Monday, March 9, 2009

Mikä blogissani on parasta ja mikä huonointa? Parannusehdotuksia, juttutoiveita?
Risut ja ruusut tänne!
Kaksi parasta kommenttia voittakoon, joten toivon, että kommentti tulee suoraan sydämestäsi!
(Ykköspalkinto menee parhaimmalle kommentille ja kakkospalkinto toiseksi parhaimmalle kommentille)

Säännöt:

1. Keksi itsellesi NIMIMERKKI, anonyymina et voi osallistua
2. Kisa on käynnissä keskiviikkoon 11.03.2009 kello 00.00 asti
3. Kommentit tähän postaukseenPalkinto #1: MACin kaksi luomiväriä, hajuvesi ja huulikiilto

Palkinto #2: Kate by Kate Moss, hajuvesi ja suihkugeeli

Paljon onnea kilpailuun!!Hyvää yötä kaikille ihanille lukijoilleni <3

421 comments:

 1. wau..parhaimmat palkinnot ikinä. pakko saada toi ykkönee <3333

  ReplyDelete
 2. Jopas on hintavat palkinnot! :O
  Vautsi!

  Ihana tuo hapsuponcho!

  ReplyDelete
 3. Anonyymit hei:D Ei tollalailla voi osallistua, ainakaan anonyyminä - lol, joten nyt näppäimistöt syyhyämään :DD

  ;))))

  ReplyDelete
 4. Blogisin on kaunis sisällöltään ja ulkokuoreltaan. Ajatuksesi kirjaat selkeästi ja täysin oman tyylisi allekirjoittamana! Ulosanti kokonaisuudessaan on aina osuvaa, vaikka välillä postauksesi käsittelisikin 'tuhatta eri asiaa'. Lyhyempiinkään postauksiin ei jää mitään anteeksi pyydettävää, annat pituudesta riippumatta lukioille sitä mitä täältä tullaan lukemaan, kauniita kuvia ja tyylikkäitä ajatuksia! IHAILEN TYYLIÄSI!

  Miinuksena toivoisin värimaailmaan hieman räväkkyyttä. Lisäksi banderollissa toimisi jokin räiskyvämpi kuva, vaikka siitä asennetta löytyykin. Elikkä ulkoasu värimaailmaltaan ja malliltaan on aika laimea.

  ReplyDelete
 5. ooooooh toi lahja :OOO ja palkinnotki iha jees joo kieltämättä! mut toisaalta sul on paljon lukijoita ja ku parhaat noi palkinnot saa nii kylhä ne pitää olla tavottelemisen arvosetki ;D :D

  ReplyDelete
 6. Competition answer: You have proven your readers that fashion is not all about money or superficial matters. It's all about the attitude that comes with it. The way you wear your clothes and write about it, inspires countless amount of people to do the same.
  What makes your blog to stand out from other fashion blogs is that you introduce other things, such as music, which obviously is one of the main influences when it comes to your personal style. You never let us down with your posts, or if you do, we all know your persistent dedication will make you to make it up to us.
  I personally like the fact that you're not trying to keep any of your fashion tricks as a secret and you let us all know where to buy and what it all costs. I would say that it's a huge help for those who have never learned to shop. Thanks to you, soon they will! Thanks Laura for this amazing blog, you deserve all the hype! ;)

  ReplyDelete
 7. parasta ehdottomasti sun oma tyyli, ja siita saatu inspiraatio. blogi antaa myos luvallisen tavan tirkistella sisaan mielenkiintoiseen elamaan joka on aivan erilainen kuin oma.

  toivoisin enemman juttua itse sun tyylista; mista saat ideoita, millainen on jonkun asukokonaisuuden evoluutio (aamulla kun puet paalle tai jopa pidemmalla aikavalilla kun keksii uusia tapoja kayttaa vanhaa vaatetta), seuraatko muotia muuten (kuten juuri meneillaan olevien muotiviikkojen osalta), mita lehtia luet/keraat, kenen tyyleja ihailet?

  parannusehdotuksia ei sen suurempia ole, oot vasta alottanu, joten on ehka helpompi antaa niita kun nakee mihin suuntaan blogi kehittyy... tahan asti on aina ollu mukava huomata uus paivitys.

  (ps sori aakkosista pisteilla... ei oo suomalainen nappis)

  ReplyDelete
 8. Blogissa parasta on yksinkertaisesti vaan SINÄ.

  Lueskelin sun juttuja satunnaisesti jo Sharonin blogista kun sinne kirjoittelit ja totta kai piti heti lueskella sitten sun ihka omaa blogia kun sen perustit. Alussa pidin sua hurjan kauniina ehkä hieman kylmänä ihmisenä, mutta kun tavattiin miitissä ja vaikka ei kauheasti juteltu niin mielikuva muuttu tosi paljon. Oot samaan aikaan ihanan herttainen ja suloinen, mutta kuitenkin sit taas tosi räväkkä. Hirvee ristiriita :D

  Sen räväkän puolen takia on tosi kiva lukea kaikkia baarijuttuja ja muista tapahtumista missä oot ollu.

  Lisäks sulla on ihan mahtava tyyli (tosin taidat tietääkin sen jo), joka saa välillä pohtimaan, että pitäiskö laihduttaa, että niistä vaatteista ees jotkut näyttäs munkin päällä kivoilta.

  Risuiksi se, että sulla on kauheen usein kuvissa vähän myrtsi-ilme, voisit hymyillä enempi! Ja ehkä voisit harkita tohon taustaan jotakin väriä? On tää valkonenkin ihan jees, mutta ehkä jotakin räväkkyyttä vois lisätä jollakin viivoituksella vaikka :p + sit tää, että en tykkää tästä pienestä kommentti-ikkunasta, mutta se nyt on ihan makuasia. (Tosin mm. mungolifen anna sano ihan fiksun perustelun tästä pikkuikkunasta = näkee tekstin mikä blogissa lukee)

  Sit öö juttutoiveita. Joitakin matkakuvia oot näyttänytkin, mutta olis kiva lukee lisää matkajuttuja, toisaalta ei mulla mitään fiksuu toivetta oo. Sun elämässä tapahtuu kaikkea kivaa joten jatka samaan malliin.

  Ja joo eheheheh tuli vähän pitkä sepustus! Pitäs ehkä mennä nukkumaan...

  ReplyDelete
 9. Annetaan risut heti ekaks! Eli ulkoasu on sun tyyliin verrattuna todella tylsä ja laimea, kaipaa..väriä? Tokaksi, tämä palkintojuttu on ihan hanurista koska vain parhaimmat kommentit voittaa eli minulla ei ole mitään mahiksia! :D

  Parasta sun blogissa olet sinä, koska sun tapauksessa voi jo sanoa että sulla on oma tyyli ja omanlaisesi vaatteet, mitä muilla ei tunnu olevan... (ainakaan yhtä paljoa) Esimerkkinä käy nuinkin yksinkertainen juttu kuin hapsuponcho, kuka muu bloggari ostaisi sellaisen?! Nii-in, eipä moni..

  Toiveina voisin sanoa vaikka meikkaus- ja hiusjuttuja, ja sitten ehdottomasti niitä "viisi omituisinta tapaani" juttuja :D

  ReplyDelete
 10. Parasta on kyllä ehdottomasti ihan vain vaatekuvasi: siitä saa ideoita omaan (tylsään) pukeutumiseen. Lisäksi kiva seurata mitä peruspuljuissa tapahtuu.
  Minä(kin) laittaisin jotain väriä vähän. Ei sen kummempia miinuksia (vielä hehheh).

  ReplyDelete
 11. Parasta tässä blogissa on sujuva teksti jota on kiva lukea, ja selkeät hyvät kuvat. Sun tyyli on myös mahtavin mitä tiedän. Ja postaustahti on mitä mainioin!

  Sitten nää huonommat jutut. Mun mielestä täällä ei ole sinänsä mitään huonoa tai parannettavaa, mutta jos joku pitäisi mainita niin ehkä ulkoasu ja banneri saisivat olla vähän eloisampia.

  Ja sitten niitä juttutoiveita. Olisi kiva jos esittelisit sun meikkisi, ja ois ihanaa jos tekisit myös postauksen sun arki- ja juhlameikistä :)

  ReplyDelete
 12. Minusta blogissasi parasta on sinä itse! Tykkään tyylistäsi pukeutua ja seuraan sitä, jos vaikka itsekin tohtisin joskus olla hieman räväkämpi. Vaikka joskus vaatevalintas on aika outoja ja mietin et mitähän se oikeen on ajatellu, niin ne on siltikin siistejä ja sulle sopivia =) *armotonta nuolemistaaaaah*

  Huonointa blogissa on ehkä tää värittömyys... Kuten muutki on sanonu. En oikeen keksi!

  Juttutoiveita haluaisin mm. sun työstä, millasta siellä on olla missä oikeesti oot (kiinnostas ihteeki :--D), sekä esittelyjä sun vaatteista, tuollasta samaa ku esittelit vaatekaappiski... Jooh ei muuta :--)

  ReplyDelete
 13. Risu: Välillä postaukset ovat lyhyitä, hiukan sisällöttömiä ja jotenkin tuntuvat lukijalle "väkisin väännetyiltä", siltä, että pakko nyt oli vain jotain päivittää.

  RuusuT:
  Olet mielenkiintoinen persoona, joka omaa UPEAN, erilaisen, omanlaisen, karismaattisen ja kiinnostavan tyylin.
  Inspiroit ulkonäölläsi, pukeutumisellasi, shoppailuillasi ja vaatekokeiluillasi varmasti kaikkia !!
  Blogisi taso on loistava, olet ehdottomasti Suomen kiinnostavin ja varmasti seuratuin (muoti)bloggaaja ja aivan syystä !!
  Sinulla on mielettömästi ihailijoita, kuten myös muutamia "inhoajia". Uskon kuitenkin, ettei tämän blogin lukijoista kukaan ole sitä mieltä, että olisit tylsä, mitään sanomaton tai tavallinen, joka on erittäin suuri plussa !!
  Saat aikaan suuria tunteita ja mielipiteitä kaikissa lukijoissasi.
  Olet aivan uskomaton, omaperäisellä ja persoonallisella tyylillä kaunis, monen suomalaisen (ja ehkä muidenkin maalaisten) tyyli-ikoni ja inspiraation lähde.
  Toista saman tyyppistä henkilä, kuin sinä, on varmasti MAHDOTON löytää.
  Plus, sinulla on superihana Puppe-Juhis, täydelline poikkis, juuri ja ainoastaan sinulle :)

  ReplyDelete
 14. Parasta on sun (kirjotus)tyyli ehdottomasti! Huonointa on blogin ulkoasu, joka on hieman tylsä.

  ReplyDelete
 15. Sun blogissa parasta on kun sä sanot asiat lyhyesti ja ytimekkäästi, et kirjoita mitään turhan pitkää. Myös sun tyyli ja muutenkin asenne kokonaisuudessaan on yli muiden; yhdistelet asuja niin että ne ei ikinä näytä naurettavilta, vaikka jonkun muun päällä ne vois näyttää katastrofaaliselta. Jotain mitä voisit tehdä olis vaikka videopostaus :)

  ReplyDelete
 16. Parasta on sun tyyli, joka on upea ja vaihteleva. Sitä voi olla muiden vähän vaikea toteuttaa (tai siis sellainen tyyli ei sovi kaikille), mutta inspiraatiota voi saada ja vähän jotain vaikutteita ottaa :) Sun kirjoitustyylisi on mukaansatempaava, mutta tekstiä saisi olla enemmänkin. Kuvat vie usein postauksissa voiton, vaikka toki nekin on kivoja!

  ReplyDelete
 17. Blogissas on parasta se, että oot täysin oma itses! Vaikka tääl pyöris kauheesti niitä anonyymei haukkuus kuinka ruma ja feikki oot ni silti vaa jatkoit ja oon tosi ylpee siitä! Sitten sul on iha uskomaton tyyli ja sun juttujas on tositositosi kiva lukea, tää on ehdottomasti mun lempiblogi, no okei ehkä ainoo mitä mä luen.... mutta kuitenkin! kun en mä tarvii mitää muita blogeja kun sut löytää täältä :) Sit sun näis teksteis on jotain asennetta ja tämmöst joka vaa saa lukijat iha koukkuu. se ei oo simmost kaavamaist ja tylsää. Mä käyn varmaa 10 kertaa päiväs kattoo et ook laittanu uuden postauksen, vaikka tiiän et se on turhaa, koska ei kukaan laita niin usein, mut sit luen vanhoi postauksii aina uudestaa :) sitsitsit se on tosi kiva et kekkasit laitaa noi musiikkivideoi ain postauksen perään! tykkääntykkääntykkään, varsinkin ku sul on niiiin kiva musamaku :):) tä on tosi vaikeeta ku oon laittanu vaa hyvii asioi ku en kertakaikkiaan keksi mitään huonoo, oon rakkauden sokaistama ! ja mun mielestä tää ulkoasukin on tosi kiva, tää on sopivan rauhalline ja perus tää valkone mut sitte toi pinkki väri piristää. Ei nyt sit oo mittää käryy et sanotaak tota kuvaa tos ylhääl banderolliks mut siis se kuva on älyttömän upea niinku kaikki muutki sun kuvat. Nii piti viel sanoo et tosiaa vaik sun postaus oliski vaan kuvia susta itsestä ilman tekstii, ni oon silti innoissani! ja simmossii sais olla ain välil :) oot aika tasasesti laittanu simmosii postauksii mitä oisin halunnukki ni eipä mulla mitään erityisiä toivomuksia oo :) täs oli sit varmaan kaikki mitä musta irtoo näin kaheksalta aamulla heheh.

  p.s. toivottavasti kirjotusvirheet ei haittaa, tajusithan vain kuinka pal rakastan tätä blogia

  ReplyDelete
 18. Sun juttuja on kiva lueskella ja kattoo kuvia. Niistä saa hyviä ideoita omaan pukeutumiseen, apua kiire kouluuu..... Jos itelläni on huono päivä nii välillä ku lukee sun bloggauksia ja sul on ollu jossaki hauskaa, nii sillo itellekki tulee hyvä olo. niiku nyt. välillä saatan tsekata montakertaa tunnissaki et millo päivittelet.
  ps. unelmoin hiuksiasi

  ReplyDelete
 19. sun tyyli ja kuvat antaa tosi paljon inspiraatioita, kirjotustyylis on selkeetä ja omanlaistas. :---) blogin ulkoasuki on kivan selkeä ja yksinkertanen.
  paljon kuvia --> myös plussaaa ! (--:
  oot niin persoonallinen, omalaatuinen ja rohkee pukeutuja, etkä varmaankaan pelkää muiden ihmisten mielipiteitä pukeutumisestas. typeriin kommentteihin vastaat ihan rennosti etkä loukkaannu tai suutu.
  mun mielestä sul on _ihana tyyli ! ;---------) ♥ jatka samaan malliiiiiin !
  (ps ja ihan mahtavia palkintoja oot hommanu wooou :--O)

  ReplyDelete
 20. no hei kamoon, sä oot laura galtsusta ja käytät toisinaan ehkä oudoimpia vaatteita ikinä. no need for more words, blogisuosio taattu.

  ja huonoa..koska oot oikeesti SE LAURA GALTSUSTA, kaikkien demittäjien esikuva, saat niin paljon kommentteja, että mua ärsyttää. sillon kun itse pidin blogia, mua ei koskaan kommentoinu kukaan.yhyy.

  katkeroitunut kiittää, okemo!

  ReplyDelete
 21. Parhainta blogissas on ehdottomasti se, että olet jotenki tosi aito, et yritä olla mitään muuta ku oot ja sun asenne on ihailtavaa. Yhdistelet rohkeasti vaatteita ja se jos mikä saa ittenikin innostumaan ehkä hieman kummallisimmistakin vaatekappaleista. Se, että tyylillään voi herättää ihmisissä tunteita ja ajatuksia (ihastuttaa tai sitten vihastuttaa) on aina parempi kuin mitään sanomaton tyyli. Vaikka onkin kiinnostunut muodista ja shoppailee näissä Suomen ihanissa massakaupoissa voi silti luoda tyylin, joka erottuu. Se onkin ehkä pää syy miksi tätä blogia seurailen.

  Tällä hetkellä ainakin mua kiinnostais kaikki matkailuun liittyvä. Esimerkiks maat missä sä oot käynyt ja sun mielipiteet ko. paikasta. Ja koska toisten ihmisten elämä kiinnostaa aina (miten niin stalkkeri? :D) niin ihan vaan perus arkikin voi olla mielenkiintoista jos tekstin osaa rakentaa oikein.

  Välillä tuntuu, kuin joku postaus olis väkisin väännetty. Muista, että tätä hommaa ei pidä tehä lukijoiden takia vaan itsensä. Mielummin sitten vähän pidempi postaus myöhemmin kuin nopeasti tuherrettu. Saattaahan jengi marmattaa jos pitää pidempiä postaustaukoja, mutta en usko, että kovin montaa lukijaa menetät :).

  ReplyDelete
 22. Parasta on ehdottomasti ihan tavalliset kuvat - oli ne sitten epäselviä tilannefiilistelyjä tai varta vasten otettuja asukuvia. Kuva kertoo enemmän kuin tuhat sanaa vaimitensenytmeni.
  Tyylisi on mahdottoman mielenkiintoinen rohkeutesi ja monipuolisuutesi ansiosta, sen takia onkin aina mukava nähdä mitä ihmettä olet päättänyt valita päällesi. Ja tämä positiivisessa mielessä sanottuna (:

  ReplyDelete
 23. Parasta ehdottomasti sun loistava kirjoitustyylisi ja persoonallisuutesi.
  Kadehdittavan upeaa tyyliä unohtamatta !
  Ihailen sitä miten saat halvat ja omituisetkin vaatteet näyttäämään upealta huippumuodilta päälläsi.
  Toimit varmasti inspiraationa monelle ihmiselle ja uskon että olet koko Suomen seuratuin bloggaaja. Ja syystä.
  Yksinkertaisesti rakastan tätä blogia, ja olen iloinen että päätit aloittaa tämän pitämisen. :)

  Huonointa...
  Otsikon taustakuva. Miksi sitä sanotaan ?
  Ehkä ymmärrät ? : D
  Eli vähän lisää väriä ja räväkkyyttä toivoisin minäkin.

  ReplyDelete
 24. Parasta tässä blogissa on se,kuinka kirjoitat suoraan sydämestäsi,etkä ajattele että mitähän muutkin tästä nyt sanovat. Toisekseen asujesi nerokkuus ja vaihtelevuus ovat uskomatonta katsottavaa!

  Huonointa on anonyymien säälittävät kommentit sekä ulkoasuun voisit laittaa jotain väriä,koska tuntuu ettei se kuvaa persoonaasi nykyisellä laimeudellaan.

  Juttutoiveena voisit kuun lopussa laskea ja puntaroida ostoksiasi,mitä olet kuukauden aikana tehnyt :)

  Kiitos loistoblogista!

  ReplyDelete
 25. Parasta asiaa ei tarvitse kauaa miettiä! :))

  Tyylisi on omaperäinen ja rohkea! Pidän siitä. Jotenkin tyylisi vaikuttaa myös hurjan rehelliselle, olet todella mitä olet. :)
  Olet varmasti monen tyylille inspiraationa!

  Myös mistä pidän kovasti!
  Asuntosi! Oi.. Se on niin kovin ihana! Ja se vaatekaappi!

  Risut onkin sitten vaikeampi juttu.. En mieleeni tule mitään kovin radikaalia juttua... Tai oikeastaan.. Ei yhtään mitään!
  Jatka vaan samaan malliin! Lukijoita varmasti riittää.

  Itse pidän siitä että kirjoitat omalla tyylilläsi. Sen pitäisi kai riittää. :)

  ReplyDelete
 26. Parasta asiaa ei tarvitse kauaa miettiä! :))

  Tyylisi on omaperäinen ja rohkea! Pidän siitä. Jotenkin tyylisi vaikuttaa myös hurjan rehelliselle, olet todella mitä olet. :)
  Olet varmasti monen tyylille inspiraationa!

  Myös mistä pidän kovasti!
  Asuntosi! Oi.. Se on niin kovin ihana! Ja se vaatekaappi!

  Risut onkin sitten vaikeampi juttu.. En mieleeni tule mitään kovin radikaalia juttua... Tai oikeastaan.. Ei yhtään mitään!
  Jatka vaan samaan malliin! Lukijoita varmasti riittää.

  Itse pidän siitä että kirjoitat omalla tyylilläsi. Sen pitäisi kai riittää. :)

  ReplyDelete
 27. Vau mitä palkintoja! Suht uusi lukijakin uskaltautuu kommentoimaan niiden innostamana.

  Parasta blogissasi olet ehdottomasti sinä itse, sun tyyli ja elämä. Olet mielenkiintoinen ja räväkkä persoona, kuten lukijoista ja kommmenteistakin huomaaa. :) Minuakin onnistuit aluksi jotenkin samaan aikaan ärsyttämään elämäntyylilläsi tai joillain, en tiedä. Mutta silti huomasin palaavani tänne blogiin yhä uudestaan ja uudestaan, ja huomaan tykkääväni tästä ihan älyttömästi. Eli samaan aikaan sussa on jotein hirmu hurmaavaa ja suloista! Ja kuten sanottu, sun tyyli on upea.

