Wednesday, September 19, 2012

Syysmasennus voitettu?

Heippa vaan taas (pitkästä aikaa) !
Mulla on ollut itse asiassa aika mielenkiintoinen elämänvaihe tässä viime vikkojen ajan, mutta nyt alan saada asioita järjestykseen, eli bloggailu jatkuu taas tavalliseen tapaan, ja tulen postailemaan useammin. Ja tämä on lupaus!

Oltiin tänään päivällä äidin kanssa UFFissa ja vähän kaupungilla kiertelemässä.
UFFIssa oli kuuden euron päivät, joten siellä viitsi käydäkin. Muutenhan koko mesta on ihan ylihinnoiteltu..  Esimerkiksi hennesin räteistä pyydetään yli kymmentä euroa.
Käytiin syömässä Kalevankadulla Flada 13:ssa ja ruoka oli kyllä tosi hyvää.. Rakastuin niin yhteen juustokeittoon, että pitää varmaan kokeilla tehdä sellaista kotona, tai siis äiti voisi tehdä?

Kaupungilta lähdin auttamaan isää mun kämpän lattiarempassa. Lattian pitäisi valmistua viikonloppuun mennessä. Kuvia siitä sitten siis. Ihanaa, kun se on viimein valmistuu.
Puhvinapapaita?

Kävin moikkaamassa Annikaa Gyylissä. Äiti varas itselleen ajan ja me sovittiin Annikan kanssa reffit huomiselle.
Ihana Buddhapatsas. Heti, kun mun lattiaremppa valmistuu ja saan vähän kämppää kuntoon, niin hankin tollaisen, mutta yhdestä toisesta liikkeestä.
Sienipullia! :D
Ruttopuistossa puilla oli erilaisia staileja. Musta ne oli niin söpöjä. Ihmettelen, että miten ne on säilyneet tollaisina, eikä kukaan oo käyny varastamassa vaikka kaulaliinaa tai pipoa noilta puilta... :D :(
Nam!
Käytiin illemmalla Krisun ja Garon kanssa Sellossa. Käytiin ostamassa Garolle tuhkanvaaleaa hiusväriä, että saadaan värjättyä yhdet uudet pidennykset vähän "kylmemmän" sävyisiksi ja sitten laitetaan ne Garolle. :)

Nyt istutaan kolmisteen Kristinen sohvalla ja katsotaan telkkaa. Tehtiin tossa aikaisemmin hodareita, ja nyt Krisun temppukissa Napoleon tekee voltteja. Meillä on kyllä nyt niin hervottomia juttuja ja tosi hauskaa yhdessä että!  Mennään vielä ehkä saunaankin tänään. :)
.


Hyvää keskiviikkoa kaikille! :)

Monday, September 10, 2012

Nelly-arvonnan voittaja!

Heippa kaikki siellä! Blogi on ollut viime aikoina "aika" hiljainen, ja oikeasti pahoittelut siitä. Oon ollut reilu viikon kipeä, ja jotenkin sitä on halunnut vain työntää läppärin kauas pois näköpiiristä ja olla vaan... Päivittelen kuitenkin edelleen sitä MFF-facebooksivua suht usein, vaikka eihän se ole sama asia kuin tämä blogi.

Tänään alkoi uusi viikko, ja flunssa tuntuu selätetyltä. Toivotaan siis, että tää lähtis tästä käyntiin ja viikko olisi parempi kuin edellinen. Suosittelen muuten kaikille elokuvaa 21 Jum Street !
Ihan huippuhauska ja just sellaista aivot narikkaan-tavaraa, jota kipeenä kaipaa. :)

Nellyn 100 euron lahjakortin voitti sirpa-r@hotmail.com, laittaisitko mulle sähköpostia, niin laitan sulle ton lahjakortin :)