiennyt mitä se blogi oikeasti sisältää ennen kuin aloin seuraamaan tätä sun blogia :D Toivottavasti susta kuuluu vielä, oot aivan mahdottoman aito ja valoisa persoona <3 Kiitos siis paljon tästä blogista ja tsemppiä uuden ihanan shelttivauvan kanssa! <3

    ReplyDelete
  58. "Anonyymi sanoi...
    hääh?? mitä horo kuvii!, aikas likasii :/ oisit voinu tehä tyyllikkäämmä lopetuksen?!
    29. tammikuuta 2010 23.35"

    komppaan

    ReplyDelete
  59. Kiitos Laura tästä ihanasta blogista, se jaksoi aina ilahduttaa mua vuoden päivät. Toivottavasti et lopettanut naurettavien anonyymien vuoksi, ei ole koskaan ollut syytä ottaa niitä vakavissaan. Haluan nyt sen vaan sanoa, että rakastuin aivan alusta asti sun tyyliis ja ihanaan elämänasenteesees, olit mulle esikuva ja rohkaisit pukeutumaan ja tekemän asiat niinkuin itse haluan. Mahdollinen lopettamisesi tuntuukin hirveän haikealta, koska tää oli mun mielestä koko Suomen paras blogi. Ei ole toista persoonaa, joka olisi yhtä mielenkiintoinen, omaperäinen, kiehtova, hauska ja jonka jokaisen postauksen jaksaisi lukea alusta loppuun.
    Kaikkea hyvää sulle, oot aivan uskomaton ja tuut varmasti saavuttamaan elämässäs mitä ikinä haluatkin ja voit aina muistella tätä blogia ylpeydellä, uskon etten ollut ainoa, ketä inspiroit suuresti.

    <3:Lukijasi

    ReplyDelete
  60. voi eiii, harmi että ehkä lopetat bloggailun!;< oon nimittäin melko uusi lukija ja oon jääny koukkuun tähän ja nyt harkitset lopettamista!:(

    ReplyDelete
  61. voi ei, jään kaipaamaan sun blogia! tää on yks niistä ainoista blogeista, joista oon oikeesti tykkänny. sulla on asennetta ja se näkyy sun kirjotuksistas! toivottavasti et kokonaan lopeta, olis kiva kuulla susta vielä lisää :)

    ReplyDelete
  62. Täytyy sanoa, että blogisi on aivan ihana! :) Vooi ja onnea pikkusen vauvan kanssa! Itselläniki on nyt pikkune koiranpentu ja sekin vie varmasti paljon aikaasi. toivottavasti vielä joskus palaat kirjoittelemaan =)

    ReplyDelete
  63. Vaikka tykkäänki sun blogista ja oon seuraillu mukana jo reilun vuoden, oon jollakin tavalla onnellinen että päädyit taukoon/lopetukseen. Sun kommenttiboksia on nimittäin ollut jopa lukijana raskas selata lävite, voin vaan kuvitella miltä susta on tuntunut lukee sitä teinien paskanjauhantaa päivästä toiseen. Tuskin kukaan ihminen on pystynyt tutustumaan oikeeseen Lauraan näin blogin välityksellä? Ite en ainakaan koe tuntevani sua, niin ihmetyttää miten joku voi kommentoia sun koiranottamista yhtä rajusti miten aiempi ano teki. Suomalaiset osaa kyllä olla niin ilkeitä ja tunteettomia.

    Hyvää jatkoa kuitenkin ja suurensuuri kiitos Meksiko-postauksista. Puri sellanen Meksikomatkakärpänen, että sinne on kyllä päästävä myös :)

    ReplyDelete
  64. Vaikka tykkäänki sun blogista ja oon seuraillu mukana jo reilun vuoden, oon jollakin tavalla onnellinen että päädyit taukoon/lopetukseen. Sun kommenttiboksia on nimittäin ollut jopa lukijana raskas selata lävite, voin vaan kuvitella miltä susta on tuntunut lukee sitä teinien paskanjauhantaa päivästä toiseen. Tuskin kukaan ihminen on pystynyt tutustumaan oikeeseen Lauraan näin blogin välityksellä? Ite en ainakaan koe tuntevani sua, niin ihmetyttää miten joku voi kommentoia sun koiranottamista yhtä rajusti miten aiempi ano teki. Suomalaiset osaa kyllä olla niin ilkeitä ja tunteettomia.

    Hyvää jatkoa kuitenkin ja suurensuuri kiitos Meksiko-postauksista. Puri sellanen Meksikomatkakärpänen, että sinne on kyllä päästävä myös :)

    ReplyDelete
  65. Olen lukenut blogiasi pitkään ja todella harmillista, että harkitsen lopettamista tai ainakin vähennät kirjoittelua. Sä olet todella siisti mimmi, ja siksi blogisi on yksi parhaista. Kaikkea hyvää. Ps. Ihana tatuointi.

    ReplyDelete
  66. Laura! Nyt sä olet kyllä luovuttaja jos lopetat kokonaan. Annat tyhmien kommenttien ajaa sut maanrakoon, vaikka kaikki täysjärkiset tiedämmekin että olet taitava kirjoittaja ja ihmisenä inspiroiva. Toivon kaikkea hyvää sinulle ja toivon että kapinallinen laura nostaa vielä päätänsä ja näyttää närhenmunat! Onnittelut perheenlisäyksestä ;) ja mukavaa blogilomaa!

    ReplyDelete
  67. onnea koirahauvan johdosta ja ihania hetkiä teille! <3

    ReplyDelete
  68. ÄLÄ LOPETA! käyn joka päivä lukemassa tai vähintään tarkistamassa päivitykset ! masennutaan jos lopetat ! oot ihana !

    ReplyDelete
  69. kiitti kun et sulje blogiasi, saa kuitenkin katsella sun vanhempiakin postauksia. onnea koiranpennusta! :)

    ReplyDelete
  70. Oon lukenut blogiasi 1. postauksesta asti ja oon kyl tykännyt, tunnut olevan paljon rohkeempi kuin muut :)
    Voisitko muuten joskus esitellä ne Meksikon ostokset? :D:) Ja ää, haluun nähdään kyl kuvii siitä koiranpennusta! Toivottavasti palaat joskus bloggailun maailmaan:)

    Hyvää kevättä ja koiranpentu-rumbaa, pari ekaa kuukautta on aivan kauheita :D

    ReplyDelete
  71. Onko sulla jotain ongelmia? Hassua kun vastaat tuolla jossain asiallisiin kysymyksiin tosi kiukkusesti ja vittumaisesti ja nyt paria päivää myöhemmin on niin iloista, että! Ehdottelet jollekin anonyymille jo jotain kahvitteluja. Hahhah, enpä haluais tuntea noin ailahtelevaa ihmistä.

