Thursday, October 15, 2009

Miehet ja pojat huomio


Olettaen, että täällä on sellaisia, edes muutama?
Nyt olisi mahdollisuus voittaa Bosweelin kauluspaitoja vastaamalla yhteen yksinkertaiseen kysymykseen.

Ja kysymys kuuluu:
Miksi sinä miespuolinen henkilö luet blogiani?

Eli vastaamalla kommenttiboksiin osallistut lukijakilpailuun.
Muistathan laittaa sähköpostiosoitteesi kommentin loppuun!

53 comments:

 1. Ei mitään varsinaista syytä. Kiinnostuin joskus jonkun matkustuspostausken takia ja olen lukenut sen jälkeenkin säännöllisen epäsäännöllisesti.

  tapani.aitta(aaltomerkki)gmail.com

  ReplyDelete
 2. Miksikö luen blogiasi? Suurelta osin siksi, että olen kiinnostunut kuulemaan mitä nuoret naiset ajattelevat muodista ja pukeutumisesta, ja miten voin itse peilata niitä omaan miehiseen tyyliini. Naisethan ovat kuitenkin kauneuden lähde, joita me miehet voimme vain kadehtia. :) Ja lopuksi, ehkä me miehet voimme todella oppia asioita lukemalla teidän naisten ajatuksia, vaikka sitten muodin saralta :) Nimim. Muodistakiinnostunut

  ReplyDelete
 3. Tyttöystäväni on lukenut blogiasi alusta asti ja aina välillä kommentoinut vaatteitasi tai tekemisiäsi ääneen. Lopulta mun oli pakko tulla itse katsomaan, millaiset sivut täällä on pystyssä :) Eniten kiinnostaa rockhenkinen asenne ja selvä kiinnostus musiikkiin!

  Sähköposti: jannenne@gmail.com

  ReplyDelete
 4. Luen, koska tätä kautta on helpoin seurata mitä pikkusiskoni puuhailee. Oon ehkä vähän jäävi vastaamaan tähän niinkuin noin muuten, mutta pidän kyllä Lauran kirjoitustyylistä. Tai ehkä mä olen vain kasvanut siihen ;)
  Toisaalta olen itsekin näköjään joissain kuvissa ja tarinoissa, niin pakkohan mun on tulla stalkkaamaan Lauran versio päivän tapahtumista.

  jesse_heija@yahoo.com

  Ps. Jos päätät arpoa voittajan, mä voin toimia onnettarena, ja teen "Lasset", eli kirjoitan kaikkiin lappuihin oman nimeni. :D:D

  ReplyDelete
 5. koska sä oot niin hyvännäköinen

  ReplyDelete
 6. - vaimoke suositteli
  - tapan aikaa
  - saatan keksiä virikkeitä joilla vietellä tuota toista osapuolta :D

  ReplyDelete
 7. Huomasin tyttöystävän lukevan joitain muotiblogeja ja mielenkiinnosta aloitin itsekin selailun ja nyt oon koukussa näihin hömppähommiin!

  Itekin joudun mun mirkun blogii varten hovikuvaajaks ja kuvauskohteeks päivittäin ;D

  ReplyDelete
 8. No tiedät kyllä miksi! Tiedän sitten edes jotain kuulumisia
  taavi.mets@welho.com

  ReplyDelete
 9. joku typerys oli pannu linkin tänne jonnekin (ei jonnewebiin) siksi tätä luen. nii ja paita ois kiva ^^,

  ReplyDelete
 10. jäävää taavi ja jesse, muuten tulee salaliittoteorioita!

  ReplyDelete
 11. Oon homo. SPUDRÖ SPÖÖÖR IS EPIN!!1!