  Toisin kuin muut, mä tykkään tämän blogin ulkoasusta. Yksinkertainen on useimmiten kaunista.

  Se mistä en tykkää blogissasi, on sun lukijat. Kauhea yleistys, mutta nyt mä tarkoitan näitä kaikkia fanaattisimpia lukijoita, joista toiset ihailevat sua yli kaiken ja toiset inhoavat. Tuntuu joillakin olevan hukassa se ajatus, että sinäkin olet kuitenkin vain ihminen, eikä kukaan ole täydellinen tai elä täydellistä elämää. Hmm, tämä on nyt mahdollisimman epäselvästi ilmaistu, mutta osa sun lukijoista vaikuttaa pelottavan fanaattisilta faneilta tai vihaajilta, ja se tekee tämän blogin, erityisesti kommenttien lukemisen ahdistavaksi.

  No, mitäs muuta .. kuten joku ylempänä sanoi, niin joskus postauksesi tuntuvat vähän väkisin väännetyiltä. Mutta niin se menee välillä kaikilla, ei kai sille voi oikein mitään.

  Juttutoiveita? Joskus toivoisin, että ottaisit ihan uudet lukijatkin huomioon. Mä en tiedä sua mistään muualta (galleriasta, livejournalista tai mistä muualta sä nyt oletkaan joillekin tuttu), niin olisi kiva jos joskus kertoisit itsestäsi vähän täälläkin. Toisaalta, ei mua kiinnosta sun yksityiselämäsi, joten en tiedä mitä mä täällä vingun.

  Muuten mulla ei ole kummepia toiveita, sellaiset normipostaukset on ihan parhautta. Tai no, joku meikki ja kosmetiikkapostaus ehkä kiinnostaisi.

  Hitto, ei tämä itsensä ilmaisu oikein suju näin maanantaiaamuna. :) Pahoittelut epäselvyydestä, ja aurinkoista maanantaita!

  ReplyDelete
 28. Tee joskus postaus "päivä Lauran kanssa". Se vois olla aika mielenkiintoinen. Ja kerro sun työstä lisää.

  ReplyDelete
 29. Blogissasi on erityisen hyvää se, että päivittelet erittäin tiheellä tahdilla. Sinulla on myös erittäin paljon kuvia, mikä on hyvä asia. Kirjoitat hyvällä tyylillä ja jaksat vastailla lukijoiden lähettämään palautteeseen ja kysymyksiin. Myös blogin ulkoasu on erittäin selkeä.

  En siis keksi tähän hätään mitään moitittavaa blogistasi. Tämä on paras mitä luen! +++ paljon plussia sinulle. Ihana blogi!

  ReplyDelete
 30. Kiitos ja kumarrus ihanasta blogistasi. Inspiroit hienolla tavalla minua panostamaan ja kehittämään pukeutumistani. Toivottavasti jaksat jatkaa eteenpäin. :)

  ReplyDelete
 31. Parasta blogissasi on upeat kuvat ja tyyli jolla osaat yhdistellä epätavallisiakin yhdistelmiä. Aina olet mielestäni saanut ne toimimaan todella upeasti. Olen itse jo vähän sinua vanhempi lukija, mutta saan inspiraatiota tyylistäsi ja ihania ideoita joita toteutan myös omassa pukeutumisessani. Olet tosi kaunis tyttö ja sinun tyyliäsi ja kuviasi on ilo katsella. :)

  Risuiksi en oikein osaa muuta antaa kuin mitä ylläolevat kommentit ovat jo maininneet. Blogin ulkoasua voisi piristää jollakin tapaa.

  ReplyDelete
 32. Voi että, ihanat palkinnot!:) Tykkään tyylistäsi aivan sikana. Blogin ulkoasua voisi vähän värittää, ehkä...

  ReplyDelete
 33. Parasta on ehdottomasti sun hiukset ja mustaan pohjautuva vaatekaappi (tai ainakin päivän asut). Älä missään nimessä rupea käyttämään kirkkaita värejä sillä sun tyyli on hyvä just noin! lisäksi kuvat ovat kaadukkaan näkösiä eikä mitään pikselimössöä. Lisäksi hallitset peilin kautta kuvaamisen törkeen hyvin!!

  Miinusta siitä että et kerro vaatteiden alkuperiä.. joudun aina lueskelemaan kommenttiboksia jos joku muu on vaatteistasi jo jotain kysynyt ja olet niihin jo jotain vastannut.

  Niin eli mistä toi juhiksen ostama pontso on? saako lahjojen alkuperää ylipäätänsä kysellä, enpä tiedä.. mutta eniveis olet hyvä inspiraattori! Älä missään tapauksessa ala muuttelemaan omaa tyyliäsi sillä se on paras noin!

  ReplyDelete
 34. Parasta tässä blogissa on se, että voi seurata sun omaperäistä ja rohkeaa pukeutumistasi! Monien muiden tavoin itsekin jo Galleriassa tyyliäsi seuranneena olin tosi iloinen, kun perustit viimein oman blogin :)

  Yhdistelet usein yllättävistä vaatekappaleista (esimerkiksi keltaisen ruusun vaatteet) niin omaan tyyliisi sopivia kokonaisuuksia, että se on jo ihailtavan taidokasta :) Ja muutenkin on kiva, että tyylisi ei ole ihan sitä "peruskamaa" mitä yleensä näkee. Inspiroiva tyylisi yhdistettynä mielenkiintoiseen sopivan "koppavaan", ei liian nöyristelevään persoonallisuuteen muodostavat melko lyömättömän yhdistelmän!

  Mitään hirveän negatiivista sanottavaa blogistasi mun on hankala keksiä. Itse pidän kyllä blogin ulkoasun yksinkertaisuudesta, mutta ehkä tuon ylhäällä olevan kuvan eli kai bannerin(?)voisi piakkoin päivitellä esim. keväisempään versioon :)
  Ja tosiaan toivoisin juttua kevään/kesän omista must have- jutuista ja jonkilainen meikkipostaus olisi kivaa luettavaa.

  Kaikkea hyvää sinulle myös jatkossa!

  ReplyDelete
 35. Oonko tylsä, jos en osaa jättää sulle risuja?

  Oot ihan mielettömän kaunis ja omaat uskomattoman siistin ja persoonallisen tyylin. Sun tyyli on sellainen, mikä mun tyyli olis kakstoista kertaa panostetumpana tarkoittaen sitä, että himoitsen kaikkia vaatteitasi sataprosenttisesti, mutta en oikein itse osaa/jaksa panostaa noin paljon. Oot inspiraationa vähintään sadoille ihmisille!
  En tajua, miten löydät ja tuunaat itsellesi noin hienoja vaatteita, jotka sopivat sulle täydellisesti.
  Sävyä, kokoa ja mallia myöten. Susta näkee, että tunnet tyylisi läpikotaisin; tiedät mikä sulle sopii ja mikä ei.
  Ilahdun AINA kun kirjoitat, koska se tietää joka kerta jotain uutta ja kivaa.
  85% näiden muotiblogien kirjoittajista omaa aika samanlaisen tyylin. Sä jaksat silti yllättää lähes joka kerta.
  Vaikutat niin rennolta ja lämpimältä ihmiseltä ja kuuntelet hyvää musiikkia.

  Okei, mun ei ees oikeesti ollut tarkoitus mairitella maasta taivaisiin, mut tota vaan tuli.
  Jos nyt jotain parannettavaa olis, niin voisit kirjoittaa vähän pidempää tekstiä;)

  ReplyDelete
 36. Rölli RiitasointuMarch 9, 2009 at 10:23 AM

  Ruusut: Parasta on kivat kuvat joita on kiva katsella..Onneksi olet valokuvauksellinen ettei tarvitse aina katsella kuvia mistä on pää/polvet/varpaat rajattu pois. (useassa blogissa tää on just se ongelma lukijan kannalta..)Blogi muutenkin aika viihdyttävä ja kivoja, kevyitä juttuaiheita! high fiiive.

  Risut: Noi musat aina vähän jännittää.. karkeasti arvioiden 1/5 on kiva, kun oma maku on jotain aivan muuta (nainen ja akustinen kitara).....mutta tiedostan sen olevan makukysymys ja different folks-different strokes. Kiva kun muut näyttää tykkäävän!

  Kiva blogi, toivottavasti jaksat pitää yllä.

  ReplyDelete
 37. Mä pidän tässä blogissa siitä, että se on niin vilpittömästi kirjoitettu. Et tunnu olevan lainkaan ylimielinen, vaan jotenkin tulee kieltämättä äitivaisto kun lukee tätä koska olet niin pieni ja heiveröinen! Eli positiivisen kuvan on saanut susta blogin kautta ja siksi se on kiinnostavampi kuin monet muut. Hyvän blogin kirjoittaja on sellainen johon haluaisi itse tutustua, ja sä olet täysin sellainen.

  Unohtamatta sun maagista tapaa yhdistellä mitä härskimmät ja oudoimmat vaatekappaleet ja tehdä niistä high fashionia ;-) Se on inspiroivaa.

  ReplyDelete
 38. Parasta tässä blogissa on se, että sulla on sellanen tyyli, mitä ei muiden bloggaajien päällä näe. Eikä varsinkaan itsensä päällä. Voi vaan miettiä et miltähän sitä itse näyttäis vaikka viiltoleggareissa ja viiltotopissa :D (kauhelta).

  Lisäks tykkään siitä, että sun tyyliblogis keskittyy sun tyyliis, ei kenenkään huippusuunnittelijan kevät/kesä/syys/talvi mallistoihin.

  Tykkään myös sun asenteesta, niistä anonyymeistä haukkujista ei tosiaankaan tarvi välittää.

  Huonoja puolia löytyy jonkin verran. Blogin ulkoasu on jotenkin tylsä tai siinä ei oo niin paljoa asennetta ku sun tyylissä. Mutta toisaalta, yksinkertainen ulkoasu on aika jees, se on selkeä :)

  Välillä noissa teksteissä on sellanen 'kylmä'fiilis, tai et ei oo aivan sun persoona mukana (vaikea selittää ^^) tai ne on sellaisia etäisiä.

  Juttuehdotuksena sellanen postaus, jossa esittelet pieniä otoksia itselle tärkeistä asioistas. Ei mitään niitä tylsiä et ''tietokone, kännykkä, kamera jnejne'' mitä näkee liian usein sellaisissa postauksissa, jossa esitellään tärkeimmät tavarat (ei siinä oo mitään pahaa että rakastaa tietokonettaan, mut senko ottais ensimmäisenä tulipalon syttyessä mukaansa? :D). Jokaiselta löytyy varmana jotain esineitä, joilla on oma tarina kerrottavana.

  Lisäksi olis kiinnostava lukea sun musiikkimaustas, lempibändejä, lempibiisejä, parhaita konsertteja...

  Ja sellanen matkapostaus, jossa vähä tarkemmin et missä oot matkustellu, mitä oot tykänny jne.

  ReplyDelete
 39. haluan lisata kommenttiini viela sen, etta olen taysin eri mielta muitten kanssa blogin ulkonaosta. yksinkertainen, valkoinen ja minimalistinen ulkoasu jattaa tilaa kuville, tekstille ja on vaan niin paljon kauniimpi kuin mikaan karkkikauppa/tilpehoori/varioksennus.

  ReplyDelete
 40. Olen seurannut sua jo pari vuotta vaivihkaa galleriassa ja nyt blogisi auettua täällä ja pakko sanoa että parasta on sun KISSA :D:DD:D se on juuri niin kissa kuin itsekin olet :D korvat luimussa vaanii millon minkäkin sängyn alla ja näyttää pelottavalta :D mutta tietyissä tilanteissa niiin arvonsa tunteva ja hellyyttä kaipaava :D

  ReplyDelete
 41. oon seurannu sun tyyliä tosi pitkään tyylitaivaan/lj'n/gallerian kautta, ja oli kyllä tosi positiivinen juttu kun päätit perustaa ihan tyyliin painottuvan bloginkin! sun tyyli on Suomessa kuitenkin sen verran omaperäinen, että tästä saa huomattavasti enemmän inspiraatiota ja ihasteluja kuin monen muun blogeista yhteensä! :) oot niin aidosti sitä mitä olet, ettei sua voi kuin ihailla! teet monipuolisia juttuja, ja tosiaan välillä ne pelkät kuvatkin kertoo enemmän kuin tuhat sanaa.

  risuja tulee ehkä pelkästään noista sekopäisistä anonyymeistä, vaikka ne jaksaakin välillä naurattaa, niin emmä ainakaan pistäis pahakseni vaikkei heillä olisi oikeutta kommentoida ollenkaan, sen estäminen kun on kuitenkin suhteellisen helppoa :D

  ReplyDelete
 42. Hej!

  Sinä. Olet kiinnostavan näköinen ja siksi sinun blogiasi on mielenkiintoista seurata. Näyttää siltä että saat jokaisen vaatteen näyttämään hyvältä päälläsi. Se on hyvin kadehdittavaa.

  Haluaisin kuulla mistä sinä inspiroidut ja miksi tykkäät joistakin vaatteista ja asusteita. Toivoisin siis lisää kuulla mielipiteistäsi. Sillä joskus merkintäsi vaikuttavat hieman sisällöttömiltä. Olisi myös kiva kuulla jotain (netti)kauppoja joissa käyt ja mitä suosittelisit. Sillä itse asun Turussa ja ois kiva tietää jotain Helsingin helmiä missä voisi käydä kun käy Helsingissä. Eli juttutoiveena olisi "Lauran suosikkipaikkoja Helsingissä".
  Päivän asu kohdassa ois myös mielenkiintoista tietää mistä vaatteet ovat hankittu.


  Kivaa päivää pikku Lauralle ruusun kera! ü

  ReplyDelete
 43. Erityisesti pidän siitä, että blogin ulkoasu on selkeä, nuorekas ja ihanan pelkistetty. Huomio keskittyy näin ollen siis kaikista tärkeimpään, eli kuviin ja teksteihin.
  Yllätyn kerta toisensa jälkeen asuista, joihin ei kovin monen muun päällä törmää. Pidän siitä, että osaat todellakin erottua joukosta ja tyylillä. Plussaa myös siitä, että monella tavallisella tallaajallakin on varaa blogissa esittelemiisi vaatteisiin!
  Luulen, että sinulla on vielä paljon annettavaa meille lukijoille!
  Jatkossa toivon lisää tyylikkäitä asukokonaisuuksia/kuvia.Kuvia voi minun puolestani olla postauksissa enemmänki, näyttää ainakin siltä, että kamera pitää sinusta :D Varsinaiset risut jäävät nyt varmaan antamatta, mutta toivoisin lisää vaikkapa kosmetiikkaan liittyviä postauksia ja varmaan postaus ihan tavallisesta arkipäivästäsikin voisi olla ihan mielenkiintoinen.

  ReplyDelete
 44. Parasta blogissasi on blogin laatu. Postaukset eivät jätä tyhjäksi, vaan täyttää odotukset ja usein ylittääkin odotukset. Tapasi kirjoittaa on rentoa, selkeää ja helppo lukuista. Ulkoasu on jokseenkin tyhjä, mutta se on hyvä asia koska on helpompi keskittyä lukemaan, ilman että taustalla olisi liikaa kaikkea tai hirveän räikeä väri. Postaus tahtisi on ihailtavaa, että postaus tulee aina sillonkun olet luvannut, ja joka postauksessa saat odottamaan jo seuraavaa postausta. (siis hyvällä tavalla)
  Postauksien kuvat on hyvän kokoisia, ja ne saa klikattua isommiksi, eikä esim tinypicin kautta laitettuja kuvia joista en pidä.

  Huonoa blogistasi löydän vain sen, ettet vastaa kaikkiin kommenttiosioon esitettyihin kysymyksiin aina. Joutuu kysymään useassa postauksessa samaa asiaa. Mutta uskon että asia on korjattavissa.. :)

  Parannusehdotuksia en kertakaikkiaan keksi, muutakun tuo kysymyksiin vastailu.(aika hyvin oot nykyään kuitenkin vastannut, jos vertaa mitä ennen)

  Juttuideoita oonkin jo laittanut, eli työstäsi haluaisin kovasti enemmän tietoa, lapsuudestasi, ja kysymyspostaus olisi kanssa tosi hyvä, niin ei tarvisi kaikkien aina samoja kysymyksia useaan kertaan kysellä. Ne on tosin usein aika pitkiä, mutta niistä voisi tulla sitten esim 2 osaa.

  Risuja ja ruusuja, nooh eipä mulla noita risuja oo ollenkaan, mutta ruusuina sanon sen että sulla on tosi hyvä blogi, käsittämättömän laadukas, oot tosi kaunis, ja sulla on ihana tyyli, joka antaa tosi paljon inspiraatiota omaan tyyliin. Myös sun postaus aiheet on ollu kiinnostavia ja mukavan rentoja. Toivottavasti et pidä tätä mielistelynä, koska oon aidosti tätä mieltä, sano kuka mitä tahansa. Niin ja laitampa tähän loppuun vielä onnen-numeroni jos se auttaisi arvonnassa ;DD
  (8)

  ReplyDelete
 45. Heloou :)
  Olen suhteellisen uusi lukija, mutta taitaa blogisikin olla melko tuore tapaus. Pidän tyylistäsi ja rohkeista ratkaisuistasi erittäin paljon, ja kiehtovaa sinussa (blogissasi) on se, ettet koe tarvetta puolustella tyyliäsi. Sinun kaltaisesi ovat kiinnostavia. Tähän lisätään vielä yksinkertainen blogin ulkoasu ja simppelit mutta niin näpäkät tekstipätkät ja selkeät kuvat: mahtava blogi.

  Risuja tulee vain pikkuyksityiskohdasta: surullisesta ilmeestäsi kuvissa! Hymyä nainen, olet niin mahdottoman kaunis kun hymyilet.

  Minusta löydät vakilukijan niin pitkälle kuin vain jaksat kirjoitella. :)

  ReplyDelete
 46. Sun tyylistä olen ollut kiinnostunut jo niin äärettömän monta vuotta (terveisin kyylään sua galleriassa ;-)) että tää blogi on vaan kiva lisä siihen kuinka paljon inspiroidun sun vaatteista ja tyylistä yhdistellä vaatteita. Että tää blogi oikeastaan on ollut vain sellainen pieni kurkistusikkuna sen tyylin alle, sun kamalan mielenkiintoiseen elämään:-)

  Huonoa on se, että musta tuntuu, että tiedän susta jo niin paljon, ja pidän niin sikana sun persoonasta ja tyylistä, että harmittaa ihan älyttömästi kun en oikeasti tunne sua! :-D

  ps. Toi juhiksen ostama lahja on ihan älyttömän kiva! Huomaa selvästi a) että se haluaa hemmotella sua b) että se tietää kuinka räväköistä vaatteista tykkäät!

  ReplyDelete
 47. Oi hitto!
  Risut nyt näin alkuun (tosi vaikea keksiä muuten!): Et aina vastaa kommenteissa esitettyihin kysymyksiin, vaikka samat kysymykset kysytään useampaan kertaan. Toki ymmärrän että kommentteja tulee ihan hirveät määrät, enkä todellakaan moiti sua siitä ettet vastaa joidenkin anonyymien törkeisiin viesteihin.
  Koska blogi on aika rauhallisen värinen (mikä ei mun mielestä ole huono juttu), niin BANNERISSA voisi olla vähän ilosempi ja värikkäämpi meininki!
  Aina et muuten myöskään kerro postauksissa mistä olet ostanut jotkut vaatteesi, ja jos siitä kysytään, ei vastausta välttämättä kuulu. Joskus voisit myös yllättää ja kirjottaa jonkun üüüüberpitkän postauksen, sun tekstiä on niin kiva lukea!
  RUUSUT: Parasta on sinä itse, sun tyyli ja sun persoona! Vaikutat tosi ihanalta ihmiseltä, oot oma ittes ja haistatat paskat törkeille anonyymeille. YOU GO GIRL! Postaukset on tosi monipuolisia ja oikeesti mielenkiintosia.
  Juttutoiveita hmmm. Joku videopostaus ois superkiva! Voisit siinä vaikka esitellä sun... öö.. asunnon, meikit, lempivaatteet tai vaikka.... JUHIKSEN! Ihan mitä vaan. Olis myös kiva tietää että mistä keksit kaikki sun kivat asukokonaisuudet, vai heitätkö vaan jotain kivaa päälle. Sun työstä voisit myös kertoa jotain, Päivä kuvina -postaus, ja jotain lapsuuskuvia ois kiva katella :D

  Mutta vaikka et mitään noista risuista korjaisikaan, saat olla varma että jatkan tän blogin lukemista niin kauan kun ite vaan jatkat postaamista!

  ReplyDelete
 48. Tyylisi on mahtava! Jollain tavalla ihanan androgyyninen, mutta silti naisellinen.

  Blogin banneri on juuri sinua. Kirjotustyylisi on rentoa ja hetkeen tarttuvaa. Turha miettiminen on jätetty pois.

  Postaus ehdotuksia: tärkeimmät tavarasi/vaatteesi, kotikaupunkisi suosikki kaupat tai esim. ravintolat/baarit, tyyli-ikonisi, lempi elokuvasi esim. vaatetuksen suhteen.