    ReplyDelete
  72. Mun mielestä just oikee päätös!Ei siinä ettenkö pitäisi blogistasi,meinaa pidän siitä ihan hirveästi ja olihan se eka blogi jota aloin lukemaan :)Miljoona kertaa bloggailua tärkeämpää on kuitenkin se että on onnellinen ja kaikki perheasiat on kunnossa jne.Hyvä että haluat panostaa niihin.Ihanaa kevään odotusta sullekkin,ja toivattavasti bloggailet vielä joskus:)oot upea<3

    - Sanna

    ReplyDelete
  73. Haleja ja pusuja sullekin ja ihanaa kevään odotusta! Tulen aina välillä katsomaaan, josko olisitkin postaillut jotain. Kyl me innokkaimmat lukijat täällä säilytään no matter what. Ja hei tsemppiä koiravauvan kanssa, ne voi olla toisinaan aika stressaavia :D

    ReplyDelete
  74. Voi ei sheltti on tosi vaativa rotu muista että se tarvii paljo liikuntaa ja aktiviteettejä esim. agilityä!!

    ReplyDelete
  75. "Onko sulla jotain ongelmia? Hassua kun vastaat tuolla jossain asiallisiin kysymyksiin tosi kiukkusesti ja vittumaisesti ja nyt paria päivää myöhemmin on niin iloista, että! Ehdottelet jollekin anonyymille jo jotain kahvitteluja. Hahhah, enpä haluais tuntea noin ailahtelevaa ihmistä."

    Öö mitä ailahtelevaa siinä on jos vastaa vittumaisesti vittumaisiin kommentteihin ja mukavasti mukaviin kommentteihin?
    Käytä päätäs toope!
    Ja "enpä haluais tuntea noin ailahtelevaa ihmistä"
    :DDDD hahah no onneks et varmaan joudu lauran kaa aikaa viettämään saatika sitä sen enempää tuntemaan. XDD

    ReplyDelete
  76. Hyvä niin, bolgisi kun on muuttunut pelkäksi pissipään marinaksi ja uhoamiseksi. Aika tyypillistä, kun elämässä ei ole yhtään mitään sisältöä. Ystäväsi Anna on viime aikoina pyyhkäissyt ohitsesi niin tyylin kuin henkisen kehityksenkin suhteen. Toiset ne älyävät mennä lukioon ja hoitaa itselleen kunnon yleissivistyksen. Sä olet pelkkä peruskoulupohjainen luuseri. Bye...

    Ps. Pelkään pahoin, ettei paluusi rajoitu pelkkään koirauutisointiin ensi viikolla :D

    ReplyDelete
  77. Harmi että ei innosta tää bloggailu enää! Vaikka kyllähän sen ymmärtää kun lukee noiden typerien anonyymien kommentteja.. Toivottavasti et ihan kokonaan lopeta tätä. Sun blogi on niin piristävä ja inspiroiva kaikkien näiden muiden blogien joukossa :)Toivottavasti ainakin julkaiset kuvan koiravauvastasi sitten ;) Varmasti todella suloinen:) Kaikkea hyvää sulle Laura ! :)

    ReplyDelete
  78. oaaa just nättei kuvia! halei&hyvii jatkoi sullekkin <3

    ReplyDelete
  79. Yhyy ei saa lopettaa! :(

    ReplyDelete
  80. nännännäääää

    ReplyDelete
  81. harmi jos lopetat, tää oli yks mun ehdottomista suosikkiblogeista. :(

    ReplyDelete
  82. Laura sun on pakko jatkaa bloggaamista ! Rakastan tätä blogia, tää on paras !
    Oot muuten ollu pari kertaa munki unissa. =D
    Pus

    ReplyDelete
  83. Ihanaa että tää maailman paskin blogi loppuu. Vaikutat niin pinnalliselta ja idiootilta ihmiseltä. Toivon että palaudut maan pinnalle ja pahasti.
    Sun kaltaiset ihmiset pitäs viiä saunan taakke, ei susta ole mihinkään.

    Ja kuvissas näytät muutes ihan huoralta.

    tsemppii loppuelämälles ;)

    ReplyDelete
  84. Harmi ku pidät taukoa blogin kirjoittamisessa. Siulla oli viksuja kirjoituksia joita jaksoi lukea!

    ReplyDelete
  85. Voi harmi jos kokonaan lopetat blogin pitämisen.. :( Ymmärrän kyllä että blogi ei varmasti oo mikään ykkös asia, ois kyllä kiva jos jotain pientä kävisit joskus postailemassa! Ja siitä shelttivauvelista täytyy saada kuvia, on ne niin sulosia! nimim. kahden sheltin omistaja! Mutta onnea sen pikkusen kanssa ja oikein hyvää loppu talvea sulle! :)

    ReplyDelete
  86. saatpa inhottavia kommentteja :( mun mielestä vaikutat kivalta!

    toivottavasti palaat bloggailun pariin vielä:)

    ReplyDelete
  87. Tiedätkös Laura miksi tämä on yksi niistä harvoita blogeita mitä jaksan enää edes seurata?
    No siksi että sun teksti EI (LUOJANKIITOOOS) sisällä näitä sanoja:

    COMBO, ALLEKIRJOITTANUT, IHAAANAT MUSSUT, MUN UUDET MUSSU KULTAMURU (vitun) KENGÄT + sitten nämä neidit kierrättävät täysin samat kuvat ja trendit: on pilkkusukkista, ylipolven sukkaa ja saapasta, peeptoeta ja pyöräilysortsia yms. samanlaisia rättejä SAMAAN AIKAAN kaikilla.. hoohoijaa:DD

    ja plussaa tietty sun erlend loe- kopio kirjotustyylistä :b

    saan niin ihottumaa sanasta combo, hyrrr

    ReplyDelete
  88. Tiedätkös Laura miksi tämä on yksi niistä harvoita blogeita mitä jaksan enää edes seurata?
    No siksi että sun teksti EI (LUOJANKIITOOOS) sisällä näitä sanoja:

    COMBO, ALLEKIRJOITTANUT, IHAAANAT MUSSUT, MUN UUDET MUSSU KULTAMURU (vitun) KENGÄT + sitten nämä neidit kierrättävät täysin samat kuvat ja trendit: on pilkkusukkista, ylipolven sukkaa ja saapasta, peeptoeta ja pyöräilysortsia yms. samanlaisia rättejä SAMAAN AIKAAN kaikilla.. hoohoijaa:DD

    ja plussaa tietty sun erlend loe- kopio kirjotustyylistä :b

    saan niin ihottumaa sanasta combo, hyrrr

    ReplyDelete
  89. Höhööh :(( tää oli ihana blogi!!

    ReplyDelete
  90. Anonyymi sanoi...
    Ihanaa että tää maailman paskin blogi loppuu. Vaikutat niin pinnalliselta ja idiootilta ihmiseltä. Toivon että palaudut maan pinnalle ja pahasti.
    Sun kaltaiset ihmiset pitäs viiä saunan taakke, ei susta ole mihinkään.

    Ja kuvissas näytät muutes ihan huoralta.

    tsemppii loppuelämälles ;)


    Nyt menee kyl jo yli ja pahasti. Ei taida kommentoija nyt ihan tajuta et kuinka vakavast asiast puhuu. Ei tollasii saunan taakse viemis kommenttei vaa tulla kirjottelee. Vaikkei tästä blogista tai laurasta tykkäiskää ni se et sanoo et toisen pitäs kuolla ni on jo enemmän ku todella törkeetä! Vittu miettikää nyt ees vähä et mitä tuutte tänne kirjottelee!

    ReplyDelete
  91. Älä stressaa blogista turhia, nauti vaan pennusta ja kevääntulosta ja kaikesta kivasta.