  ReplyDelete
 12. Luen tätä koska olisit just mun ihannenainen, kuuntelet samaa musiikkia kuin mä ja vaikutat muutenkin niin hauskalta misulta!


  iiwu8qh@wippies.com

  ReplyDelete
 13. koska oot bb raxun best friend :333

  ReplyDelete
 14. Joskus löysin googlen kautta vahingossa ja olen välillä tätä katellu.

  s.posti. matiijas@luukku.com

  ReplyDelete
 15. Milloin muuten voittaja/voittajat selviää? Ja kai jätät arvonnasta pois noi homo yms. anonyymit? :D

  ReplyDelete
 16. http://www.kuvalauta.fi/b/src/125559881096.jpg

  ReplyDelete
 17. Eeerittäin hyvä kysymys! Ei mitään havaintoa, tullu vaa tavaks tulla saaran blogista tänne tsekkaamaan postauksia.

  d_laulavasusi@hotmail.com

  ReplyDelete
 18. Muodista kiinnostunut, mutta suomalaisia muotisivustoja ei ole oikein kovasti. Jossain tämän joskus löysin ja sillointällöin seurailen mielenkiinnosta. Jos vaikka näkyis jotain aivan älyttömän hienoa mitä olis pakko hankkia. :) Tähän voi tietysti lisätä sen, että opiskelen vaatetusalalla, niin on vähän mielenkiintoa asiaa kohtaan.

  v_latukka@hotmail.com

  ReplyDelete
 19. Tyttöystäväni lukee blogiasi kokoajan, joten jossain vaiheessa oli pakko katsella itsekkin mitä täällä tapahtuu ja siinähän sitä sitten koukkuun jäi. Hyvä tietää mitä naiset ajattelee ;) kutiis@hotmail.com

  ReplyDelete
 20. Mää vastaan mun poikkiksen puolesta! Se on takuulla salaa niiiin tyytyväinen kun luen sun (+ muiden kivojen) blogeja, kun sit en kokoajan marmata ja vaadi sitä alkamaan mua :D:D Ja juuu, oishan se mullekki silmäniloa jos sillä ois tollanen uus paita :D

  thckoitin@hotmail.com

  ReplyDelete
 21. Älä mielellään julkase tätä, koska en haluu s-postiosotettani näkyville tänne!

  Oon 18-vuotias poika. Luen blogiasi, koska sulla on mahtava tyyli! Osaat yhdistellä erilaisia vaatteita ja saat ne näyttämään hyvältä päälläsi. Sulla on mielenkiintonen elämä ja oon kateellinen ku matkustelet koko ajan :D Lisäksi sulla on hienoja kuvia blogissas! Keep going :)

  jooooni@hotmail.com

  ReplyDelete
 22. millon se ohjelma tulee mist puhuit kerra? :o

  ReplyDelete
 23. minkä koulun oot käyny?

  ReplyDelete
 24. Blogisi kautta saa paljon inspiraatiota myös miesten pukeutumiseen. Miehillä ja naisilla on kuitenkin melko samat jutut muodissa esim. asusteissa. Blogisi kautta voi myös tutkistella mitä naiset ajattelevat ja mihin naiset tykkäävät pukeutua. Olet myös luova ja inspiroiva kirjoittaja, siksi se on myös suuri syy miksi tykkään blogiasi lueskella.

  ReplyDelete
 25. aini se sposti
  damnedgoods@gmail.com

  ReplyDelete
 26. onneksi ei vielä ainakaan ole löytynyt veljen/miehen sähköpostia täältä :--D olis muuten tullut aikamoinen shokki. hehee. Ei siis millään pahalla.

  ReplyDelete
 27. Luen koska mua kiinnostaa sun mielipiteet asioista, varsinkin kun ne on hyviä, useimmiten. Ja sun postaukset on muutenkin hyviä!

  tommi.pettinen@hotmail.com

  ReplyDelete
 28. Just beautiful pictures and your high sense in fashion and dressing.Don´t bother about my email.so that other people will have opportunity to win.

