Friday, May 17, 2013

Blue lagoon - ripsien pidennykset

Kävin viime viikolla Kampin kauppakeskuksen viidennessä kerroksessa, Blue lagoonissa laitattamassa ripsien pidennykset. Sain tänne blogiini monilta teiltä sellaista vinkkiä, että Blue lagoonissa tehdään tosi hyvää ja ammattimaista jälkeä, ja siksi kiinnostuin tosta paikasta!
Kiitos siis teille, jotka suosittelitte paikkaa!

Meinasin nukahtaa rentouttavan fiiliksen, huoneen ja musiikin ansiosta, ja puolitoista tuntia menikin mukavan nopeasti siinä puoliunessa!

Koko paikasta jäi tosi hyvä fiilis, ja mun tekisikin mieli kokeilla jotain ihanaa vartalo- tai kasvohoitoa!
 Ripsistä tuli todella tuuheat ja ihanan pitkät! Ulkonurkkaan laitettiin 15 mm ja sisänurkkaan 13 mm.
Nää mun ripset ovat kaarevat muodoltaan.
Oon ollut nyt reilun viikon todella tyytyväinen, ja seuraava aikakin on jo varattu, eli varmasti tulen käymään jatkossakin!
Voin siis lämpimästi suositella Blue lagoonia. :)

Nyt kaikille blogini lukijoille Blue lagoon tarjoaa -15% kaikista hoidoistaan! 
Muista ilmoittaa jo aikaa varatessa, että olet Lauran blogin lukija!
Kampin kauppakeskus 5. kerros 

Urho Kekkosen Katu 1, 00100 Helsinki

 0440 411 622
  bluelagoon.sini@gmail.com




41 comments:

  1. Ehdotatko sä aina noita yhteistyökampanjoita vai ne ite ? Saitko noi ilmaseks kun mainostit tota täällä :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Joku asiakas oli vinkannut paikan omistajalle Sinille, että oon ripsien pidennyspaikkaa vailla, ja hän sitten otti yhteyttä ja ehdotti yhteistyötä. Mutta joo, sain ilmaiseksi, kun kerron ripsistä täällä blogissa. :)

      Delete
    2. oot ihana kun vastaat näin suoraan ja rehellisesti aina! :>

      Delete
    3. Niimpä! Ihan huippua :)

      Delete
    4. Ooot oikeesti ihana kun vastaaat näihin totuuden mukasesti niinku tuo toinen ano sano :):) kaikkee hyvää sulle Laura t: eka ano :)

      Delete
  2. oon miettinyt jo jonkin aikaa, onks sun sukutausta jostain ulkomailta, jos on niin mistä? oot eksoottisen kaunis! :)

    ReplyDelete
  3. ripsipidennykset ei ole mun juttu mut noi näyttää tosi hyvältä ja luontevilta!!


    ~ Juicy Guava ~

    ReplyDelete
  4. Teetkö koska sen vastauspostauksen toisen osan vai jäikö se vaan siihen yhteen?

    ReplyDelete
  5. Oon käynyt kerran Blue lagoonissa, enkä toiste mene! En myöskään suosittele paikkaa. Sain erittäin epäystävällistä ja ylimielistä palvelua, tuli ihan sellanen fiilis että pitäis pyydellä anteeksi kun häiritsen heidän päiväänsä vaikka asiakkaana mun tulisi vain saada rentoutua. Harmi!! :\

    ReplyDelete
  6. Pitäis muistaa mainita jo postauksessa yhteistyöstä, kaikki eivät lue kommentteja. :-)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tuossa postauksen lopussa tunnisteissa lukee yhteistyö. :)

      Delete
    2. Itse luen blogia mobiiliversiona eikä ainakaan mulla näy nuo tunnisteet, joten voisi itse postauksessakin olla maininta yhteistyöstä :)

      Delete
    3. Eikö just oo tullut se "laki" että bloggaajien pitää selvästi mainita tekstissään että onko jokin saatu yhteistyönkautta vai ei. Pelkät tunnisteet ei mun käsityksen mukaan riitä, esim ne eivät näy puhelimessa :)