    Vaikutat tosi ihastuttavalta, ja osaat toivottavasti jättää turhat typeryydet omaan arvoonsa.

    Jaksele hyvin!
    Pusui!

    ReplyDelete
  92. ^^oho, meikä lähetti sen kahteen kertaan:D hehhee, aika vajaa älynen kuva taas. Noh, onneks oon anona liikkeellä:DDDDDD

    ReplyDelete
  93. Oikea valinta sulle että lopetat. Mutta miksi juuri nyt!? Olet koko suomen kansalle paljastanut itsesi ja perheesi. Taisit siis olla blogi kirjoittajana vain julkisuuden haun vuoksi!! Olet TODELLA täynnä itseäsi ja sun veljes muuten on NIIN ruma! Ällöttää tollaset tekopyhät ihmiset. Luuletko olevasi kovakin tyttö kun sulla on noita tatuointeja!?? HAHAHAAAA.. Olen muuten samaa mieltä ton yhden kommentin kanssa sun ulkonäöstä noissa kuvissa!! HAHAHAHAHA SUCK THIS BE-ATCH!!!

    ReplyDelete
  94. No ompas taas pari surullista anonyymiä parantanu säälittävää elämänlaatuaan tulemalla laukoon noita perusrumia sanoja. Mikset Laura oikeesti tekis rikosilmotusta? Toi on vakava asia ja sä vaikutat sellaselta ihmiseltä joka osaa "menetellä tällasessa tilanteessa oikein". Eli viedä asian poliisille. Pari muutakin bloggaajaa on viime aikoina tehnyt niin. Joutunut tekemään. Ja hienoa että niin teki. Ehkä tää suomalainen jälkeen jäänyt blogikulttuuri kehittyis tästä vähän, kun junttianonyymit oppii kantapään kautta olla tulematta hyppiin toisten nenille.

    Toivottavasti miettisit asiaa... Ihanaa kevättä ja onnea koiravauvan johdosta! Oot upea :)

    ReplyDelete
  95. Joskus vuos sitten pidin sua kauheen pinnallisena tyyppinä, jolla oli loistava tyyli.
    No sitten aloin lukea enemmänkin sun blogia ja pakko sanoa LOVE IT !
    Olet aivan mahtava persoona, enkä pidä sua enää pinnallisena:D
    (vaikka kylhän sitäkin saa joskus olla)
    Kirjoitat aidosti,lämpimästi ja persoonallisesti.
    Ansaittua blogilomaa ja onnea koiranpennusta :)

    you rock !

    ReplyDelete
  96. kiitos blogistasi. :)

    ReplyDelete
  97. ^^oho, meikä lähetti sen kahteen kertaan:D hehhee, aika vajaa älynen kuva taas. Noh, onneks oon anona liikkeellä:DDDDDD

    Siis musta saa vajaan kuvan, ei sun kuvista.. hohhoijaa lähenpä tästä nukkumaan:D

    ReplyDelete
  98. Höh. No toivottavasti palaat tänne blogi-maailman ihmeellisen maailmaan ja päästään taas lukemaan ja inspiroitumaan kuvistasi. Mutta eniten tulen oikeasti kaipaamaan sun hauskoja juttuja. En tiedä onko mulla outo huumori,mutta sulla on ollut täällä ainakin mahtavava asenne ja ihan perkeleen hauska:D

    ReplyDelete
  99. Ei sillä että anonyymina (tai muutenkaan) olis oikein ketään haukkua jne, mutta mitä te luulette että se poliisisetä ajattelee kun teette ilmoituksen sellaisesta viestistä missä lukee esim. "hahaa onneks lopetat, olit muutenkin ihan paska. ps. oot RUMA!11"? :D

    Oikeasti vasta sitten kun tulee jotain loukkaavaa, mistä pitäis suuttua niin vasta poliisille. Ja niitä kommenttejahan ei ole pakko julkaista -> lisää sitä lietsomista idiooteille. :D

    Onnea hauvelista, lupaathan opettaa siitä sellaisen joka ei päivät pitkät räksytä naapureiden iloksi? :D <3 Ja olis kiva lukea jatkossakin sun juttuja.

    ReplyDelete
  100. Voi harmi! Olis kiva jos jaksaisit ees toisinaa postailla. :) Sulla olis tosiaanki mahdollisuuksia päästä bloggaajien kärkikaartiin, koska oot rohkee pukeutuja. nätti tyttö ja kirjotat hyviä juttuja! Toivottavasti kirjottelet vielä.

    ReplyDelete
  101. Aikaisemmalle anonyymille, joka mietiskeli miten poliisit suhtautuvat:

    Suomen rikoslain mukaan toisen kunnianloukkaus ("kuvissas näytät muutes ihan huoralta"), etenkin yhdistettynä epäsuoraan uhkaukseen ("Sun kaltaiset ihmiset pitäs viiä saunan taakke, ei susta ole mihinkään") on tuomittava rikos. Tästä on monta esimerkkitapausta, kannattaa tutustua. Internet ei oikeuta tälläisen herjaan, vaan tekijä tuomitaan kuin olisi lähettänyt viestit esim. kännykkään taikka postissa. Uhkailuna ja kunnianloukkauksena. Etenkin blogi-maailmassa anojenkin ip-osoitteet ovat enemmän kuin helposti jäljitettävissä, ja jos bloggaaja päättäisi jättää asiasta tutkintapyynnön, niin aivan varmasti mm. kyseisen tekstin kirjoittaja joutuisi tuomiolle sekä maksamaan oikeudenkäyntikulut.

    Itse bloggaajana saattaisin viedä esim. em. kirjoittajan oikeuteen, en katkeruudesta, vaan opetuksen vuoksi. Netti ei tarkoita, että mitä vain ovi tehdä, tuo on lapsellista ja surkuhupaisaa.

    Jos tuo yhtään uskottavuutta tekstilleni (jota kuitenkin epäilen), niin kerronpa vain olevani oikeustieteen kandi. Hyvää blogitaukoa kirjoittajalle!

    ReplyDelete
  102. Olisi kiva nähdä kuvia sitten sheltin pennusta, miten kasvaa jne. :)

    ReplyDelete
  103. minunkin mielestä on todella surullista, että joidenkin ihmisten pitää tulla nimettömänä haukkumaan toista tuolla tavalla. ei voi olla itellä sillon kaikki ihan kondiksessa, jos pitää tuolla tavoin itseään ilmaista.

    ja mun mielestä tuo yksi "saunan taakse" kommentti oli kyllä jo todella loukkaava, eikä enää mitään "yhyy oot ruma" kategoriaan kuuluvaa. rupeaa meneen jo kunnianloukkauksen puolelle mun mielestä. itse marssisin kyllä myös poliisilaitokselle, ja ottaisin ainakin selvää kuka tuommosen takana on.

    minun mielestä laura sulla on niin ihailtava tyyli! olen myös lukenut sun blogia jo pitkän aikaa, ja en voi sanoa muuta ku että oot rohkeasti juuri sellainen kuin olet! tämän blogin perusteella mulle on tullu sellainen kuva että oot aito ihminen, etkä kulje massan mukana. tsemppiä ja onnea koiravauvasta! :) -Anni

    ReplyDelete
  104. Todella ikävää että lopetat blogin! mutta hyvää jatkoa ja onne uudesta koira vauvasta! Kaunis olet näissä kuvissa! ihanaa huulipunaa ja tatska (:

    Hyvää jatkoa!