  ReplyDelete
 29. Jahas, luen sopivan tilaisuuden sattuessa, tänne taisin päätyä ku tää oli linkitetty johonkin. Siitä lähtien sit oon käyny kattelemassa. Sen suurempaa mielenkiintoa mulla ei vaatteisiin/tyyliin oo, mutta tommoset keikka- ja muut kuulumispostaukset oon lukenu mielenkiinnolla läpi.

  metaldasher@hotmail.com

  ReplyDelete
 30. No sillonkun aloin kattomaan näitä, että minkälaisia nää oikein on, niin sitten blogilistalla oli tää blogi siellä etusivulla ja aloin lueskelemaan! Tykkään kuvista täällä, varsinkin asukuvista. En sitten tiedä mitään muuta syytä, mutta näitä lukiessa rentoutuu kummasti! ja sulla on upee tyyli

  ReplyDelete
 31. Elsa kissa on eläinsairaala ohjelmassa?

  ReplyDelete
 32. hhei sori kun tää ei kuulu tähän ja eikä muutenkaa mtn mutta eiks annalla ole enää blogia:O???

  ReplyDelete
 33. Anonyymille, ei ollut Lauran Elsa, vaikka samanikäinen taisikin olla.

  ReplyDelete
 34. Oot vaa nii kaunis ja seksikäs

  ReplyDelete
 35. Tyttöystävän kautta :) Pidän kirjoitustyylistäsi ja koska tyttöystäväni on sanonut ihannoivan sinua, saan vinkkejä hänelle ostamiini lahjoihin tyylistäsi :)

  ReplyDelete
 36. enpä jaksa pitkää liirumlaarumia tänne vuodatella, joten lyhyesti: pidän tyylistäsi ja rennosta elämänasenteestasi. Jes!

  rollepolle@luukku.com

  ReplyDelete
 37. juu sama juttu ku tos vähä ylemmäs et eiks annan blogii oo enää? :( mut jos oisin mies ni lukisin tätä silti :D

  ReplyDelete
 38. Tykkään sun kirjotus tyylist hirmusest ja etenki siitä miten pukeudut :) Postaus tahti on sopiva eii liian tihee ku muyuten jäist paljo aina lukematta ja vaikutat ihan mahti tyypilt (:

  ReplyDelete
 39. Hei vain, ihan mielenkiinnosta muotia kohtaan lueskelen, sekä tietenki hyvien juttujen perässä. Kirjoitat hauskasti ja käytät luovasti myös kuvia tekstisi tukena :P Jos näin hienosti asian sanois...
  Ja onhan blogissasi silloin tällöin myös miehisen sukupuolen edustajia kuvissa :)

  Että näin. Kiitoksia vain hauskasta blogista!

  ReplyDelete
 40. Mm, syitähän riittäisi, jos niitä pitäisi alkaa luettelemaan. Ensiksi, muoti sattuu kiinnostamaan hurjasti. Ja täältä kun löytää ideoita ja näkee millaiset asukokonaisuudet naisia miellyttää. :)
  Ja onhan blogissasi silloin tällöin miehisen sukupuolenkin edustajia, joista ainakin joku tykkää muodista. Tai näin vaatteista saattaa päätellä.
  Lisäksi kirjoitat hauskasti ja käytät kuvia luovasti tekstin tukena, joku kommentoikin että tätä blogia lukiessa rentoutuu jonka voin myös allekirjoittaa. ;)

  Että näin.

  jaittis@luukku.com

  ReplyDelete
 41. On annalla blogi....-.- mutta nimi on anna k

  ReplyDelete
 42. mitä vittua mis anna blogi ????????????