  ReplyDelete
 49. Parasta blogissasi on ehdottomasti sinä, oot paras muoti-ikoni mitä Suomesta nyt löytyy. Sulla on niin persoonallinen tyyli ja vaatteita, joita ei muista blogeista löydy. Sulla on myös tosi hauska tyyli kirjoittaa! "Maailman ällöttävin ruoka on ehdottomasti veriletut, siis mitä helvettiä???" :DD
  Oot vaan niin älyttömän hyvä, jeejee!

  Juttutoiveita:
  -kenkä-/laukkupostaus
  -inhokkitrendit
  -elsa postaus

  ReplyDelete
 50. Pakko myöntää, että kaipaisin blogiisi lisää tekstiä.
  En väitä, etten tykkäisi myös kuvientäyteisistä postauksistasi (kukapa nyt ei tykkäisi katsella tyttöä, joka on kaunis kuin mikä ja pukeutuukin vielä hyvin), mutta itse ihmisenä, joka nauttii lukemisesta toivoisin siis sitä luettavaakin.
  Kuvilla voi toki kertoa paljon, mutta miksei myös lauseilla, ainakin joskus. ;)

  ReplyDelete
 51. Ykkösasia minkä takia sun blogia on ihana lukea on se, että sun tyylisi on niin omaperäinen ja sun itsesi näköinen. Se on inspiroiva ja se kuvastaa sun luonnetta. Oot niin raikas tuulahdus tähän Suomen ankeaan tyyliblogimaailmaan. Sun päältä voi jopa bongata muutakin kuin farkkuleggingsit, zaran neuleen ja gina tricotin perustopin.
  Ja entäs ne kaikki kivat kuvat, jotka laitat tänne blogiisi esille meitä muita ilahduttamaan... Ne on mahtavia! Mä ainakin tykkään, jos postauksissa on paljon kuvia. Joten älä ainakaan niistä tingi jatkossa.
  Sä kirjoitatkin kaikki jutut tosi selkeästi, mutta silti omalla tyylilläsi.
  Lyhyesti tiivistettynä; sun blogi kuvastaa sua itseäsi ja sitä on mukava lukea. Jatka samaan malliin!

  Risuja en valitettavasti osaa antaa, sillä blogi kehittyy koko ajan omalla painollaan.

  ReplyDelete
 52. Pidän sinun blogin ulkoasusta, simppeli. Jutuista muhevimpia on tietenki vaatejutut. Parannusta voisi olla vähän ehkä joissain bailupostauksissa. Tai en tiedä. Keep up the good work!

  ReplyDelete
 53. Blogisi on mielestäni todella tyylikäs. Jonkun mielestä pelkkä valkoinen tausta voisi olla todella tylsä, mutta mielestäni se toimii kohdallasi erittäin hyvin. Se on tyylikäs ja sopii siis myös tyyliisi.

  Plussaa on myös se, että postauksia tulee sopivaan tahtiin. Niiden taso on myös mielestäni todella hyvä. Yhdistelet myös ihanasti ja tyylikkäästi vaatteitasi, eivätkä asusi ole koskaan tylsiä. Asukuvasi ovat todella hienoja, joka on todella hyvä asia, kun on muotiblogista kyse.

  En oikein keksi blogistasi minkäänlaista huomauttamisen aihetta. Blogisi on hyvä juuri sellaisena kuin se on.

  ReplyDelete
 54. tykkään siitä,että et esittele blogissas mitään "turhaa" vaan se on aika koruton ja simppeli.
  sun päivänasut on aina erilaisia ( ja kuvaspaikat mielenkiintosia)eikä ykstoikkosia.

  tekstiä vois tietenkin olla enemmän,
  vaikka tykkään kyllä katella pelkkiä kuviakin.

  ois kiva kuulla mistä saat ideat sun asukokonaisuuksiin vai onks otatko vaan jotain vaatteita,laitat ne päälle ja hyvältä näyttää !

  ReplyDelete
 55. Ruusut:
  Olet ennalta-arvaamaton, toisin kuin monet muut. Se koukuttaa. Rohkeus tyylissäsi, värikkyys persoonassasi ja itsevarmuutesi ovat valttikorttejasi, joita me lukijat mielellään seurataan. Ja ihaillaan :D

  Risut:
  Työpaikkasi ei ole paras malli teinifaneillesi :D siitä ei siis tarvitse kertoa enempää, ja ihan hyvä että et olekaan mainostanut sitä pahemmin.

  Toivepostausta:
  Mielipidekirjoitus, taikka ihan vain ajatusta jostakin asiasta. Vähän syvällisempää ;)


  T. Nelly

  ReplyDelete
 56. Mä vaan toivoisin, että olisit enemmän niinkuin Livejournalissasi olet ollut.. : D

  Täällä olet ehkä hieman käynyt kiltimmäksi. taikka sitten se on jokin muutos itsessäsi. mitäs minä tiien, mutta näin sanon minä! : D

  ReplyDelete
 57. Mun mielestä sun blogin viehätysvoima on oikeestaan siinä, että sä et yritä esittää jotain muuta kun mitä oot. Ja se riittää, koska sulla on aivan mahtava tyylitaju, ja tarpeeks pokkaa yrittää uusiakin juttuja! Sitähän blogeista nimenomaan haetaan, inspiraatiota. Kannustat muita kokeilemaan rohkeesti niitä rajumpiakin vaatevalintoja. Ja täähän on ihan omaa luokkaansa siinäkin mielessä, että jos oot löytäny jonkun mahtavan vaatteen, niin meilläkin voi olla mahdollisuuksia löytää tää sama tuote :--D On meinaan masentavaa lukea postauksia, joissa maailman kauneimmat kengät on ostettu jollain 1500 eurolla...

  Ja sit on erikseen tietenkin sun asenne :--D Mahtava! Et ruikuta ilkeistä anonyymeistä, vaikka niitä täällä on näköjään ihan kauheet litanniat... Oot muutenkin tajuttoman nätti ja erikoinen, et huku massaan millään tavalla. Kuvat on aina laadukkaita ja nättejä.

  Sun kirjotus on myös vaivatonta ja mukavaa lukea :--)

  Risut.. tää on se vaikeempi osio. En oo kauheesti seuraillut kommenttiboxeissa viesteihin vastailemista ym, joten enpä voi moittia siitä. Tietenkin sitä tekstiä sais olla enemmänkin, koska kuten jo sanoin, sitä on kiva lukea. Ois ihan hauska tietenkin saada postausta sun arkipäiväisistä jutuista enemmän, vaikka joo, sun asut on aivan ihania :--)

  -elli

  ReplyDelete
 58. Blogiasi on kiva lukea koska postauksia tulee tasaiseen tahtiin ja on kiva katsella kun kuvia löytyy useampi. Kivaa tyyliäsi on mukava seurata ja olen niiiin kateellinen kaikista sinun ihanista kengistä :)

  Se on myös plussaa kun kerrot asiat suoraan etkä vain pintapuolisesti raapaise jotain asiaa. Blogisi tuntuu siis henkilökohtaiselta, mikä on aina mukavaa :>

  Risuja en kyllä tähän hätään keksi...

  ReplyDelete
 59. Blogisi on mielenkiintoinen ja tyylisi rohkea. Saan täältä usein inspiraation, mm. kahdet farkut tuli kloriittivärjättyä sun innoittamana! :D Niistä tuli todella siistit.
  Blogin parasta antia on omaperäiset ja uskaliaat asuvalinnat (viime aikojen suosikki oli ne ketjut mustan topin ja housujen kanssa).
  Juttutoiveeksi voisin esittää sen, että voisit tehdä jutun siitä, millainen tyylisi on ollut aiemmin, eli miten se on kehittynyt. Ja vaatteiden kustomoimisvinkkejäkin olisi huippukiva lukea! :>

  ReplyDelete
 60. blogisi kuvien laatu on yleensä moitteeton ja ammattilaismainen. vaattesi ovat ihania ja persoonallisia, tuski kauhean halpojakaan. päivitystahtisikin on hyvä koska postauksia tulee melkeinb päivittäin. jatka samaan malliin ! ; )

  ReplyDelete
 61. Pidän blogistasi ja tavastasi kirjoittaa jo nyt niin paljon, etten tohtisi muuttaa siitä mitään. Postaukset ovat rentoja ja lifestyle-tyylisiä: niistä välittyy koko päivän kirjo (ei pelkästään se, mitä vaatteita oot juuri nyt tänään pitänyt). Jos päivä on ollut kökkö, niin myös postaus saa olla sen mukanen. Lyhyista postauksista välittyy ainakin omasta mielestäni usein se parhain tunnelma. Musta on ihana seurata vain sellasta arkista touhuilua, jota väirittävät sun ihana tyyli, vaatteet ja persoona. :)

  Jos jotain muuta kaipailisin, niin ehkä jotain kuvamateriaalia sun vanhoista tyyleistä ja hiuksista. Niistä löytyy varmaan jotain todellisia helmiä.
  Eipä muuta kun jatka samaan malliin ja tee oman näköistäsi blogia äläkä ota mitään paineita kirjoittamisesta. Olen varma, että pääset vielä blogimaailman kautta pitkälle. ^^

  ReplyDelete
 62. Kiva, kun pidät tälläsen! (: Upeet palkinnot muuten! vau!

  Oon seurannu sun blogia ehkä muutaman kuukauden ajan. Oot tosi nätti, ja sulla on upeita vaatteita. Ihmetyttää miten sulla riittää rahat sellasiin ihanuuksiin!!
  Seuraan vaan noin kolmea blogia aktiivisesti. Sun blogi on yks niistä.
  Otat aina ihania kuvia, sulla on ihania asuja ym.
  Tuntuu, että sulla ei oo kertaakaan samat vaatteet päällä :D
  Voisit ehkä ladata blogiin isompia kuvia, esim tinypicin kautta. Ei se ole sen hitaampaa, kun bloggerin kautta lataaminenkaan.
  Ois ihanaa nähä vanhoja kuvia susta ja sun tyylistä!
  Banneriakin vois välillä vaihtaa, vaikka se on nytkin tosi upee!
  Tuunaat kivasti sun vaatteita. Noi farkku-jutut on ihan mahtavia! (:
  Ihana blogi!

  -L (Leopard Fabric)

  ReplyDelete
 63. Kisavastaus: Blogissasi ehdottomasti parasta on avoimuutesi ja vaatteesi. Et yritä olla mitään eikä sun tarviikaan. Ostat hienoja ja tyyliisi sopivia vaatteita, ja susta huokuu tyylitietoisuus.

  Olen ennenkin toivonut, että voisit laittaa päivänasukuvien alapuolelle tiedot vaatteista (mistä oot ostanut jne.), sillä vaikka olisit kertonut aikasemmin niiden alkuperän, ei sitä enää muutaman kuukauden päästä pakosti muista.

  Toivon juttua kaikista kasvonaamioistasi ja ihon/hiustenhoitotuotteista. Myös tyylisi muuttuminen vuosien varrella olisi kiva nähdä!

  ReplyDelete
 64. Sun tyyli on mahtava ja erittäin kadehdittava. Postauksia tulee riittävästi ja sisältö on kirjoitettu mukavasti. Rohkeisiin kuviin kyllästy ei, niillä Laura voiton vei. Erittäin kaunis ja omaperäinen olet, se on varmaa sillä niin sanoo monet. Elämäsi näyttää hienolta, poikkiskin erittäin vienolta. Vaatekaappisi omistaa haluaisin, se tarpeen todellakin tulisi. Kauan et ole kirjoittanut mutta lukijoita on jo mukavasti kertynyt. Olen äskeittäin blogiasi ruvennut lukemaan, ja jo nyt se on alkanut koukuttamaan. Mitään huonoa en ole löytänyt ainakaan vielä, mutta haluaisin tietää mitä teet työksesi. Kiitos, onnea ja näkemiin. :D

  ReplyDelete
 65. Parasta blogissasi on, että olet ihan järjettömän inspiroiva ja kateutta herättävä. Ja joo, jälkimmäinenkin on ihan positiivista useimmiten :D Blogisi on koukuttava niin kuvien kuin tekstienkin osalta. Joskus kyllä vähän masistelen sitä, miksen voi näyttää yhtä hyvältä kuin sinä :D Oon nähnyt sanottavan täällä muulloinkin, että näytät hyvältä vaikka roskasäkissä, mutta se on vaan niin totta! Oon seurannut sinua jo jonkin aikaa livejournalissakin, ja tää blogi oli nyt kiva "jatko" sille, koska tyylisi on niin uskomattoman upea. Jos jotain parannusehdotuksia pitäis sanoa, ehkä ulkoasua voisi muuttaa vielä pikkuisen sinun näköiseksesi, vaikka yksinkertainen onkin kaunista. Kyllä tääkin on kiva :)

  ps. Videopostaus sulta on kyllä ehdottomasti saatava! Äläkä missään nimessä ala huutokauppaan mitään omia vaatteitas täällä, koska niiden huutelusta ei mulla tuu sitten loppua. Paitsi jos ihan välttämättä haluat joskus sellasen tehdä niin..

  ReplyDelete
 66. ps. ei sointunu oikeen toi runo mutta siis erittäin mukavaa luettavaa ja katottavaa on tää sun blogi :)

  ReplyDelete
 67. Ouh jestas teiltä tulee ihania kommentteja, päätös ei siis tule olemaan helppo.

  Tosiaan, tänään aion rikkoa yhtä vaatevakaumustani:D

  ReplyDelete
 68. Tuoksuvia kukkasia:

  - esim. se että oot paras
  - tyylis rokkaa, kuvat rokkaa, kaikki rokkaa
  - kirjotat just kivalla tyylillä ja vaikutat täten useinkin melko hassunhauskalta
  - vastailet ahkerasti tyhmiin ja vähemmänkin tyhmiin kysymyksiin kommenttibokseissa. se on sydäntä lämmittävää ja tuo sut vähän niinko lähemmäksi meitä lukijoita. :)

  Kuppanen oksa:

  - öö no vaik sitten tää laimeahko värimaailma? kas vain, heittäydyinpäs omaperäiseksi.

  Ja juttutoiveeni olisi sellainen, että kertoisit miten on mahdollista etten KOSKAAN bongaa sua missään huudeilla vaikka asun Larussa! (ymmärtääkseni siis asustelet täällä sinäkin, muuten voisin jotenkin hyväksyäkin ko. epäkohdan) :E Tästä aiheesta saisi mielellään tehdä ihan kokonaisen postauksen.

  ReplyDelete
 69. Parasta blogissasi: Tärkein seikka, miksi luen blogiasi, taitaa olla uniikki tyylisi. Osaat yhdistellä vaatteita ja asusteita niin, että ne näyttävät aina hyvältä ja niistä on näkyvissä persoonallinen ote. Itse olen sellainen "ällöklassinen" pukeutuja, mutta minusta on ihana katsella kuvia asuistasi. :)

  Kirjoitat myös sujuvasti ja kuvat ovat kauniita! Postausten pituuskin on sopiva, sillä nämä jaksaa ja ehtii hyvin lukea. En yleisesti ottaen pidä liian pitkistä teksteistä ja kuvat tuovat vaihtelua blogiin.

  Myös elämäsi vaikuttaa kivalta, joten muitakin kuin vaate- ja sisustusjuttuja on piristävää lukea. Sinulla on aidosti oma juttusi, johon tämän blogin suosio perustuu.

  Huonointa blogissasi: Tähän on kyllä aika hankala keksiä mitään, mutta sanotaan, että itse en suuremmin innostu Youtube-biisipostauksista.

  Parannusehdotuksia ja juttutoiveita: Tee vaikka sellainen "Lempivaatteeni ja -asusteeni"-kuvapostaus! Itse olen ihan friikahtanut merkkilaukkuihin ja rakastan katsella laukkukuvia. Niin ja sitten voisit esitellä asusi, jotka ovat olleet mielestäsi onnistuneimpia (kuvien kanssa) ja miksi.

  ReplyDelete
 70. No oi mikä ihana hapsuponcho, se oli varmaan mukava naistenpäivä lahja, ei mikään turha.
  Blogisasi ainakin yksi parhaista asioista on mieletön määrä henkilökohtaisia kuvia, jotka kertoo kumminkin enemmän kun tekstit.
  Toinen asia mikä tekee blogistasi hyvän on tyylisi, tyylikkyyden multi huipennus, purrfect :--) ( ja ihanat hiukset joista pitää olla sala akateellinen)
  piste.

  ReplyDelete
 71. Parasta blogissa on kuvien paljous. Ehdottomasti. Myös biisit postauksien perässä on oikein kivat.

  Ehkä huonointa on se, ettet päästä mielestäni lukijaa kovin lähelle elämääsi kertomalla mitä sinulle Oikeasti kuuluu. Mutta ymmärrän kyllä toisaalta paremmin kuin hyvin miksi et niin tee. En minäkään elämästäni netissä haluaisi jakaa.

  Mut jatka ehdottomasti bloggaamista pitkään <3

  ReplyDelete
 72. Parasta sun blogissa on ehdottomasti päivän asut. <3___<3 mun silmät on aina tollaset kun huomaan että uus postaus on tullu. Rakastan sun blogia. Se on ihana.

  Kaiken loistavuuden lisäks anonyymien kommentit piristää päivää :D camel toe oli yks mun lemppareista.

  Huonointa (tai parannusta vailla) on välillä sun postaustahti. Okei päivität aika usein, mut tälläselle himolukijalle mikään ei riitä. 8(

  Juttutoive: kerro sun addiktioista.

  ps. syötkö vielä paljon taikinaa?

  ReplyDelete
 73. Paras on ehdottomasti runsaasti kuvitetut postaukset sekä oikeasti lämmin kirjoitus tyyli!Kuvaaminen on selkeesti se juttu sulle:) Eli ruusuja erityisesti hyvistä kuvista! Blogin lukemisesta tulee joka kerta iloiseksi sekä se antaa aina lukijalleen jotain:)Myös ulkoasu on ehdottomasti sun näkönen:)

  Parannusehdotuksia ei juurikaan ole, juttutoiveeksi nimeäisin postauksen vaikkapa top-3 keikoista, sulla on aika paljon samanlainen musiikkimaku kun itselläni ja olis tosi mielenkiintosta lukee mitkä keikat on sävähdyttäneet:)

  Kiitos jo etukäteen:)<3

  ReplyDelete
 74. Mielestäni tässä blogissa parasta simppeli värimaailma, hyvät kuvat ja se että kirjoitat myös omasta elämästäsi täällä.
  Huonointa puolestaa on, että et päivänasukuvien yhteydessä kerro mistä vaatteet ovat.

  ReplyDelete
 75. hmmm, nyt kaikki laittaa vaan jonkun nimimerkin muttei s-postiosoitetta tai mitään, niin miten sen voi todistaa kuka on oikeasti esim. nimimerkin blabla takana :O

  ReplyDelete
 76. Ruusut: (muistuttaa suuresti ihan kaikkien muidenkin mielipiteitä)
  Vaikutat niin kovin kiinnostavalta persoonalta tyyliltäsi, mutta nyt blogiasi lukeneena myös muutenkin. Ja vaatteesi - IHANIA. ja kengät ja laukut jne. VARSINKIN leggingsisi. Juttusi ovat ihanan ytimekkäitä ja olen aina jaksanut lukea ne loppuu ilman haukotuksia. Odotan (kuten muutkin) innolla aina seuraavaa postaustasi. Ehkä kaikkein parasta blogissasi ovat kuvat ja hyvät musiikkivalinnat postausten lopussa ovat piste i:n päälle.

  Risut: Taisin sano jo kaikki ruusujen puolelle :D jos laitan tähän jotain se on väkisin väännettyä - joten en jaksa.

  ReplyDelete
 77. Parasta blogissasi on upeat asusi ja kaikki kuvat. Raotat mielestäni elämääsi lukijoille sopivan paljon ja tekstisi on aina kiinnostavaa ja innostavaa. Asusi ja tyylisi innostaa ainakin minua pukeutumaan räväkämmin ja juuri niinkuin itse haluan, ihan niin kuin säkin teet. Näytät asuissasi, että esim. Gina Tricotin massavaatteen saa näyttämään ihan erilaiselta. Elämäsi ei ole pelkkää ruusuilla tanssimista, mikä saa sinut blogisi kautta tuntumaan inhimilliseltä ja samaistuttavalta henkilöltä. Go girl, i love your blog!♥

  Huonoa blogistasi en oikeastaan löydä, paitsi kun laitat asu-kuvia, olisi kiva kuulla mistä asun vaatteet yms. on ostettu. Mun mielestä sun blogiin sopisi myös vähän räväkämpi ulkoasu, koska itsekin vaikutat vähän menevämmältä ihmiseltä, joten toi valkonen tausta ja banneri ei mun mielestä kuvaa sua hirveesti. :D

  ReplyDelete
 78. Ohoh, mitkä palkinnot, varsinkin noita MAC:eja olisi ihana saada testata. Parasta blogissa on tyylisi: uskomatonta miten voitkin löytää noin erikoisia ja hienoja vaatteita ihan tavallisista kaupoista, ja osaat vielä yhdistelläkin ne upeasti! Asiaa ei varmaan haittaa yhtään se että olet noin nätti :) Jos jotain huonoa, niin ulkoasua voisi muokata enemmän näköiseksesi, esim. banneria ja pohjaa. Muuta valittamista ei sitten olekaan! Juttutoiveeksi voisin mainita ainakin tarkempaa kenkäesittelyä lempikengistäsi, samoin päiväsi kuvina olisi kiva!