    JA kiitos hyvästä blogista!

    ReplyDelete
  105. Rakas, pusuja ja haleja!

    Tauko kaikesta tästä puhdistaa mielen ja jaksat sitten myöhemmin jossain vaiheessa postailla taas. :)

    Nähdään <3

    ReplyDelete
  106. uuu onnea koirulista, ala pitään jotai koirablogia :DD ! Mut nii pakko oli sanoa että ihanaa huulipunaa nois kuvissa !

    ReplyDelete
  107. Olen oikeasti saanut tästä sun blogista tietynlaista voimaa. Sinussa on sellaista upeaa naisenergiaa ja se välittyy lukijallekin kuviesi ja kirjoitustesi kautta!
    Vaikka en tunne sinua, niin silti minusta sinä olet tosi jalat maassa- tyyppi ja siksi viihdynkin täällä. Tyylisi ja rohkeutesi on ihailtavaa. Hyvää kevättä ja toivottavasti jaksat joskus meille lukijoillesi itsestäsi ilmoitella. Ps. Näitä luusereitahan aina löytyy, jotka muuta tekemistä ei keksi, kun kirjotella paskaa, mutta kaikkihan sen tietää mistä se johtuu..

    ReplyDelete
  108. Voi jestas miten lapsellisia ja säälittäviä viestejä tänne kirjotellaan. -.- Taitaa teillä haukkujilla olla läpimätä paska se oma elämä kun tuutte tänne haukkumaan Lauraa. Menkääpä päin naamaa sanomaan niin katsomaan onko silloin pokkaa. :) Lisäks taidatte olla vaan kateellisia luusereita. Laura pidä pää pystyssä! Oot ihana!

    ReplyDelete
  109. Oon tykänny siitä, että julkaset myös kritiikkiä sisältävät kommentit sillä monen bloggarin boksi on nykyään täynnä pelkkiä p*rseen nuolioita. Ja pienikin kielteis sävytteinen kommentti lentää roskalaariin.
    Mutta pikkusen voisit tietty rajottaa noiden älypäiden "runosuonta", kun eikös tuo valvonta sitä varten ole :)
    ettei tää näyttäis ihan oksuämpäriltä:D

    Kaikkea hyvää sulle, on ollu ihana seurata näitä raapustuksia<3
    ja toivon ehdottomasti että jatkat sitten kun siltä tuntuu.

    ReplyDelete
  110. Toivottavasti huomaat kuinka paljon susta tykäätään,kun lukijasi puollustaa sua täällä niin ahkerasti!
    Todellakin ansaittua bogilomaa ja toivottavasti jatkat bloggailua,kun siltä taas tuntuu :)

    We will miss u

    ReplyDelete
  111. ei,ei ja vielä kerran ei :( olis ihanaa jos saisit uutta puhtia tän blogin pitämiseen, tää on NIIN hyvä!

    ReplyDelete
  112. höööö. hyvää postaustaukoa! oon tuijotellu sun kuvia irc-galleriassa jo ööö... montakohan vuotta. no ensimmäisiä kuvia mitä näin sulta galtsussa oli se kuva missä sulla oli söpöt lököhousut ja napapaita ja söit karkkia! olin itte varmaan yläasteella sillon ja nyt lukiossa, kohta ylioppilas. :D sit myöhemmin löysin sun blogin ja oon seurannu sun blogias melkein joka päivä. koulusta kotiin -> suosikkiblogit lukemaan :) älä välitä vittumaisista kommentoijista, sä oot varmasti tosi ihana tyttö!

    ReplyDelete
  113. eihän tää mikään blogiloma oo jos käyt hyväksymässä usein näitä komentteja ja kurkkiassa täällä.. loma olis sitä ettet kävis täällä enää oleskaan.

    ReplyDelete
  114. Kiitos Laura kivasta blogistasi. Olet todella kaunis ja fiksun oloinen.

    Itsekin varmaan koittaisin antaa opetuksen näille anonyymeille kommentoijille ("saunan taakse). Muista, että se on vaan kateus mikä siellä huutelee ja näillä ihmisllä on jotain ongelmaa elämässä jos tollasta on pokkaa kirjottaa. Valitettavasti esim heidän kasvatuksesta on jo kaikki lähteny joten mua myös säälittää nää ihmset:/

    Jessi taas vanhempaa sukupolvee, 30 vee :)

    ReplyDelete
  115. hei! sul on kiva blogi ja oot tosi kaunis =) tää ei liity aiheeseen mut kuinka pitkä oot ja kuinka paljo painat? :D sul on mun UNELMAkroppa!

    ReplyDelete
  116. Älä lopeta bloggaamista muru.

    -E

    ReplyDelete
  117. Täällä kans eräs vanhemman koulukunnan lukija lähettelee kiitoksia blogista!
    Naurettavaa kun ihmiset (luultavastikin teinit) haukkuu sua aika kovastikin.
    Tykkäsin sun blogista juuri siksi, että se erosi kovasti muista esim. indiedaysin blogeista. Sulla ei ollut esiteltäviä goodiebageja ja samoja vaatteita jotka kaikilla muilla bloggaajilla on.

    Tää blogi oli aito, ilman mainontaa, ja siksi tästä pidin. Plus sun tatuoinnit on aivan upeita!

    Menestystä jatkoon ja onnea tulevalle koiranomistajalle!

    ReplyDelete
  118. "Aikaisemmalle anonyymille, joka mietiskeli miten poliisit suhtautuvat:
    Aikaisemmalle anonyymille, joka mietiskeli miten poliisit suhtautuvat:"

    Sanoinkin JOS kyse on RUMAKSI haukkumisesta tai "paskaksi kirjoittajaksi" sanominen. En ole sanonut että huoraksi haukkuminen olis ihan normaalia ja hyväksyttävää.

    Poliiseilla on (tai ainakin luulis olevan) muuta tekemistä kun huolehtia jos porukka laittaa nettiin kuvia jne, eikä palaute ole iloista. (Esim. taas rumaksi haukkuminen, EIKÄ se huoraksi ja saunan taakse vieminen =))) )

    PS. Eiköhän ne Suomen rangaistukset oo jo vähän nähty. Oikeasti itkettää miten helpolla ne päästää niitä oikeita rikollisia, ei näitä 12v. jotka ei vielä tajua sanojensa merkitystä.

    ReplyDelete
  119. eksyin tässä yhtenä päivänä jonkin ruotsalaistytön blogiin, jolla ei ollut parissa kuvassa topin alla rintsikoita alla ja nännit paistoi ihan kunnolla läpi. kommenttiboxissa KUKAAN ei ollut kritisoinut tätä näkymää. jos suomessa joku tekis tollein ni heti alkais kritisointi ja huora-kommentit. KÄSITTÄMÄTÖNTÄ!??

