Thursday, June 27, 2013

Piknikillä

Oltiin eilen Ikuisen tulen vieressä piknikillä viettämässä Tompan synttäreitä.
Garo oli hommannut meille kaikille piknikruokaa, ja ne tekikin hyvin kauppansa.
Kaivarissa oli eilen päivällä ihan superkuuma ja taivas oli ihan pilvetön.. Noin tunnin päästä alkoi kuitenkin sataa ihan kaatamalla, mutta onneksi se oli vaan lyhyt sadekuuro!
Oltiin Kaivolla about kahteentoista asti, ja mentiin sitten porukalla mäkkäriin! Mäkin sorruin syömään mäkkiruokaa, vaikka oon niin luvannut ja päättänyt, etten käy mäkkärissä. :D
Noo, kerta kiellon päälle.

Tänään kävin päivällä Dui-hoidossa Lauran luona.
Dui Clinicissä  on nyt muuten kesän ajan -50% tarjous valoimpulssihoidoista! Suosittelen kaikille, jotka haluaa päästä eroon karvoista lopullisesti. :)

Tässä vähän kuvia eilisestä!

  Nähdään huomenna Vanhalla! :)

Tuesday, June 25, 2013

MFF-blogibileet 28.06.2013

Oltiin tänään Annan kanssa kaupungilla, ja käytiin Fredan Torilla syömässä. Mä tilasin lohikeittoo ja guaranaa, guorana on niiiin hyvää! Oli ihanaa nähdä Annaa kunnolla pitkästä aikaa.
Käveltiin Fredan torilla yhden marjakojun ohi, missä mä 17-vuotiaana olin kesätöissä ja siinähän oli sitten sama äijä myymässä mansikoita, joka kiusas mua sen koko kesän. Tää sankari kielsi mua käyttämästä yksiä mun ruskeita gladiaattorikenkiä, silmälaseja sekä aurinkolaseja töissä. En myöskään saanut käydä ruokatauolla tai istua hetkeäkään päivän aikana. Mä sitten jossain vaiheessa rohkenin ja vaadin ruokataukoa, koska olin kuitenkin sen kahdeksan tuntia töissä joka päivä viisi päivää viikossa.
Olin tehnyt työsopimuksen koko heinäkuulle, ja töitä olisi pitänyt olla joka päivä, mutta välillä mulle vaan soitettiin aamulla, että tänään on niin huono sää ettei oo töitä. Lisäksi palkan maksussa oli jotain ongelmia.
Kaikki livejournalin lukijat varmasti muistaa kaikki ne tarinat ja avautumiset "pomosta".. Hahaaaa! Piirsin siitä aikoinaan paintilla myös aika hienon kuvan..
On se niin harmi, että monet yritykset riistää nuoria tosi röyhkeesti! Onks teillä ollut huonoja kokemuksia kesätöistä? Saa jakaa tarinoita ja kokemuksia! :)
Käytiin Annan kanssa Revoltin toimistossa juttelemassa perjantain tulevista juhlista ja suunniteltiin ruoka- ja juomajuttuja. 
Perjantaina juhlitaan siis Vanhalla mun synttäreitä ja samalla ne on blogipileet kaikille halukkaille lukijoille! Juhlat alkaa kello 20.00 ja kestää sitten niin pitkään, kun porukka viihtyy. Tarjolla on ruokaa ja alkomaholia! Tytöille on hiusten- ja kynsienlaittoa!  
Alakerrassa voi myös suunnitela oman Magnum-jäätelön!
Juhlissa on taatusti rento meininki, ja hauskaahan me ehdottomasti tullaan pitämään! Elikä siis tervetuloa perjantaina kahdeksalta! Sisäänpääsy on kaikille vieraille maksuton. Alkuillasta meillä on oma lounge ja myöhemmin illalla kun Summer heatit starttaa, niin kaikki vieraat voi myös mennä vapaasti juhlimaan summer heatteja muihin Vanhan tiloihin!
Toivottavasti mahdollisimman moni rohkenee tulla moikkamaan! :)
Tapahtuma on K18.
Mielenkiintoista! :D


Olisi tosi jees, jos mahdollisimman moni tulija klikkaisi tota "osallistu"-painiketta, niin osataan vähän varautua ruokien ja juomien suhteen!

Tapahtuman facebook-eventti
 Motherfuckin' party & Laura 24-vuotta !!


Hyvää yötä kaikille! ♥

Monday, June 24, 2013

@ Rapunzel in Umeå

Lähdin viime viikon keskiviikkona Ruotsiin Uumajaan Rapunzelin tiloihin lyhyelle visiitille.
Heräsin keskiviikkoaamuna kello 04:15 ja olin Tukholmassa ruotsin aikaan seitsemältä. Sieltä lensin Uumajaan, joka on about Vaasan korkeudella. Rapunzelin tytöt Linnea, Jessica ja Isabella tulivat mua Uumajan lentokentälle vastaan ja siitä ajettiin Rapunzelille. Mua vähän jännitti ennen matkaa, että mitä kaikkea me siellä tehdäänkään ja miten kaikki lopulta menee.