      Delete
    4. No onneksi tämä ei nyt niin vakava asia ole, että ei kissankokoisilla merkeillä lue ja selviää vähintään mobiililukijoillekin täältä kommenteista- ko Laurahan aina suoraan näihin vastaa eikä varmasti tarkoituksena ole salailla mitään :D
      Tosi kauniit ripset ja kiitti paikkavinkistä! Mulla on itellä tarkotus kokeilla ekaa kertaa ennen kesälomaa, ko oon kaikilta saanu kuulla siitä kuin nuo ripset helpottaa esim aamurutiineja meikin suhteen :)

      Delete
    5. Eikös ois bloggaajillekin helpompaa kertoa suoraan tekstissä jos on jotain saanut ilmaiseksi yhteistyön kautta? Vai onko siihen joku hyväkin syy miksi teksti pitää kirjottaa niin, että siitä ymmärtää bloggaajan maksaneen palvelun/tuotteen omistansa? Mun mielestä aika tärkeä osa jättää mainitsematta, varmaan kuitenkin yhteistyön ehtoihin kuului että saat ilmaseksi kun mainostat meitä blogissasi.

      Delete
  7. Tekisitkö jonkun postauksen tosta sulkatatuoinnists ? Se kiinnostais varmaa aika monia. Siinä kertoisit mm. Mitä tää maksaa, miksi poistatat sen jne :D

    ReplyDelete
  8. Upeet ripset on! mää oon ite niiin koukussa mun pidennyksiin, en varmaa ikinä pysty luopumaan näistä. :D

    http://rosaliespaperplanes.blogspot.fi/

    ReplyDelete
  9. Toi oikea puoli on suht hyvin tehty mutta vasemmassa kaikki on ihan ristissä!:D

    ReplyDelete
  10. Kertoo aika paljon paikan hygieniasta, että työntekijällä tuollaiset työvaatteet? FARKUT JA TOPPI? Tosi ammattimaista ja hygienista.. Huh!

    ReplyDelete
    Replies
    1. No voi herranjumala. Miten luultavasti puhtaat vaatteet kertovat paikan hygieniasta. Mielestäni on noloa vinkua joka asiasta, huomaa kyllä että siellä kirjoittelee joku kilpasisko kys. liikkeelle
      -marja

      Delete
    2. Niinpä. Mitkä ihmeet vaatteet ripsiä laittaessa pitäisi olla?

      Delete
    3. Ensimmäinen ano olisi voinut hiukan asiallisemmin kommenttinsa laittaa mutta siinä oon kyllä täysin samaa mieltä että kauneushoitolassa pitäisi olla ns. Neutraalit vaatteet, eli vähän saman tyyliset kuin sairaanhoitajalla ja niitä on useampi kappale jotta joka päivä töihin saataisiin täysin puhdas paita. Ei kyllä minustakaan kovin kiva olisi, että niinkin herkkiä paikkoja kuin silmiä olisi sörkkimässä joku, jolla on päällään aamukiireessä vedetty ginan toppi jossa on vain muutama tahra (jotka sai hyvin piiloon parilla sipaisulla märkää talouspaperia) tai parit ylimääräiset meikkivoiteet sipaistuna tms. Ehkä vähän kärjistettyä joo, mutta ihan fakta kyllä, että kotivaatteissa en tollasiin töihin lähtis.

      Delete
    4. Menkää pellet itseenne vain. Olen itse tällä hetkellä elintarvikealalla (OMISTAN TIETENKIN HYGIENIAPASSIN), ja työasuuni kuuluu suorat farkut ja t-paita.
      Kyllä.
      Ne ovat puhtaita aina, joka päivä. Hiukseni pidän kiinni.

      Kyseisessä kuvassahan naisella on päällään myöskin paita ja farkut, hiukset ovat kiinni.

      Jos ja kun tavalliset ja "normaalimmat" vaatteet ovat puhtaat, miten se eroaa saatanan rumasta työasustani??

      Delete
    5. Toivottavasti et vitttu ainakaan ole asiakaspalvelualalla! :D tai tuskin pääsisitkään

      Delete
    6. Kyllä vain olen :D mitä tekemistä kasvottomalla kommentillani on asiakaspalvelutyön kanssa?