    ReplyDelete
  120. "Suomen rikoslain mukaan toisen kunnianloukkaus ("kuvissas näytät muutes ihan huoralta"), etenkin yhdistettynä epäsuoraan uhkaukseen ("Sun kaltaiset ihmiset pitäs viiä saunan taakke, ei susta ole mihinkään") on tuomittava rikos. Tästä on monta esimerkkitapausta, kannattaa tutustua. Internet ei oikeuta tälläisen herjaan, vaan tekijä tuomitaan kuin olisi lähettänyt viestit esim. kännykkään taikka postissa. Uhkailuna ja kunnianloukkauksena. Etenkin blogi-maailmassa anojenkin ip-osoitteet ovat enemmän kuin helposti jäljitettävissä, ja jos bloggaaja päättäisi jättää asiasta tutkintapyynnön, niin aivan varmasti mm. kyseisen tekstin kirjoittaja joutuisi tuomiolle sekä maksamaan oikeudenkäyntikulut.

    Itse bloggaajana saattaisin viedä esim. em. kirjoittajan oikeuteen, en katkeruudesta, vaan opetuksen vuoksi. Netti ei tarkoita, että mitä vain ovi tehdä, tuo on lapsellista ja surkuhupaisaa."

    itse en oo haukkunut, mutta et tainnut tietää että monet täällä saattaa olla vaikkapa seitsemän proxyn takana haukkumassa :D, jolloin iipeetä on vähän vaikeampi selvittää.

    ReplyDelete
  121. Joo, oon samaa mieltä monien edellisten kirjottajien kanssa. Musta sun kannattais ehdottomasti tehdä rikosilmotus noista anonyymeistä, jotka varmaan ensinnäkin luulee olevansa niin mahdottomasti tavoitettavissa salaisen identiteetinsä takia. Kuten eräs asiaa kommentoinu sanoi, niin ei minkään katkeruuden takia vaan silkan opetuksen, että ei ole hyväksyttävää solvata toista ihmistä. Toi on niin surullista käytöstä. Oon ihan raivona täällä kuinka läpeensä typeriä ihmisiä voi olla olemassa! Mieti asiaa ihan tosissas, jooko?

    ReplyDelete
  122. Laura! Mä laitoin sulle joku aika sitten LJ:n puolella kommentin, jossa pyysin päästä lukijaksi. En tiedä, saitko sen, mutta laitoin nyt vielä tänne kommentin. Eli jos vaan mahdollista, lukisin mielelläni sun LJ-blogia.

    mondaysadness/Lotta

    ReplyDelete
  123. Tykkäsin sun blogista juuri siksi, että se erosi kovasti muista esim. indiedaysin blogeista. Sulla ei ollut esiteltäviä goodiebageja ja samoja vaatteita jotka kaikilla muilla bloggaajilla on.

    Tää blogi oli aito, ilman mainontaa, ja siksi tästä pidin. Plus sun tatuoinnit on aivan upeita!

    Tää vei sanat suustani, oon a-i-v-a-n samaa mieltä. lape ON erilainen ja siks niin ihku <3

    ReplyDelete
  124. mua lähinnä naurattais ja säälittäis jos joku pentu huutelis mulle tollasia. Käätäisin vaan kylkee ja heittäisin kunnon kanamuna leijat siihen suuntaan;DD
    kyl niilkin aivot sit joskus alkaa pelittää.

    ReplyDelete
  125. Kaikkea hyvää sinulle laura :) oot ollut todella hyvä bloggaaja ja piristänyt mun päiviä viimesen vuoden verran....pukeudut niin ihanasti ja oot tosi nättikin vielä, matka postauksiakin oon lukenut ihan innoissani! Kaikki hyvä kuitenkin loppuu aikanaan ja olen valmis hyväksymään sen. Take care xx

    ReplyDelete
  126. Haetko tällä jotain sympatiaa kenties kun julkaiset haukkuma viestejäsikin!? Lukiessani näitä kommentteja huomasin että ei sulle ole nyt niin paljon tullut haukkuma viestejä, että niistä pitäisi oikein poliisi juttu tehdä. Mielesäni on säälittävää ruikuttaa pienistä asioista!!

    Lukiessani tuota "Takaisin Suomessa" postauksen kommentteja vastaat erääseen kommenttiin todella tylysti.
    Siis yritätkö esittää jotakin kovaakin ämmää vastaamalla että puhut suoraan ja et nuoleskele kenenkään perseitä ja lisäilit vittua joka puolelle. Itse vaikutat oikealta TEINILTÄ. Kasvaisit jo aikuiseksi.

    Sekä mielestäni on todella köyhää uhkailla jollain poliisi jutuilla ihmisiä. Olet itse pistänyt itsesi likoon. Mielestäni se on valinta siitä että voi saada myös huonoa kommentointia. Kuule ei me eletä missään pumpulimaailmassa maailma on kova ja raaka. Joten jos et kestä tätä niin paras lopettaa!

    Oletko muuten tehty thai tytön kanssa?? Outoa että et ole julkaisut kuvia äidistäsi häpeätkö häntä??

    Ja pierut päälle!

    ReplyDelete
  127. Menepä takaisin thaimaaseen siellä luultavasti sulle löytyisi upea ura! HIH

    ReplyDelete
  128. Vaikka muutoin pidänkin blogistasi ym., niin en minäkään kyllä harteillesi elävää eläintä uskoisi. Ainakaan nykyisessä tilanteessasi.

    Eikös teillä aikasemmin ollut joku koira / kissa mitä tyyliin vihasit?

    ReplyDelete
  129. Kiitos kivasta blogista.
    Olet harvinaisen rehellinen ihminen.
    Oikein hyvaa jatkoa ja jata negatiiviset kommentit omaan arvoonsa. Kateellisten jorinaa.

    t. Lukija keski-Euroopasta.

    PS. Onnea lemmikin kanssa, kylla se siita lutviutuu, aikaahan siihen menee.

    ReplyDelete
  130. " Anonyymi sanoi...
    Haetko tällä jotain sympatiaa kenties kun julkaiset haukkuma viestejäsikin!? Lukiessani näitä kommentteja huomasin että ei sulle ole nyt niin paljon tullut haukkuma viestejä, että niistä pitäisi oikein poliisi juttu tehdä. Mielesäni on säälittävää ruikuttaa pienistä asioista!!

    Lukiessani tuota "Takaisin Suomessa" postauksen kommentteja vastaat erääseen kommenttiin todella tylysti.
    Siis yritätkö esittää jotakin kovaakin ämmää vastaamalla että puhut suoraan ja et nuoleskele kenenkään perseitä ja lisäilit vittua joka puolelle. Itse vaikutat oikealta TEINILTÄ. Kasvaisit jo aikuiseksi.

    Sekä mielestäni on todella köyhää uhkailla jollain poliisi jutuilla ihmisiä. Olet itse pistänyt itsesi likoon. Mielestäni se on valinta siitä että voi saada myös huonoa kommentointia. Kuule ei me eletä missään pumpulimaailmassa maailma on kova ja raaka. Joten jos et kestä tätä niin paras lopettaa!

    Oletko muuten tehty thai tytön kanssa?? Outoa että et ole julkaisut kuvia äidistäsi häpeätkö häntä??

    Ja pierut päälle!"

