Monday, March 24, 2014

Uudet kynnet ja Kaaren karnevaalit

 Kävin viime perjantaina Detailed Beauty Nailsissa huollattamassa kynnet, ja ne edelliset timanttikynnet olivatkin pysyneet reilu kolme viikkoa todella hyvinä!
Nyt mulle tehtiin aika simppelit korallin sävyiset kynnet, ja nimettömiin laitettiin vähän timantteja ja helmiä. :)

Tänään Kaaressa alkoi karnevaalit, ja alla olevat tarjoukset on voimassa 6.4 saakka teille blogin lukijoille, kun muille ne voimassa vain 24.3 - 30.3!

Detailed Beauty Nailsin FB-sivuilla voi seurata viikon karnevaali-tarjouksia!
Tänään


Thursday, March 20, 2014

20. 03. 2014

Kipeeksihän sitä sitten tultiin niin kuin mä eilen vähän epäilinkin.
Kurkussa on sellainen "palan tunne", ja aamulla näin sellaista unta, että mun kurkussa oli tampooni, enkä saanut kunnolla henkeä! :D

Tänään mulla oli aamulla tatuoinninpoisto-operaatio Eiran sairaalassa.
Tatuointi on jo todella vaalea, ja kesään mennessä sen pitäisi lähteä kokonaan.
Postauksen lopussa on linkki videoon, jossa näkyy miten toi poistattaminen oikein tapahtuu.
Joku kyselikin instagramissa, että mitä maksaa?
Kertahoito on 150 euroa, ja R0-hoito, joka on neljä kertaa tehokkaampi, maksaa 600 euroa.
Tällaisia R0-hoitoja yhden tatuoinnin poistattamiseen vaaditaan kahdesta neljään. Tosin mulle on varmasti tehty enemmän kuin neljä kertaa. Tän mun tatuoinnin muste on todella syvälle tatuoitu, musteesta ei voi oikeen tietää, että millaista tavaraa se oikein on, kun tatuointi on ulkomailla tehty ja niin edespäin. Lisäksi sitä mustetta/pigmenttiä oli todella paljon, eli kyseessä ei ollut mikään haalea tatuointi.

Katoin yks päivä Dr. Philiä, ja siinä oli yksi entinen uusnatsi, joka oli ottanut muun muassa hakaristin naamaansa ja kaikkea muuta typerää. Mies oli sitten jossain vaiheessa alkanut katua (ylläri ylläri) tatuointejaan. No tatuointien poistattamisprosessi ei ollut ollutkaan sitten ihan helppo ja kivuton juttu.
Kyllähän se sattuu. Mitä enemmän mustetta, eli mitä tummempi tatuointi - sitä enemmän se sattuu.
Toki emlalla voi puuduttaa, mutta itse olen selvinnyt ilman puudutusvoiteita.

En muutenkaan ymmärrä tätä porukkaa, joka tatuoi naamaansa. Sitten jos sulla on koko vartalo täynnä tatuointeja, niin se on eri asia, mutta jos sä meet ottaa ihka ekan tatuoinnin naamaasi, niin ei voi muuta kuin ihmetellä järjenjuoksua. Näin yhden nuoren tytön yksi päivä Kurvissa, siis joku parikymppinen tyttö, jolla oli otsaan tatuoitu joku teksti harakanvarpain.
Mun mielestä tatuoijalta pitäisi olla jonkunlainen vastuu, että mitä tatuoi ja mihin!!
Malin on kertonut monta tarinaa, joissa tatuoija on toiminut vastuuttomasti, eli tatuointi on mennyt täysin pieleen, ja sitten sitä aloitetaan pitkä ja kivulias tatuoinninpoistoprosessi.