  ReplyDelete
 79. Tiddididiii larppa oot huippu! Ihanan lahjan juhikselta oot saanu ääk! Miks olli ei ostanu mulle mitää kivaaa muuta ku karkkia:(
  Parasta sun blogissa on tietty kuvat, koska kuvat kertoo enemmän ku tuuuuuhatmiljoonaatriljoonaa sanaa heh.. Sulta saa kivoi inspiksii pukeutumiseen ja tsillee! Hih! Ne sun paljettityynyt oli aivan ihanat, niin mun oli pakko hommaa samanlaiset;) Kuviakuvia enemmän vaan! Koskaan ei voi olla liikaa kuvia :) Eipä tässä muuta.. Jatka vaan samaan malliin niin hyviä juttuja tuleee!

  ReplyDelete
 80. mistä toi hapsuponcho on? ihana<3 vai onko se just se juhiksen lahja? vai toi kamera?=) en viitti mitään tunnusta tänne laittaa;) mul on toi kate mossin hajuvesi jo ja noi meikit ei niin innosta.....
  jos olis ollu joku ettö voittaa koko lauran vaatekaapin ni sit oisin voinu miettii:D heh :)

  ReplyDelete
 81. Ihaninta blogissasi on ehdottomasti upea kirjoitustyylisi. Siihen jää heti koukkuun! Myös postaat mielestäni sopivaan tahtiin,ei kerkeä kyllästyä teksteihisi.
  Rakastan myös kuvia joita on aina paljon,ja biisi postausksen lopussa on kiva idea :3
  Varsinkin kun musiikkimakusi on aika hyvä. Yleensä menen heti aluksi laittamaan biisin sieltä lopusta soittamaan ja sitten syvennyn teksteihisi 8)

  Nyt joudun miettimään että mikä on muka huonointa blogissasi.
  oikeasti en keksi mitään,koska ne huonot asiat mitä joskus mielestäni blogissasi oli,ovat kadonneet ajan myötä.

  btw rakastuin palkintoihin ♥___♥

  postausideana olisi että laittaisit kuvia itsestäsi nuorempana,eli että näkisi kuinka tyylisi on muuttunut etc.

  ReplyDelete
 82. Tykkään sun blogistas, koska oot söpö ja sulla on ihana tyyli, josta inspiroidun kohentamaan omaa pukeutumistani. Postaat hyvään tahtiin ja postauksesi sisältö on silkkaa kultaa: selkeät kuvat ja teksti. Postauksen lopussa olevat musiikkivideot ovat myös kivoja-, näkee millaista musiikkia sinä oikein kuuntelet ja siinä samalla löytää myös uusia hyviä yhtyeitä.
  Ja se että käytät aikaasi blogin panostamiseen: "APUA! Mun pitäisi olla suihkussa, oikeastaan mun pitäisi olla lähes valmis, mutta mitä ihmettä?" :-)
  On myös kiva kun postaat muistakin asioista kuin vaatteistasi ja otat kameran mukaan myös juhliessasi ja huomaatko, onkohan täällä mitään miinuksen puolelle menevää?
  Paitsi blogin ulkoasuun ehkä hieman väriä. Valkoinen on kyllä selkeä, mutta hieman tylsä ja laimea. Bannerikin voisi olla ehkä hieman huomiotaherättävä, mutta muuten :-) kiva blogi, josta kyllä nauttii!

  ReplyDelete
 83. Leppoisa blogi, jota on helppo seurata. Sopivan verran tekstiä ja kuvia aina. On muuten aika tärkeä juttu, jos on liikaa tekstiä ei jaksa lukea :D

  Juttutoive VIDEOPOSTAUS!

  Ja ihanatihanat palkinnot :)

  ReplyDelete
 84. Ensiksi vaikka risut:
  Blogin nimi on vähän epä-sinä, vaikka se onkin lempiartistisi (?) mukaan nimetty. Ulkoasu on vielä hieman väritön, mutta valittelitkin sitä koodaustaidottomuutta, joten loppujenlopuks tätä ei voida edes laskea risuihin.

  Ruusut:
  -Tykkään ehdottoman paljon sun valokuvapostauksista. Sun tuimanyrmeä ilme on hauska! :D Osaat selkeestikin pukeutua ja sun vaatevarasto on ihan mittaamaton. Noiden takia se vaatekaappipostaus oli ihan mielettömän hauskaa luettavaa.

  -Kirjoitustyylisi on itsevarma ja hauska. Nautin siitä, ettei tekstissä ole tyhmiä virheitä ja toistoa.

  -Sinulla on oikea asenne blogin tekemiseen, eikä mikään mukahauska! Olet vilpitön ja eritoten mielenkiintoinen!

  -Tykkään myös siitä, että meidän musiikkimaku kohtaa. Mukava laittaa soimaan sun "päivän video" taustalle kun lukasee sunn blogia.

  Toivosin, että kirjottaisit tulevaisuudessa huti&hitit -vaatepostauksen, sitte voisit käydä läpi sun tyylimuutosta sun oman historian valossa.
  Joku korupostauskin olisi mukava!

  Luv ja keep up the good work!

  ReplyDelete
 85. Musta blogissas on parasta luonnollisestikin sinä. Et sä mun mielestä mitenkään erityisen loistokkaasti/mieleenpainuvasti kirjoita, mutta sun tyylis/elämäntapasi kiehtoo tosi paljon. Itselläni ei olis pokkaa kävellä kaupungilla joissakin vaateviritelmissä (enkä tarkota kyseistä sanaa mitenkään negatiiviseen sävyyn)mitä sä käytät, mutta sä uskallat ja musta se on hienoa. Ja ne vaatteet sopii sulle ja ihailen sua siks. Sulla on sellainen persoonallinen tyyli ja musta se on ihana. Musta on myös kiva, että kerrot aika paljolti omasta elämästäs (mikä taitaakin olla blogin tarkoituksenakin?). Kun jotkut muotiblogit keskittyy vaan just enemmän niihin ostoksiin ja catwalk analyyseihin, musta on kiva että täällä on esim. ollu kuvia poikaystävästäs, kavereistas ja veljestäs. Pieni kurkistus vähän lähemmin sun elämään on musta hyvä lisäys blogiin.

  Huonoo tietysti se, että oon kateellinen tolle vaatemäärälles mitä omistat:-D Mut jos jotain muutakin pitäis sanoo niin kiva ois, jos kertoisit aina päivänasustasi vähän tarkemmin elikäs mistä mikäkin vaatekappale on ostettu, luulen että se kiinnostaisi muitakin.

  Juttutoiveena haluaisin videopostauksen, olis kiva kuulla ääntäsi ja sais vähän paremman tatsin tähänki blogiin!:D Myös joku "saa kysyä mitä tahansa"-postaus olisi kiva, mutta taisit toteuttaa sen jo aikoinaan Sharonin blogia tuuraaessasi....

  eipä muuta :)!

  ReplyDelete
 86. Oih ihania palkontoja ! <3
  Mutta joo sun blogi on ihan loistava, oon jo kauan seuraillu sun tyyliä galleriassa ja oon ihastunu siihen heti ku näin sun kuvat ensimmäisen kerran, sun tyyli on ihanan omaperänen ja keksit aivan loistavia juttuja vaatteisiin. ja osaat yhtistääkki ihan loistavasti, toivottavasti et koskaan oikeesti lopeta tän blogin kirjottamista koska oot ihan super hyper paras. Ja kuvat on tarkkoja ja teksti selvää. Eikä asiaa huononna yhtään että oot tosi nättikin, vooisin myös ottaa kaikki sun vaatteet itelleni ja kengät ja laukut myös. Jatka samaan malliin.

  Ainoa "huono" juttu täällä on että tää sun ulkoasu on aika sekava ja voisi olla värikkäämpi muilta lainaten. :)

  ReplyDelete
 87. Tyksin sun blogissa siitä, et sä uskallat niinku laittaa kaikkea baari kuvia, sanoa oman mielipiteen ja tällasta, ettei oo mikään äklö steriloitua tekstiä omg, hyi hele vihaan semmosia. Sitte hyvänä kakkosena tulee sinä. Siis no lähinnä tarkotan kuvia niinku päivänasut jne. Hyvälaatusia kuvia on muksa katella ja ihania asuja vielä funinpaa.

  Ja sitte huonoa nyt on ööö no sanottaisko vaikka tää alkeellisuusta tai miksi sitä perkle voi sanoa:D Siis ku et vielä tiä kaikkea blogimaailmasta joka on nyt toki ihan normnorm ku oot vasta alottanukki nää bloggailujutut. Jaa, eipä sitte tule muuta oikeen mieleen.

  ReplyDelete
 88. Sä oot kedon kaunein kukka, etkä mikään susihukka! Sun tyylis on kadehdittavan paras, mut en haluu olla kenenkään tyylivaras. Sun blogistas ei voi sanoo risuja, koska sun persoona kadehdittaa joka misuja. Ulkoasu on ihanan simppeli eikä tarvii yhen yhtä väriläiskää. Oot ihanan avoin ja koitat ottaa huomioon sun lukiat kaikin tavoin! Jatka samaa rataa ja me lukiat ollaan sun kanssa samaa pataa! Kun oot noin pieni sua pukee vaikka kärpässieni!

  PS. en tosiaan tiedä onko sana "kadehdittaa" edes minkään sortin sanamuoto, mutta olkoon tällä kertaa :D.

  ReplyDelete
 89. Luovutin jossain kymmenennen kommentin kohdalla noiden läpi lukemisen et toivottavasti ei tuu nyt ihan sama vastaus kun jollakin toisella :D

  Tykkään sun blogista, koska maustat tekstejä hyvin kuvilla (jotka on muuten aika upeita). Sillon tekstit ei oo ns ahtaita ja niitä on kiva lueskella. Totta kai sit on kiva päästä "kurkkimaan" millasta jonkun toisen elämä on plus sun tyyli on tosi kiva, mut se nyt on varmaan sanomattakin selvää.

  Mitään varsinaista kehitysehdostuta ei kyllä multa irtoo, mut semmosen mietin et kun blogi kertoo sun elämäntyylistä yleensä kaikinpuolin niin mites ois joku Helsinki postaus? Pieni kierros mitkä on sun lempipaikkoja.. kahviloita, putiikkeja, ihan mitä vaan ! Hienoja, kivoja, muistorikkaita... Kuitenkin semmosia jotka merkitsee sulle jotain.

  - Eija

  ReplyDelete
 90. Sulla on ollu tosikivoja juttuja, tosin aika kuvapainotteisia. Joten olisi aika kiva, jos laittaisit hieman enemmän tekstiä. Toi panderolli mikälie tuossa ylhäällä on aika tylsä, joten siihen voisi lisätä. Sä et oo kauhean moni ilmeinen näissä kuvissa, ois kiva nähdä sun hymy. :)
  Sulla on tosi ihana tyyli ja sun päällä kaikki näyttäää hyvältä. Jopa se jätesäkki-viritelmä! :D Saat suhtnormit farkutkin näyttämään hyviltä oikein yhdistettynä! Ja mä rakastan sun hiuksias, ne on tollaset ihanan pitkät ja tollane kiva otsis, joka sopii sulle. Ja on ihailtavaa nähdä, kuinka itse varma olet, etkä välitä anonyymeistä tai muutenkaan ruikuta niistä blogissasi. Sun tyyli on erilainen mitä muilla bloggareilla. Ainut jolla on ollut edes hieman samantyylinen on ollut Rosa-Fiona.
  Voisit ottaa kuvan ihtestäs, missä sulla ei oo meikkiä? Voisit kans kertoo enemmän sun elämästä, mitä sulle kuuluu jne. On kivempi tietää, nii kukaa ei sais susta mitään ennakkoluuloja. :)

  ReplyDelete
 91. Ruusut:

  Oot loistava! Tyylisi kirjoittaa on yksinkertainen mutta kekseliäs. Kun asiaa on sitä tulee mutta kun asia loppuu loppuu tekstikin.
  On ihanaa saada seurata sun omaperäistä tyyliä ja saada siitä vinkkejä omiin juttuihin. Suomessa harva uskaltaa olla niin oma itsensä kuin sä! Mutta onneksi blogisi ei keskity vain muotiin vaan myös elämäntyyliisii ja sinulle tärkeisiin asioihin ja ihmisiin. Käytät myös kivasti kuvia ja videoita virikkeinä! love it.
  Olet myös ihanan salaperäinen ja paljastat itsestäsi vain osia saadenb lukijan mielenkiinnon heräämään entisestään.

  Yksinkertaisuudessaan: Koukuttava, mielenkiintoinen, piristävä ja ihailtava.

  ReplyDelete
 92. Ooooh, aivan ihana poncho!:) Ja sun blogissa vieähättää sun aitous tätä kirjoittaessa, et esitä "parempaa", vaan oot sinä:) Ja sun tyyli on ihan dropdead ihana:)

  ReplyDelete
 93. Blogisi on täydentänyt suomalaisessa blogimaailmassa olleen aukon persoonallisella tyylilläsi, joka tulee selkeästi omasta päänsisäisestä inspiraatiosta eikä ole kopiointia mistään muualta. Lukeminen on nautinnollista koska uskallat olla aito oma itsesi. Pääset postauksissasi jollain ihmeen taidolla hyvin lähelle lukijaa, varmaan sillä välittömällä olemuksellasi :).

  En nyt sanoisi huonointa, mutta jatkossa tekstiosuudet voisivat olla vähän pitempiäkin ja liittyä muuhunkin kuin vaatteisiin. Sulla on selkeästi sanottavaa ja pystyt varmasti tuomaan oman mielipiteen hyvin esiin jos et arastele muutamien harvojen lukijoiden eriäviä mielipiteitä.

  Juttutoiveista voisin mainita esim. lapsuuspostauksen ja varhaisimpia tyylikokeiluja, joskus oli sentapainen, mutta joku vielä syvemmälle porautuva olisi hieno. Mahtava blogi kerrassaan!

  ReplyDelete
 94. Mikä blogissani on parasta ja mikä huonointa?
  - Parasta on ehdottomasti sun uskomaton tyyli! Se on niin rohkea ja omaperäinen!
  Huonointa on melko lyhyet postaukset. Oikein silmät kiiluen ja innoissani näen, että oot päivittänyt, mut sit siinä onkin vaan yks kuva ja that's it :(

  Parannusehdotuksia, juttutoiveita?
  Risut ja ruusut tänne!
  - No postauksia vois pidentää ihan hitusen, ja juttutoiveita vois olla sun vaatekaapin helmet, päivä kuvina, kysy poikaystävältä tms.

  ReplyDelete
 95. Musta on ihanaa kun sä kerrot ihan vaan arkipäivistäsi niin persoonallisesti! Sä oot tosi kaunis ja upea ja kuvat on aina suuria ja selkeitä. Tekstiä on helppo lukea ja postauksistasi tulee hyvälle tuulelle:)

  ReplyDelete
 96. uhmm.. asiat ei oo niin mustavalkosia että vois noin vain sanoa mikä on täsmälleen huonointa ja parasta. kun tykkää niin tykkää. ja mä tykkään blogistasi tosi paljon.
  ehkä siksi, koska
  siitä välittyy aitous ja hulvaton yksinkertaisuus. kerrot kivasti juttujasi - ihan kuin lukijat olis sun vanhoja tuttuja ja raportoisit pikaisen tapaamisen lomassa päivästäsi. blogiasi on siksi kiva lukea missä välissä tahansa.
  kuvat myös kivoja kun ei mitään artsy-fartsy blaahblaah vaan vähän lennossa otetun näköisiä tilannekuva-tyyppisiä ja siksi juuri jänniä. olkoon edellä mainitut asiat siis parasta.

  yritin tässä miettii mikä ois huonointa, ja eka ajattelin et se ois toi lukijakilpailun otsikko (väri ja fontti), koska se näyttää ihan jostain ysäri-eevasta tai muusta naistenlehdestä repäistyltä. näin kerran jonkun ysäri-lehden, jonka kannessa oli tanja karpela vauvan kanssa vaaleensinistä taustaa vasten ja siinä oli pinkkii tekstii ja tuo lukijakilpailu toi sen liian elävästi mieleen. mutta toisaalta se nauratti mua kauheesti kaikessa mauttomuudessaan ja suloisuudessaan ja siinä mielessä se onkin aika jees :DD sovitaan vaikka että se on se huonoin juttu, koska tanja karpela-assosiaatiot ei oo mun makuun.

  ja juttutoiveita. tee sellanen kollaasi tähän astisesta elämästäs, jossa on kaikkia kuvia vuosien varrelta ja selität jotain niistä ja elämän käännekohdista tms.
  parannusehdotuksia en osaa sanoa, koska mun mielestä on tärkeintä, että blogi näyttää kirjottajaltaan. eli jos tää ulkoasu/kirjotustyyli yms on sinua, niin hienoa. jos ei, niin tee siitä sellanen ulkoasultaan ja teksteiltään joka on just sua.

  voih. yritin kirjottaa lyhyen ja ytimekkään kommentin..

  ReplyDelete
 97. Parhainta sinussa on se, että sinä inspiroit ihmisiä ihan omana itsenäsi, etkä esitä mitään.
  Osaat kirjoittaa aivan omalla ihanalla tyylilläsi ja tekstejäsi on todella helppo lukea. Joskus tuntuu jo ihan siltä, ettei luekkaan mitään tekstiä, vaan katsoo jo ihan jotain videota! ;)
  Postauksesi eivät ole koskaan olleet tylsiä ja osaat ihan pienestäkin loihtia aivan ihanan tunnelman.

  Blogisi ulkoasu on juuri sinun tyyppinen ja miellyttää silmää tosi paljon.
  Ulkoasun ei tarvitsekkaan olla mikään kauhean rämäkkä, koska sitten ei ehkä kauheasti jää tilaa niille itse teksteille ja kuville, koska se ulkoasu vie kaiken huomion.
  Värikkäät postaukset ja simppeli ulkoasu ovat juuri sopiva yhdistelmä.

  Lisäksi olet maailman kaunein ja täydellisin ihminen. Sinussa ei ole kerrassaan mitään vikaa ja te olette Juhiksen kanssa maailman täydellisin ja yhteen sopivin pari. :)

  Sinulla on maailman ihanin ja omaperäisin tyyli jaja... Äh, en mä jaksa enempää selittää, kun sinä tiedät sen jo itsekkin, että sä olet maailman ihanin, täydellisin ja kaunein ihminen. :)

  Tällaista blogia on suomessa kaivattu!

  T. Matilda

  P.s. Voi kunpa olisin saanut kirjoittaa tämän anonyyminä, niin en olisi nolannut itseäni täydellisesti.. :DDD

  ReplyDelete
 98. Parasta sun blogissa on ehdottomasti sun kirjotustyyli!
  Sä osaat kirjottaa niin selkeesti, että tyhmempikin tajuaa, vaikka kirjottaisit kuinka monesta eri asiasta.
  Ja sun tyyli on aivan ihana, vaikka ei tosin kovin monelle muulle sopiskaan, mutta siitä saa inspiraatiota omaan pukeutumiseen.

  Huonointa sun blogissa on postauksien pituus. Vaikka sä saatkin niihin tiivistettyä kaiken tarpeellisen, ne on vähän liiankin lyhyitä. Ja ulkoasu vois olla värikkäämpi, nyt se on aika tylsä.

  Postausehdotus; videopostaus tai työpaikkapostaus ois kivoja

  ReplyDelete
 99. Parasta blogisassi on se että siinä näkyy täysin persoonallisuutesi ja rakkautesi vaatteisiin ja etenkin kenkiin.Postaat sopivan tasaisesti, ja postauksesi ovat mielenkiintoisia ja helposti luettavia.

  Miinuksia annan tälläkertaa blogin ns. "mustavalkoisuudesta" eli kaipaisin väriä esim. layeriisi.Pukeutumisen värimaailmaan en puutu. On turha vaatia väriä pukeutumiseen jos toinen ei väreissä viihdy, vaan pukeudu jatkossakin tummaan, koska se sinulle näyttää sopivan.

  Juttutoiveena haluaisin jonkinlaista videopostausta sekä kuulla sun kauneudenhoitorutiineista.

  :)

  ReplyDelete
 100. Parasta tässä blogissa on ehdottomasti se että tekstissä näkyy sun oma persoona ja tyyli, et koita matkia ketään, kenenkään blogia tai muutenkaan kirjoitustyyliä, olet oma itsesi. Blogi on simppeli ulkoasultaan, postaukset ovat hyvänmittaisia niin että niitä jaksaa lukea ja mielenkiinto säilyy, että on taas pakko tulla lukemaan seuraava postaus ! Kuvat on ihania, ja ne piristävät mukavasti, varsinkin kun niitä on paljon. Kuva kertoo enemmän kuin tuhat sanaa =) Olet ihanan itsevarma ja sulla on ihan mieletön tyyli ! Ja älä välitä anonyymien typeristä kommenteista, jatka ehdottomasti samaa rataa, oot ihanin !<3
  Ps. Koitin keksiä jotain asiaa missä olisi ehkä parantamisen varaa, mutta eip tullut mieleen pahemmin :D Tai no, voisit ehkä koittaa jäsennellä vastauksesi kommentteihin paremmin, menee joskus vähän sekasin kun koittaa etsiä vastausta johonkin kommenttiin :D

  ReplyDelete
 101. No tervve Laura!
  Mun mielestä sun blogissa on erinomaista se, että olet poikkeava tästä vitun tylsästä ja harmaasta blogimassasta, joka täällä Suomen maalla pyörii. Joka toisella on ne samat saatanan postaukset ja miten tylsää! Sä (ja Sharon sekä Saara) oot(te) oman tienne kulkijoita ja sen takia mä tykkään seurata sun (ja noiden kahden) blogia. Sussa on oikeasti asennetta etkä ole mikään tyylitajuton, joka pukeutuu joka päivä samoihin asusteisiin ja ottaa vitun tylsiä kuvia, joistain jutuista, jotka ei edes kiinnosta ketään.