    Voiko säälittävämpää, itseensä ja omaan elämäänsä tyytymättömämpää sekä pilalle katkeroituneempaa ihmistä enää olla? Se, että perustaa blogin nettiin kaikkien nähtäville EI tarkoita, että saat kirjoittaa hänelle mitä tahdot. Sä et ikimaailmassa uskaltaisi sanoa yhtäkään laukomistasi paskapuheista Lauralle päin naamaa. On aika säälittävää tulla netissä anonyymisti kirjoittelemaan. Mieti vähän, jos joku tulisi sulle laittamaan vastaavanlaista palautetta, jonka juuri itse laitoit Lauralle (jos tota nyt palautteeksi voi kutsua). Se ei todellakaan ole pieni asia mennä henkilökohtaisuuksiin ja loukata toista. Se on Suomessa lainvastaista, eikä turhaan. On ihan oikein sinunlaisillesi elämäntapailkeilijöille, että törkeyksistä rangaistaan. Taisit vain säikähtää, kun asia otettiin puheeksi, koska sä oletettavasti kuulut niihin muutamiin, jotka palaavat yhä uudelleen tänne blogiin laittelemaan noita ilkeilykommentteja. Nyt sitten pelkäät oman nahkasi puolesta. Harmi, olisit miettinyt, mitä teet.

    ReplyDelete
  131. toi edellinen ja sitä edeltävä kommentti = kuinka säälittävää jengi oikeesti on? niin kliseiseltä kuin tää kuulostaakin; noi vittuilijat ovat kateellisia, luultavasti yksinäisiä ja elämäänsä tyytymättömiä rumanaamoja. kiitoksia sulle blogista, jossa tosiaan on ollut aika vaihteleva taso, mutta aina kiinnostavia juttuja. PEACE!

    ReplyDelete
  132. EIIIIIII et voi lopettaa ainakaan! =( luen tätä aina ja tää on ihan paras blogi ja sä oot ihan paras! päivät menee pilalle ilman sun bloggauksii :(

    toivon, että jatkat ja uskon että tosi moni muukin täällä haluaa! tottakai ymmärrän, että tää vie sulta tosi paljon aikaa ja oih ihana pikku koirakin vie sulta tulevaisuudessa aikaa, mutta silti! tsemppiä :) <3 (myös sen koiran kanssa)

    ReplyDelete
  133. Anonyymi sanoi...
    Haetko tällä jotain sympatiaa kenties kun julkaiset haukkuma viestejäsikin!? Lukiessani näitä kommentteja huomasin että ei sulle ole nyt niin paljon tullut haukkuma viestejä, että niistä pitäisi oikein poliisi juttu tehdä. Mielesäni on säälittävää ruikuttaa pienistä asioista!!

    Lukiessani tuota "Takaisin Suomessa" postauksen kommentteja vastaat erääseen kommenttiin todella tylysti.
    Siis yritätkö esittää jotakin kovaakin ämmää vastaamalla että puhut suoraan ja et nuoleskele kenenkään perseitä ja lisäilit vittua joka puolelle. Itse vaikutat oikealta TEINILTÄ. Kasvaisit jo aikuiseksi.

    Sekä mielestäni on todella köyhää uhkailla jollain poliisi jutuilla ihmisiä. Olet itse pistänyt itsesi likoon. Mielestäni se on valinta siitä että voi saada myös huonoa kommentointia. Kuule ei me eletä missään pumpulimaailmassa maailma on kova ja raaka. Joten jos et kestä tätä niin paras lopettaa!

    Oletko muuten tehty thai tytön kanssa?? Outoa että et ole julkaisut kuvia äidistäsi häpeätkö häntä??

    Ja pierut päälle!

    31. tammikuuta 2010 19.28


    -------
    Teinianolle!

    1. Laura ei ole edes maininnut poliisista mitään
    2. Jos niitä muutamia perimiäsi aivosoluja käyttäisit niin tajuaisit että moni äiti haluaa myös yksityisyyttä.
    3. Kertoo älysi tasosta paljon jos tulet tänne antamaan ns "ei rakentavaa kritiikkiä" vaikka et ole edes lukenut kaikkea loppuun!

    ..... ja sitten kysymys sinulle! Miksi hengailet täällä lukemassa Lauran postauksia jos sulla tulee kateellisuudesta niin paha mieli?

    ReplyDelete
  134. näin sut toissapäivän foorumissa ja yllätyin siitä kuinka pieni oot! oon kuvitellut sut sillai ihan suht pitkäks :D

    ReplyDelete
  135. Hyi helvetti miten hirveitä jotkut ihmiset osaa olla. En voi käsittää näitä kommentoijia.
    Oksettaa, miten joku voi olla noin helvetin sekaisin päästään ja kirjottaa jotain noin kauheeta toiselle ihmiselle.

    Thank God etten tunne teitä hirveitä ihmisiä.

    Säälin vilpittömästi molempia osapuolia, ilkeitä anonyymejä siitä että joku voi saada kiksit sanomalla jotain noin kauheeta toiselle, ei teilläkään hyvin mee, ja sitten Lauraa joka joutuu lukemaan näin kauheeta paskaa.
    Yh, puistattaa.

    ReplyDelete
  136. APUA!! oo kilttikilttikiltti ja tee ees pieni esittely postaus siitä hauvavauvasta kun hän teille tulee :) mulla on niin kova koirakuume mutta kesään asti pitäis odotella..

    ReplyDelete
  137. Kiitos Laura, olet mielestäni pitänyt tosi hyvää blogia!

    ReplyDelete
  138. VITUN NILKKI KU PIDÄT TAUKOO TIIÄN KYL ET LOPETAT BLOGGAAMISEN KOKONAAN KU SUL EI OO ENÄÄ AIKAA KIRJOTELLA TÄNNE KU PANET VAA TIIVITAAVII

    ReplyDelete
  139. VETÄKÄÄ VITTU PÄÄHÄNNE ANONYYMIT HAUKKUJAT. HYI HELVETTI SOIKOONl.
    HÄVETTÄÄ OLLA SAMAA ROTUA TEIDÄN KANSSA

    häpeäisitte

    laura sun blogi on inspannu mua alusta asti ja galleriaa oon seurannut kolme vuotta

    kiitos siitä, ja puhtiä sinne uuden koiran kanssa
    haleja ja pusuja

    ReplyDelete
  140. mua naurattaa, että joku ihan oikeasti jaksaa luulla koskettavansa sua jollain ".. pierut päälle!" -kommentilla. Todella väsyttävää. : DD Oon lukenut blogiasi jo pitkään, mutten ole kommannut mitään. Oon aina ihmetellyt blogien pitäjiä, musta tuntuu että jos ite alkaisin miettiä elämääni niin tiheeseen, varmaan masentuisin tylsyydestä. : D Tätä on ollut ihanaa lukea. Pidä lomaa, jos tarvitset sitä, mutta vain Lomaa :)

    Todella säälittäviä noi jotkut kommentit. Mä todellakin kannatan rikosilmoitusta. Ei sen takia että noi kommentit sua loukkais, vaan siksi että ihmiset tajuais, että niiden teoilla on seurauksia. Huoh, miten säälittäviä..

    ReplyDelete
  141. Niin, kyllähän sinä Laura olet nätti ja söpö, mutta blogisi on kieltämättä jäänyt sisällöltään varsin köyhäksi. Ehkä kyse on nimenomaan siitä, että ET ole laittanut itseäsi likoon.

    Olen aikaa sitten lakannut lukemasta tekstejäsi, katsastanut vain ohimennen luottokorttiostoksesi. Näin ollen lopettamispäätöksesi ei yllätä, vaan on todennäköisesti täysin oikea ratkaisu sinulta.