Nuoret, miettikää ihan oikeasti sitä tatuoinnin ottamista! Onko se kuva tai teksti kiva kymmenen tai kahdenkymmenen vuodesta päästä? Ottakaa selvää tatuoijasta, että osaako hän todella tehdä tatuointeja! Pyytäkää kuvia tehdyistä töistä ja sitä rataa. Kuulin Malinilta tänään eräästä naisesta, jolle oli tehty peittotatuointi törkeästi aivan väärin. Vanhan kuvan päälle oltiin tatuoitu iso musta risti, vaikka siihen piti tulla jokin kuva päälle. Tatuoija ei edes suostunut maksamaan rahoja takaisin, vaan väitti, että tämä oli sitä mitä asiakas halusi. Tällä naisella on kuva paperilla tatuoinnista, joka siihen päälle piti tatuoida, mutta tatuoija ei välitä, eikä asialle voi enää oikein muutakaan tehdä.
Minäkin, kun menin nukahtamaan Filippiineillä tatuoimisen aikana, niin herätessä huomasin kädessäni kaksi tähteä, joista ei oltu mitään sovittu. Siipitatuoinnin vierellä oli kaksi mustaa tähteä.
Onneksi niitä ei enää ole... :/


Ja sitten muuta.....
Hitto mulle just tuli puhelu tuntemattomasta numerosta, ja yleensä en niihin vastaa, mutta kun puhelu tuli tähän aikaan, niin ajattelin, ettei siellä mitään ainakaan myydä enää.
No sähköähän siellä myytiin, ja kuulemma sähkölasku olisi vuodessa jopa pari prosenttia halvempi.
Jankutti niin kauan, ja sanoin, että en mitään sähköä ala nyt ostaa ja kirjoitan muutenkin tässä blogiini postausta. :D Ahahaaa!
Ei sitten millään uskonut, että en sitä sähköä osta, joten oli pakko sanoa, että kiitos, mutta ei kiitos ja luuria korvaan.
Työtähän sekin yritti vaan tehdä, mutta mun mielestä puhelimitse jonkin palvelun tai vaikkapa lehden myyminen on niin ysäriä!


Linkissä video operaatiosta

Wednesday, March 19, 2014

♥ Wednesday ♥

Keskiviikkosin on mun lempparitv-sarjapäivä.
Tänään alkoi kadonneen jäljillä, ja se vaan on niin koskettava ohjelma. Tämäkin eka jakso sai mut kyyneliin. Oon aika herkkä ihminen, ja alan tunteilla ja vuodattaa kyyneleitä milloin minkäkin ohjelman seurassa. Sitten seuraavaksi alkoi Jutta ja puolen vuoden superdieetti, ja kaikki tollaiset laihdutus/elämäntapamuutosohjemat kiinnostaa mua. Pakko nostaa hattua ihmisille, jotka pystyy kurinalaisesti pudottamaan kymmeniä kiloja puolessa vuodessa. Toivottavasti ohjelman jälkeen sama elämäntapa jatkuu, koska tokihan sitä helposti palaa samaan vanhaan totuttuun syömistapaan ja kilot tulevatkin sitten tuplana takaisin.

Mäkin oon nyt viikon joutunut pitämään taukoa treenaamisesta, koska olin koko viime viikon kipeä. Tänään oli jalkatreenipäivä, ja olin niin loppu, kun salilta käppäilin kotiin. Ja nyt tuntuu kurkku taas kipeältä! En kai mä ole tulossa taas kipeäksi?! Oon muutenkin todella harvoin kipeä tai edes pienessä flunssassa.
No, toivotaan, että tämä olo helpottaa!

Mukavaa keskiviikkoa kaikille ♥

Tuesday, March 18, 2014

Voihan takatalvi!

Just kun mä ehdin fiilistellä aikaisen kevään alusta ja auringosta, niin pakkohan sitä lunta oli sataa.
No, ei voi mitään. Ja nopeastihan toi lumi sulaa, ellei nyt ihan hirveesti lisää tule.