  Ja kommentteihin, vaikka ne olis paskamaisia sä osaat aina vastata joko sarkasmisesti, huumorilla tai sitten kiität aidosti. Ei sellaista esitystä kuin muka-nokkavaa käytöstä kuin esim. Focus on Fashionin Sallalla.

  Suomen paras blogi, oot ihana.

  Miinusta ehkä paskasta blogitaustasta, mutta muuten homma ei kuse mitenkään ja sä olet mahtavan oloinen tyyppi!!!

  ReplyDelete
 102. RUUSUT:
  Parasta blogissasi on rohkeat asuyhdestelmät. Sellaiset vaatteet, joita ei näe maija meikäläisten päällä joka päivä, ne tuovat aivan uuden näkökulman varmasti myös monien lukijoiden pukeutumiseen :) Silti sinun tuskin tarvitsee pelätä suurempia matkimisia, sillä harvempi uskaltaa pukeutua yhtä erkoisesti tavallisena päivänä.

  RISUT:
  jotkut kuvat hieman huonolaatuisia, plus olet niin vakavana monissa. Hymyä peliin, näytät vielä kauniimmalta kuin nyt ;)

  ReplyDelete
 103. Musta on mukava lukea sun blogia koska tyylisi on erilainen ja rohkea, jotain mistä itse haaveilen mutta jota en kuitenkaan uskalla toteuttaa :) Siksi on mukava fiilistellä täällä ja ihastella kivoja vaatteita ja nätteja asusteita :)

  Ehkä rohkastun joku päivä itsekkin, hieman matkalla rohkeampaan pukeutumiseen ollaan kyllä :)

  Jatka samaan malliin blogin kirjoittamista ja päivittämistä, minä ainakin pysyn uskollisena lukijana vaikka harvemmin kommentoinkaan mitään =)

  terveisin, "melkein" seinäruusu

  ReplyDelete
 104. Parasta on varmasti elämänilo, joka huokuu teksteistäsi ja kuvistasi. Sinulla on myös hyvä tyyli, ainakin kaikki ostoksesi miellyttävät silmää. Jokaisen päivän asu on aina uusi ja erilainen.
  Jos jotain asiaa voisi parantaa, sanoisin,että blogin ulkoasua voisi muuttaa.

  Voi ei, tällä kommentilla ei ainakaan voittoa tuu...:DD

  ReplyDelete
 105. Laura, kiitos ihanasta blogistasi, joka on "koukuttanut" minut aivan täysin. Ensimmäistä kertaa, kun tänne eksyin ja postausten kimppuun kävin, olin ihan myyty. Postauksistasi paistaa persoonallisuutesi ja niiden sisällöt on mukavasti kirjoitettu, päivittäin nautittuna juuri sopivan pitkiäkin ne ovat. Kivoja kuvia on paljon, mikä on mahtavaa! Eikä minulla ole mitään valittamista blogin ulkoasun suhteen; se sopii tänne hyvin.

  Sinä olet oikein kaunis ja tyylisi on upea, varsin räväkkä. Hallitset pukeutumisen niin hyvin, että välillä jopa sellainen pieni kateellisuuden piru pomppii jossain ajatusteni perukoilla. Pukeutumisesi on persoonallista, omaperäistä. Great.

  Risuja minulla on sitten hyvin vähän noihin ruusuihin verrattuna. Hymyä enemmän kuviin, kiitos. En nyt tarkoita, että jokaisessa kuvassa täytyisi olla kuin Pepsodent -mainoksessa, mutta edes joskus olisi mukava törmätä kuviin, joissa hymyäkin olisi. Ha, vain tuollaisen risun sait minulta.

  Juttutoiveita minulla olisi kyllä myöskin, ihan nyt oikein innostuin rustaamaan tätä kommenttia. Elikkäs; postaustesi perässä olevat biisit ovat usein olleet aivan mahtavia. Olisikin hienoa, jos tekisit postauksen lempibändeistäsi/musiikkimaustasi. Minua kiinnostaisi sellainen todella. Lisäksi olisi mukava nähdä vanhempia kuvia tyylistäsi ja voisit kertoa tyylisi on kehittynyt ja miksi se on kehittynyt juuri sellaiseksi, kuin se on nyt.

  Jatkahan samaan malliin. Minä tulen seuraamaan blogiasi aivan varmasti! Eihän tällaiseen blogiin voi kyllästyä millään :----)

  ReplyDelete
 106. Ojdå mitkä palkinnot!

  No mutta siis, eli, parasta tässä blogissa nyt on vain se, että se yksinkertaisesti koukuttaa! nimittäin mä en malta olla päivääkään erossa, ja pahimmillani huomaan että käyn viitisenkin kertaa toivomassa päivityksiä!
  lisäksi inhoan lukea blogeja, joissa kirjoittaja vaikuttaa ylimieliseltä. sinä et vaikuta ollenkaan, ja siksi suhun onkin varmaan helppo samaistua;-)
  (ja hei vaatteet pornokaupasta on ehkä siisteintä ikinä!)

  okei nyt alkaa tulla vähän asslicker-settiä, joten parannusehdotuksiin;
  voisit kirjottaa välillä vähän pitempää tavaraa sun elämästä, vaikka semmosia ihan arkipäivän juttuja. ei elämän tarvi aina olla pelkästään hienoja kemuja ja uusia vaatteita=) vaikka se oiskin kivaa.

  eiköhän sulle tule aika monta viestiä tähän, niissä on kova homma lukea joten eiköhän tämä nyt riitä!:-)

  ReplyDelete
 107. Parasta blogissasi ovat ne pienit ihanat asiat jotka muodostavat ison kokonaisuuden. Tyyliäsi on ihana seurailla, persoonasi vaikuttaa hauskalta, ja kirjoitustyylisi on ihanan mutkatonta. Myös se, että usein postauksen perässä on jokin biisi, on mielettömän mukavaa ja antaa vielä yhden lisäsyäyksen blogisi ihanuudelle.Kaiken lisäksi päivität sopivan usein!

  Huonointa on luultavasti tämä ulkoasu, joka on hieman väritön ottaen huomioon persoonasi ( tai siis sen kuvan minkä persoonastasi on saanut. ) Tämänlaiselle loistavalle ja pirteälle blogille sopisi paljon paremmin hieman värikkäämpi ja harkittu ulkoasu :)

  ReplyDelete
 108. parasta on kuvat, postaustahti ja mahtava tyylisi :) ja sulla on joissan kuvissa semmosia mursu-marsu-vompatti ilmeitä että ne pelastaa pahimmankin päivän :D
  Lisäks kenkäs saa mut aina vihreäksi kateudesta eli oon vissii aina merisairaan näkönen ku luen blogiasi?!
  Mikäs on huonointa...ehkä se ettet anna kaikkia kenkiäsi mulle <3__<3

  ReplyDelete
 109. Parasta blogissasi on se että sinulla on omia ajatuksia ja ideoita.Et ole kenenkään kopio ja olet rohkea pukeutuja.Päivität usein ja juttusi ovat aina inspiroivia ja mielenkiintoisia.On hauskaa että postauksien perässä on yleensä joku biisi.Ehkä kaikkein ihaninta on blogissasi kuvien paljous ja se että on usein uusia asuja.Jos jotain parannusehdotuksia pitää sanoa niin olisi kiva välillä lukea ihan arkisista puuhistasi.Mutta joo,kaikki aikanaan.On aika vaikea kirjoittaa parannusehdotuksia koska blogi on niin uusi ja mahdottoman hyvin olet tätä tehnyt.Ja oma ehdotukseni olisi että tekisit postauksen kaikesta mitä haluat kesäksi:)Tuntuu ainakin että sieltä voisi taas löytyä kivoja vinkkejä itsellekkin.Kiitos ihanasta blogistasi <3

  ReplyDelete
 110. En halua jaaritella turhaan, joten sanon mielipiteesi blogistasi lyhyesti ja ytimekkäästi:

  Omaperäinen, kuvat tuovat paljon plussaa (en pidä lähes kuvattomista blogeista), tyylisi on kaunis ja erotut eduksesi blogimaailmassa.
  Pidän kirjoitustyylistäsi, sillä se on huoleton, hauska mutta silti asiallinen. Voisin sanoa, että paras blogi :]

  Parannusta hmm, en kyllä keksi mitään. :D blogisi on hyvä juuri tuollaisenaan.
  Tsemiä Laura !

  ReplyDelete
 111. Parasta sun blogissa on ehdottomasti kun jaat sun omaa tyyliä ja ajatuksia lukijoiden kanssa. Oot mielettömän persoonallinen tyyliltäs ja oot hyvä esimerkki siitä että persoonallinen hyvä tyyli ei tarkota ylihinnoteltuja merkkivaatteita tai yli paljastavia asuvalintoja.Blogissa on mukavasti kuvia,jotka ei oo sellasii perus suomalaisii bloggareiden asukuvia:) Toivoisin kyllä vielä,että oman arjen lisäksi voisit enemmän kirjottaa muodista ja muotiin liittyviä asioita mistä sä ite saat inspiraatiota.

  ReplyDelete
 112. hyvää blogissa on se, että oot ihan täysin oma itsesi. ainakin siltä tuntuu. et yritä miellyttää ketään tai esittää mitään mitä et ole, eikä sua oikeestaan kiinnosta jos se ei sitten kelpaa ihmisille.
  mua innostaa tässä blogissa kanssa se, ettet kovinkaan usein osta mitään überkalliita vaatteita vaan shoppaat kaikkien tuntemissa kaupoissa, ja silti onnistut luomaan oman yksilöllisen tyylin.

  kuvat saisi mun mielestä olla paljon isompia, ne on hassun pieniä. blogia, jossa on isot kuvat on ainakin omasta mielestäni mukavampi lukea.

  kaiken kaikkiaan blogisi on oikeasti aika kunnioitettava, et oo blogannu kauaa mutta lukijoita on paljon ja jaksat postata melkein joka päivä. propsit siitä!

  ReplyDelete
 113. Oon laiska, joten kirjoitan mieluummi vaan suoraan + / - tyylillä :--D

  + ahkera postailu, eivätkä ole sellaisia muutaman sanan kiirepostauksia
  + paljon kuvia ja vielä laadukkaita (en sillä että ois joku ihme, mutta niitä pikselimössöjäkin joiltain blogeissa löytyy:D)
  + monipuoliset postaukset, ei pelkkiä vaatekuvia
  + kirjotustyyli, selkeä ja luettava. Ei mielistelevä tai semmonen liian kirjakieli
  + vastaat hauskasti ja rennosti tyhmille(kkin) anonyymeille!
  JA oikeesti myös vastaat jos lukijat jotain kysyy
  + bloginimi

  - kaipaisin taustaväriksi jotain muuta kuin valkeeta, erottuis/jäis mieleen paremmin
  - pihtaatko kauneimpien vaatteiden saantitietoja??? ;D

  JUTTUTOIVEITA
  - vaikka se videopostaus:D
  - tyylimokia, esim mitä itse olet joskus nuorempana/lapsena tehnyt
  - matkapostaus, kun ilmeisesti oot paljon reissaillut:-)

  tässäpä nää
  (PS. jos minut satut valitsemaan, ottaisin mieluummin palkinnon nro2 kun en käytä meikkiä:::D)

  ReplyDelete
 114. Ensinnäkin, palkinnot on aivan mahtaaavaaatt =)

  Tykkään blogistasi koska kerrot suht avoimesti elämästäsi ja tuntuu että sut tuntisi ainakin jollakin tavalla, kun on tätä blogia lukenut. Kerrot arjestasi kuvin yms ja teksti on jotenkin hyvin kirjoitettu; ei liian tönkköä kirjakieltä. Tykkään myös kun esittelet asujasi päivittäin ja kun kuvat on niin monipuolisia. Ja parhainta on kun oot niin inspiroiva ! =)

  Miinuksena sanoisin kun et klerro mistä ne vaatteet on=DD==D
  Voisit myös selostaa enemmän jostain tapahtumista tai tekemisistäs vaikka okei kyllä se on ihan ymmärrettävää jos et halua =D

  Parannusehdotuksia on vähän hankala sanella koska tää on sun blogi enkä haluis oikein muutta tätä koska musta tuntuu että tää on nyt aika sun näköinen?
  JA no tekstiä esimerkiksi voisit laittaa lisää, mutta omasta mielestäni kuvat kyllä kertoo enemmän=)

  ja ps. kyl mä yritän niiitä palkintoi kalastella mutta tuli tää silti suoraan sydämestä =)=)

  ReplyDelete
 115. Parasta blogissasi on tietenkin sun uskomattoman hieno tyylisi, on ihana katella sun asukuvia, koska vaatteet on todella inspiroivia, vaikka ne ovatkin vähän erilaisia kuin oma tyylini. Aiheet on ainakin tähän mennessä ollu mielenkiintosia ja postauksia ilmestyy kiitettävän usein :) Kuvat on blogissasi tosi kivoja, ja on hyvä että niitä on paljon eikä niistä oo sensuroitu yleensä mitään. Teksteistä näkyy sun oma persoona, kirjoitat blogia omalla naamalla etkä kainostele. Jutut on yleensäki tosi aidon tuntusia. Niin ja sitten, on tosi kiva kun laitat postausten loppuun aina jonkun biisin, koska oon löytäny niitten avulla paljon uusia lemppareita! Tiivistettynä blogisi on ihanan elämänmakuinen ja piristävä. :)

  Huonoja puolia ei nyt tuu kauheesti mieleen, mutta ehkä postaukset vois olla joskus muutakin kuin asujen esittelyä. Tässä pari juttutoivetta:
  -esittele sun tärkeimmät tavarat
  -sun ja juhiksen love story-postaus :D
  -joku laaja musiikkimakupostaus
  -tyylihistoria

  ReplyDelete
 116. Okei, eka syy miksi seuraan tätä blogia on, että tykkään vaan niin hirmuisesti sun tyylistäsi. Sulla on tyylitajuu ja silmää asujen suhteen.

  Tokaksi: Sun ostoksesi. Se on huippua, että esittelet ne blogissasi. Shoppailet lisäksi melko usein, joka on ainakin blogin lukijan kannalta hauskaa! Saa vähän vinkkejä samalla, että mistä kaupasta löytyy mitäkin. Aika monta kertaa oon tainnut rynnätäkkin kauppaan sun innoittamana :)

  Kolmanneksi: Kuvat. Se, että kerrot paljon henkilökohtaisista tekemisistäsi. Laitat kuvia juhlista joissa olet ollut, ystävistäsi ja kodistasi. Jotenkin se saa kirjoittajan tuntumaan paljon lähemmältä.

  neljänneksi: Vaikutat vaan niin mielenkiintoiselta ihmiseltä ja sulla tuntuu olevan ainakin blogitekstien perusteella kunnon asenne.


  Noniin ja sitten huonointa.
  Kolme sanaa: Päätään aukovat anonyymit.
  Kommenttilootassa on milloin käynnissä rintojen analysointi ja milloin kasvojen. Mulla tulee itellekki välillä paha mieli, kun luen mitä sontaa ne taas siellä jauhaa.

  ReplyDelete
 117. mistä ehdottomasti eniten tykkään blogissasi on laatu ja ennakkoluulottomuus joka sun blogissasi on. Tarkoitan tällä sitä, että postauksiin on aina panostettu kunnolla, tekstit ja kuvat on kunnolla mietitty läpi eikä tungettu mitäänsanomatonta kakkaa vaan. blogista ja postauksista saa sellasen tunteen että oikeesti tykkäät hommasta. niin ja sellanen vielä, että toisin kun MONET muut blogit, oot ymmärtäny, että jossei vaan ole mitään sanottavaa tai asua kuvattavana, parempi jättää kirjoittamatta kun lähettää jotain turhaa. laatu on tässäkin kyseessä. :)

  Risuja sen verran, että voisit liittää postauksiin vaatteiden ostopaikat ja hinnat. joskus ne onkin, mutta harmittavan usein on vaan kuvat eikä muuta.

  Ja sellanen juttu vielä, että noi biisilinkit lopussa on kivoja! pidä ne. ja juttutoive vielä: miten sun tyyli on muuttunu? kuvien kanssa tietty.

  sori tuli pitkä kommentti, mut tuli niin paljon asioita mieleen.. :-)

  ReplyDelete
 118. Kattelin siskoni olan yli, kun hän selasi sun kuvia galleriassa. Kuvassa sulla oli ne hassut todella, todella korkeavyötäröiset housut. Naurahdin ja kysyin siskoltani, että kuka tollasia oikeesti tosissaan päällensä pistää, ja sisko totesi, että on hienoa, että joku uskaltaa pukeutua sillä tavalla kuin haluaa. Pudistelin päätäni ja lähin pois.

  Ja sitten, löysin tämän ihanan blogimaailman, ja aloin tämän kautta ihastumaan mitä erikoisimpiin vaatekappaleisiin. Etsin jatkuvasti uusia mielenkiintoisia tyyliblogeja, ja sitten, eräänä talvisena päivänä, törmäsin Sharonin blogiin. Lueskelin kys. blogia, ja kesti pitkään tajuta, että se "Sharon" jonka tyyliin ihastuin, olikin Sharonin tuuraaja Laura, elikkä siis sinä (no vautsi vau :D). Lueskelin innoissani sun tekstejä ja kattelin kuolaten sun omaperäisiä vaatteita, kunnes hoksasin, että juuri sinunhan housuille sillon paljon aikasemmin naureskelin. Aika hauskaa sinänsä, sillä nykyään määkin omistan kork.vyötäröiset farkut. (:
  Sitten lopetit kirjoittamisen Sharonin blogiin kun hän palasi matkaltaan, ja olin suruissani, kun en enää voinut lueskella tekstejäsi. Sitten vähän ajan kuluttua huomasin erään blogin kommenttiboksissa linkin sun aloittamaan blogiin. Voi että olin iloinen!

  Ja nyt oonkin hyvin tykästynyt tähän blogiin, sun vaatteisiin ja kykyyn yhdistellä niitä, sun rentoon kirjotustyyliin ja arvostan etenkin sitä, että et valita/välitä pahemmin noista tyhmistä anonyymikommenteista, vaan jätät ne huomioimatta. Sussa on sellasta asennetta, munaa (:D jota monelta muulta bloggaajalta valitettavasti puuttuu), ja se välittyy myös blogiisi. Kaiken tämän takia blogisi on yksi lemppareistani.

  Risuja? Sulla on liikaa ihania vaatteita, sehän on rikos eikö?

  Joo ja postaustoiveena olisi se videopostaus! Haluan kuulla, miltä kuulostat kun puhut. Yks hailee, mitä löpisisi(sisisisi..)t siihen videolle, kunhan siinä kuuluu sun ääni. :)Olis mielenkiintoista kuulla, että onko se sellainen, minkälaiseksi oon kuvitellu sen olevan.

  Obs, tästähän tulikin pitkä stoori, eikä periaatteessa liittynyt tehtävänantoon mitenkään. Oletan kuitenkin, että sua ilahduttaisi saada vielä ainakin yksi tämmöinen hehkutuskommentti, vaikkakin näitä on tullut jo paljon. Mutta ainahan sitä on mukava saada kehuja :)

  (Hei muuten! Toi hapsuponcho on tosi vekkuli. Voisinpa ehkä jopa omaan kaappiini hamstrata samanlaisen.)

  ReplyDelete
 119. Olen jo vuoden stalkannut sua galleriassa ja olin ihan helkkarin onnellinen, kun aloit kirjottamaan sharonin blogiin. Voitte vaan kuvitella kuinka onnellinen kun aloit itse bloggailemaan..

  Pidän erityisen paljon kuvistasi, ne ei ole liian harkittuja vaan useimmiten tilannekuvia. Kaikki juhiksen ja jessen kuvat on kanssa kivoja;) Tapasi kirjoittaa on kivan rento. Tykkään lukea niitä juttuja mitä olet tehnyt tänään jne.

  Nyt ne huonot jutut.. öh en keksi.
  Paitsi, että kuvat voisi olla pikkasen isompia.

  LAURA, MIKSI OOT NIIN SÖPÖ?!

  ReplyDelete
 120. Kakkospalkintoa havittelen!
  Laura sinun blogissasasi yli kaiken parasta on koko tämä blogi ! Ulkoasu nappaa, kirjoitustyyli on huumorintajuista, kuvat ovat hyvälaatuisia, olet niin mahtava bloggaaja!

  Huonointa olisi....mikä? Joskus postauksia saattaa tulla harvaan tahtiin, mutta ymmärtää että olet kiireinen nuori nainen!

  On aina ihanaa avata blogisi ja nähdä, kun olet päivittynyt. Olet niin omaperäisen-tyylin omista tyttö ! Halaut, uskallat - omistaudut vaatteillesi.