      Delete
    7. Mielestäni kosmetologi/ripsiteknikko tms. on aina kauneushoitolan/työpaikkansa kasvot eli edustaa koko paikkaa. Itse ainakin saan aivan eri kuvan koko paikasta sen perusteella, näänkö työntekijöitä siisteissä, puhtaissa työasuissa, vaiko vapaa-ajan asuissa. Mielestäni puhtaat (usein valkoiset tai mustat, mutta miksei muunkin väriset) neutraalit, peittävät eli ns. "siveelliset" (:D) hoitoalan työvaatteet viestivät ammattitaidosta, kunnioituksesta asiakasta kohtaan, hygienista ja siisteydestä. Itse en ripsienpidennyksiä tai muitakaan palveluita ottaisi ihmisellä, joka on normaaleissa vaatteissa, etenkään farkuissa. Hänhän on voinut tulla kotoaan samoissa vaatteissa, syödä samoissa vaatteissa jne. Vaikka voihan hyvä ripsiteknikko olla farkutkin jalassa, eikä valkoinen työtakki tee kenestäkään automaattisesti siistiä ja ammattitaitoista ihmistä, mutta silti, itse ainakin ajattelen niin. T. Eka anonyymi

      Delete
    8. Kauniit ripset on ja en halua mitään negatiivistä sanoa mutta hygienissa oon samaa mieltä. Itse olen myös kauneudenhoitoalalla ja työskentelen parturi-kampaamon puolella ja meilläkin on sääntönä esim että kainalot ei saa näkyä. Tuollainen toppi ei ainakaan siis käy!

      Delete
    9. Eihän se liity hygieniaan millään tavalla jos on toppi päällä:-D se on ehkä enemminkin "ammattimaisuus" kysymys, itseäni ei kiinnosta vaikka olis prinsessamekossa, kunhan on siistit vaatteet

      Delete
  11. Mäkin käyn tuolla huollattaa ripset ja juurikin kuvassa näkyvällä Idalla! Kävin aiemmin toisessa paikassa ja työn jäljestä ei voi samana päivänä puhuakaan, niin hyvin tuolla laitetaan. Ja tosiaan joka kerta olen nukahtaa, viimeksi sain palautettakin kun aloin säpsähdellä :DD

    ReplyDelete
  12. olisin kiinnostunut varaamaan itselleni ripsiajan tuolta, mutta haluaisin tietää, että laitettiinko sulle laura silmiin suojaksi ihan teippiä vai sellaset laput? :) itselläni on tullut monta kertaa jotain allergiaa teipeistä, niin sen takia kyselen. ois kiva jos vastaisit, niin pääsisin vihdoinki laittamaan uudet räpsyt! :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mulle laitettiin sellaiset viilentävät kylmälaput silmien alle, eli ei teippiä :)

      Delete
  13. ooo jes täydellistä, kiitos vastauksesta! eli huomenna ripsiajan soittelua! :D

    ReplyDelete
  14. Mäkin olen käynyt talvesta saakka tuolla kun edellisen huoltajan laatuun en ollut tyytyväinen. Tietääkö joku minkä mukaan esim. Ripsihuolto tuolla hinnoitellaan? Olen nimittäin maksanut lähes joka kerta eri hinnan, vaikka aina laitettu samat pituudet ja kaarevuudet. Viimeksi ripset huolsi eri ihminen kuin yleensä, ja hän otti vähiten kuin mulla tuolla koskaan aiemmin, vaikka laitettiin "timantit" ripsiin. Ihan suoraan ei kehtaisi paikan päällä kysyä, joten jos joku esim. Tuolla pitkään käynyt tietäisi maksupolitiikasta. Tai Laura? :) johtuuko hinnoitteluero esimerkiksi ajasta, eli mitä pidempi huolto sen enempi maksaa tms.

    ReplyDelete
    Replies
    1. En tiedä miten juuri tuolla paikassa hinnoitellaan, mutta ripsienlaittajani sanoi että hinta riippuu huoltovälistä, eli siitä kuinka paljon ripsiä on lähtenyt. Mitä enemmän ripsiä on lähtenyt, sitä enemmän aikaa kuluu. Riippuu myös ripsienlaittajan "omasta" hinnoittelusta. Jotkut arvioivat hinnan erilailla kuin toiset.

      Delete
  15. Minkähän hintanen on ripsihuolto tuolla?

    ReplyDelete
  16. siis saako alennuksen vaan uudet asiakkaat? eli kun menen huomenna ripsihuoltoon, en saa alennusta jos sanon että luen tätä blogia? :o

    ReplyDelete
  17. kauan tää tarjous on voimassa?

    ReplyDelete