Tulin äidille, koska jääkaappi oli tyhjä, ja tiesin, että täällä äipällä on makaronilaatikkoa.
Siitä tulikin mieleen muutamat tarinat lapsuudestani ja ruokailutottumuksistani.
Olin nimittäin ihan supernirso ja huono syömään oikeastaan mitään. Paitsi ehkä spagettia ja jauhelihakastiketta.
Kerran valitin siitä, kun risottoon oli lisätty herneitä, enkä missään tapauksessa suostunut syömään herneitä, joten äidillä taisi vähän napsahtaa päässä, koska risotot lensivät pitkin pöytiä. Tarkoitus oli vissiin heittää ruoat mun päälle.
Yksi kerta mun päälle ja seinille lensi ketsupit, koska ilmeisesti taisin valittaa siitäkin jotain, ja äiti sitten hermostui mun ainaiseen nirsoiluun.
Paras muisto liittyy jogurttiin! Mä en voinut missään nimessä syödä "näppyläjogurttia", eli jogurttia, jossa on hedelmäpaloja, niitä ns. sattumia. Tutkin aina ensin jogurtin läpikotaisin, ennen kuin aloin syödä sitä. No kerran äiti laittoi mulle sellaista jogurttia, jossa ei pitänyt olla mitään "paloja", mutta mä kuitenkin löysin yhden, YHDEN pienen hedelmänpalasen, ja mitä teki äiti?
No kaatoi koko purkin ja sen sisällön mun päähän. Mä tietenkin aloin itkeä, ja äitikin vähän hätääntyi, että mitäs tuli tehtyä, joten äiti sitten lohdutti, että itse aina lapsena pesi tukkansa jogurtilla, koska se kuulemma hoiti hiuksia. Uskoin sen tarinan ja lopetin itkemisen.

Nykyään syön kyllä paremmin, mutta inhoan yli kaiken sitä, jos jotain uutta ruokaa tyrkytetään mulle.
En uskalla aina maistaa uusia ruokia ja makuja, ja olen muutenkin tyytyväinen tähän nykyiseen valikoimaan. :)


Kävin tänään Blue lagoonissa ripsihuollossa, tällä kertaa laitettiin c-kaarevuutta ja 12+13 mm pituutta. Ripset mulle on nyt viime aikoina tehnyt Jenna A, ja pakko sanoa, että joka kerta olen ollut huipputyytyväinen.
Naapuri katsoi tuuletusparvekkeelta, että mitä mä oikeen kirjoittelen sisäpihan maalle. Vilkutin sille tyypille, ja se vilkutti takaisin. :)

Monday, March 17, 2014

Pretty hurts

Tänään on ollut aika mielenkiintoinen päivä. On ollut erilaisia työ/yhteistyötapaamisia ja sitten ihan vaan perus kotona löhöömistä. Olin viikonlopun äidin luona, ja lähdin eilen sieltä kotiin. Unohdin kuitenkin meikkipussini sinne, ja ilman meikkipussiahan nainen ei voi mitenkään selvitä.
Aamulla sitten nukuin sikeästi, ja näin erilaisia unia siitä, että mitä kaikkea äiti toi mulle tohon Kurvin ratikkapysäkille. Oltiin siis sovittu, että se tuo ratikkapysäkille mun meikkipussin.
No mä näin unta, että äiti toi mulle sukset sinne ratikkapysäkille.
Äiti sitten soitti yhdeksän jälkeen mulle ja ilmoitti, että on kymmenen minuutin päästä siinä pysäkillä.
Mä en muistanut yhtään siinä aamutokkurassa, että mitäs mun pitikään sieltä hakea, joten sanoin, että joo tuun hakemaan sen laturin sieltä. Äiti: laturin? Täällä on kylläkin tämä sun meikkipussisi! 
Mä: Niin!! Niinhän mun pitikin sanoa...

Tässä alla kuvia, joita oon ottanut tän päivän mittaan. Paitsi eka on viime perjantailta.
Äiti toi Gambiasta tuliaisiksi Baileyssia, ja mä oon ottanut tänään pari hörpsyä sitä, koska tietyt asiat ovat suoraan sanottuna vituttaneet.