    Aiempaan keskusteluun viitaten, IRC-Gallerian blogisi antaa sinusta melko lapsellisen kuvan (juuri niin kuin yllä on kriittiseen sävyyn arvosteltu). Todennäköisesti olet yrittänyt hakea kirjoituksissasi sarkasmia, mutta se on saanut tragikoomiset sävyt lukijoiden silmissä. Korjannet mikäli käsitykset ovat väärät.

    Kaikkea hyvää sinulle jatkossa! (P.S Käy koulu loppuun, se kannattaa!)

    ReplyDelete
  142. miksei kukaan kysy itseltään seuraavaa kysymystä : MIKSI laura julkaisee anojen tylyt kommentit tänne jos hänellä on mahdollisuus olla julkaisematta?

    naurettavaa.

    ReplyDelete
  143. Hyvähyvä, näin sen kuulukin mennä - bloggauksen pitää olla kiva harrastus, ei pakkopullaa. :)

    Toivottavasti jaksat kaikista paskakommenteista ja rasittavista anonyymeistä huolimatta viel postailla ihan hyvällä mielelläki, nimittäi oon yhä edelleen sitä mieltä, et sun blogis on paras :--)

    -Tiia

    ReplyDelete
  144. Älä lopeta tätä blogia! tää on oikeesti tosi hyvä:) oon ite lukenu tätä vasta ehkä kolme kuukautta mutta tykkään kauheesti. mun mielestä sulla on tosi kiva ja oon ite kans ottanu jotain vinkkejä:D

    ReplyDelete
  145. Moikka, mun mielestä on ihan oikein että pidät taukoa tai lopetat kokonaan. Blogin taso on laskenut enkä mä ainakaan oo pitkään aikaan jaksanut seurata sitä kunnolla, ja tämähän johtuu siitä ettei sua enää kiinnosta vaatejutut niin paljon. Ihan ymmärrettävää että mielenkiinnon kohteet muuttuu.

    Mun täytyy sanoa että oon aina pitäny sua todella lapsellisena ihmisenä ja vaikka oon blogias lukenuki, niin pidän edelleen. Lapsellisuudella en tarkota juttuja mitä postaat tai tyyliäsi tai mitään (oon tosiaan sitä mieltä että sun tyyli oli upea), vaan tapaa millä vastaat kommentteihisi. En tarkoita mauttomia huorittelu yms-viestejä, vaan kriittisiä mutta asiallisia kommentteja. Jos joku sanoo esimerkiksi että blogisi taso on laskenut ja perustelee että miksi, on todella ikävää luettavaa kun vastaat vittumaisesti että "no jos ei kiinnosta lukea ni painu v-ttuun". Toki blogia ei kannata lukea jos tuntuu ettei se ole hyvä, mutta asiallisesti kriittisistä kommenteista kannattaisi ottaa jotain opiksi, ja muistaa se että se miten kohtelet lukijoita jotka eivät vain nuole perseitä (edelleenkään en puhu huorittelijoista, joista pitäisi ilmoittaa poliisiille vaan niistä jotka pitää sua maailman siisteimpänä tyyppinä jne). Sun vastaukset kommentteihin saattavat osaltaan vaikuttaa kommenttien laatuun ja pinnalliseen kuvaan minkä annat itsestäsi. Mun mielestä se on surullista että kritiikki otetaan heti vittuiluna ja kaikki maailman asiat otetaan itteensä vaikka asialliset ihmiset kommentoi sun blogia ja blogikäytöstä (onko toi ees sana :D). Enhän mäkään sua oikeasti tunne enkä siten voi sanoa että "oot lapsellinen", kerron vaan millainen kuva mulla on susta.

    Toivottavasti en nyt saa hirveitä haukkuja niskaani. Tsemppiä koiravauvan kanssa. :)

    -Lilli

    ReplyDelete
  146. Ihan hyvä, että piät tauon, koska blogin taso on laskenu paaaaaaaaljon! Siis mikä vitun muotiblogi tää enää on, ku laitat tänne enää sun puolialastomia ja huorakuvia, sekä postaat vain bileistä ja siitä, kuinka oot vetäny pääs täytee yksin hotellihuoneella. Nii missä sitä muotia on? En oo täysin varma tästä asiasta, mutta luulen kuitenki et oot vielä Taavin kans(?(enkylläyhtäänihmettelevaikketois), nii mítä luulet et se sanoo sitä yhestä kuvasta, jossa se joku dj kopeloi sun rintoi! Siis kui kohtuutonta Taavia kohtaan.. Säälin sitä, koska susta saa semmosen käsityksen, et voisit hyvinki hypätä toisen miehen sänkyyn. Joo, oot antanu ainaki mulle semmosen käsityksen postauksist ja kuvista..
    PS. Näytät tämänki postauksen kuvis ihan känniseltä huoralta.

    ReplyDelete
  147. Lauran blogi on Suomen paras. Toivottavasti joskus jatkossa saadaan taas nauttia siitä, mutta jos ei niin mitä parhainta jatkoa ja toivottavasti sheltin kanssa on kivoja hetkiä :)<3

    ReplyDelete
  148. Hyvä edellinen anonyymi, mä haluaisin vain tietää että minkä takia,siis minkä t-a-k-i-a jonkun ihmisen PITÄÄ saada ilmoittaa toiselle, että pitää häntä lapsellisena. En ymmärrä mikä siinä on, että oma negatiivinen mielipide on vain jostain hemmetin syystä sanottava ääneen. MITÄ SINÄ SAAT SIITÄ? Pliis vastaa, haluan ymmärtää miksi ihmiset ovat niin aivovammaisia.

    ReplyDelete
  149. olen samaa mieltä lillin kanssa. Joskus kun jotain kysyin siihen tuli heti tympeä vastaus.. muuten en oo ikään ymmärtäny näitä blogejä mutta sun oli ekä jota luin ja jäin koukkuun :) kävin joka päivä kattoon uusia postauksia ja niitä oli aina mutta nyt on ärsyttäny ku ei oo ollu toisaalta ymmärrän ite oon nyt pitänny blogia pari kuukkauta ja tuntuu nyt jo että ei jaksa..jokaisella on oikeus omaan elämään. eihän me voida vaatia että sun pitää jatkaa koska tämmösen blogin pitäminen on kyllä rankkaa :) olen myös pitänny siittä että hyväksyt kaikki kommenttit vaikka ne ois krittikkiä. Semmoset blogit on ärsyttäviä jossa on vaan kaks kommaa hyväksytty ja varmaan satoja kritikkejä tullu mutta niitä ei oo hyväksytty! tsemppiä! :) ja Kiitos! että pidit tätä blogia! :)
    Noora

    ReplyDelete
  150. toi yks ano ei varmaan huomannu et se on lauran oma käsi siellä tisukoissa :DD eiköhän sitä voi miesten kanssa bilettää ilman et niiden kans menee sänkyyn. ootko kuullu semmosesta ilmiöstä?? piiiis.