  Jatka blogia äärettömyyteen asti ;>

  ReplyDelete
 121. Parasta blogissasi on anteeksipyytelemätön ote ja huumorilla asioihin (ja kommentteihin!) suhtautuminen. Kuvat ovat ihania, johtuen ehkä siitä, että asusi ovat ihania :)! En oikein osaa toivoa tähän mitään uutta tai muuta!

  ReplyDelete
 122. Postaukset ovat mielestäni monipuolisia ja on vain positiivista, että uskallat tuoda itsesi julki ja päästät lukijat kanssaelämään omaa arkeasi blogin avulla. Kirjoittamisen jalon taidon osaat mielestäni erittäin hyvin, ja lyhyistäkin postauksista saa paljon irti.

  Olet eloisa persoona, jollaista kuvaa ei ehkä saa, kun katsoo blogia pintapuolisesti. Ymmärrän, että olet vielä "aloittelija", mutta netissä on varmastikin hyviä ohjeita, millä saisit blogin ulkoasua oman näköiseksesi :) ..Koska se on varmasti ensimmäinen seikka johon vierailija kiinnittää huomion ja tämän perusteella päättää, jatkaako lukemista vai ei.

  ReplyDelete
 123. Ihan mahtava blogi! Tykkään tosi paljon kuvista ja tavasta jolla kirjottelet. Ja hitto vie sussa on nainen asennetta, varmasti moni kalpenee lähelläsi.
  Olis kiva saada meikkipostaus (miksei videokin?!) jossa teet arkimeikkisi. Oikestaan mulle kelpaa ihan millaiset postaukset tahansa, nää on niiiin mahtavia!

  Oho, mahti palkinnot.

  ReplyDelete
 124. parasta: se, että sulta tuntuu tulevan erittäin luontevasti tekstiä, ja sulla on kirjoittamiseen oma tyyli. toinen plussa vaatekuvista, nekin on erittäin selkeitä ja kaikki vaatteet pukevat sua (?). en tajua miten onnistut näyttämään niin hyvältä :D
  huonoa: blogin ulkonäkö. kun vertaa sun livejournaliin, niin TIEDÄN että sulta löytyy idea myös tämän piristämiseen :D ei huono tämäkään, mutta se kaipaa sitä jotain.
  parannusehdotuksia: ylempi.
  juttutoiveita: se sun vaatteiden top10. ja ala pitämään "päivän asua" jossa esittelet sen päiväisen tyylisi.

  pelkkää plussaa silti kokonaisuudesta :)

  ReplyDelete
 125. Laura, rakastan blgiasi huimasti.
  Vaikutat ihmisenä upealta ja aidolta ja tyylisi on personallinen. Mielestäni yksinkertaisesti saat vain kaikki vaatteet näyttämään päälläsi säihkyviltä ja osaat kantaa vaatteet hienosti. Itse muodista kiinostuneena inspiroidun vaateyhdistelmistäsi. Olen monesti pohtinut sitä, että mihin viehätysvoimasi oikein perustuu, sillä herätät monissa ihmisissä niin positiivisia kuin negatiivisiakin tunteita. Luulenpa vain, että se että olet vain oma itsesi ja niin rohkea. Et vaikuta ylimieliseltä tai leuhkalta, joka tekee blogista mieluisaa luettavaa.
  Blogissasi kuvat ovat tyylikkäitä ja kirjoitukset inhimillisen ihania. Vaikutat kokonaisvaltaisesti upealta persoonalta. Nyt taisin kertoa mikä on siussa parasta, vaikka pitikin kertoa mikä on blogissasi parasta. Ehkäpä, koska SINÄ olet parasta blogissasi. Persoonasi, kirjoituksesi, tyylisi, vaatteesi ja kuvasi= Huippu ihana Lauran blogi.
  Pus

  ReplyDelete
 126. parasta on upeat ja monipuoliset päivänasut.Teksti on kivaa luettavaa ja jokainen postaus on sopivan pituinen.Itse tykkään sun tyylistä todella paljon se on erilainen ,kuin muilla ja siksi tykkään!
  Postausehdotuksia: sulla on ihanat hiukset joten joku hius postaus, päivän meikki ja vaikkapa päiväsi kuvina:)) En oikein keksi parannusehdotuksia ,koska teksti ja kuvat ovat tosi hyviä mutta kun vaikutat hyvin persoonalliselta olisi kiva jos blogin ulkoasukin olis värikäs mutta vain ehdotus:)

  ewe_1992@hotmail.com

  ReplyDelete
 127. >>Mikä blogissani on parasta ja mikä huonointa?
  Arvostan sitä että pidät omaa tyyliäsi esillä ja olet valmis näyttämään sen, vaikka tulisi neg. palautetta. Osa jutuista menee minulta yli, mutta kaikki on omalaatuisia:)


  >>Parannusehdotuksia, juttutoiveita?
  Tee juttu menneistä vuosista, kasvamisesta naiseksi, tyylin muuttumisesta:)


  >>Risut ja ruusut tänne!
  Blogin ulkoasun väritys on aikalailla vaalea, joten lisäväritys voisi piristää=)

  ReplyDelete
 128. Parasta blogissasi on kokonaisuus; vaatteesi on upeita ja sinä olet upea, tekstisi on kepeää ja helppo lukuista ei liian pilkkua nussivaa (you know;) Ja ajattelet meitä lukijoita UPEILLA palkinnoilla toivottavasti voitan ;D ei mitään kritiikkiä!

  ReplyDelete
 129. En jaksa ruveta lepertelelemään, että "oijoiih sulla on ihana blogi ja oot nätti sun hiukses upeet!<: oot kadehdittavaa daa", vaan sanonpa asiat nyt ihan suoraan miten nää on. En ole myöskään lukenut aiempia kommentteja, joten saas nähä onko kukaan muu laittanut tälläistä :D

  Voin sanoo, että oon kyylännyt IHAN KAUHEASTI sua, reilun vuoden! Älä pelästy, en siis irl vaan gallerian välityksellä. Sun päivikses on ihan huippu :D Arvaa vaan, olinko innoissani kun aloitit tän blogin, se tarkoitti mulle että JEE, lisää kyylättävää :D Musta jotenkin tuntuu että sulle tapahtuu aina kaikista oudoimmat & erikoisimmat jutut, mitä ei voi tapahtua kellekkään muulle! Sulla näyttää kans olevan pokkaa vaikka mihin, kaikki ei tuollaisilla vaatteilla pystyisi Suomen (Helsingin) kaduilla kävelemään!
  Tässä blogissa ei ole oikeasti mitään moitittavaa, kyyläri kun olen niin en kiinnitä huomiota edes ulkoisiin seikkoihin :) Tää blogi on oikeesti tälläisen munlaisen kyylärin unelma :DDD LOL

  Nonni, nyt vois jo riittää.

  ReplyDelete
 130. Voi eei kuinka pitkiä kommentteja kaikki on laittanu! Mulla ei oo kyllä inspiraatiota alkaa moisia rustaamaan, joten sanon asiani lyhyesti ja ytimekkäästi!

  On mulla tapana sun blogia lukea,
  mut ei tyylis taitais mua ihan pukea.
  Oot upea ja suloinen nainen, kuin pieni kiinalainen! löytyy räväkät vaatteet sekä aatteet, iloinen mieli ja näpsäkkä kieli. päivitystahti on nopea, et oo lainkaan kopea. väriä kaipaisin vähän, blogiin ihanaasi tähän:)

  ReplyDelete
 131. - Parasta blogissasi on mielestäni aitous. Sinulla ei ole "roolia" jota puolustelisit ja tuot persoonasi hyvin esille.

  Videot ja kuvat ovat todellakin plussaa ja myös kuvat ovat aitoja eikä mitään yli-photoshopattuja. Ainiin! Ja päivität blogiasi ihanan usein! :-)

  Sen lisäksi ansaitset pisteet siitä että et millään lailla lannistu kommenteista joissa sinua yritetään tökkiä heikoimpaan kohtaan vaan pikemminkin suhtaudut niihin huvittuen.

  - Toivoisin että kertoisit lapsuudestasi yhdessä postauksessa. Ja olisi mukava kuulla mistä haaveilet tai mikä haluaisit olla isona ammatiltasi.

  Kaikkea hyvää ja kiitos blogistasi! :>

  p.s. on uskomatonta miten osaat käyttää tätä jo näin hyvin vaikka et ole kuitenkaan kovin pitkään täällä kirjoitellut!

  ReplyDelete
 132. Sä pistit aika pahan kysymyksen heti alkuun!

  Mä oon seuraillut ties kuinka useita blogeja, ja niiden lukeminen on usein jäänyt pintapuoliseksi silmäilyksi ja kiinnostavuus ei ole säilynyt muutamaa postausta pidempään. Sen sijaan sä oot yksi niistä harvoista bloggareista, joista mä todellakin kiinnostun ja joiden kirjoituksia jään seuraamaan - enkä todellakaan ole ainut! ;)

  Kun mietin, että mikä ihme sun blogissa sitten koukuttaa, niin sen on pakko johtua sun viehätysvoimasta. Se on oikeasti harvinaista, että jostain löytyy sellaista vetovoimaa ja vaivatonta kykyä viehättää toisia ihmisiä. Sun ei tarvitse osata mitään rakettitiedettä ollaksesi kiinnostava, vaan riittää, että olet pelkästään Laura.

  Ja mä en tällä tarkoita ainoastaan sun ulkoista kauneutta ja monipuolista, upeaa tyyliä. Se kiinnostavuus pohjimmiltaan lähtee ihan sun sisältä: sun aitoudesta ja fiiliksien jakamisesta niin hyvässä kuin pahassa. Edelleen pätee sanonta "kaikkia ei voi miellyttää", mutta olemalla oma itsesi sä miellytät juuri niitä, jotka vilpittömästi pitävät susta.

  Mukaansatempaavuus on sellainen asia, että sitä joko on tai sitten ei ole (valitettavasti), mutta älä huoli tyttö, sulta sitä löytyy tuplana! Tän blogin pariin palaa mielellään aina uudestaan ja uudestaan. :)

  Ps. Ihanan hapsupontson oot saanut lahjaksi<3
  Pps. Juttutoiveena haluaisin postauksen sun lapsuudesta! Jos et halua avautua siitä, niin riittäisi edes joku Laura 3v -kuva jonkun postauksen loppukevennykseksi :D

  ReplyDelete
 133. Rakastan sun blogia.! Livessä oon jo pitkään lukenut ja nyt tää uus. Tykkään tajuttomasti sun rehellisestä tyylistäs kertoa päivän tapahtumistä, elämästä ja ajatuksistasi ylipäätään. Ja sulla on laadukkaita kuvia ja inspiroit varmasti isoa massaa ihmisistä.
  On vapauttavaa lukea blogia, jossa ihminen kirjoittaa niin pinnalisesti tai syvällisesti kuin sielusietää ja sä osaat molempia. Plussaa avoimuus.

  Seuraat armottomasti muotia, mutta silti sulla on omaleimainen tyyli, joka on hieno asia. Kun näen tiettyjä vaatteita sun päälläsi, joita en itse ole uskaltanut sovittaakaan, vaikka ihailisin henkarista, niin heti tulee inspiraatio kokeilla itsekin.

  Risutta voisin siitä, että voisit kirjottaa enemmän ajatuksistasi, koska oon varma, että moni muukin tyksii sun tapaa kirjoittaa ja ajatusmaailmaa, joka on kaunistelematon ja aito. :>

  Ois tosi kiva jos joskus tekisit kuvaentryn sun tyylin kehittymisestä tähän päivään saakkaa. (Tyyliin, että miltä näytin 13v ja kuinka kasvoit.)

  Kaikkea hyvää.!

  ReplyDelete
 134. Mikä sun blogissa ei olis parasta ?

  Sun blogista tulee niin kummallista kuin se onkin, niin tosi hyvä mieli. You ROCK !
  En tunne sua laisinkaan mutta rakastan silti sitä että blogin kautta pääsee sisälle sun hassuun elämään. Saat sun elämän kuulostamaan mielettömän suloiselta ja hyvässä mielessä menevältä ja hurjalta. Itse oon kauan harkinnut blogin avaamista ja tää on ehkä rohkaisee mua aloittamaan oman kirjoittamisen. Blogisi ulkoasu on todella raikas, kiva että oot saanu samaan aikaan yksinkertaisen ja kauniin blogin aikaiseksi.
  Sun kämppäpostaus oli IHANA ! haluan sun asunnon :D
  Sun tyyli on niin sua, ja siitä saa omaan elämäänkin kivoja vinkkejä.
  Kirjoita joskus inhokkipostaus ja anna lisätietoa siitä söpöstä elsasta !

  Olet mahtava!

  ReplyDelete
 135. Mikä blogissani on parasta ja mikä huonointa? Parannusehdotuksia, juttutoiveita?

  Ehdottomasti parasta blogissa on sun tyyli: ihana, persoonallinen, inspiroiva.. listaa voisin jatkaa vielä vaikka miten :D Kaikki vaatteet on niin sulle tehdyn näköisiä. Osaat myös kirjottaa jotenkin tosi hauskasti, välillä se saa väkisinkin hymyilyttämään. :---) tämä on siis positiivinen asia!
  Erilaisista tapahtumista on kanssa mielenkiintoista lukea kun joissakin blogeissa on aina vaan perus päivänasu ja plaaplaa. Elikkä siis lisää tekstiä voisin kaipailla blogiisi. Ja koska oon kateudesta vihreenä sun hiuksista niin toivoisin jotain isoo hiusjuttua, mitä tuotteita käytät, miten muotoilet ymsyms.

  Yhteenvetona ehkä joku parhain blogi! (:

  ReplyDelete
 136. Mihin jäi punk?March 9, 2009 at 5:17 PM

  Parasta blogissasi on varmasti oma tyylisi. Se, että olet ollut jo ennen blogiasi tietynlainen tyyli-ikoni, tekee vain hyvää. Sinulla on silmää vaatteille ja kokeilet avoimesti kaikkea uutta!

  Huonointa lienee ehkä ulkoasu, tai sen yksinkertaisuus. Kuvat voisivat olla isompia ja teksti esteettisempää, mutta kun sisältö on kunnossa (kuten sinulla on), eivät nuokaan asiat kovin paljon häiritse.

  Toivon kaikkea hyvää blogillesi, se lienee yksi kiinnostavimpia tällä hetkellä!

  ReplyDelete
 137. Parasta on tietenkin sun persoonallisuutes ja tyyli! Ja ihanat postaukset mitä jaksaa lukee.Aina.

  ReplyDelete
 138. Parasta blogissasi: Rakastan sun tyyliä, hiuksia, vaatteita ja kaikkea! Oot tosi persoonallinen ja inspiroiva. Sun elämäs vaikuttaa lähes täydelliseltä:-) Tykkään myös siitä, että postailet tosi aktiivisesti laitat paljon kuvia ja sopivan määrän tekstiä. Postauksen lopussa olevat biisit on kivaa plussaa.

  Huonointa blogissas: Hmmm... tähän on todella vaikeaa keksiä jotain. Vaikkapas se et teet mut kateelliseks :---------D

  Juttutoiveita: Semmonen kuvapostaus olis kiva missä sä otat kuvia niistä esineistä mitä lukijat toivoo (esim. hammasharjasta, jääkapista, eteisestä....) Meikkipostauskin olis ihan kiva :-)

  ReplyDelete
 139. Laura, lyhyesti ja ytimekkäästi: sussa on tyttö munaa enemmän kuin suomalaisissa miehissä yhteensä! :D

  Oikeasti, tunnut mielettömältä persoonalta ja jokaikinen vaatekappale, jonka heität päälles on kuin luotu sulle. Jos olisit pidempi niin ei vittu sä oisit jo joku Adriana Lima 2! :D

  Paskaa tässä blogissa on se, että kirjoitat hieman liian vähän tekstiä. Mutta toisaalta mitäpä se haittaa, kun lisäämäsi kuvat on aina niin kertovia :) Tsemii

  ReplyDelete
 140. Kurkin aina tätä blogia, koska tyksin siun tyylistäsi. Olet myös vartaloltasi melko samaa luokkaa kuin mieki,joten jos näen siun päällä jottain rimpsuja, niin osaan ennustaa lähes tulkoon sen että miten mikäkin leikkaus voisi sopia myös omalle kropalleni. (selitinpä vaikeasti ja toi kuulosti joltain stalkkerilta :D)

  Kaiken lisäksi siulla tuntuu olevan elämää bloginkin ulkopuolella, ja bilekuvat ovatkin suosikkejani. ^_^ Tykkään hirmusti katsella kuvia ihan itse bloggaajasta, siksi kaikki "näitä minun pitäisi ostaa" listat ja kollaasit ovat niin tylsiä ja persoonattomia! Luojan kiitos siulla ei näitä ole. Plussaa myös tarkoista kuvista joita järkkärillä olet ottanut.

  No, negatiivisia seikkoja en oikein keksi, tietystihän jos vielä useammin päivittäisit, niin olisi vieläkin mukavempaa.

  Juttutoiveita: miuta kiinnostaisi siun kädessä oleva tatska. Oon pohtinut tatuoinnin laittoa, ja olisi mukava kuulla siun kuvan tarina ja vähä extrojakin. :]
  Ja siullahan taitaa olla hiustenpidennökset? Olisi kiva tietää niiden laittamisesta, hinnoista/kokemuksia niistä
  ja muita vinkkejä kauneuden hoitoon.

  Keep goin' on beibe! ;)

  ReplyDelete
 141. parasta on sun oma tyyli ja miten kerrot sun elämästä ja ajatuksista ja vähän kaikesta:) juttuehdotuksena toivoisin jotain kollaaseja tai muita vastaavia juttuja:) TOSI ihana blogi kyllä!

  ReplyDelete
 142. parasta on sun oma tyyli ja miten kerrot sun elämästä ja ajatuksista ja vähän kaikesta:) juttuehdotuksena toivoisin jotain kollaaseja tai muita vastaavia juttuja:) TOSI ihana blogi kyllä!

  ReplyDelete
 143. Parasta blogissasi on todellakin sun aivan mahtavan kaunis upea uniikki tyyli! Harva suomalainen osaa pukeutua noin tyylikkäästi ja näyttää jätesäkki päällä upealle. Epäilen, ettet ole suomalainen, vaikka oletkin. Olet mulle julkkis jonka tyyliä ihailen ja oot mulle esikuva muutenkin! Sun tyyli on inspiroivaa mutta sua ei pysty matkimaan tai näyttää hölmölle, sunlaiset vaatteet käy vain sinulle. Oon myös tosi ylpeä susta kun sulla ei nouse pissat päähän vaikka oletkin sun tyylisi kannalta näinkin suosittu. Sun luonne on myös ihana, ainakin sellaisen kuvan olen saannut blogisi ja Sharonin kirjoitusten/videoiden kautta. Pakko mainita, sun ääni ja nauru on ihania! Pakko vielä sekin mainita näin sivussa, että oot jumalaisen kaunis. Oon järjettömän kateellinen sulle!

  Huonointa blogissasi on ehkä liika yksinkertaisuus ulkoasussa, mutta blogisi on ollut suhteellisen vähän aikaa pystyssa niin uskon että laitat tähän jossain vaiheessa värejä. Sun kuvasi on upeita joten olisi kiva jos ne olisivat isompia ilman että kuvaa pitäisi klikata.

  Juttutoiveita olisi: Meikkipostaus,video postaus,juhis postaus :D kerro jotain siintä! se on mielenkiintoinen ja söpö, jos isäsi tai äitisi antaa laittaa kuvan tänne heistä itsestään niin laita ihmeessä + heidän ikänsä ja musa maku + postaus miten laitat hiuksesi ja mitä käytät niihin ja käytkö iltaisin vai aamuisin suihkussa.

  ReplyDelete
 144. Laura. Heti ensimmäiseksi saat kehuni aivan mahtavasta blogistasi ja etenkin tästä arvonnasta, jonka olet meille lukijoille järjestänyt! Palkinnoistakin voi päätellä, kuinka paljon ajattelet lukijakuntaasi. Haluat antaa heille parasta, ja hei, sitähän sinä teet! Olet m a h t a v a.

  Jos aloittaisin ruusuista. Olen monta vuotta katsellut upeita kuviasi galleriassa, olet todella kaunis ja mielenkiintoinen persoona! Kun huomasin postauksiasi Sharonin blogissa, olin ihan täpinöissäni ja kehoitinkin sinua siellä aloittamaan oman blogin. Olet todella hyvä kirjoittamaan erilaisista asioista ja tuot persoonaasi teksteissä hyvin esille. Sinulla tuntuu olevan vahvat mielipiteet ja monet lukijat pitävät siitä. Et kulje massan mukana, vaan päinvastoin! Ison plussan saatkin ERILAISESTA blogista. Tämä on kaukana siitä massasta mitä lukemani blogit tuntuvat olevan. Postauksia tulee yleensä tasaiseen tahtiin. Olen ihan kauhuissani jos yhtenä päivänä postausta ei olekaan ilmestynyt, vaikka sitä harvoin tapahtuukin. Postaukset ovat sopivan pituisia, niitä jaksaa hyvin lueskella! Ja hei, youtube-videot postauksien lopussa ovat ♥♥!! On kiva nähdä millaista musiikkia kuuntelet ja niitä on jo omallekin koneelle tullut ladattua. Kiitos siis hyvistä vinkeistä!