  ReplyDelete
 43. Luen, koska tykkään tyylistäsi, olet cool ja avoin.
  Otan sinulta usein tyylivinkkejä kuten paljon revittyjä vaatteita, on nyt in. Minä käytän nykyään myös nahkatakkia..(ehkä pitää hankkia yksinkertainen ja cool/lämmin) Jos olisin nainen haluaisin olla sinä :) Ja jos olisin hetero haluaisin varmasti oll poikaystäväsi. tai siis olen bi, mutta minulla on poikaystävä.. hhaha kiva selitys ^^ MUTTA siis rakastan blogiasi, olen addiktoitunut.. olet upea, spesiaali. Ja rakastan kanssasi Lisbethiä <3


  Eino

  eikkaboy@gmail.com

  ReplyDelete
 44. tuli joskus kuultua mainos radiossa, ja nyt oli vähän aikaa tapettavana. varmaankin pääasiassa mielenkiinnosta :)

  Klitsu_5@hotmail.com

  ReplyDelete
 45. Koska haluan ymmärtää paremmin (edes jotenkin) vastakkaista sukupuolta. Myös kaikki visuaalinen karkki kiinnostaa.

  infektio@gmail.com

  ReplyDelete
 46. Blogia luen ihan siks vaan et sul on mahtava tyylitaju, ja halun myös seurata naistenmuotia..

  ande_82@luukku.com

  ReplyDelete
 47. Siksi, että tutut naiset puhui tästä :o

  alfienpaluu gmail.com

  ReplyDelete
 48. Surffailin blogosfäärissä ja satuin törmäämään tähän, kun selailin muita vastaavia blogeja. Tykkään blogin aitoudesta ja siitä että käyttämäsi vaatetus ei ole mitään pröystäilyä, vaan tuiki tavallista. Tarkoitan, että osa blogeista sortuu siihen, että niistä tulee oman leveän elämän pröystäilyä "ostinpa taas tonnin laukun".
  On mukava seurata, miten yhdistelet 2nd händ vaatteita uusien kanssa. Tietty vilpittömyys on vain parasta, ja turha väittää etteikö blogia tulisi seurattua siksi että saa silmänruokaa =D. Se on kanssa kova juttu että pystyt päästämään höyryjä välillä ulos blogiin, ja tykkäsin siitä että myös vaatetuksesta tykkäävät ja muodikkaat naiset tulevat välillä ajatelleeksi elämän merkityksettömyyttä (kuten taannoin oli viesti, jonka kirjoitit ilmeisesti suhteellisen pahassa laskuhumalassa). Harmi että miehille ei ole kunnon vastaavia muotiblogeja, mutta toivossa on hyvä elää!

  dameitsi a t gmail.com

  ReplyDelete
 49. Pakko kommentoida tähän väliin, kun satuin lukemaan. Tässä muotiblogia miehille: www.muotimies.com

  ReplyDelete
 50. No eihän muotimiestä voi sanoa imo samanlaiseksi muotiblogiksi kuin tämä. Ei ole mitään postauksia omista pukeutumisyhdistelmistä tai omia pohdintoja tms, kyseessähän on vain muotikatalogi.

  - meitsi -

  ReplyDelete
 51. Eikö nää paidat vois jo arpoa? Yli viikon ollut kilpailu jo käynnissä :)

  ReplyDelete
 52. Tyttöystävän koneelta joskus bongasin suosikit-välilehdestä ja kiinnostuin lähinnä musiikki-aiheisista jutuista. Olen löytänyt tätä kautta Dead by Aprilin jota olen itseasiassa nyt joulukuussa menossa katsomaan. Jokaisen kirjoituksen lopussa olevat musiikkivideot ovat loistavia, sellaisia bändejä joita en itse välttämättä ole ennen kuullutkaan mutta toimii tällaiselle black metal-henkisellekin! Hauskan kirjoitustyylisi ohella oppii samalla myös hieman muoti-juttuja jotka ovat aina olleet minulle hepreaa tyttöystäväni niistä touhottaessa. Ostin hänelle tuliaisiksi jopa samantyyliset kengät jotka olin aiemmin nähnyt jossakin kirjoituksessasi - osui täysin nappiin. Kiitos siis inspiraatiosta :)

  mikko144@gmail.com

  ReplyDelete