    ReplyDelete
  151. lukisin tosi mielelläni sun postauksia jatkossa mutta jos nyt miettii seuraako sun tauosta jotain hyvää niin ainakin se että nää crazy-anot saa aikaa rauhoittua ja ehkä hakea apua ongelmiinsa. en tiedä miks aina eksyn näitä komsuja lukemaan kun aina tulee ahistus et härre god kuinka kauheita ihmisiä on olemassa. jos joskus jaksat jatkaa postailua niin pliis anna komsumahdollisuus ainoastaan blogger-tilillisille ;) oikein ihanaa jatkoa hauvavauvelin kanssa, toivottavasti kaikki sujuu hyvin!

    ReplyDelete
  152. Minäkin ajattelin nyt ensimmäistä kertaa kirjoittaa tänne, vaikka olenkin seurannut blogiasi jo alusta asti. Tosi kurjaa, että päätit lopettaa blogisi kirjoittamisen, mutta toivon kovasti, että jatkat sitä jossain vaiheessa! Blogisi on nimittäin ainut blogi jota luen tai olen koskaan lukenut ja sitä on ollut mahtava seurata! Jotkut lukevat esimerkiksi päivän lehteä mielenkiinnolla, mutta minä luen blogiasi :D tuntuu vähän samalta, kuin joku hyvä ohjelma loppuisi :/ Luin tuosta pari saamaasi negatiivista kommenttia ja minua rupesi lähinnä huvittamaan! Koska on päivänselvää, että noiden negatiivisten kommenttien kirjoittajat ovat vain ns. kateellisia pellejä ja niitähän maailmassa riittää. Selvästi heitä näyttää kiinnostavan elämäsi, kun seuraavat blogiasi ja vielä vaivautuvat kirjoittamaankin tänne. Mutta joka tapauksessa, minusta vaikutat mukavalta ja mielenkiintoiselta tyypiltä ja toivotan sinulle kaikkea hyvää!

    ReplyDelete
  153. moikka.
    jäin pikkusen lukee näitä kommentteja ja hävettää ihmisten puolesta. jos joku ei oo jostain syystä pitänyt susta minkä takia jäänyt lukemaan ? gooosh. ja viel vaivautunut jättämään jotain säälittäviä "näytät horolta blogis on paska" -kommentteja. i say grow up. ihmiset on kaikki erilaisia ja kun yks ihminen ei oo samaa sarjaa muun massan kans vaan erottuu joukosta se saa pelkkää paskaa niskaansa syyttä. laura oot varmasti upee tyttö sellasena kun olet ja pidän tyylistäsi kovasti. pystyn sanomaan et oot sen verran vahva tyttö ettet ota ittees helposti, sus ei ole vikaa, niin mä sen nään, vaan niiden ihmisten päätökses haukkua, varmaan saa siitä jonkinlaista tyydytystä. itse oon sellanen et vaalin yksityisyyttäni mut kunnioitan ihmisiä jotka pystyy julkistamaan elämänsä mut kuitenkin lopettaa sen kun siltä tuntuu. mun mielest et koskaan oo hakenut huomiota, en ymmärrä mitä se sellanenkin puhe on.
    kuitenkin, kuten olet varmasti huomannut sua jää kaipaamaan monet lukijat jotka on käsittämättömän hyvin sua puolustanut täällä. ja sen perusteella mitä oon lukenut, se on fiksumpaa porukkaa kuin mitä nää pierut päälle anot.
    hyvää jatkoa laura ja onnea pennun johdosta. vaikka ne tuottaakin työtä sitä enemmän kuitenkin iloa, nim. kahden karvapallon omistaja.

    -Noora

    ReplyDelete
  154. no perskeles kun kirjotin kommentin mutta netti pätkäs juuri otollisella hetkellä!!
    once again..

    Kyllä on junttimaista porukkaa ruudun toisella puolella kun tietyntyyliset kuvat tuomitaan heti "kännihuorakuviksi" :) (siitä kommentaattoreiden iästä sitten puhumattakaan...)
    onnneks ei edes kunnolla mitään näy noissa kuvissa, saattais jotkut saada slaagin.

    ihme juntteja ootte kyllä xD hihi.

    ReplyDelete
  155. muuttaako tää shelttivauva sun luokse? :) aaaaaaawww miten ihanaa<333

    ReplyDelete
  156. Eiköhä Laura puhkee taas kesällä kukkaan ja oikeen innostu blogeilemaan uudemman kerran :)

    ReplyDelete
  157. nöyy, älä lopeta bloggaamista :/ sun juttuja on ollu niin kiva lukee. sussa on persoonaa, mitä harvemmin näkee näis tusinabloggaajissa joita en vaan jaksa :D

    ReplyDelete
  158. ikävä sun postauksia :(

    ReplyDelete
  159. huuhhuh, en oo lukenu blogia ennen, ja nyt kun kattoo tätä kommenttitasoa, niin on helppo olla ihmettelmättä miks lopetat ! ehkä lj:n puolella tosiaan ei tuu tällasta settiä ihan koko ajan vastaan lukijoiltra

    ReplyDelete
  160. harmi että päätit pitää pidempää taukoa, mut jos päätät joskus vielä jatkaa niin jatkan sen lukemista :) hyvää jatko laura!

    ReplyDelete
  161. Hei Laura.

    Olen lukenut sun blogia pitkään ja harmittaa, että lopetat kirjoittamisen. Vaan älä kuitenkaan kokonaan, jooko? Sussa on ainesta tulla moneksi, sulla on asenne kohdillaan ja kokemuksia varastossa. Olet kaunis ja sydämellinen ihminen, pysy vahvana. Sunlaisesi ihminen ei tosiaan ole syntynyt tänne maan päälle nujertuakseen muiden ihmisten ilkeyden alle. Joten, pidä lippu korkealla ja anna mennä vaan, tiet on avoinna sulle. :)

    PEACE OUT.
    <3

    ReplyDelete
  162. Olen seurannut blogiasi jo aika kauan, ja taso on laskenut samalla kun kiinnostuksesi on vähentynyt. Siksi onkin ehkä ihan hyvä jos lopetat ja keskityt niihin juttuihin mihin energiaa riittää ja tuo uusi pentukin varmaan on aika energiasyöppö:d mutta joo kaikkea hyvää sulle, hyvä että lopetat tai pidät taukoa jospa tämän taso nousisi breikin aikana... koska oon pettyny tosi monesti ku innolla tullu lukeen ja sitte onki vähän shitti kamaa ku sua ei kiinnosta.

    ReplyDelete
  163. "Sun kaltaiset ihmiset pitäs viiä saunan taakke, ei susta ole mihinkään.

    Ja kuvissas näytät muutes ihan huoralta."


    Tossa on jo rikosilmoituksen paikka, joillain ei oo ihan kaikki ilmeisesti tallessa.. Tulee kyllä aika inhottava olo kun miettii mitkä hullut noita kirjottelee. Herjaus, kunnianloukkaus ja uhkaus on lainvastaista, ja noista voi tehdä tutkintapyynnön poliisille jota suosittelen. Kaikki ne netissä roikkujat ei ole nörttejä ja ymmärrä "vaihdella" sitä ip:tä, niin jotkut kyllä voi jopa jäädäkin kiinni. Joten ehdottomasti, ainakin opetuksen vuoksi kannattaa vähän näpäyttää, ei tollasia päin naamaakaan kukaan tulis sulle sanomaan.
    Ois ihmisten jo korkea aika oppia että netissäkään ei kaikkea voi tehdä.

    ReplyDelete