  Risut. Voi ei! Näitä ei kovin helpolla keksi. Hei, kuvat voisivat olla ehkä hieman isompia! En valita nykyisistäkään, mutta jos vain mitenkään olisi mahdollista... Ja "räväkämpi" banneri ois jees! Oon nähny susta jotain kuvia missä oot semmosessa jännässä asennossa, niinku jonku kissan tms asento ja ilme semmonen "räyh" :D Se sopis niin hyvin tohon ettei ikinä!

  Juttuideoita, juttuideoita. Kosmetiikkapostaus olisi kiva! Olisi ihana nähdä mitä tuotteita käytät, kun ihosi näyttää aina niin täydellisen hyvältä ja meikkisi on aina ihanan huoliteltu yms. Olisi myös kiva lisä jos tekisit videopostauksen! Nämä yhdistettynä voisit pitää kosmetiikka-aiheisen videopostauksen, oliko maailman huonoin idea? :D Esittelisit videon kautta tuotteesi ja niin edelleen. Jos innostusta riittää, olisi mahtava lisä jos tekisit postauksen YSTÄVISTÄSI ja heidän TYYLEISTÄÄN. Kuvista päätellen ystäväsikin ovat vähintään yhtä mukavan oloisia ja persoonallisia kuin sinä, joten miksipäs ei! ;---)

  Pidä lippu korkealla nainen! Blogisi on täyttä kultaa.

  ReplyDelete
 145. "Löysin" sut jo aikoja sitten galleriasta & rakastuin sun tyyliin ensisilmäyksellä, joten aloin kyttäämään sun sivuja säännöllisin väliajoin (joo oon friikki, lol 8D). Ku tää blogi sit ilmesty nii olin iha täpinöissä, tää tähän mennessä seuraamistani blogeista sisällöltään ehdottomasti numba one. Saan aina älyttömii kiksei sun postauksist mis on kuvii vaatteisa, vaatekaappipostaus on tähän mennessä lemppari.
  Mut koska halusit myös risuja ja ruusuja oot saanu näemmä tarpeeks nii... Ensinnäki itse sivusto on aika ankee ja steriili ja noi etusivun "vakkarikuvat" on aika laimeita muihin kuviis verrattuna. Nii ja ois aika surullista jos joku murhais sut vaa vaatekaappis vuoks. Ja sit... öö... No margariinivittu, en keksi enempää risuja.
  Eli siis jotain shokeeraavampaa etusivulle ja nopeempaa sitä jatkoo vaatekaappipostaukselle. Ja sit oi hypercool jos myisit jotain vaatteita tai asusteita joihin oot tylsistyny...

  Juttuaiheita:
  Stailaat jonkun vapaaehtosen *nostaakätensäpystyyn*
  Joku juttu tyylivirheistä
  Vinkkei stadiin tulevist keikoist tai bileist
  Jtain must have juttui eli jos korostaisit jotain vaatekkaappis perustuspikreita?


  Ja saat luvan kertoo mis käyt töissä ku sul on varaa shobbailla 247!

  ReplyDelete
 146. mikä ton sun kameran merkki on ? =)

  t. another laura

  ReplyDelete
 147. Mikä blogissani on parasta ja mikä huonointa?

  + ruusut
  Tyylisi on piristävä ja inspiroiva. Osaat jollain kumman tavalla yhdistellä just oikeat jutut.
  Myös asenteesi ratkaisee, miltä vaatteet näyttävät päälläsi.
  Sinulla on ihana hymy, jota näkyy harvoin (esim. JC-postauksessa se näkyi kuin näkyikin). En toki halua mitään missiposeja,
  mutta silloin tällöin hymyily on jees.
  Pidän myös sun kuvistas paljon.
  Risuina sit - harvoin hymyily!

  Parannusehdotuksia, juttutoiveita?
  Tatuointisi kiinnostaa todella paljon. Mitkä taustat, onko mitään?

  ReplyDelete
 148. Tyylisi on uskomaton ja inspiraatiota antava. Blogin perustaminen oli hieno juttu - tätä odottivat kymmenet "stalkkaajasi" varmasti!
  Postaukset kuin postaukset ovat mielenkiintoisia ja olen erittäin kiitollinen tiheästä postaus tahdistasi!
  Risuja en oikeastaan keksi. Ulkoasukin on tarpeeksi toimiva.

  ReplyDelete
 149. parasta blogissasi on se, että nää jutut ei oo mistää puskantakaa repästyjä vaan oikeesti tosi inspiroivia! mikä on mun mielestä koko muotiblogivillityksen tarkotus :D huonointa on se että että oon KAUTEDESTA MYRKYNVIHREÄ ja tulee himo shopata eikä siinä ees mitään mutta aina ei oo rahaa 8< ymmärrän et sulla on oma elämä ja postaat siihe nähden tooosi usein pisteet siitä. ja mitä ihmiset täällä marisee blogin ulkoasun yksinkertaisuudesta ? on se hyvä että saa joati selvääki kuntaas toisista kirkuvan pinkeistä täyteenahdatuista blogeista !!!!! parannusehdotuksii... hmmmm vaikee sanoo kaikinpuolin aika täydellinen blogi ^^

  ReplyDelete
 150. On tosi hankala sanoa mikä blogissasi on parasta, koska se on yksinkertaisesti niin loistava. Mutta jos muutamia asioita mainitsisin, niin tapasi kirjoittaa postauksiin ja kommentointisi lukijoiden kommentteihin on niin huolettoman rento, että en voi muuta kuin arvostaa sua. Et ota nokkiis jos joku haukkuu sua tai sun blogias, vaan otat kunnon asenteella kaiken vastaan! Nykyään blogeissa valitetaan koko ajan anonyymeistä, jotka vittuilee, puhuu paskaa tai tekee näitä "kunnianloukkauksia", mut susta näkee että sä et anna niitten häiritä sun elämääs tai blogias, koska oot selvästi sujut ittes kanssa, ja se on oikeasti hyvän bloggaajan merkki!

  On myös kiva, että pidät blogisi ja elämäsi erillään (viitaten tuohon anonyymien häirintään).

  Pidän järjettömän paljon kuvistas, koska niitä on paljon, ne on monipuolisia, rentoja, inspiroivia ja järkeviä. On myös mahtavaa että annat kasvosi näkyä kunnolla!

  Pidän myös erityisesti siitä että ostat vaatteesi perusvaatekaupoista, mistä kaikki muutkin ostavat, mutta saat ne näyttämään aina uniikeilta ja järjettömän hyviltä! Tämä kertoo mun mielestä siitä, että sä teet sun olemuksella ja vaatteitten kantotavalla niistä sellaisia. Varmasti meistä jokainen näyttäis yhtä hyvältä ku sä, jos osais olla epäilemättä itseään :)

  Ulkoasusta sen verran että AH ihanaa selkeyttä, se on perfecto!

  Loppujen lopuks vaikutat hurjan kivalta tytöltä ja on todella ilo lukea sun tekstejä. Sinuna jatkaisin samaan malliin niin kuin ennenkin :)

  Ps. Juttutoiveeksi ehdotan että kerrot, mitä mieltä oot nykyajan muodista, pukeutumisesta ja kauneusihanteista sekä kuka/ketkä inspiroi sun tyyliäs.

  Myös sun mielipiteitä tatuoinneista ois kiva kuulla, kun sulla niitä näyttää olevan. Esim. minkä tyyliset on sun lemppareita, mitä inhoot ja minkälaiset tatuoinnit itse omistat.

  ReplyDelete
 151. sulla on upea, persoonallinen tyyli. et näytä ollenkaan suomalaiselta.

  sun juttuja on kiva lukea, kirjoitat sopivan tuttavallisesti ja vain niistä asioista jotka tosiaan kiinnostavat lukijoita.

  oot pus!

  ReplyDelete
 152. Joo risut on tässä, pepusta se että kun luin ton 'voitto parhaasta kommentista' jutun mulle tuli tosi turhautunu olo, melkein toivon enemmän voittoo sillä yhellä arpalirpakkeella 987:stä.. :-D

  Muttajoo. Parasta se ettei enää tarvii stalkata galleriassa vaan juttuja voi lukee täältä. Ps. Se merkintä Elsasta oli maailman paras. Kuka uhkaa nuolasta nurkkaa :-------------DDDDD???

  Tätä blogia on niin kiva tulla lukemaan, on vaan kaikkein parasta jos sulta on tullu postaus. Se erottuu sieltä listalta. Sun kasvot on ensinnäkin hirveen mieleenpainuvat ja persoonallisen kauniit, joista oon kateellinen. Oikeestaan oon kaikesta kateellinen, mutta en enää toista sitä koska se on ihan turhaa. Sun elämä vaan vaikuttaa täydelliseltä. Ja toi sun muotisilmäs huhhuh.(kuulostipa keharilta) Ihankun eläisit sellasta elämää mitä mä katon telkkarista :-----D Sulla on rahaa, koti Helsingissä (täällä ei oo 100km säteellä yhtään kunnon vaatekauppaa niin helsinki on ihan paratiisi), järkeä ja pitkä tukka päässä, kauniit kasvot ja huumorintajua. Oikeestaan jos pitäis kaks parasta puolta susta sanoo, sanoisin tyyli- ja huumorintaju. Monet ostaa niin viimesen päälle muotirättejä mutta ei osaa yhdistellä niitä vittujakaan : D Tai ne ei vaan näytä niitten päällä yhtään miltään. Sussa on oikeesti sellasta rokkisuloisuus-asennetta ja saat todistetusti jätesäkinkin näyttään hyvältä. Voi himpula että oon kateellinen.
  Miten olis elämänkerran kirjotus?

  ReplyDelete
 153. Kaipaisin vanhaa kuvamateriaalia myös jonkin verran, sillä tiedän että sulla on tallella ihania asuja :)

  Miten voit näyttää hyvältä todella yksinkertaisissa vaatteissa/asusteissa?

  Täytyy sanoa, että noi biisit sun merkintöjen perässä on pelastanut monta kiukkupäivää.

  Kun linkittelet pitkiä kuvasarjoja kuvia, voisit alkuun/loppuun/väliin kommentoida niitä enemmän ja ulkoasussa tosiaankin on hiottavaa.

  Tosi hyvä alku ollut, ja muuttanut mun käsitystä susta valtavasti! Tsemppiä :)

  ReplyDelete
 154. Luen blogiasi, koska kirjoitat aidosti, mielenkiintoisesti ja jotenkin suloisen sympaattisesti.:) Otat lukijat huomioon, kysyt kun et tiedä, otat neuvoja ja vastaan ja mikä parasta, vastailet kommentteihin hurmaavan mukavasti. Blogissasi parasta on koko kokonaisuus, josta huokuu sun oma persoonallisuus. Teet tätä juuri sun omalla tavalla ja se erottaa blogin muista massaan sulautuvista blogeista. Maanläheisyys, lukijaystävällisyys ja persoonallisuus on mun mielestä ne tärkeimmät pointit mukavan tiiviin päivitystahdin, runsaiden ja laadukkaiden kuvien ja ja kivasti kirjoitetun tekstin ohella.:)

  Toivoisin kuitenkin lisää pitkä postauksia. Kuvia on jo riittävästi, hienoa! Kaipaan kuitenkin enemmän tekstiä ja tietoa ihan susta ja sun elämästä. Päivä kuvin ja tekstein kiehtoo aina kuten kunnon esittelypostaukset ystävistä, harrastuksista, töistä, siitä miten tyylisi on muotoutunut ajan saatossa jne. Kosmetiikkapostauksetkin olis ihan jees, jos kosmetiikka on lähellä sun sydäntä.:)

  Ps. Yllätit mut. Taas. Arvontasi on oikeasti tosi mainio ja positiivinen yllätys. Liian usein ihmiset tyytyy johonkin kysymykseen, joiden vastaukset ei juurikaan edes kiinnosta mutta saapahan ainakin arvonnan suoritettua. Fiksu arvonta, upeat palkinnot, niin sitä pitää!:)

  ReplyDelete
 155. Blogissasi parasta on ehdottomasti SÄRMÄ. Se on ensimmäinen asia, joka tulee mieleen luonteestasi, postauksien aiheista, kuvistasi ja teksteistäsi. Särmää ei ole todellakaan kaikilla !
  Vähiten särmä asia blogissasi on toi bannerihomma/otsikkokuva, joka tuntuu valjulta muuten niin koukuttavaan blogiisi.
  Mun mielestäni hyvä jutun aihe voisi olla laukun ja sen vakiosisälmyksen esittely! Ja tää nyt olis vaativa, mut olis huikeeta jos tekisit road tripin itselles vieraaseen kaupunkiin ja tekisit seikkailustas reportaasin !

  ReplyDelete
 156. Parasta blogissasi on selkeä oma tyylisi ja se ettet anna kenenkään kommenttien tai muun vaikuttaa siihen. Erotut massasta ja blogiasi on mukava aina lukea koska joka postaus on erilainen ja siinä on jotain uutta.

  ReplyDelete
 157. Parasta on hyvä postaustahti, upeat kuvat, inspiroiva ja ihanan "kokeileva" tyylisi sekä mukava kirjoitustapasi :) Vaikutat myös mukavalta ihmiseltä ja sun mama myös joka oli kommentoinut tuohon alempaan postaukseen. :D
  Huonointa on vaikeampi keksiä, mutta ehkä ulkoasua voisi muuttaa vähän räväkämmäksi, vaikka tämä on kyllä mukavan selkeä. :)
  Juttutoiveita; Olisi kiva jos tekisit postauksen hiustenhoidosta/laitosta. Myös meikkipostaus olisi kiva sekä postaus, jossa olisi kaikkia kuvia lempiasuistasi vuosien varrelta ja ehkä juttua miten tyylisi on muuttunut tai tämän hetken lemppari vaatteet/kengät/laukut sekä sellainen, että kertoisit päivästäsi ja ottaisit kuvan joka tunnilta. Tässä nyt jotain mitä mieleen tuli :)

  ReplyDelete
 158. Tiedän että mun pätkäkommentti ei mitenkää vedä vertoja noille romaaneille tossa ylempänä, mutta tiiän että en saa yöllä nukuttua jos nyt jätän osallistumatta! :D
  Parasta sussa ja sun blogissa on ehdottomasti sun oma ihanan raju ja uniikki tyyli. Sulla on upee asenne ja arvostan sitä ettet oikeesti välitä paskaakaan muiden mielipiteistä (ainakin tälläsen kuvan oon saanu, vaikka on se vähän vaikee arvioida sun persoonaa pelkän internetin välityksellä). Blogiis osaat kirjottaa just oikeella tavalla jota jaksaa jopa lukee. Sulla on ihana musiikkimaku ja upee asunto. Huonoo sun blogissa on se että se on vielä vissiin aika tuore joten sieltä ei löydy vielä ihan hirveesti juttua. Muuta en ihan tosissaan keksi, tiiän tää kuullostaa tosi mielistelyltä mut muhun tää ainaki iskee niin täydellisesti että huonoja puolia en pahemmin löydä. Okei ei tästä ihan niin lyhyttä tullukkaan mitä luulin :D

  Mä ainaki haluun olla isona just niinku sä. Jatka samaan malliin, oot mun idoli!

  ReplyDelete
 159. Tykkään sun blogissa siitä, että kerrot kaikesta silleen hauskan avoimesti ja sulla on tositosi ihania asuja. Blogin otsikko + banneri on kans aika inspaava. Miinuksia ei tuu mieleen! :)

  ReplyDelete
 160. Ja se vielä että kun jotkut näköjään valitti että sun ulkoasu vois olla räväkämpi, niin mun mielestä tää on just täydellinen näin.

  ReplyDelete
 161. PARASTA BLOGISSA: Monipuolisesti teksteissä arkea ja juhlaa/biletystä . Asuvalinnoista saa omia inspiraatioita pukeutua.
  HUONOINTA BLOGISSA: Vois olla enemmän kuvia!
  JUTTUTOIVE: "poikaystävän blogipvä" laitat poikaystävän kuvaamaan päivänasunsa/päiväntapahtumat/ omat mieltymykset muotiin tms. :D:D muoti hänen näkemyksensä mukaan!

  osaat myös yhdistellä ns halppisvaatteita niin että ne näyttää tosi hyvältä! :)

  ReplyDelete
 162. Mä en todellakaan tiiä miks luen tätä blogia. en kumminkaa oo täällä kuolaamassa sun kuvilles tai odota joka päivä paljastavampaa asua. eikä mua pahemmi muotikaa kiinnosta. Mut älä ainakaan vaihda tota taustaa värilliseksi se rupeaa vaan sattumaan silmiin yksinkertasempi on parempi koska se ei ainakaa häiritse ketään. Ja tykkään sun valokuvista kiva tommonen filmimäinen värimaailma osassa joka sopii jotenki nappii noitte vaatetusten kanssa!

  ReplyDelete
 163. Parasta blogissasi on ns. huoleton ja mielenkiintoinen kirjoitus tyyli, ei mitään perus plääpläätä. Toisena hyvänä asiana voisin sanoa tyylisi joka toimii minulle jonkinlaisen inspiraationa. Suloinen rokkimaisuus ja samalla siisti ja naisellinen tyyli toimii aina. Monien mukaan "tylsä ulkoasu" toimii mielestäni tässä blogissa hyvin, ei aina tarvi olla kamalasti väriä ja kuvia. Huonoja juttuja en pahasti osaa sanoa, jos kuitenkin väkisin täytyisi joku kaivaa niin en siihen pystyisi. Juttutoiveena voisin heittää tälläisen kun "minun helsinkini" Kuvaisit sulle tärkeitä paikkoja, jotain lemppari vaatekauppoja, baareja yms ja kertoisit jonkun pienen jutun kyseisestä paikasta.

  ReplyDelete
 164. Mun on pakko vähän kompata useaa muuta ja sanoa että ulkoasu ei jotenkin ole muun blogin tai sun blogissa muuten itsestäsi välittämän kuvan näköinen. Oon lukenu (ja sinä ilmeisesti kirjoittanut) blogiasi niin vähän aikaa, ettei mikään vielä todella ole alkanut ärsyttämään... paitsi ehkä se että oot luotu kameran eteen, näyttäsin niin todella pelleltä jos kokeilisin mitään sun poseerauksia/tyyliä, ja hyvä niin :)

  Parhaana asiana tuli ensimmäisenä mieleen kuvat, jotka ovat hyvälaatuisia mutta joista ennen kaikkea tulee hyvälle mielelle! Kuin katselisi muotilehtien editorialeja!

  ReplyDelete
 165. muru osallistuu! (munmuru@wippies.com)

  on paljon blogeja, joissa on massana liikkuva tämän hetken trendityyli jota toinen toisiltaan bloggarit kopioivat. olet aidosti muodikas, sun pukeutumisesta voi oikeesti saada insipistä! sun kasvoilla ja pukeutumisella luulisi että olisit suoraan hollywoodista. siellä joku muodin jumala, mallimaailman ikoni... pelkästään blogin nimestä näkee että olet oikeasti fashion. uskon ja tiedän että susta tulee suurta, inspiroit meitä tuhansia jo niin paljon että olet vähintäänkin seuraava kate moss.

  ReplyDelete
 166. Rakastan blogiasi. Ilman sinun mielikuvituksellista ja helvetin upeaa tyyliäsi ja säälimätöntä rääväsuutasi ei tätä blogia olisi ja siksi olisin jäänyt monilta nauruilta ja kateuden huokauksilta paitsi.
  En voi mitenkään ymmärtää miten saat niin tyylikkäitä asukokonaisuuksia aikaan niistä vaatteista mitä tuhannet muut suomalaiset käyttävät (vaatteet Vilasta tms.) ja olet kuin suoraan Voguen kannesta.
  Kertoisit vain enemmän shoppailukohteistasi ja -taktiikastasi, että me seinäruusutkin oppisimme.;) Muita toiveita? Älä lopeta koskaan, että saan vielä mummonakin kiikkutuolissa läppäri kädessä lukea blogiasi. Olet paras.

  ReplyDelete
 167. Parasta sun blogissas on mahtavat kuvat ja sun upeat vaatteet. Sun teksti on mielenkiintoista ja susta vaan inspiroituu itsekkin. :)

  - karkki92@jippii.fi

  ReplyDelete
 168. Parasta on omat asukuvasi ja kirjoitustyylisi.
  Mutta enemmän sisältöä tulisi blogiisi jos esittelisit mielipiteitäsi enemmän esimerkiksi muoti-ilmiöistä ja mitä vihaat ja mitä rakastat.

  ReplyDelete
 169. melko lyhyesti ja ytimekkäästi. ihan superkiva ja kiinnostava blogi. aaaivan loistavia juttuja. vois sanoo että nuitte juttujes lukemine on sellane päivänpiristys!:D (piristystä aina tarvitaa,eli kiitos siitä):D ei oo ku positiivista sanottavaa :)

  ReplyDelete
 170. Tykkään sun blogistasi siitä, että kirjoitat tosi sujuvasti ja onnistut omalla tavallasi olemaan niin supercool. Jos sua ärsyttää joku, sanot suoraan etkä yritä mielistellä kaikkia. Esittelemät vaatteet on tosi kauniita ja niitä on tosi kiva kattoa. Kivaa on myös se, että päivität aika tiuhaan. Huonoja puolia en kauheasti keksi. Ehkä huonoksi puoleksi voisi laskea sen, että omistasi vaatteet tekevät mut vähän kateelliseksi.
  Sä vaan oot aikas magee ja must tuntuu et YOU KICK SOME ASS
  :- )

  ReplyDelete
 171. PLUSSAA
  Inspiroiva ja kekseliäs tyyli joka inspiroi. Tapasi kirjoittaa. Kirjoitat muustakin kun muodista, perus päiväjutuja on kiva lukea. Yleisesti kaikki kuvat. Loppuun laittamasi biisit sillä on kiva tutustua uuteen musaan. Asenteesi.