Mä tajusin tänään, että FAK, mulla on blogi, jolla on aika paljon lukijoita ja että mun on oikeesti aika taas kirjoittaa tätä.

Tässä muuten mun instagram eli lauraheija, yritän jatkossa lisäillä vähän useammin kuvia sinne!

Friday, March 7, 2014

New nails by Detailed beauty nails

 Kävin viime viikolla Kauppakeskus Kaaressa Kannelmäessä, yhden ihanan tyttösen Winin ja paikan omistajan Jimin uudessa liikkeessä Detailed beauty nailsissa laitattamassa uudet 'timanttikynnet'.
Mulla on ollut rakennekynnet about kahdeksan vuotta, ja nyt kävin ensimmäistä kertaa sellaisessa kunnon paikassa, jossa työ tehtiin erittäin tarkasti alusta loppuun saakka. Paikka tuntui todella viihtyisältä ja Jimi oli ihan huipputyypi! :)
  Ensimmäistä kertaa mulla on kunnon koristelut pelkän lakkauksen sijaan.

Kynnet ovat pysyneet todella hyvinä, ja nää tuntuvat todella kestäviltä!
Kynnet ovat akryylityylillä tehty, mutta päällä on geelilakkaukset, jotta ne olisivat mahdollisimman kestävät.
 
 Tuolla tehdään molemmilla tyyleillä, eli jauhotekniikalla ja nestemäisellä tekniikalla.
 Jauho on "akryylityylinen" ja toinen on valmisgeeli. Jauhopulveri on laadukasta, ja siksi ominaisuuksiltaan joustavampaa ja kestävämpää kuin perinteinen akryylijauho.

Detailed beauty nailsilla on nyt kiva tarjous teille blogin lukijoille!
Saat -20 % alennusta kaikista uusista hoidoista, kun mainitset Lauran blogin.


Yhteystiedot:
Kannelmäen Kauppakeskus Kaari  (3. kerros)
Kantelettarentie 1 
00420 Helsinki   

Ajanvaraus nro.   +358 45  3302033




Tuesday, March 4, 2014

Hey ya!

Me ollaan menossa viikonloppuna Serenaan Waterlandiin isolla kaveriporukalla.
Mä oon varmaan joka toinen ilta sovitellut eri bikineitä, mutta en yhtään osaa päättää, että mitkä laittaisin. Huomenna me mennään Krisun kanssa metsästämään biksuja. Harmi vaan, että vielä tähän aikaan vuodesta ei löydy niin paljoa valikoimaa. Pyysin Krisua tekemään mulle biisin, ja tässä se sitten on: waterland :D Hahhaaa!

Mä luin äsken mun vanhoja blogipostauksia, ja nauroin aika monta kertaa.
Etenkin mua nauratti lattiaremppa ja muutamat extempore-illat.
Nykyään musta tuntuu, että oon vähän kadottanut sellaisen tietynlaisen lapsenmielisyyden, ja mä haluan saada sen takaisin!

Tässä vähän kuvia tältä ja viime viikolta!
Viime viikolla oli tosi keväinen sää, aurinko paistoi ja asteita oli yli 5+. Tuntuu tosi hassulta, kun lunta ei ole yhtään. Kevät tulee tänä vuonna aikaisin.
Me tehtiin Empun kanssa yksi viikonloppu maailman parhaita lettuja. Lettutaikina aluksi enteili vähän pahaa, kun siinä oli jauhakokkareita, eikä me saatu niitä edes siivilöimällä veke, mutta silti niistä tuli ihan huippulettuja. Rapeita ja ohuita.
Mun viime viikonlopun duunieväät.
Pablo näyttää Hemulilta ♥♥


 pablo on Make A Gif
make animated gifs like this at MakeAGif

Huomenna juttua uusista blingblingkynsistä !!