Rapunzelilla sain käsiini päivän aikataulut, ja mulle selvis, että me kuvataan about 10 videota Rapunzelin nettisivuille. Mä olin aika kauhuissani, että ei kai, en oo yhtään "videoihmisiä", mutta onneksi kaikki meni lopulta tosi hyvin ja videoista tuli superhyviä ja kaikki oltiin erittäin tyytyväisiä.
Mulla oli todella hauskaa meidän tiimin kanssa ne kaksi päivää, ja mä nauroin enemmän kuin pitkään aikaan. Välillä tuli niin huvittavia väärinkäsityksiä, kun me puhuttiin englantia, ruotsia ja suomea kaikkia sekaisin.

Keskiviikkona aloitettiin kuvaukset kymmenen aikaan ja lopetettiin illalla about kymmen jälkeen, joten kaksitoista tuntia siinä kuvailtiin. Mulle tehtiin ekana päivänä noin seitsemän eri kampausta ja kaikki ne kiharat oli niin ihania! Onneksi opin kuinka niitä voi jatkossa tehdä itse, ja sain sellaiset hiusraudat, joilla niitä voin myös tehdä. :)

Torstaina tehtiin taas lisää kampauksia ja mulle laitettiin uudet teippipidennykset. Tää tukka on nyt kyllä niiin huippu! Ihanan paksu ja pitkä.. :)
Kuvattiin vielä kolme videota, joissa näytän, että kuinka mitäkin kiharoita tehdään. Voin sitten linkata niitä tänne, kun ne julkaistaan Rapunzelin sivuilla!
Lopetettiin vähän ennen neljää ja sain kyydin Uumajan lentokentälle. Lento lähti tasan kello 17:00, joten pelkäsin, että myöhästyisin lennolta.
Uumajan kentällä tullivirkailija kysyi, että voiko avata laukkuni, ja mä tiesin, että koko laukun sisältö leviäisi käsiin, koska sain sen juuri ja juuri kiinni istuen laukun päällä. Hyvä ettei vetskari hajonnut.
Ajatuksissani sitten vastasin, että "oh yes but it's going to explode!" Sain niin pitkän ja tiukan katseen tullivirkailijalta, jolloin tajusin, että mitähän tuli taas sanottua! Eivät olisi varmaan ottaneet noin lempeästi sanomisiani, jos oltais oltu New Yorkissa.. :D

Palasin Suomeen vasta yhdentoista aikaan torstaina, ja mun lento Arlandasta Helsinki-Vantaalle oli kyllä hyvin hyvin erikoinen. Lentokoneen erikoisin matkustaja ihan sata varmana höpötti mulle koko mielenkiintoisen elämäntarinansa ja sitten matkan päätteeksi "heitti" mut taxilla kotiin lentokentältä ja jatkoi siitä sitten vielä Poriin kotiinsa. Tosi symppis tapaus! :D

Juhannus meni tosi rennosti meidän mökillä Kangasniemellä, mutta siitä lisää huomenna!


 Hyvää alkanutta viikkoa kaikille! ♥


Thursday, June 13, 2013

Voita ripsienpidennykset!

Blue Lagoonissa olisi nyt sellainen arvonta, että yksi teistä voi voittaa 120 euron arvoiset ripset itselleen! Kävin tänään ripsihuollossa ja Maria teki oikein kauniit ja tuuheat ripset mulle! Kiitos kovasti Maria! 

Vastausaikaa on 27.6.2013 asti ja ripset arvotaan 28.6 perjantaina!

Kerro, miksi haluaisit voittaa ripsienpidennyksen!
Muistathan lisätä sähköpostiosoitteesi kommentin perään!

Friday, June 7, 2013

Jeffrey Campbell ja Steve Madden kengät -40%


Joten nyt kannattaa käyttää tilaisuus hyödykseen! Mä haluaisin kovasti noi alarivin Spiket!





Lisää Jeffrey Campbellin kenkiä alennetuin hinnoin täältä

Juhlatunnelmiin tämä asu olisi täydellinen.
Vielä jotkut kultaiset korkokengät.
Mulla on toi korallin sävyinen mekko punaisena ja tollainen vähän samanlainen otsakoru!

Mukana aurinkopäivien suosikkituotteeta alehinnoin!
Täältä voi käydä tsekkailee kesän suosikkituotteita!





JA

 Tsekkaa Nelly and the City
ja Juhannuskampanja  


 P.S.
Lisäksi ilmaiset toimitukset yli 50€ tilauksille jatkuvat edelleen!


Tämä postaus on yhteistyö Nellyn kanssa.