  PARANTAMISEN VARAA
  Toi yläkuvajuttu (en keksi oikeaa nimeä :D)vois olla vähän jännempi ja mielenkiintoisemman näköinen, se on vähän tylsä nyt.

  ReplyDelete
 172. Täytyy myöntää,että aluksi mä ajattelin että olisit ilkeä ja kylmä ämmä kun luin joskus jotain anonyymejen valitusta. Mut sitte sä alotit blogin ja mielenkiinnosta rupesin seuraamaan,koska sun vaatteita mä oon aina ihaillu (aaa ivan ii haniaa) ja sitte sun tekstien perusteella vaikutat tosi herttaselta. Ei liian kiltti muttei mikään julmurikaan. No kuitenki rakastan vaan yhä enemmän sun kenkiä ja vaatekaappeja ja täytyy myöntää,että tää on kohonnu jo nytte aika suosikkiblogiksi!Keep going, miinuksena pitäisin sitä,ettet aina sano mistä vaatteet on ostettu mutjoo w/e.
  Mulla ei ikinä käy tuuri arvontojen kanssa,muthei olisin mutenki halunnu sanoa tän joten kuten jo sanoin,keep going! :)

  ReplyDelete
 173. MOI vaan!

  Jännää, kommentoin eppukertaa, vaikka oon lukenut alusta asti.

  Ruusuja

  -Blogi on erittäin koukuttava, johtuen mm. siitä että päivität niin usein ja oot mielenkiintoinen.:)

  -En keksi miten muotoilisin tän koska se kuullostaa pervolta. :D No joka tapauksessa oot kaunis ja sun kuvia on niin siistiä katsoa. Esim sun ilmeet yms. Ja sun vaatteet tietty. Itsestäänselvyys!

  -Kirjotat ihanalla tavalla. lyhyitä lauseita ja välikommentit on parhaita :D esim. (Juhis kuorsaa juuri nyt, niin että korvat soi).

  -Otat aiheiksi muutakin kun vaan vaatteita tai kosmetiikkaa. Esim sun ja sun veljen kämppäpostaukset oli ihan mahtavia ja kaikki muutkin hankinta jutut. Plus makaroonilaatikko oli ehkä paras :D Ja se oli hauska kun Juhis arvaili niitä sanoja!

  -Ulkoasu on ihanan selkeä. Valkoiselta saa hyvin selvää! Jos olisi musta tulis silmiin raitoja kun on lukenut!

  -Oon saanut monta rohkeaa inspiraatiota sulta. Mm revityt farkut.

  -Paljon kuvia

  Risuja:

  -Kirjoita enemmän mitä oot esim sinä päivänä tehnyt. Vaikka ne olis ihan tavallisiakin juttuja, niitä on sun kirjoittaman hauska lukea!

  Ehdotuksia:

  -Tee ruokapostaus. Makaroonilaatikko oli niin hieno! Eli esim vaikka kaikkee mistä tykkäät ja mitä oot ite tehnyt vaikka viikon aikana. Tai mahdollisesti sun omakeksimät ruuat!

  -Joku tyyliin "parhaimmat muistot" postaus ja niihin liittyvät kuvat.

  Ei mulla muuuta!

  ReplyDelete
 174. Blogisi parasta antia on tietysti ihan sinun oma persoonasi. Toista tällaista muotibloggaria ei Suomesta löydy ja kiitos siitä! Et mene kaikkeen samaan mukaan, mitä muutkin hamstraavat - kokeilet silti estottomasti uusia juttuja ja uusia tyylejä.

  Huonointa joudun miettimään kauan ja sitten vastaamaan jotain niinkin typerän yksinkertaista kuin fontti. =D Eikä sekään ole paha mutta vähän turhan mielenkiinnoton.

  Kuitenkin, sinulla on tosi kiinnostava ja inspiroiva blogi, jolla varmasti voit vaikuttaa paljon - käytä sitä hyväksesi! Hyvää alkavaa kevättä sinulle!

  ReplyDelete
 175. Parasta on miten nöyrältä ja sydämiseltä vaikutat. Helposti voi saada nokkavan maineen etenki kun on ns.tunnettu "galtsuLaura" ja omaa oman tyylin joten ihmisten mielipiteet jakautuvat luonnollisesti kahtia.
  Mutta itse yllätyin miten ihanan positiivinen (silloinkin jos olet kirjoittanut känkkäränkkä päivästäsi) koko blogisi on. Otat lukiat huomioon etkä pidä itsestäänselvyytenä että ihmiset lukevat näitä kuten jotkut bloggaajat tekevät. Upeaa.

  ReplyDelete
 176. Kun ensimmäistä kertaa päädyin blogiisi blogilistan kautta, en osannut päättää pidänkö siitä vai enkö pidä. Noh eipä aikaakaan kun löysin vastauksen ja tajusin rakastuneeni blogiisi korviani myöten. Enkä vain blogiin, vaan myös vaatemakuusi (joka muuten on melko samanlainen kuin minun,tosin sinun on ''hieman'' suuremmalla budjetilla varustettu :'D), enkä vain saanut tarpeekseni givewingstomylife.blogspot.comin läpilukemisesta uudestaan ja uudestaan. Olen seurannut ja selaillut monia eri blogeja, ja vaikka tämä nyt kuinka ylikehumisen puolelle on kohta menossa, niin pakko sanoa ettei yksikään niistä ole vielä ollut tämän veroinen. Välillä tuntuu kuin muotilehteä selaisi, kuvat ja kuvissa esiintyvät vaatteet(vaatteiden kantajaa unohtamatta) sen vertaisia kuin kuvat ovat. Pidän myös paljon kirjoitustyylistäsi ja on ihanaa kun postauksia tulee niin usein.
  Ääh nyt tästä tulikin kunnon nuoleskelukommentti mutta ei mahda mitään kun en vain löydä oikein mitään pahaa sanottavaa blogistasi!
  Itse en ole ikinä uskaltautunut blogia perustamaan,mutta ehkä nyt olen jotenkin niin inspiroitunut tästä sinun blogistasi että rohkenisin joskus omankin pystyttämään..
  p.s bf:si on aika namu (;

  Keep up good work!
  with love,emilia

  ReplyDelete
 177. Tässä jonkun aikaa blogiasi seuranneena voisin sanoa että vaikka en hirveästi ole tykännytkään tyylistäsi, olen jäänyt postauksiisi kuitenkin koukkuun. Yllätän itseni monta kertaa päivässä lukemassa blogiasi ja vaikka ehkä en myönnäkään sitä itselleni, vaatevalintasi ovat osuneet usein kyllä nappiin (ja ne myös kuvastavat juuri omaa persoonaasi). Itse olen enemmän räväkämpi pukeutuja ja yhdistelen estotta kaikenlaisia tyylejä ja väreja sekaisin, mutta huomaan ottavani jonkun verran vaikutteita myös pelkistetystä tyylistäsi. En tiedä mistä se johtuu, mutta kai sen voisi positiiviseksi asiaksi laskea:D Blogissasi parasta ovatkin olleet juuri nämä vaatepostaukset, sillä ne ovat ajankohtaisia sillä olet hyvin perillä trendeistä, mutta kaipaisin ehkä lisää jotain särmää. Ehkä blogin ulkoasu voisi olla houkuttelampi ja voisit kertoa lisää omasta elämästäsi, ei niinkään aina vaatteista ja ulkonäköön liittyvistä asioista.
  Peace out:P
  -girzi-

  ReplyDelete
 178. Tykkään todella paljon blogistasi; vaatteesi ovat ihania ja vielä kun osaat yhdistellä niitä noin mahtavasti (: ei mulla ole mtn negatiivista sanottavaa! :D

  ReplyDelete
 179. Sulla on ihana tyyli ja tapa elää:) osaisimpa itekki laittaa hiukset rennosti mutta hienosti ja vaatteet näyttää aina sun päällä hyvältä. voisit tehdhdä joskus semmosen päiväpostauksen eli joka tunti yks kuva:) sais oikeasti tietää mitä puuhastelet päivisin:) sitten olis kiva nähdä sun aamupala kuva ja kaikki korut. tuossapa nuita olis jonkuverran. YOU ROCKS!

  ReplyDelete
 180. Parasta blogissasi:

  Et kirjoita turhan pitkästi, kuvia ja tekstiä on sopivassa suhteessa. Pidät lukijoiden mielenkiinnon yllä salaperäisyydellä: et esimerkiksi kerro työpaikkaasi, mikä saa monet, minutkin, kiehumaan uteliaisuudesta! On myös ihailtavaa, että ostat vaatteesi ihan "taviskaupoista". On turhauttavaa lukea blogeja, joiden kirjoittajat tekevät ostoksia ulkomailla tai kirpputoreilla.

  Huonointa blogissasi:
  Sinuun on hyvin vaikeaa samaistua lukijana. Ehkä sitä ei voi laskea juuri blogin huonoksi puoleksi, mutta tunnut välillä elävän varsinaista "glamour"-elämää, joka on tuskin tuttua monellekaan lukijalle.

  Juttutoiveita:
  Ehkä voisit tehdä jonkun sellaisen postauksen, että lukijasi voisivat lähettää sinulle kuvia omista tyyleistään, ja voisit arvostella niitä? Olisi kiva tietää, mitä mieltä olet erilaisista tyyleistä.

  ReplyDelete
 181. Alunperin opin ''tuntemaan'' sut galleriasta, kuten varmasti moni muukin blogisi seuraaja. En ennen ollut pätkääkään muodista kiinnostunut, pukeuduin miten sattuu. Sitten jotain kautta päädyin galleriaan katsomaan kuviasi ja ihastuin tyyliisi välittömästi. Ihailin erityisesti rohkeutta ja räväkkyyttä pukeutumisessasi, ja niimpä pääni sisällä tapahtui suuri muutos, aloin kiinnostumaan muodista ja erikoisesta tyylistä. En kuitenkaan yrittänyt olla kuin sinä, halusin vaan olla yhtä räväkkä. Sitten viimein perustit blogin, olen saanut tätä kauttakin paljon ideoita pukeutumisestasi ja suoranaisesti kopioinutkin niitä. Ja tässä sitä nyt ollaan; pukeudun rohkeammin kuin ennen ja olen jopa muodista perällä, pyöritän muotiblogia ja seuraan ahkerasti sinun ja muitten blogeja ja inspiroidun kokoajan enemmän.

  Jos jotain risuja täytyy keksiä, niin huonoa mun mielestä on se, ettet enää pukeudu niin rohkeasti kuin aiemmin. Alat sulautua selvemmin joukkoon kuin ennen, mutta silti olet tyylikäs ja omalla tavallasi erottuva.

  Btw, ihania palkintoja :)

  ReplyDelete
 182. Niinkuin varmasti olet kuullutkin, aivan mahtavaa blogia kirjoittelet :). Jos huonoa pitäisi mainita, niin postaukset ei kovin kummoisia (pitkiä esim) ole, mutta hyvää löytyy kyllä rutkasti. Vaatteet ovat oikein persoonallisia ja poseerauksetkin ovat luonnollisia, mutta silti niin, ah, chic :). Ja parasta antia on ehdottomasti silloin tällöin nähtävät Juergen Teller- tyyliset kuvat !
  Voisin kenties tulevaisuudessa tehdä postauksen tatuoinneistasi sekä ehkä hiuksista :)

  ReplyDelete
 183. Parasta sun blogissa on se, et se näyttää just sulta, eikä jäljitelmältä jostain muusta blogista :)
  Parannus-ehdotus... hmm... kuvien laatu on välillä vähän kärsinyt, etä jos siinä pystyis parantamaan, muuten on aivan mainio blogi :)

  ReplyDelete
 184. Parasta sun blogissa on se, et se näyttää just sulta, eikä jäljitelmältä jostain muusta blogista :)
  Parannus-ehdotus... hmm... kuvien laatu on välillä vähän kärsinyt, etä jos siinä pystyis parantamaan, muuten on aivan mainio blogi :)

  ReplyDelete
 185. Oooii että, ihanat palkinnot ! Vähän eri tyyliä mitä yleensä tämmösissä on totuttu näkemään, me likes :D !
  Stalkkaan sua gallerias liian useein, ja tätä blogiakin kattelen monta kertaa päivässä jos ois tullu uusia postauksia. Jäin heti koukkuun kun Sharonin blogissa kirjottelit hetken aikaa. Sun kirjotuksia jaksais lukee vaikka kuinka paljon, oot niin omalaatunen ja sulla on mielenkiintonen elämä ! Ja tottakai nää sun vaatteet, aivan ihania. Aika usein shoppailessani mietin oikeesti minkälaisia vaatteita sä käytät, koska tykkään sun tyylistä niiin paljon. Harmi vaan etten oikeen uskalla ite käyttää semmosia vaatteita. Ehkä vielä joskus.. ;)

  ReplyDelete
 186. Ensinnäkään en keksi mitään negatiivista sanottavaa, koska sun blogi on kaiken puolin erinomainen.

  Sun ulkonäkö ja tyylitaju on jotain aivan eri luokkaa kuin keskiverto ihmisellä :D Ja sussa on totisesti munaa!

  p.s oot megasöpö tossa alimmaisessa kuvassa

  ReplyDelete
 187. Parasta sun tyylissä on ehdottomasti se, että sää ossaat yhdistellä sika hyvin vaatteita. Jotku pikkujututkin näyttää tosi hyviltä sun päällä.

  Huononointa ehkä se, että kirjotat aika vähän. Siis tottakai nuo kuvat kertoo jo melekeen kaiken ja en jaksa ees lukea pitkiä rimpsuja, mutta joskus toivoisin vähän enemmän tekstiä :) mutta kuvat on aivan parhaita. älä luovu niistä :)

  ReplyDelete
 188. Mielestäni blogisi on virkeä, tykkään sun kirjoitustyylistä joka on huoleton. Kirjottelet vähän sitä sun tätä etkä millään perusrutiinilla ja siks jaksaa lukea aina.
  Oot hullun kaunis ja siro ja se lisää tietty mielenkiintoa ku kaikki vaatteet pukee sua hyvin, ja oon muuten kateelline miten sulla on rahaa koko aja shoppailla ;)
  Sun tyyli on superhieno eikä mikään massa! aina luulin että teetät vaattees tyylii jossai yksityisessä pajassa kiinassa mutta sitte ootki ostanu jonki verran tyyliin ginasta, saat ne vaan näyttämään paremmilta sun päällä. : D
  Huonoa on ööö ehkä se, että oon aikamoinen hintafriikki niin häiritsee ku et useinkaan kerro hintoja ostoksien yhteydessä. :D

  ReplyDelete
 189. Oon "seurannut" sua jo vuosia, ekana kiinnitin huomiota sun kauneuteen ja vaatteisiin. Oon aina ihaillut sun tyyliäs - vaikka ostat vaatteita myös peruskaupoista, niin osaat yhdistellä ne omaperäisesti, massasta erottuvasti, mutta silti kauniisti, moni nimittäin epäonnistuu tässä! :D Tykkään, kun sun (lähes) jokaisessa postauksessa on paljon kuvia. Lisäksi jotkut bloggailijat vaikuttavat ylimielisiltä, mutta mun mielikuvat susta on semmonen toiset huomioon ottava, mukava typykkä :)

  (Seuraan myös sun Livejournalia :))

  ReplyDelete
 190. Hehehe oli pakko tulla kertoo, että unohdin millä nickillä osallistuin enkä edes muista mitä kirjoitin viestiin :DDD

  ReplyDelete
 191. Blogissasi parasta on ehdottomasti se, kun olet tyylikäs sekä aevan selvästi huumorinaisia! Sanot muitta mutkitta mitä ajattelet asioista, etkä ala turhia kiertelemään. Tyhmät ja ilkeät anonyymit ei Lauraa alas saa :) Toivon, että säilytät aina intosi kirjoittaa ihanaa & persoonallista blogiasi. XOXO, Salla

  ReplyDelete
 192. Hej Laura!
  Oot niin extra-suloinen, että jos olisit karkki niin söisin sut joka lauantai!
  Asenteesi on mieletön -niikuin blogisikin.

  Oon myös sun lj-kavereissa ja muhun teki hullun vaikutuksen se ufo-aine. En tiedä muistatko sitä enää, mutta joskus aaaaikoja sitten julkaisit sen lj:ssä. Muistan sen aina. Se oli niin lennokkaasti kirjoitettu. Kai sait siitä kympin?

  Postausehdotuksia esim.
  - Älyvapaimmat asukokonaisuudet, joita olet joskus pitänyt hienoina
  - Kuvia hiuksistasi. Millaisia sulla on vuosien varrella ollut

  Oot huippu! En keksi mtn negatiivista sorge!

  ReplyDelete
 193. hömm! parasta blogissasii on semmonen kiva huolettomuus ja sun inspiroivat kuvat/tyyli! =)

  äöäöäö oon huono keksii muutaku on niin hyvä blogi!;)

  ReplyDelete
 194. Apua typosin ! :D Siis voisiT tehdä postauksen tatuoinneista ja hiuksista.

  ReplyDelete
 195. Ruusuja.
  Inspiroiva ja erilainen blogi. Pidän siitä, että on paljon kuvia, visuaalisena ihmisenä. Lisäksi juuri se, että nämä ovat semmoisia spontaaneja ja lämminhenkisiä.

  Risuja.
  Miksi palkinnot menee parhauden mukaan :( En mie keksi mitään erikoisia ylistyksiä tai kehitysehdotuksia välttis. Sittenhän ei ole mitään mahdollisuutta. Kun ei oo syntyny runoilijaksi.

  Mutta kiitos silti.

  ReplyDelete
 196. Pakko myöntää, että sun blogissa ei valitettavasti :) ole mitään huonoa. Koitin miettiä, mutten rehellisesti sanottuna sellaista keksiny. Parasta ehkä tässä on persoonallisuus isolla P:llä :) Ensinäkin sä vaikutat ihanalta ihmiseltä, toiseks sun tyyli on ihana mahtava! Ja btw, tollasia sun vapaa-ajan touhuja on kiva lukee.. tarkotan siis esim.tota näyteikkuna hässäkkää. *Lukee niitä kateellisena* :)

  Parannusehdotuksia ei valitettavasti ole, koska sä handlaat tän homman jo nyt tosi hyvin vaikka suht uus tulokas oletkin :) Juttutoiveita.. hmm.. Noita sun kaikkee vaatetuunauksia on aina hauska kattoa :) Niitä lisää siis.

  Risuja saat sitten kun niitä keksin :) vaikka aika hiljaselta vaikuttaa sillä saralla, joten nou hätä. Ruusuja tässä tais jo tullakin ;)

  ReplyDelete
 197. Oioi, ihanat palkinnot!

  Parasta sun blogissa on persoonallisuus ja tietynlainen yksinkertaisuus, täällä ei siis mitään turhaa tai ylimääräistä. Parasta on myös tietenkin sun tyyli!
  Tekstiä saisi ehkä joskus olla hieman enemmän, ja kaipaisin myös enemmän mielipiteitäsi kaikenlaisista asioista. Toisaalta ymmärrän kyllä jos aika ei riitä romaanien kirjoittamiseen. :D

  Niitä risuja ei olisi muuten valitettavasti tullut ollenkaan, mutta oli pakko väkisin keksiä jotain parannettavaa. :D

  ReplyDelete
 198. Oioi, ihanat palkinnot!

  Parasta sun blogissa on persoonallisuus ja tietynlainen yksinkertaisuus, täällä ei siis mitään turhaa tai ylimääräistä. Parasta on myös tietenkin sun tyyli!
  Tekstiä saisi ehkä joskus olla hieman enemmän, ja kaipaisin myös enemmän mielipiteitäsi kaikenlaisista asioista. Toisaalta ymmärrän kyllä jos aika ei riitä romaanien kirjoittamiseen. :D

  Niitä risuja ei olisi muuten valitettavasti tullut ollenkaan, mutta oli pakko väkisin keksiä jotain parannettavaa. :D

  ReplyDelete
 199. Ehdottomasti parasta on sun oma tyyli ! tänne voi tulla kattelemaan kuvia ja ihan vain inspiroitumaan. sun pukeutuminen on jotenki niin pakottoman olosta, siis tuntuu, ettei sun tarvii miettiä tunteja, miten hitsinlailla saisit asun osat yhteensopiviksi. onnistut aina:) sinussa on sellaista aitoa t y y l i k y t t ä, jota harvalla on. osaat yhdistää persoonallisella tavalla erityyppisiä vaatteita ja trendejä, mutta silti näytät aina.. itseltäsi:) vaikutat muutenki tosi mukavalta ja välittömältä, että on tosi kiva tulla lukemaan uusia postauksia !
  vaihtelevat postauksien aiheet tuo kivan lisän:)

  ReplyDelete